Αγαπημένοι μου μπλογκο-παρέα stop
Χαίρουμε άκρας υγείας και εγώ και το έτερον μου ήμισυ stop
Η μπλογκο-απεξάρτηση δε πήγε και τόσο καλά... stop
Στο διάστημα αυτό αποφάσισα να στρέψω το ενδιαφέρον μου σε άλλα πράγματα stop
Όλο το σαββατοκύριακο είχα έντονη επιθυμία για γλυκό, προκειμένου να μην λιποθυμήσω αλλά και να μην γυρίσω πίσω στο μπλογκ αποφάσισα να κάνω τον ζαχαροπλάστη stop
Είχα καιρό να φτιάξω ένα γλυκάκι και τώρα ήταν η ευκαιρία..ίσως να πάσχω από υπογλυκαιμία stop
Αποδείχτηκε λανθασμένη επιλογή καθώς δεν έμεινε ψίχουλο stop
Η όρεξη μου έχει επανέλθει στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα stop
Την όρεξη μου δε τη σκιάζει ίωση καμιά.. μόνο λίγο καιρό χορταίνει και ξανά στην κουζίνα τραβά.. stop
Κατάφερα να μείνω μακριά από το μπλογκ μόνο 48 ώρες stop
Την Κυριακή το βράδυ αγκαλιά με τις μπόλικες θερμίδες που είχα δημιουργήσει και καταβροχθίσει ξεκίνησα πάλι τα σχόλια stop
Σας παρακαλώ προτού με κρίνεται αυστηρά δείτε τις φωτογραφίες και προσπαθήστε να καταλάβετε τη θέση μου.. Μέρες τώρα σκεφτόμουν αυτή τη συνταγή. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο;; Είχα βούτυρο στο ψυγείο και έπρεπε να τελειώσει, αυγά και γάλα δεν είχα αλλά πήρα. Τώρα είμαι σε πολύ χειρότερη θέση, μου έχουν περισσέψει αυγά, γάλα και βούτυρο. Τι θα κάνω;
Τη συνταγή την είχα δει πριν πέντε χρόνια σε ένα πρωινάδικο. Ήταν ο πρώτος μήνας στη Κύπρο και δεν ήξερα τίποτα και κανέναν. Δεν είχαμε internet, τηλέφωνο και στη τηλεόραση έπαιζαν πέντε μόνο κανάλια. Έμενα μόνη μου τα πρωινά και μην έχοντας τι να κάνω άρχισα να βλέπω όλες τις εκπομπές μαγειρικής.. Αυτή νομίζω πως την είχε δώσει η Αργυρώ την οποία και εμπιστεύομαι.
Το κακό με αυτά είναι πως φτιάχνονται εύκολα και γρήγορα και είναι ότι πρέπει για αυτές τις λιγούρες που μας πιάνουν..
Πριν ξεκινήσετε
1)Τα αυγά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
2)Το βούτυρο για την ζύμη πρέπει να το λιώσετε και να έχει κρυώσει προτού το ρίξετε στη μαγιά
αλλιώς θα την καταστρέψει.
3)Το γάλα να είναι σε θερμοκρασία δωματίου ή αρκετά χλιαρό -προσοχή μη πέσει πάνω στη μαγιά ζεστό για θα την καταστρέψει
* Για να κάνω τη ζωή μου εύκολη έβαλα τα υλικά για την ζύμη (αυγά, αλεύρι, ζάχαρη, βούτυρο, γάλα, μαγιά) και άφησα τον αρτοπαρασκευαστή να τα χτυπήσει. Πρόσθεσα 1,5 κουταλιά της σούπας αλεύρι κατά τη διάρκεια του ζυμώματος γιατί κολλούσε το ζυμάρι.
* Η ζύμη δε πρέπει να είναι σφιχτή καλό είναι να είναι λίγο υγρή άλλα όχι να κολλάει Μετά από ένα τέταρτο περίπου ζυμώματος πήρα το ζυμάρι και το έβαλα σε λεκάνη για να φουσκώσει θέλει 2 ώρες σκεπασμένο με μια μεμβράνη
* Έφτιαξα τη γέμιση σε ένα μπολάκι και την άφησα στην άκρη ώστε να προλάβει να λιώσει το βούτυρο. Δεν το λιώνουμε εμείς.
* Στην 1.5 ώρα (τόσο άντεξα) είχε φουσκώσει αρκετά οπότε πήρα το πλάστη για να ανοίξω ένα φύλλο δίνοντας ένα οβάλ σχήμα, ούτε πολύ λεπτό ούτε όμως και χοντρό το ζυμάρι (ψωμάκι είναι και φουσκώνει στο ψήσιμο).
* Άπλωσα τη γέμιση και προσεκτικά ξεκίνησα να την τυλίγω-ρολλάρω σαν λουκάνικο. Στο τελείωμα όπου χρειάστηκε να κολλήσει το ζυμάρι, έβρεξα λίγο το δάχτυλο μου στο γάλα και έκανα την ένωση.
Έκοψα σε φέτες το γεμισμένο ζυμάρι, τοποθέτησα τα ρολλάκια σε λαδόκολλα και με το πινέλο μου τα έβρεξα με γάλα. Τα άφησα για 10 λεπτά και τα έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά περίπου -ανάλογα το φούρνο. Εμένα είναι φυσιολογικός οπότε θέλουν 20 λεπτά (μετά όμως το 15 λεπτό τα παρακολουθώ).
Τι να προσέξετε
Αν ο φούρνος είναι ζεστός γιατί ψήνεται κάτι άλλο πριν, προσέχετε στα 15 λεπτά θα είναι έτοιμα.
Ο λόγος που βάζω λαδόκολλα είναι γιατί λιώνει η ζάχαρη και γίνεται καραμέλα και θέλω να ξεκολλάνε εύκολα.
Αν χρησιμοποιήσετε ξερή μαγιά, την άλλη μέρα μη προσπαθήσετε να τα φάτε.. είναι πέτρα και ανοίγουν κεφάλια.
Αν χρησιμοποιήσετε μαύρη ζάχαρη και ξερή μαγιά μόλις κρυώσουν γίνονται κοτρόνες και ο οδοντίατρος σας θα τρίβει τα χέρια του!!
Δεν τα έχω φτιάξει με νωπή μαγιά και μαύρη ζάχαρη οπότε δε γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί..
Με την ξερή μαγιά στο 10 λεπτό αναμονής πριν το ψήσιμο φουσκώνουν- οπότε προσοχή!
Εγώ ψήνω όσα είναι να φάμε την ίδια μέρα και την επομένη, τα υπόλοιπα τα βάζω στη κατάψυξη.
Όταν θέλω τα βγάζω 1 ώρα πριν (όταν έχει ζέστη) τα τοποθετώ στη λαδόκολλα και τα αφήνω να ξεπαγώσουν. Μετά τα ψήνω κανονικά και είναι μμμμμμμμμμμμμμουυυυυυυυυυυρλιααααααααααα!!!
Ο τρόπος να τα καταψύξετε είναι ο εξής:
Μεταξύ του ενός και του άλλου πρέπει να υπάρχει μεμβράνη για να μην κολλήσουν
Εσείς δηλαδή θα τα αφήνατε;;
Αυτά από εμένα.. Καλημέρααααα!!!!
ΕΛΕΑΝΑ... STOP
Χαίρουμε άκρας υγείας και εγώ και το έτερον μου ήμισυ stop
Η μπλογκο-απεξάρτηση δε πήγε και τόσο καλά... stop
Στο διάστημα αυτό αποφάσισα να στρέψω το ενδιαφέρον μου σε άλλα πράγματα stop
Όλο το σαββατοκύριακο είχα έντονη επιθυμία για γλυκό, προκειμένου να μην λιποθυμήσω αλλά και να μην γυρίσω πίσω στο μπλογκ αποφάσισα να κάνω τον ζαχαροπλάστη stop
Είχα καιρό να φτιάξω ένα γλυκάκι και τώρα ήταν η ευκαιρία..ίσως να πάσχω από υπογλυκαιμία stop
Αποδείχτηκε λανθασμένη επιλογή καθώς δεν έμεινε ψίχουλο stop
Η όρεξη μου έχει επανέλθει στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα stop
Την όρεξη μου δε τη σκιάζει ίωση καμιά.. μόνο λίγο καιρό χορταίνει και ξανά στην κουζίνα τραβά.. stop
Κατάφερα να μείνω μακριά από το μπλογκ μόνο 48 ώρες stop
Την Κυριακή το βράδυ αγκαλιά με τις μπόλικες θερμίδες που είχα δημιουργήσει και καταβροχθίσει ξεκίνησα πάλι τα σχόλια stop
Σας παρακαλώ προτού με κρίνεται αυστηρά δείτε τις φωτογραφίες και προσπαθήστε να καταλάβετε τη θέση μου.. Μέρες τώρα σκεφτόμουν αυτή τη συνταγή. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο;; Είχα βούτυρο στο ψυγείο και έπρεπε να τελειώσει, αυγά και γάλα δεν είχα αλλά πήρα. Τώρα είμαι σε πολύ χειρότερη θέση, μου έχουν περισσέψει αυγά, γάλα και βούτυρο. Τι θα κάνω;
Τη συνταγή την είχα δει πριν πέντε χρόνια σε ένα πρωινάδικο. Ήταν ο πρώτος μήνας στη Κύπρο και δεν ήξερα τίποτα και κανέναν. Δεν είχαμε internet, τηλέφωνο και στη τηλεόραση έπαιζαν πέντε μόνο κανάλια. Έμενα μόνη μου τα πρωινά και μην έχοντας τι να κάνω άρχισα να βλέπω όλες τις εκπομπές μαγειρικής.. Αυτή νομίζω πως την είχε δώσει η Αργυρώ την οποία και εμπιστεύομαι.
Το κακό με αυτά είναι πως φτιάχνονται εύκολα και γρήγορα και είναι ότι πρέπει για αυτές τις λιγούρες που μας πιάνουν..
Συνταγή για ρολλάκια κανέλας
περίπου 22 τεμάχια
Πριν ξεκινήσετε
2)Το βούτυρο για την ζύμη πρέπει να το λιώσετε και να έχει κρυώσει προτού το ρίξετε στη μαγιά
αλλιώς θα την καταστρέψει.
3)Το γάλα να είναι σε θερμοκρασία δωματίου ή αρκετά χλιαρό -προσοχή μη πέσει πάνω στη μαγιά ζεστό για θα την καταστρέψει
* Για να κάνω τη ζωή μου εύκολη έβαλα τα υλικά για την ζύμη (αυγά, αλεύρι, ζάχαρη, βούτυρο, γάλα, μαγιά) και άφησα τον αρτοπαρασκευαστή να τα χτυπήσει. Πρόσθεσα 1,5 κουταλιά της σούπας αλεύρι κατά τη διάρκεια του ζυμώματος γιατί κολλούσε το ζυμάρι.
* Η ζύμη δε πρέπει να είναι σφιχτή καλό είναι να είναι λίγο υγρή άλλα όχι να κολλάει Μετά από ένα τέταρτο περίπου ζυμώματος πήρα το ζυμάρι και το έβαλα σε λεκάνη για να φουσκώσει θέλει 2 ώρες σκεπασμένο με μια μεμβράνη
* Έφτιαξα τη γέμιση σε ένα μπολάκι και την άφησα στην άκρη ώστε να προλάβει να λιώσει το βούτυρο. Δεν το λιώνουμε εμείς.
* Στην 1.5 ώρα (τόσο άντεξα) είχε φουσκώσει αρκετά οπότε πήρα το πλάστη για να ανοίξω ένα φύλλο δίνοντας ένα οβάλ σχήμα, ούτε πολύ λεπτό ούτε όμως και χοντρό το ζυμάρι (ψωμάκι είναι και φουσκώνει στο ψήσιμο).
* Άπλωσα τη γέμιση και προσεκτικά ξεκίνησα να την τυλίγω-ρολλάρω σαν λουκάνικο. Στο τελείωμα όπου χρειάστηκε να κολλήσει το ζυμάρι, έβρεξα λίγο το δάχτυλο μου στο γάλα και έκανα την ένωση.
Έκοψα σε φέτες το γεμισμένο ζυμάρι, τοποθέτησα τα ρολλάκια σε λαδόκολλα και με το πινέλο μου τα έβρεξα με γάλα. Τα άφησα για 10 λεπτά και τα έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά περίπου -ανάλογα το φούρνο. Εμένα είναι φυσιολογικός οπότε θέλουν 20 λεπτά (μετά όμως το 15 λεπτό τα παρακολουθώ).
Τι να προσέξετε
Αν ο φούρνος είναι ζεστός γιατί ψήνεται κάτι άλλο πριν, προσέχετε στα 15 λεπτά θα είναι έτοιμα.
Ο λόγος που βάζω λαδόκολλα είναι γιατί λιώνει η ζάχαρη και γίνεται καραμέλα και θέλω να ξεκολλάνε εύκολα.
Αν χρησιμοποιήσετε ξερή μαγιά, την άλλη μέρα μη προσπαθήσετε να τα φάτε.. είναι πέτρα και ανοίγουν κεφάλια.
Αν χρησιμοποιήσετε μαύρη ζάχαρη και ξερή μαγιά μόλις κρυώσουν γίνονται κοτρόνες και ο οδοντίατρος σας θα τρίβει τα χέρια του!!
Δεν τα έχω φτιάξει με νωπή μαγιά και μαύρη ζάχαρη οπότε δε γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί..
Με την ξερή μαγιά στο 10 λεπτό αναμονής πριν το ψήσιμο φουσκώνουν- οπότε προσοχή!
Εγώ ψήνω όσα είναι να φάμε την ίδια μέρα και την επομένη, τα υπόλοιπα τα βάζω στη κατάψυξη.
Όταν θέλω τα βγάζω 1 ώρα πριν (όταν έχει ζέστη) τα τοποθετώ στη λαδόκολλα και τα αφήνω να ξεπαγώσουν. Μετά τα ψήνω κανονικά και είναι μμμμμμμμμμμμμμουυυυυυυυυυυρλιααααααααααα!!!
Ο τρόπος να τα καταψύξετε είναι ο εξής:
Μεταξύ του ενός και του άλλου πρέπει να υπάρχει μεμβράνη για να μην κολλήσουν
Εσείς δηλαδή θα τα αφήνατε;;
Αυτά από εμένα.. Καλημέρααααα!!!!
ΕΛΕΑΝΑ... STOP
Τύφλα νάχει η Αργυρώ με τις οδηγίες που δίνεις για όλα Ελεάνα μου για τα λαχταριστά σου ρολλάκια. Δώσε όμως και μια δίαιτα αποτοξίνωσης για μετά! Καλημέρα & πολλά φιλιά :)
ΑπάντησηΔιαγραφήχαχαχαχα Ένα παράξενο πράγμα, δίαιτα δεν έχω ούτε μία.. :))
ΔιαγραφήΚαλημέρα Χριστίνα!
Καλημέρα Ελεάνα μου....ωραία ξεκίνησες το πρωινό μου,διαβάζοντας την συνταγή σου άρχισα να σκέφτομαι οτι πρέπει και εγω να σηκωθώ απο τον υπολογιστή και να τρέξω να φτιάξω κάτι ανάλογο και γρήγορο γιατί μου άνοιξες την όρεξη....έτσι θα κάνω λίγη μπλογκο-εξάρτηση και όσο κρατήσει....
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ μπλογκο εξάρτηση θα με καταστρέψει εμένα!!! :))
ΔιαγραφήΗ τηλεγραφική σου ανταπόκριση με τρελαίνει! Μ' έκανες και γέλασα να σαι καλά! Εξαιρετικά τα βουτήματα σου και πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου! Καλημέρα Ελεάνα! :-)
ΑπάντησηΔιαγραφήχαχαχαχαχα Από μία ατάκα της Αλέκας προχτές στο καφέ μου ήρθε!!
ΔιαγραφήΕυχαριστώ!!! Αν είχε περισσέψει κανένα θα σου έλεγα έλα για καφέ.... αλλά δεν έμεινε τίποτα :))
Και πάνω που ξεκίνησα το διάβασμα της συνταγής και είπα "ωραία έχω όλα τα υλικά, εκτός από νωπή μαγιά, αλλά δεν πειράζει έχω ξηρή" φτάνω στο "τι να προσέξετε"...
ΑπάντησηΔιαγραφήεγώ πάντως έστω κι έτσι θα τη δοκιμάσω, εξάλλου το πιθανότερο είναι να μη μείνει τίποτα γι' αύριο!
Αν είστε πάνω από δύο άτομα δε πειράζει γιατί θα φαγωθούν αλλά μπορείς και να μην τα ψήσεις όλα και να τα βάλεις κατάψυξη. Εγώ το έκανα και τα έβγαλα χτές το πρωί τα υπόλοιπα, μέχρι το απόγευμα δεν υπήρχανε!!! Με την νωπή μαγιά είναι πιο αφράτα, αρχικά η συνταγή ήταν με ξερή.
ΔιαγραφήΑγαπητή Ελεάνα stop
ΑπάντησηΔιαγραφήΦτιάξε νέα και στείλε τα άμεσα stop
Φιλιά πολλά & καλημέρες full stop
χαχααχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα το full stop όλα τα λεφτά!!!!
ΔιαγραφήΌβερ!
ΔιαγραφήΑπάντα γρήγορα για να πω στον Γιώργο να μου τα φέρει να τα ετοιμάσω το βράδυ:
Πόσα γραμμάρια νωπής μαγιας;;;;;
Τι είδους αλεύρι;;
Όταν λες βούτυρο σοφτ εννοείς βιτάμ;;
Οβερρρρρ εντ άουτ!
Παλι με κολασες και δεν εχω ιδεα να φτιαχνω κατι τετοιο..
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοσο λαχταριστα φαινονται Παναγια μου..
Παντως απο περιγραφη σκιζεις εχω να πω.
Πιο λεπτομερη περιγραφη δεν ξαναειδα. Οι δε φωτο θεικες!
Αν καθε φορα που θελεις να κανεις απεξαρτηση απο δω σημαινει να φτιαχνεις κατι τετοια σου ευχομαι να το παθαινεις πιο συχνα.Χαχαχαχα.
Μονο στειλε και λιγα απο δω. :p
Καλημερουδιααααα
Είναι πολύ ευκολα!! Ξεκίνα να φτιάχνεις και θα δεις θα σου αρέσει!! Από κάπου πρέπει να την αρχή!! Η πες στη μαμά σου για πρώτη φορά, για να δεις και καλάααα, και έτσι θα φάς κιόλας ;) χαχαχαχα
ΔιαγραφήΝαι γιατί και εγώ πολλές φορές κάποια πράγματα τα ξεχνάω όταν μαγειρέυω και όταν τη παθαίνω...
Δε συμφέρει Μαρία μου γιατί με το blogging τουλάχιστον δε παίρνω κιλά!!
Πωπώ!!!! Είναι τέλεια φίλη μου!!!!! Φαντάζομαι τη μυρωδιά τους!!!!! Και τη νοστιμιά!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜυρωδιά τώρα που το είπες!!! Μου φτιάχνει τη διάθεση η κανέλα, μου θυμίζει Χριστούγεννα!!
ΔιαγραφήΑπό νοστιμιά..... μόνο να σου πω πως δεν έμεινε ούτε ένα και ας έφτιαξα γύρω στα 24.
πω πω πω πω μέχρι εδώ μοσχοβόλησε η κανέλα!! το τέλειο συνοδευτικό για πρωινό καφεδάκι!!! Μπήκαν ΚΑΙ αυτά στη λίστα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι με απογευματινό μη σου πώ ;p
ΔιαγραφήΕμείς τη πρώτη μέρα τα φάγαμε με το βραδυνό καφέδακι ;)
Χθες που έψησα τα υπόλοιπα ήταν πρωί!!!! χααχαχαχα τα έχω δοκιμάσει όλες τις ώρες δηλαδή!!!
Τέλεια είναι!! Ούτε εγώ τα αφήνω όταν φτιάχνω!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαίρομαι που με καταλαβαίνεις!!!! :)) χαχαχαχαχα!!!! Το είχα ανάγκη!!! χαχαχαχα
Διαγραφήεγω την κανω ακομα πιο ευκολη τη ζωη μου Ελεανακι...αγοραζω σφολιατα!!! χαχααχαχα
ΑπάντησηΔιαγραφήτελεια φαινονται! καλοφαγωτα :)
Καλοφάγωτα????? Τα φάγαμε πάνε!!!! :)) Έφτιαξα και άλλα τωρα το απόγευμα!!
ΔιαγραφήΜε σφολιάτα κάνω άλλα εγώ ;)
Κράτα και για μας σε παρακαλούμε!!!!!!!!!!!Καλό βράδυ!
ΑπάντησηΔιαγραφή:)) αυτά πάνε... έφτιαξα και άλλα χαχαχαχα!!!
ΔιαγραφήΑυτά τα ρολάκια κανέλας είναι φανταστικά!!! Τα φτιάχνω κι εγώ και εξαφανίζονται στη στιγμή!! Ιδιαίτερα με την καστανή ζάχαρη γίνονται σκέτος πειρασμός!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά
Νεφέλη
;) Εμένα θα μου πείς.... χιχιχι ίσα που πρόλαβα να τα φωτογραφίσω το πρωί τα τελευταία!!!!!!
ΔιαγραφήΦιλιά Πολλά!!
Αχ τι με κάμεις βραδιάτικα Ελεάνα μουουου! Θα τα φτιάξω το πρωί!!! Λατρεύω την κανέλα και κάθε είδους ζυμαράκι! Άπαιχτος ο συνδυασμός σου! Φιλάκια πολλά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλεάννα με κατέστρεψες stop
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάει η δίαιτα stop
Μου μύρισε από τις φωτογραφίες η κανέλα!!
Από δίαιτα έκανα stop!! χαχααχαχαχα
ΔιαγραφήΔε την αντέχω!!
Χαχαχα !!! Ελεάνα μου, μας έφτιαξες την διάθεση με την "μπλογκοαπεξάρτηση" και τις "παρενέργειές" της!!! Φοβερή η συνταγή και οι φωτογραφίες και όλες αυτές οι αναλυτικές λεπτομέρειες!!! Με βλέπω να την δοκιμάζω σύντομα ...!!!! Καλή σου μέρα και πολλά φιλιά !!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣ'ευχαριστώ Ιωάννα μου, νόμιζω πως θα το ξαναρίξω στο blogging γιατί η απεξάρτηση παχαίνει... :)))
ΔιαγραφήΚαλό Σ/Κ!!
Χαχα ένταξή φιλενάδα,νομίζω πως μετά από αυτήν την ανάρτηση όλες μας θα φτιάξουμε τα ρολάκια !! Θα μυρίσει η γειτονιά καυτή ζάχαρη και κανέλα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη με δείτε όμως ότι πάω να χάσω κανένα γραμμάριο, εκεί να με φάτε με τη ζήλια σας να ξανά παχύνω χαχαχα. Φιλιά Ελεάνα και βάλε φόρμα να ξεκινήσουμε τρέξιμο παρέα γιατί δεν βλέπω άλλη λύση^^
Μιλάς εσύ???? Θα βγάλεις και γλώσσα???? που με έχεις τρελλάνει στα παχυντικά... Εγώ τι έφτιαξα το κακόμοιρο, 5-10-15... 20 θές.. ρολλάκια!!
ΔιαγραφήΘα σου πω αυτό που είχα διαβάσει κάποια στιγμή και μου πάει γάντι.. Στη μόνη φόρμα που μπορώ εγώ να μπώ και να διατηρηθώ είναι αυτή του κεικ !!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Νομίζω πως θα τρέξεις μόνη σου, εγώ θα σε περιμένω για καφέ και γλυκό στην αφετήρια!! Το τρέξιμο δεν είναι chic χαχαχαχαχα Φιλιά πολλά!!
Είσαι σκέτη καταστροφή κοπελιά!! Αχαχα! Μάκια πολλά :))
ΑπάντησηΔιαγραφήΘες να πεις αυτοκαταστροφική!!! ;)
ΔιαγραφήΑν δε μπάρω και το τελευταίο γραμμάριο που μπορεί να έχω χάσει- λέμε τώρα- δε χορταινω!! :))
Λαχταριστά και πεντανόστιμα φαίνονται!!! και δεν έχω καμία αντίρρηση να με κεράσεις ένα δύο με τον αυριανό πρωϊνό μου καφέ! Καλό βράδυ Ελεάνα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΒέρα να σε κεράσω ευχαρίστως αλλά δεν έμεινε ψίχουλο!!
Διαγραφή2 φορές τα έφτιαξα και τις δύο τα φάγαμε!! :))
Αυτά τα ρολάκια τα έτρωγα όταν ήμουν φοιτήτρια!Τα είχα ταράξει!Τότε όμως έτρωγα - έτρωγα και δεν έμενε τίποτα πάνω μου!Αχ!Πάνε τα νιάτα! :-) Φιλάκια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕμένα πάντα μου έμενε, αποθήκη σκέτη σου λέω!!
ΔιαγραφήΠόσο θα ήθελα να είμαι από αυτές που τρώνε και δε παίρνουν γραμμάριο!!! αααχχχ
Αχ σε νιώθω!! Τα εχω φτιάξει κι εγω τα ατιμα με σως απο πανω κιόλας! Cinnabons νομιζω τα λενε αγγλιστί κ ειναι καινούρια μόδα. Πολυ γευστική η ατιμη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά
Ναι μπράβο και έψαχνα την ονομασία! Συνήθως τους βάζουν γλάσσο ζάχαρης από πάνω και γίνονται 10.000 θερμίδες το κομμάτι :)) Όχι πως εμείς έχουμε θέμα σιλουέτας.... απαπαπαπα
ΔιαγραφήΕγώ σκέφτηκα να τα περιχύσω (λίγο) με λιωμένη σοκολάτα και να τα σερβίρω ζεστά!!! χιχιχι
Νομίζω ότι έκανα λάθος που ξεκίνησα το catch up στα νέα σου από την πιο πρόσφατη ανάρτηση αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις....είδα ρολά κανέλας, ήταν αδύνατο να μην πατήσω κλικ να δω και την συνέχεια ;) τώρα τα λιγουρεύτηκα, φαντάστηκα να τους βάζω και μαρμελάδα από πάνω...μιαμ μιαμ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι μετά λες ότι εγώ φτιάχνω παχυντικά γλυκάκια εν όψει καλοκαιριού!! :P
Σε φιλώ :*
χαχαχαχαχα ήταν μια στιγμή αδυναμίας!! Εντάξει??? :p
ΔιαγραφήΜαρμελάδα.. κάποιος πεινάειεειιιι χαχαχαχαχα!!!
Φιλιά!!
καλημέρα!!!! τελεια τα ρολακια σου!! τα λιγουρεύτηκα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστώ!! :)
Διαγραφήχαχαχαχαχαχαχαχα ποιας κατεψυγμένης??? ήταν κάποτε!!! Έχουν μείνει καμια δεκαριά από τα επόμενα που έφτιαξα τώρα που μου το θυμήσες... :p
ΑπάντησηΔιαγραφήχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΑπάντησηΔιαγραφή