Boho party!! Μέρος 1ο


Δεν χάθηκες, απλά έχουμε αλλάξει πλατφόρμα και πρέπει να πατήσεις το παρακάτω σύνδεσμο για να μεταφερθείς στην ανάρτηση 

https://myhomemymemories.wordpress.com/2018/10/06/boho-theme-party/

Σχόλια

  1. Τι όμορφα που είναι όλα!!Κι εγώ αναρωτιέμαι πολλές φορές για το boho style και το βλέπω κάθε φορά διαφορετικό.Δηλαδή νομίζεις πως τα έντονα χρώματα,τα κιλίμια κτλ είναι αυτά που ταιριάζουν στο στυλ αλλά το βλέπεις και σε άλλες εκδοχές όπως λες κι εσύ ,με παστέλ χρώματα φτερά και πούπουλα όμως και πάλι boho είναι!!!Πως γίνεται αυτό???χαχαχα
    Τα πρώτα γενέθλια της μικρής θα είναι τέλεια γιατί η μαμά θα τα έχει φτιάξει όλα με τα χεράκια της και μπορεί τώρα να μην το καταλάβει όμως να είσαι σίγουρη ότι κάποια μέρα θα σε ρωτήσει,τι είχες φτιάξει στα πρώτα μου γενέθλια????
    Πολύ ωραίο θέμα για μικρές και μεγάλες κυρίες!!Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά έκανες Ελεάνα μου και ξεκίνησες από τώρα τις ετοιμασίες γιατί όταν πλησιάζουν οι μέρες ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός. Όχι φίλη μου, τα παστέλ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι boho. Boho είναι τα έντονα και με πρώτη ματιά αταίριαστα μεταξύ τους χρώματα και αντικείμενα. Είναι αυτή η ελευθερία του να βάζεις όπως θέλεις, ότι θέλεις. Τώρα αν θέλεις να βάλεις και φτερά βάλε... αλλά ροζ και γαλάζιο σε μονοχρωμία δεν είναι boho ακόμη και αν έβαλες φτερά και ονειροπαγίδες. Γι αυτό και μου αρέσει πολύ που τα λουλούδια σου είναι έντονα και οι μπορντό πινελιές σου. Ε ρε γλέντια που έχουν να γίνουν στα πρώτα γενέθλια!!! Φιλάκια στην μπουμπού (εντάξει και σε σένα) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οκ, μπορεί να μην είδα ούτε Johhny Depp, ούτε να μου άνοιξε η όρεξη με Chocolat, αλλά δεν απογοητεύτηκα καθόλου, κοριτσάρα μου με την ανάρτηση!
    Ίσα-ίσα! Ανυπομονώ να δω ολοκληρωμένο το decor του πάρτυ σας!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά σε όλους σας! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπέροχα όσα εφτιαξες! και εννοειται ότι δεν αφήνουμε ποτε τελευταια στιγμή τις ετοιμασίες του πάρτυ γιατί με το μωρό μεσα στα πόδια μας...όλα θέλουν πολυ πολύ χρόνο για να γίνουν!!περιμένουμε με ανυπομονησια τις επόμενες δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μία δημιουργία πιο όμορφη από την άλλη, αλλά το κουβαρακι με την γιρλαντα τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά εγώ άφησα σχόλιο εδώ πού πήγε;;;; Λοιπόν κοριτσομαμά επειδή όπως πολύ καλά γνωρίζεις δεν έχω και μεγάλη εμπειρία στα κορίτσια μιας και μέχρι να γεννηθεί η μπουμπού εξακολουθώ να είμαι αγορομάνα, οπότε όσα ετοιμάζεις καταγράφονται. Όλη η προετοιμασία σου Ελεάνα μου, μου έβγαλε ένα γλυκό ρομαντισμό που εγώ τον λατρεύω! Καλή συνέχεια για την ολοκλήρωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατάφερες και έκανες ένα boho γλυκό, ρομαντικό και κοριτσίστικο. Ότι πρέπει για τα 1α γενέθλια. Ανυπομονώ να δω περισσότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 'Εκανες πολύ δουλειά, αλλά το αποτέλεσμα σε ανταμοίβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου