Creative Bloggers -Τέλος 1ου Κύκλου!!


Δεν έχεις κάνει λάθος απλά εμείς μεταφερθήκαμε σε άλλη πλατφόρμα και πρέπει να πατήσεις το παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσεις την ανάρτηση.

https://myhomemymemories.wordpress.com/2018/07/08/creative-bloggers-1os-kyklos/

Σχόλια

  1. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο φινάλε σαν ομάδα από την δική σου ανασκόπηση. Κάναμε τόσα πράγματα ε;;; Wow!!! Πολύ χαίρομαι που η ομάδα μας θα συνεχίσει και του χρόνου με καινούργιες ιδέες κι ευχαριστώ εγώ προσωπικά εσένα και την ιδέα που είχες να δημιουργήσεις μία τέτοια ομάδα όταν με λύπη μου βλέπω πως το blogging μέρα με την μέρα "μαραίνεται". Στα καλύτερα που έρχονται λοιπόν και καλό καλοκαίρι φιλενάδα... φιλάκια πολλάαααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλη μου σου εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι εσένα και τις φίλες μας. Υπάρχουν και κάποιες που παρακολουθούν το έργο σας και απλά θαυμάζουν γιατί το να συμμετάσχω είναι πια δύσκολο για μένα. Ένα υπέροχο μπλοκ αγαπημένο γιατί έχει πολλά να δω και να μάθω. Καλά να περάσετε όλες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηταν μια υπέροχη χρονια, γεμάτη δημιουργίες για εσας και εμπνευση για εμάς!!
    Τη ιδεα με τις guest συμμετοχες κρατήστε την, την βρίσκω ιδιαίτερα ελκυστική!
    Φιλιά σε όλη την ομάδα, καλό καλοκαιρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μανούλα όμορφη!!! Εγώ ευχαρθστώ θερμά για την πρόταση, την επιλογή αλλά και την εμπιστοσύνη!!! Πέρασα πολύ όμορφα!!! Η ανάρτησή σου είναι τέλεια έτσι όπως τα μάζεψες όλα μαζί...Καλό καλοκαίρι με τη μπουμπού αγκαλιά και τα λέμε από Σεπτέμβρη!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα είπες όλα Ελεάνα μου.
    Πρώτα όμως να σου ευχηθώ να σας ζήσει το μωράκι σας.
    Όσο για τις κατασκευές που μας προτείνατε από πέρισυ ήταν όλες υπέροχες κι εύκολες να γίνουν.
    Ελπίζω να συνεχίσετε δριμύτερες και την επόμενη σεζόν.
    Καλές διακοπές και καλή συνέχεια.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποσα πράγματα κάναμε;;; Ουαου!! Ραντεβου τον Σεπτεμβρη με καινουριες ιδέες!! Να περάσεις ομορφα Ελεάνα! Ευχαριστούμε πολύ για την ιδέα αυτής της δημιουργικής ομάδας!! Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία ανάρτηση Ελεάνα, χρήσιμη ανασκόπηση! Μπράβο σε όλα τα κορίτσια που συμμετέχουν για αυτή σας τη συνένωση και καλή συνέχεια να έχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου