Νέο μέλος και καινούργια θεματολογία στο blog!!!

Εντάξει, οφείλω να παραδεχτώ πως δεν ήμουν και πολύ συνεπής στις υποσχέσεις που έδωσα στη πρώτη ανάρτηση του Σεπτέμβρη για όλα εκείνα τα project που είπα πως θα φτιάξω. Μην νομίζεις όμως ότι έχω ολοκληρώσει κάποιο και σου το κρατάω κρυφό.. Όλο κάτι λείπει από το ένα, δεν αποφασίζω να τελειώσω το άλλο και γενικά κινούμαι με ρυθμούς χελώνας! Τότε σου είχα υποσχεθεί και Νέα τα οποία λέω να στα αποκαλύψω σήμερα.. Μόνο μπαγιάτικα δεν τα λες και σκέφτηκα να είναι η έκπληξη της νέας χρονιάς!!

Ένα νέο μέλος γένους θηλυκού έρχεται να προστεθεί στην ομάδα του My home My memories και όπως φαίνεται θα χρειαστεί από μόνη της μια δική της κατηγορία!!
Μία συνεργασία (αν μπορείς να το πεις έτσι) που επιβεβαιώθηκε το καλοκαίρι και είχε πολύ άγχος μέχρι να τη σιγουρέψουμε και βέβαια να ολοκληρωθεί! Αυτή είναι και η αιτία που το τελευταίο καιρό τα έχω φορτώσει λίγο στο κόκορα με το blog και δε προλαβαίνω να ασχοληθώ.
Το bloggo-spito μου λοιπόν θα αποκτήσει νέο αίμα και νόημα!!!


Εντάξει στην αρχή θα μας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας, έχει όμως δείξει τις προτιμήσεις της στο DIY και στο Crafting γεμίζοντας το μυαλό και το τετράδιο μου με τρελή έμπνευση όλο αυτό διάστημα! Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να φτιάχνω κάτι από αυτά που έχω σημειώσει, αλλά θα έρθει και εκείνη η ώρα όταν θα είμαι πιο ευέλικτη..
Έγραφα στη σελίδα 'about' του blog πως θα blogg-αρω μέχρι τα 90 αλλά από ότι βλέπω θα πρέπει να παραδώσω αλλού τους κωδικούς και τα εργαλεία μου πολύ πιο νωρίς!!

Ladies & Gents...
Σας παρουσιάζω το νέο μέλος του σπιτιού μου κυριολεκτικά και μεταφορικά!!
Καλά εδώ δεν είναι και από τις καλύτερες της φωτογραφίες αλλά είχε περάσει και μία μέρα ολόκληρη να ακούει χριστουγεννιάτικα τραγούδια διότι τα καλά παραδείγματα τα δίνεις νωρίς!! Αν και όπως δείχνουν τα πράγματα είναι περισσότερο του παλαιού τραγουδιού και της καντάδας η Δεσποσύνη.


Και κάπως έτσι  όλα μέσα στο σπίτι πρέπει να αλλάξουν! Μέχρι τώρα αφήναμε δεξιά και αριστερά στυλό, καπάκια, βίδες, εργαλεία, ξύλα, μπογιές, κέρματα, συνδετήρες. Ότι να ναι και όπου να ναι.. #τα_ξεχνάμε_αυτά  #να_δω_πότε_θα_μας_γίνει_συνήθεια  #ακόμα_αφήνουμε

Εγώ πάλι είχα γεμίσει το χαμηλό σύνθετο του σαλονιού με κεράκια, μπαταρίες, αρωματικά, και τη κασετίνα με τα καλά μαχαιροπίρουνα. Αναρωτιέμαι εδώ και μήνες που θα πάνε όλα αυτά?? Και αν μείνουν εκεί, θα ακούσω το θόρυβο από τα μαχαιροπίρουνα όταν θα φτάσει να τραβήξει τη κασετίνα έξω? Για να μην μιλήσω για τα κάτω ντουλάπια της κουζίνας που έχω όλα τα γυαλικά, διακοσμητικά βάζα, τα καλά μου πιάτα, τουρτιέρες, πιατέλες και αν δε θέλω να γίνουν λαμπόγυαλο θα πρέπει κάποια στιγμή να τους αλλάξω θέση.

Μη σου πω τι απάντηση μου έδωσε ο father to be όταν είπα ότι δεν έχω που να τα πάω όλα αυτά.. Πέτα τα!! Περίμενες κάτι άλλο από έναν άντρα?? Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο σαν τα cartoon και τα μάτια μου πρέπει να γούρλωσαν! Εντάξει συνήλθα γρήγορα και χωρίς υπογλώσσιο και είπα ότι τουλάχιστον έχει χιούμορ! 😜

Το τελευταίο DIY που ξεκίνησα το καλοκαίρι και περιελάμβανε τούβλα, μία μεγάλη επιφάνεια ξύλου με γωνίες, βαμμένα διακοσμητικά, έμεινε στα σχέδια και όλα τα υλικά με χαιρέτησαν και πήγαν στο υπόγειο χωρίς δεύτερη κουβέντα, δική μου ή δική τους.
Σαν καλός μπαμπάς που αγχώνεται για τη κόρη του για πότε μου τα μάζεψε και τα κατέβασε στο υπόγειο.. Και για πότε μάζεψε και το γραφείο του από το σαλόνι και το μετέφερε στο δωμάτιο χειροτεχνίας ΜΟΥ. Πάει και το μου 'Αντωνάκηηη', τώρα είναι μας - αφού πρώτα με έβαλε και πέταξα ότι είχα μαζέψει για μελλοντικά πρότζεκτ για να ανοίξει ο χώρος. Σκουπίδια θα μου πεις. Ναι εγώ ήθελα τα σκουπίδια μου!!! 😂

Τόσο καιρό που του ζητούσα να μαζέψει από το σαλόνι το γραφείο του και να το πάει πάνω σε ένα από τα δωμάτια μου έκανε τον ζόρικο και ότι εκεί του αρέσει. Τώρα βλέπεις είναι αλλιώς.. Θέλει να της κάνει χώρο για όταν με το καλό μπουσουλίσει..
Βλέπεις εσύ κάτι περίεργο??
Με το ζόρι κράτησα τα υπόλοιπα έπιπλα να μην τα πάει και αυτά στην άκρη για να έχει χώρο το παιδί!! Τελικά το συζητήσαμε και συμφωνήσαμε ότι έχουμε χρόνο να φτιάξουμε ντουλάπια και έπιπλα, γιατί δε θα κάνουμε και το παιδί genius που θα περπατήσει αμέσως, όσο και αν θεωρούμε τους εαυτούς μας αρκετά έξυπνους!! 😝

Εννοείται πως μου απαγόρεψε μπογιές, σπρέι, γυαλόχαρτα, γύψους, τσιμέντα μέσα στο σπίτι. Στο υπόγειο μου είπε θα κλείνεσαι -σαν τα ποντίκια πρόσθεσα εγώ - και θα φτιάχνεις ότι θέλεις. Άντε άμα έχει καλό καιρό άνοιγε τη γκαραζόπορτα να βγαίνεις έξω..
Εκεί μου επέτρεψε να προαυλίζομαι για να μην πεθάνω από τις αναθυμιάσεις του γύψου και των χρωμάτων!!

Εγώ τι να του απαγορέψω?? Είμαι η πιο ψύχραιμη της παρέας! Προς το παρόν εννοείται και αυτό επειδή μου υπενθυμίζω κάθε τόσο πως εγώ δε θα κάνω αυτά που κοροϊδεύω.. Θα είμαι μία κουλ μάνα γιατί είμαι και καλλιτέχνης και ως καλλιτέχνης το μυαλό μου είναι πολύ μπροστά!! 😜
Εντάξει φωνάζω που παρατάει μικροαντικείμενα στους καναπέδες και στο τραπεζάκι αλλά μου λέει μην τρελαίνεσαι, ακόμα δεν γεννήθηκε...
Βγάλε την σκούφια σου και βάραμε είμαστε σε αυτό το σπίτι!! χαχαχαχαχα

Στα υπόλοιπα επικρατεί ψυχραιμία, τόση ψυχραιμία που ακόμα μας λείπουν πράγματα γιατί μέχρι το Δεκέμβρη σουλατσάραμε με το έλα μωρέ έχουμε χρόνο. Πριν τις γιορτές ξυπνήσαμε και αντιληφθήκαμε ότι σε δύο μήνες έρχεται και πρέπει να μαζευτούμε.
Εγώ που κλασσικά αγχώνομαι με τέτοια θέματα ξέρω ότι μέχρι τη τελευταία στιγμή θα τρέχουμε να βάλουμε το σπίτι σε σειρά και να ψωνίσουμε αυτά που θα έχουμε ξεχάσει αλλά παλεύω να μην το δείχνω έντονα.
Όχι ότι είμαι και εγώ καλύτερη. Μέχρι το Σαββατοκύριακο έπλενα τη προίκα της και ας τα είχα χωρίσει ένα μήνα πριν σε τσάντες ανάλογα με τα πλυντήρια που έπρεπε να μπουν. Είναι και πολλά βλέπεις, σεντόνια, κουβέρτες, φορμάκια, πανάκια και άλλα τέτοια.. Εδώ και δύο μήνες με δέρνει τέτοια κούραση και υπνηλία που πραγματικά απορώ με εμένα και πλέον 'με πίεσα' γιατί πλησιάζει να μπω στο τελευταίο μήνα και το μόνο που έχω έτοιμο είναι το δικό μου βαλιτσάκι που ασφαλώς δε με χωράει και πρέπει να πάρω δήθεν τυχαία μεγάλη τσάντα μαζί μου για να βάλω αυτά που περισσεύουν.. Εννοείται πως έχει αρχίσει τα σχόλια, κανόνισε να πάρεις το μισό σπίτι στη κλινική! Το αστείο είναι πως έτσι όπως βλέπω τα πράγματα που μας έχουν ζητήσει να έχουμε μαζί, ούτε της μικρής τα πράγματα θα χωρέσουν.. Κατά μάνα... δεν λένε?? 😂😂

Οπότε αν με χάσεις να ξέρεις πως τρέχω για τα τελευταία. Βεβαίως και έχουμε διαλέξει ποδηλατάκι, πατίνι, αλογάκι και τα σχετικά αλλά περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο.. χαχαχαχα Όχι ότι δεν είμαστε ικανοί να τα αγοράσουμε και αυτά από τώρα!! Με το ζόρι κρατηθήκαμε την άλλη φορά να μην αγοράσουμε παιχνίδια και περιοριστήκαμε σε ένα κρεμαστό που παίζει μουσική! Το κακό είναι πως θα ξανά πάμε σε αυτά τα μαγαζιά και πόσο δυνατοί νομίζεις ότι είμαστε;; 😜

Σχόλια

 1. Εντάξει Ελεάνα πόσο έχω χαρεί δεν λέγεται! μπράβο βρε κορίτσι μου χίλια μπράβο! με το καλό να υποδεχτείτε την διάδοχο που από ότι κατάλαβα κοντοζυγώνει!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι υπέροχα νέα!! Με το καλό να ερθει, να γεμίσει το σπίτι, να κλέψει καρδιές (το χει κανε ήδη αυτό , μάλλον) και να σκορπίσει εμπνευση παντού γύρω της!!!
  Μην αγχωνεσαι με τα πρακτικά, όλα θα γίνουν, δε θα μπουσουλίσει κι από την πρωτη μέρα, κι από την τεραστια πείρα μου έχω να σου πω, κορίτσι είναι. Από την πρωτη στιγμή προφυλάσσουν τον εαυτό τους, ανοίγουν τα ντουλάπια, κοιτούν, αν τους πεις όχι αυτό, το καταλαβαίνουν, αποφεύγουν τα σκαλοπάτια και τα επικίνδυνα σημεία. Τα αγορακια πάλι είναι σα να μη βλέπουν, να μην ακούν και να μη σκέφτονται... στο σπίτι μας δεν υπάρχει τιποτα που να μην είναι χαλασμένο ή σημαδεμένο από το γιο...
  Κι ύστερα σκέψου ότι πολύ συντομα θα δημιουργείτε μαζί και λίγο μετα θα ερχεται με δωρα/δικές της δημιουργίες! Ω, ναι κι αυτό από τις πολύτιμες στιγμές μας το διαλέγω.
  Απόλαυσε το ταξίδι, ζησε την κάθε στιγμή, εχε τα μάτια και την ψυχή σου ορθανοιχτα, να γεμίζουν υπέροχα συναισθήματα!...
  Στέλνω φιλάκια -πεταλούδες να φτάσουν ως εκεί!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Με το καλό!!!!!!!!! Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!! αυτό θα πει crafter βρε κουκλα!!!! το καλύτερο project της ζωής σου (νταξει βοήθησε και ο κύριος λίγουλακι...) και χωρίς γύψους και χρώματα και αναθυμιάσεις!!!! Και είμαι σίγουρη ότι με τον τρόπο αυτό 1. μεγαλώνει η crafting ομάδα, 2. θα δούμε και παιδική Χρωματιστή κατασκευή στο μπλογκ σου! χαχαχαχα
  Με το καλό λοιπόν και με το καλό η πριγκίπισσα να εγκατασταθεί στο σπιτάκι σας :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Eλεάννα !!!! Mε το καλό να έρθει... χίλια μπράβο! Να είστε πάντα καλά!!!!
  Να γεμίσει το σπίτι σας χαρά και γκλίτερ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ελεάνα μου διαβάζω και πίστεψα άλλα αντί άλλων !!! Μια μικρή κυρία έρχεται στη ζωή σας !!! Υπέροχο από μόνη της η Δεσποσύνη θα καταλάβει την καρδιά σας και όλους τους χώρους του σπιτιού !! Με δόξα και τιμή να την υποδεχθείτε. Να ζήσετε όλες τις μοναδικές χαρές από τον ερχομό του μωρού σας !! Σε φιλώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Χα Χα!!!! Τα καλύτερα νέα που άκουσα με την αρχή της χρονιάς!!! Ποσό χαίρομαι για σας! Ποσό υπέροχο είναι αυτό που ζείτε και που τα καλύτερα έρχονται και θα σας ξεμυαλισουν εντελώς! Ποια γυάλινα και Ποια γυαλοχαρτα.... τίποτα δεν θα σε συγκινεί για καιρό, να με θυμηθείς! Λοιπόν κοριτσάκι καλωσόρισες στον υπέροχο blog world της μανούλας! Με το καλό γλυκιά Μου! Σας φιλώ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ελεάνα μου, τι σπουδαία και όμορφα νέα είναι αυτά?!!!!! Καλή χρονιά και με το καλό να υποδεχθείτε την μπεμπούλα σας! Με έναν πόνο! Φιλάκια πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εντάξει...Πόσο υπέροχα, χαρούμενα, σούπερ νέα είναι αυτά!!! Με το καλό το νέο μέλος!!! Με το καλό τα νέα projects σε όλα τα ...επίπεδα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η καλύτερη ανάρτηση σου ever! Το πιο σπουδαίο DIY Project! Δεν νομίζω να έχεις αντίρρηση; Φιλενάδα για άλλη μια φορά με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας την μικρούλα σας και να την χαίρεστε!!! Την χαρά μου την ξέρεις αλλά δεν μπορώ να μη την δείξω και εδώ .... γιούυυυυυυυυυυυυυυυπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ουάου! Αυτό θα πει καλή χρονιά! Να σου ζήσει η κοράκλα! Αποστολή σου να φτιάξεις πολλά κουτιά αποθήκευσης και να ξεκινήσεις πλέξιμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Συγχαρητήρια Ελεανα ...με το καλο !!!!
  φιλακια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τι όμορφα νέα είναι αυτά! Το ποσο χάρηκα για εσένα δε λέγεται! Με το καλο να έρθει το μωράκι σας και να πάνε ολα κακά, με έναν πόνο που λένε! Άντε κ περιμένω να διαβάσω κι αλλα, ε? Φιλιαααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ζητωωωωωωωωωωω!!! μπραβο Ελεαννα μου!!! με το καλο να ερθει η κοριτσαρα σας!! Που σιγουρα θα ειναι καλλιτεχνης και φοβερή δημιουργος και σουπερ βοηθος και θα επαναφερει το εργαστηρι σου στην κανονιη του μορφη!!! πολλα πολλα φιλια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Τέλεια,τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!!Με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου την μικρή σου Ελεάνα!!!Ανυπομονούμε να την γνωρίσουμε και να μας δείξει και αυτή την καλλιτεχνική της φλέβα!!!Όλα να πάνε καλά!!!Καλό βράδυ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Parentslandgr16/1/18 23:10

  Με το καλό το κοριτσάκι σας. Θα σας ξετρελανει. Μάλλον έχει αρχίσει να το κανει. Όσο για τα project θα γίνουν πιο girly φέτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ωωωωωωω με τοκαλο γερο και δυνατο το νινι σας. Αναμενω να δω τις κατασκευες που θα φτιάχνεις για την μικρη. Καλή δυναμη και ευχομαι ολα να πάνε καλα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Τέλεια νέα!!Το πιο όμορφο δώρο για τη νέα χρονιά!Με το καλό να την υποδεχθείτε!Πραγματικά έχω χαρεί πάρα πολύ!Τι φατσόνι είναι αυτό στον υπέρηχο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Πολύ ευχάριστα νέα Ελεάνα μου.
  Με το καλό να έρθει η μικρούλα σας κι όλα θα πάνε σε δεύτερη θέση για καιρό.
  Εδώ εγώ που είμαι η γιαγιά, τα παράτησα για να ασχολούμαι μαζί τους,πόσο μάλλον η μανούλα της.
  Μη ξεχάσετε να κλείσετε θέση σε κανένα καλό σχολείο 😊😊😊😊
  Με το καλό. Περιμένουμε νέα σας.
  Φιλάκια πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Τι καταπληκτικό νέο !!!!!!!!! Με το καλό κοπέλα μου να υποδεχθείτε το νέο μέλος !!!!!! Πολλά φιλιά !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Συγχαρητήρια κοριτσάκι μας έδωσες πολυ μεγαλη χαρα !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Καλέ που πήγε το χθεδινό σχολιο; Ατ
  Με το καλό να ερθει Ελεάνα μου! Είναι υπέροχα νέα! Εκεί να δεις πηγη εμπνευσης!!
  Φιλιά πολλά!@

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Τα πιο όμορφα νέα!!συγχαρητήρια! με το καλό να την κρατήσετε στην αγκαλιά σας!
  περιμένουμε να δούμε πώς ετοίμασες το δωμάτιο της! να παίρνουμε και εμείς ιδέες που έχουμε ακόμη λίγους μήνες μπροστά μας! χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ελεάνα μου με το καλό το κοριτσάκι σας!!! Πολύ χάρηκα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Συγχαρητήρια, με το καλό!Ωραία θα βλέπουμε χειροτεχνίες για μωράκια!AriadnefromGreece!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Με το καλό η μικρή σας δεσποινίδα! Θα γεμίσει το σπίτι με αυτήν, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Συγχαρητήρια Ελεάνα μου! Πάρα πολύ χάρηκα με τα ευχάριστα νέα σου! Εύχομαι με ένα πόνο! Άντε να γεμίσει το blog girly χαρούμενα πραγματάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Καλά εγώ από εδώ δεν πέρασα; Γιατί θυμάμαι να έγραψα!!! Κι έτσι να είναι, ας ξαναπώ πως τα καλύτερα έρχοντια τρελή κι αλλοπαρμένη μαμά!!!! Και ποιος σε πιάνει εσένα μετά!!! Υπέροχα νέα Ελενάνα μου, τα πιο σπουδαία!!! Απόλαυσέ το όοοοολο, μην χάσεις δευτερόλεπτο!! Σε φιλώ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Με το καλό!!!!!!!!!
  Χωρίς άγχος, αλλά καλού κακού διάβασα για κάτι κουτάκια.
  Κοίτα να τα ξεκινήσεις!χαχαχα
  Να το χαρείτε!
  Υγεία πάντα! όλα τα άλλα φτιάχνονται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ελεάνα μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρήκαμε με την Γεωργία για τα υπέροχα νέα!! Με το καλό να υποδεχτείτε την κοριτσάρα σας που θα σας γεμίσει ευτυχία! Είμαι σίγουρη ότι θα έχει καλλιτεχνική φλέβα και θα μεγαλουργήσετε οι δυο σας! Καλή δύναμη και με ένα πόνο! Πολλά πολλά φιλιά και την αγάπη μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ελεάννα μου πόσο μα πόσο χάρηκα για σενα!!!! Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σας!!! Να είναι γερή και τσαπερδόνα:))) Τι όμορφο να ακούς τόσο χαρούμενα νέα!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Τι ευχάριστα νέα! Αχ, τρελομαμά, με το καλό γερή και δυνατή! την περιμένετε σύντομα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Τι υπέροχα νέα! Με το καλό! Με το καλό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ελεάνα μου με το Καλό να έρθει το μωράκι σου..Χάρηκα τόσο πολύ με τα νέα σου..Φιλάκια πολλά!💕

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Άργησα Ελεανα μου να περάσω αλλά οι ευχές μου κορίτσι μου είναι από καρδιάς. Να είσαστε καλά και να δεχτείτε με το καλό το νέο μέλος της οικογένειας ,σου εύχομαι τα καλύτερα 👶👶🌷🌷

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Απίθανα νέα και ειδήσεις!!! Συγχαρητήρια και με το καλό ο ερχομός της μικρής !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Μετά την τόση αποχή από το blogging που κατέληξε να γίνεται περιστασιακά όλο αυτό το διάστημα που είχα να περάσω από δω, μαθαίνω ετεροχρονισμένα τα υπέροχα νέα σου και χαίρομαι πολύ για σένα κοριτσάκι μου!! Εύχομαι από καρδιάς να είναι γερή και τυχερή η μικρούλα σου και σεις να χαρείτε την κάθε μέρα της σε όλη της την ομορφιά!! (λίγο ακόμα να αργούσα και θα πήγαινε σχολείο το παιδί, μη σου πω θα το τελείωνε κιόλας... χι χι)
  Φιλιά πολλά και στις δυο σας!
  Μαρίνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου