Back to Blog - Το δράμα μιας blogger!

Λογικά βρίσκομαι στο σωστό μέρος.. Είδα φως και μπήκα που λένε!
Αυτό πρέπει να είναι το blog μου..??
Α να καλέ τη φωτογραφία μου έχει στα δεξιά, εγώ είμαι στα νιάτα μου!! Φτου σου κοπέλα μου.. Τι ομορφιά!! Εεε;;
Αρα σωστά μπήκα!

Σας χαιρέτησα, δε σας χαιρέτησα.. Αλλά και την άλλη φορά που σας χαιρέτησα τι άλλαξε;; Μήπως με ξανά είδατε;;
Αν περιμένεις να διαβάσεις ανάρτηση αυτό το χρόνο.. χλωμό το κόβω. 😜 Μάλλον που θα εμφανίζομαι κάθε τόσο θα σου λέω τα νέα και θα εξαφανίζομαι για μερικούς μήνες πάλι.. Πλάκα κάνω, αυτή τη φορά ήρθα για να μείνω!!

blogging-bloggers-life

Το 2017 μάλλον που δεν με θέλει blogger.. Ίσως να έχει άλλα σχέδια για μένα...!!
Μπορεί να με θέλει μοντέλο!! Παρουσιάστρια!! Ραδιοφωνική παραγωγό!! Χορεύτρια!! Διευθύντρια???
Κάτι λιγότερο I am sorry αλλά δε θα το δεχτώ, έχω και μία καριέρα να χτίσω!
Αστεία αστεία έχει άλλα σχέδια για μένα, καρατσεκαρισμένο.. Θα σου εξηγήσω σε επόμενη ανάρτηση..

Αρχικά με εγκατέλειψε η διάθεση μου για blogging μετά τα Χριστούγεννα, αν είναι δυνατόν δηλαδή, με το που μπήκε η νέα χρονιά. Με τα χίλια ζόρια έκανα πέντε αναρτήσεις και μετά έκατσε η ομάδα.
Η έμπνευση μου με εγκατέλειψε λίγο αργότερα, πριν το Πάσχα. Δε μου άρεσε τίποτα από όσα έφτιαχνα, δε μπορούσα να βάλω το σπίτι μου σε τάξη, δεν είχα όρεξη να το διακοσμήσω και για να λέω την αλήθεια δε μπορούσα γιατί το μυαλό μου είχε κολλήσει και δεν κατέβαζε ιδέες. Μεγάλο black out!  Πάλι καλά που μάζεψα και τα αυγουλάκια να λες.. Σε κάποια φάση είπα να αρχίσω να βάφω μερικά κομμάτια που ήθελαν ανανέωση μπας και πάρω μπροστά. χα χα χα παρακάτω θα καταλάβεις πως ανανεώθηκαν.
Με εγκατέλειψε η διάθεση για κουβέντα και φωτογραφίες πριν το καλοκαίρι και για αυτό το λόγο εξαφανίστηκα από όλα τα κοινωνικά δίκτυα! Γενικά φέτος ένιωθα μία εγκαταλελειμμένη blogger.

Μάλλον που με έφτυσες πολύ την τελευταία φορά που με θαύμασες και ιδού τα αποτελέσματα!! χαχαχα
Το μόνο που δεν με εγκατέλειψε, μάντεψε τι ήταν;; Η όρεξη μου για φαγητό!! Αυτή όπως πάντα είναι στα high της!

μεγάλο-ρολόι-τοίχου

Anyway.. Τώρα είμαι εδώ και αποφάσισα να κάνω δυναμικό come back!! Μην βιάζεσαι και θα τα μάθεις όλα!! Είναι πολλά τα νέα και δεν γίνεται να στα πω μαζεμένα. Αν στα γράψω βιαστικά, πως θα γελάσουμε;; Τα γεγονότα βλέπεις τρέχουν ποιο γρήγορα από εμένα, εντάξει δε σκοτώνομαι και στο τρέξιμο με αυτή την ζέστη, σέρνομαι είναι η σωστή λέξη.

Αν ναι ξέχασα να σου πω.. Διακοπές φέτος δεν πήγα!! Οπότε μην περιμένεις φωτογραφίες, ανασκόπηση των γεγονότων, εσωτερικούς προβληματισμούς και άλλα τέτοια.. Διάβασε τις αναρτήσεις από τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια, τότε που μου έκανα ψυχανάλυση σε βάθος και θα είσαι οκ. Και εγώ μεταξύ μας αυτές διάβασα, κατάλαβα τα λάθη μου και είμαι έτοιμη να τα ξανά επαναλάβω ένα προς ένα!! 😂 (θα τις βρεις στο τέλος του κειμένου).

ανακαίνιση-δωματίου

Back to blog λοιπόν..
Με αρκετή ζέστη και υγρασία και τον καιρό που αντί να χαλάει φτιάχνει.. Με πολλές αλλαγές στη ζωή, στο σπίτι, στα έπιπλα.. Το τραγούδι που έχει κάνει σουξέ φέτος στο σπίτι μας είναι Τα μάζεψα τα πράγματα.. Ότι δε μας βολεύει το κατεβάζουμε στο υπόγειο. Άλλο λίγο και οι σκαντζόχοιροι που κόβουν βόλτα τα βράδια στην υπόγα μας θα έχουν βρει ένα φιλόξενο σπιτικό να στεγάσουν τον έρωτα τους!! Εννοείται ότι δεν τα πειράζουμε και δε τα διώχνουμε, τρώνε ποντίκια, φίδια και εδώ είμαστε εξοχή με το οικόπεδο του γείτονα να κοντεύει να γίνει δάσος! Οπότε, αυτά κάτω - εμείς επάνω και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι με αυτοί την συγκατοίκηση!

Πετάω ότι μπορώ, ξεσκαρτάρω πράγματα, παπούτσια και σύντομα θα πρέπει να 'πιάσω' τα ρούχα στις ντουλάπες.. Καρδιά μου καημένη πως βαστάς! Ασε τα έπιπλα που ξαφνικά νιώθω ότι είναι τελείως άβολα.
Πάντως με αυτή τη διαδικασία κατάλαβα ότι έχω μεγάλο ταλέντο να γεμίζω το σπίτι με υποτίθεται χρήσιμα αντικείμενα (και έπιπλα) που μετά από μερικά χρόνια δε μου αρέσουν ή δε με βολεύουν ή τελικά αποδεικνύονται άχρηστα για το λόγο που τα ήθελα..
Δε μπορώ βέβαια να τα ανανεώσω όλα με καινούργια, αν και πολύ θα το ήθελα, προσπαθώ όμως να αντικαταστήσω τα πιο άχρηστα και να αλλάξω χρήση σε όσα μπορώ και πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν καλύτερα με την νέα τους ιδιότητα.. Διαφορετικά συμμάζεμα δε θα δούμε φέτος.

μεταμόρφωση-του-γραφείου-σε-δωμάτιο

βαφω-την-παλιά-βιβλιοθήκη

Για να μην σου πω για το πρώην craft room (πρώην πρώην) που πέταξα τέσσερις μαύρες σακούλες με διάφορα πράγματα που είχα φυλάξει για χειροτεχνίες.. Κράτησα μόνο τα αγορασμένα υλικά και μερικά μισοτελειωμένα πρότζεκτ και αυτό επειδή με λυπήθηκε ο επιστάτης.. 😜 Ακόμα ακούω εκείνο το δε χωράμε πέτα το έκανες γιουσουρούμ εδώ μέσα! Για να δείξω ότι προσβλήθηκα και πως ξέρω να κάνω ξεκαθάρισμα όταν θέλω ήμουν αμείλικτη με ότι έβρισκα στα κουτιά και στα ντουλάπια και πετούσα αβέρτα, ούτε που τολμούσα να κάνω δεύτερη σκέψη μήπως και το χρειαστώ ας το φυλάξω. Τώρα που μου ήρθε η όρεξη και θέλω να φτιάξω.. Τα κλαίω..
Ασε που μετά από αυτό μου ήρθαν οι ιδέες μαζεμένες για όσα αποτυχημένα πρότζεκτ είχα βάλει (μήνες πριν) σε ένα κιβώτιο και έψαχνα να δω πως μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αλλού. Τα δε καφάσια -εξι στον αριθμό- που είχα πάρει από τον μανάβη με κόπο και ιδρώτα τα εξαφάνισε και αυτά στο υπόγειο.
Έπρεπε όμως να φτιαχτεί, να βαφτεί και δε γινόταν να παραμείνουν όλα γιατί δε χωρούσαν τα επιπλέον που είχαμε σκοπό να μεταφέρουμε εκεί μέσα.

Πρόσφατα το συζήτησα με μία φίλη και με ρώτησε το αυτονόητο. Γιατί δε τα πήγες στο υπόγειο μέσα σε κούτες;; Εκεί άρχισα να κλαίω διπλά.. Και θέτω ευγενικά την ερώτηση..
Πόσο χαζή παίζει να είμαι που δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό;; Τόσα και τόσα πήγαν κάτω..
Μην απαντάς μανούλα μου δεν ρωτούσα εσένα, βλέπεις το δράμα μου.. Δηλαδή θες να με αποτελειώσεις;;
Περνούσα μεγάλα άγχη εκείνη τη περίοδο και δε μπορούσα να σκεφτώ καθαρά.. χιχιχι
Κάπως έτσι το λύσαμε και αυτό.. Το ότι δεν είμαι χαζή, απλά είμαι αγχώδης!

από-δωμάτιο-χειροτεχνίας-σε-γραφείο

Όλες αυτές τις αλλαγές θα τις μάθεις σιγά σιγά και κάποιες θα τις βλέπεις σε αναρτήσεις. Ελπίζω δηλαδή.. Θα δείξει και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί όταν εγώ κάνω σχέδια το σύμπαν με κοροϊδεύει!

Αυτό που παραμένει στη θέση του σε μαύρο χάλι είναι το τραπέζι της κουζίνας που χέρια θα βγάλει και θα με χαστουκίσει σε λίγο! Η ανανέωση που έλεγα παραπάνω πως ξεκίνησα αλλά δεν ευτύχησε..
Έχει μείνει μισό-βαμμένο από το Μάιο και από τις 6 καρέκλες του τέλειωσα μόνο τις 3. Μιλάμε ότι τέτοιο τρικολόρε πράγμα σε κουζίνα δεν ξανάγινε!! Βέβαια με αυτό το κόλπο κατάλαβα ότι το χρώμα που επέλεξα για τις καρέκλες, ένα γκρι ξεπλυμένο με άσπρο, δε μου αρέσει πια και μαζί με κάποιες μικρο αλλαγές που θα γίνουν σε εκείνο το σημείο σίγουρα δε θα ταιριάζουν..
Οταν ξεκίνησα να τις βάφω είχα αγοράσει ξύλα για καινούργιο Diy πίσω από το τραπέζι σε γκρι απόχρωση, είχα κάνει δύο μεταμορφώσεις παλιών αντικειμένων και είχα βάλει στο μάτι κάτι ωραίες μαύρες κουρτίνες που θα έλυναν το πρόβλημα των πολλών παραθύρων με το πολύ ήλιο! Θα έδειχνε τέλειο έτσι όπως το είχα φανταστεί.
Και εκεί θα μείνει.. στη φαντασία μου!

ανακαίνιση-στη-τραπεζαρία

Το έτερον ήμισυ είχε άλλα σχέδια για εκείνο ακριβώς το σημείο που και αυτά με τη σειρά τους άλλαξαν απο νέα γεγονότα και που αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ιδέα τι θα βάλουμε τελικά! Με ρώτησε ο άνθρωπος για να μην γίνομαι άδικη, θες να φτιάξεις την ιδέα που είχες;; Και ήμουν ναι μεν θέλω όμως η λογική λέει ότι δεν γίνεται πλέον. Μετά τις γιορτές θα έχουμε απανωτές επισκέψεις που θα μείνουν για καιρό και πρέπει να μπορούμε να κυκλοφορούμε όλοι χωρίς να τρακάρουμε σε έπιπλα, γωνίες ξύλων και άλλα πετυχημένα DIY μου!!

Δεν έχεις παράπονο, είδες πόσα πράγματα σου είπα.. Έχω και άλλα εννοείται απλά σου τα παρουσιάζω ένα ένα για να μη με βαρεθείς..Είχα και καιρό να γράψω και με έπιασε λίγη πολυλογία!!
Επιστρέφω σύντομα!!


Εδώ θα βρεις τους εσωτερικούς προβληματισμούς μου!!!

Μπορείς να με βρεις και στην ομάδα μας 2D DIY-DECOR στο Facebook. Εκεί που ανεβάζουμε όλα τα μέλη φωτογραφίες με ιδέες διακόσμησης, χειροτεχνίας και τις καλές στιγμές από στα σπίτια μας!


Σχόλια

 1. Εντάξει γέλασα πάρα πολύ!! Καλώς ήρθες το λοιπόν! Και μην ανησυχείς, όλες πετάμε. Κι εγώ να δεις το τι πέταξα φέτος. Κι όχι μόνο πεταξα, αλλά αντιστέκομαι σθεναρά και στον πειρασμό να πάρω κάτι καινούργιο! Αμ πως! Περιμένω με αγωνία τις επόμενες αναρτήσεις! Φιλάκια πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το τελευταίο καιρό και εγώ δεν αγοράζω διακοσμητικά γιατί φράκαραν τα ντουλάπια και αυτό που βλέπω είναι πως όσο και να πετάω.. δε γίνεται χώρος και αρχίζω να ανησυχώ! Τι έχω μαζέψει δηλαδή εδώ μέσα?? :D :D :D Πολλά φιλιά Κατερίνα μου!!

   Διαγραφή
 2. τι πλακα γελασα πολυ με ο στυλ που γραφεις. κουραγιο και δυναμη και keep blogging θα πω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και εγώ keep blogging λέω στον εαυτό μου.. αλλά που και που το χάνω!!
   Χαίρομαι που σου άρεσε το κείμενο η αλήθεια!! :))

   Διαγραφή
 3. Γεια σου γλυκιά μου Ελεάννα!!! Γουστάρω να σε διαβάζω γιατί έχεις πολύ χιούμορ... τώρα το να σου πω (εγώ) καλώς όρισες πίσω στη blogoσφαιρα και στην ομάδα μας, δεν ξέρω αν έχει νόημα, αφού κι εγώ είμαι εντελώς εξαφανισμένη (έχω να γράψω ανάρτηση...ουυυυυ)! χιχιχι Φιλάκια πολλά, καλό φθινόπωρο να έχουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντε Μαρία μου να επιστρέφουμε σιγά σιγά τώρα που πήγαν και τα παιδάκια πίσω στο σχολείο!! Είναι μία καλή ευκαιρία, άσε που έρχεται και η αγαπημένη εποχή...!! χιχιχι αλλα δε την λέω ακόμα για να μην φάω ξύλο!! χαχαχαχα Καλό φθινόπωρο!!

   Διαγραφή
 4. Μπράβο Ελεάνα εμ δε γράφεις και μας κρατάς σε αγωνία, και όταν γράφεις μας αφήνεις με καινούργια αγωνία για το τι θα γράψεις μετά, ωραία συμπεριφορά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχαχαχαχα έεεετσι.. για να έχει σασπένς η υπόθεση!!! Για να μην σας χάσω το κάνω.. για να ξανά έρθετε να με διαβάσετε!! Έχω σχέδιο λέμεεεε!! ;))

   Διαγραφή
 5. Καλά...το πόσο μας έλειψαν οι φοβερές αναρτήσεις σου δε λέγεται !!!!! Κι εγώ έχω μία σοβαρή αποχή, αλλά όχι επειδή το θέλω, αλλά επειδή ο υπολογιστής μου δεν θέλει να συνεργαστεί με τίποτα... γκρρρ. Οπότε μέχρι να αποκατασταθεί μόνον διαβάζω. Άσε που κι εδώ η ζέστη μας έχει κουράσει φέτος αφάνταστα !!! Όσο για την αποθήκη με τις κούτες, γιατί κάτι μου λέει ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση χαχαχα.... Μ αρέσει πολύ το τραπέζι με τις καρέκλες, άντε αφού και όρεξη καλά κρατεί, καλά τσιμπούσια !!!!! Θα σε περιμένουμε για τα επόμενα. Πολλά φιλιά !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ράνια μου εμένα μου κολλάει απίστευτα ο chrome και γενικά έχει γίνει αργός ο υπολογιστής αλλά δεν τσιμπάω!!! χαχαχαχα αυτός μάλλον έχει τσιμπήσει κάμποσους ιούς εγώ θα την πληρώσω?? :D :D Περιμένω να πάω Κρήτη να τον πάω σε κάποιον τεχνικό που εμπιστεύομαι και μέχρι τότε πάω λίγο με τα νερά του!!
   Αυτή τη ζέστη δε την παλεύω άλλο, δε μπορώ να μπω σε σειρά και να τακτοποιήσω το σπίτι.. που λέει ο λόγος τακτοποιήσω γιατι ακόμα παλεύουμε να τελειώσουμε το ξεκαθάρισμα.. Πολλά πολλά φιλιά!!

   Διαγραφή
 6. Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Καλώς σας βρήκα για άλλη μία φορά!! :)))

   Διαγραφή
 7. Τρελαίνομαι με το στυλ σου! Μπορώ όλη μέρα να διαβάζω κείμενα σου... Κ συνεχίζω, σε νιώθω. Θέλω να κάνω τόσες αλλαγές, αλλά ούτε διάθεση ούτε χρήμα. Κ ο άντρας μου όλο να λέει : μην το παίρνεις, θα το βαρεθείς σε λίγο, υα μπει ντουλάπα κ μετά σκουπίδια! Κ ένα δίκιο το έχει. Με το καλό οι αλλαγές. Ανυπομονούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχα χρήμααααααα?? Τι είπαμε πως είναι αυτό???? Κάποτε ψώνιζα και απο κάτι μικρό κάθε μήνα, τώρα ούτε αυτό γιατί ως δια μαγείας όταν ξεκινάς να φτιάξεις κάτι σε πλακώνουν απρογραμμάτιστα έξοδα από 10 μεριές.. Σε σημείο που τα νεύρα μου χτυπάνε κόκκινο.. Μα μας μυρίζονται??
   Από διακοσμητικά δεν πετάω τίποτα.. χαχαχα το ένα πάνω στο άλλο είναι αλλά δεν πετάω!! Και αν θελήσω να το αλλάξω να μην το έχω?? χαχαχα πετάω τα πιο απλά!!
   Οπότε και εγώ στην αναμονή είμαι να δω αν θα καταφέρω να κάνω αλλαγές..

   Διαγραφή
 8. Μας έλειψες και το ξέρεις!!!Εγώ θα πω μπράβο που κατάφερες να ξεκαθαρίσεις και να πετάξεις πράγματα,εγώ συνεχίζω να το παλεύω!!!Καλημέρα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ιωάννα μου ακόμα προσπαθώ να ξεκαθαρίσω.. Οι τέσσερις σακούλες ήταν μόνο από το δωμάτιο χειροτεχνίας.. Δεν έχω ακόμα φτάσει κάτω στο σαλόνι ή στις ντουλάπες.. Καθυστερώ επίτηδες για να κάνω και τις αλλαγές των ρούχων απευθείας αλλά και γιατί αν μπορώ θέλω να τα κρατήσω όλα!!! ;)

   Διαγραφή
 9. Πόσο σε νιώθω! Πέρασα κι εγώ αυτή τη φάση μετά το Πάσχα, τόσο με το blogging όσο και με το σπίτι γενικότερα. Διάθεση μηδέν! Σαν να μου ρούφηξαν την ενέργεια και το κέφι με ηλεκτρική σκούπα. Ευτυχώς μετά τις διακοπές επανήλθα!
  Όσο για τα υλικά DIY, εκεί έγινε η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ! Τα πήγα όλα στο νηπιαγωγείο του γιου μου. Χαρά που έκαναν οι δασκάλες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχαχα λες να με ρούφηξα κάποια στιγμή και να μην το κατάλαβα?? :D :D
   Εμένα νομίζω πως με πιάνει η άνοιξη άσχημα και γενικά ότι πάει στραβά στη καθημερινή ζωή μετά το χειμώνα δε μπορώ να το απομονώσω ενώ με το που θα μπει το φθινόπωρο δε καταλαβαίνω τίποτα.. :))
   DIY υλικά αγορασμένα δε πέταξα τίποτα.. δεν υπήρχε περίπτωση! ;)

   Διαγραφή
 10. Κοίτα, για να μην λες ότι είσαι η μόνη, λίγο έως πολύ, κάπως έτσι ήταν και σε εμάς τα πράγματα...μόλις τις τελευταίες ημέρες νιώθω να είμαστε λίγο περισσότερο συμμαζεμένη εντός κι εκτός! Με τα εκτός εννοώ τα του σπιτιού...όσο για τα εντός, αυτά μάλλον μπαίνουν σε έναν δρόμο σιγά σιγά! Καλώς ήρθες πάλι στο blog!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμείς ακόμα ασυμμάζευτοι είμαστε και εντός και εκτός... :D :D
   Ειδικά αυτό το εκτός από την στιγμή που ο καιρός είναι ακόμα καλός και έχει ζέστη δε μπορώ να μαζέψω το μυαλό μου εντός.. Το εντός από την άλλη το είδαμε πολύ χαλαρά ξαφνικά με αποτέλεσμα να μην τελειώνουμε τα υπόλοιπα δωμάτια.

   Διαγραφή
 11. καλως την! μας έλειψες!
  περιμενουμε με αγωνια τις αλλαγες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ Λίτσα μου!!
   Και εγώ με αγωνία τις περιμένω πίστεψε με.. οταν με το καλό γίνουν!! χαχαχαχα

   Διαγραφή
 12. Σαν να βλέπω τον εαυτό μου! Μια από τα ίδια. Καλώς ήρθες! Άντε να παρακινήσεις κι εμάς μπας και ξεκουνηθούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω πως είναι μία καλή περίοδος να επανέλθουμε σιγά σιγά στα blog μας!! Είναι και μήνες που σου δίνουν υλικό για δημιουργία!!! ;)

   Διαγραφή
 13. Εντάξει... ότι έγινε έγινε! Και πέταξες και ξεσκαρτάρισες και όλα τα έκανες!!!! Άρα τώρα είσαι ελεύθερη να γράφεις αναρτήσεις.... δεν υπάρχουν δικαιολογίες... καθαρός χώρος καθαρό μυαλό! Ξεκίνα λοιπόν μη με αναγκάσεις και κατέβω Κύπρο!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι εννοείς οτι έγινε έγινε?? Ποιος σου είπε ότι τελείωσα?? χαχαχαχα σου έχω ένα ακόμα καλό ανέκδοτο με μία ξανθιά!! Εμένα!!! χαχαχαχαχαχα
   Αν πάλι το σκέφτεσαι σοβαρά να κατέβεις... να βγάλω κανένα δύο -τρία προτζεκτ στην επιφάνεια που χρειάζονται βάψιμο!! χαχαχαχαχαχα Αλλά για να μην λες.. εγώ Κυρία θα κάνω ανάρτηση!! :p

   Διαγραφή
 14. Καλημέρα, δεν με ξέρεις και έπεσα πάνω στο blog σου κατα τύχη. Είναι παγκόσμια γνωστό ότι υλικό κατασκευών πάει στο υπόγειο/πατάρι/ χώρο που δεν είναι μέσα στα πόδια μας χάνεται αυτόματα! Και εννοείται ότι οταν το χρειάζεσαι δεν το βρήσκεις και πας και αγοράζεις άλλο. Και εννοείται οτι το βρήσκεις μετά απο κάποιες μέρες και βαράς τον κεφάλι σου στον τοίχο γιατι έχεις ακόμα περισσότερο τώρα... Οπότε καλύτερα στα σκουπίδια για να μην στεναχωριόμαστε! Πολλα έγραψα...Σοφία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σοφία μου καλώς ήρθες!! Εγώ πάλι παθαίνω άλλο.. Πάω να ψωνίσω πράγματα που χρειάζομαι ή που θέλω να φτιάξω σε συνδυασμό με κάτι που ήδη εχω και παθαίνω black out και στο τέλος ψωνίζω άσχετα υλικά που δε τα χρησιμοποιώ ποτέ.. Ασε που έχω μία ιδέα (φυλάω κάτι ή αγοράζω) και συνήθως δε τη γράφω οπότε μετά από μερικές μέρες την έχω ξεχάσει..Και πάντα την θυμάμαι αφού πετάξω αυτό που είχα φυλάξει.. Τέλειο!!! χαχαχα

   Διαγραφή
 15. Τώρα, αν σου πω πως περισσότερο και από το γέλιο, που για ακόμα μια φορά μου χάρισες απλόχερα, μου έχεις εξάψει την περιέργεια για όοοοο,τι κι αν είναι αυτό που έπεται, θα με πιστέψεις???
  Και loading... στο loading, πάλι είσαι εδώ και πολύ χαίρομαι! Αλήθεια!
  ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, τρελοκομείο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και επειδή ακόμα στο loading είμαστε.. θα χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι.. ;) χαχαχαχα Πως θα γελάμε αν τα πούμε μαζεμένα?? :D :D :D

   Διαγραφή
 16. Αα! Μήπως είναι ανάδρομος αυτός ο έρμος ο Ερμής και μας έπιασε όλες κρίση πετάματος;
  Αν ήμασταν κοντά θα πρότεινα να βλέπαμε η μια τα σκουπίδια της άλλης, αλλά τότε θα γινόταν το έλα να δεις 😂😂😂😂😂😂
  Εγώ έχω γεμίσει και το υπόγειο και το σπίτι της μαμάς μου και το πίσω μέρος του τροχόσπιτου, αρρώστια μιλάμε.
  Άντε ξεκίνα καμία κατασκευή να πάρουμε τα πάνω μας😊😊😊😊😊😊
  Το καρδιά μου καημένη το τραγουδώ κάθε μέρα στην εγγονή μου και πολύ της αρέσει!!! Γκραν σουξέ, φρεσκαδούρα 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  Φιλάκια πολλά 😘😘😘😘😘😘😘

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρένα δε ξέρω πόσο ανάποδος είναι ο Ερμής πάλι αλλά αν τον βρω μπροστά μου θα του πω δύο κουβεντούλες γιατί του έχω κάτι χρωστούμενα και από άλλες φορές.. χαχαχαχαχαχαχα Αν ψάχναμε τα σκουπίδια η μία της άλλης έβλεπα τους άντρες να μας βγάζουν έξω από το σπίτι με όλη την σαβούρα που έχουμε μαζέψει τα τελευταία χρόνια!! χαχαχαχαχα Εμένα με λυπήθηκε σε κάποια φάση για αυτό και δε πέταξα καθόλου υλικά.. αλλά στα επόμενα δωμάτια σκέφτομαι να είμαι μόνη μου εκείνη την ώρα.. για ευνοήτους λόγους!! :D :D

   Διαγραφή
 17. Μην έχεις αυταπάτες γλυκιά μου.... Σε περιμέναμε πώς και Πώς! Και αν σε παρηγορεί καθόλου τη λύσσα του πεταγματος την πέρασα κι εγώ! Ένα port package πέταξα και μετά το έκλαψα!!!Περιμένουμε τα ωραία σου γλυκιά μου! Νέα σεζόν καινούρια έμπνευση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ αν δε έπρεπε δε θα πετούσα τίποτα! Ούτε καρφίτσα!! χαχαχαχα
   Πάντως πρέπει να μαζευόμαστε μετά από κάτι τέτοια και να τα κλαίμε παρέα.. Είναι φοβερή παρηγοριά οταν βλέπεις και τον άλλον να κλαίει το ίδιο!! :D :D

   Διαγραφή
 18. Ταυτίζομαι απόλυτα, σε νιώθω ρε παιδί μου, πώς το λένε;; Το τι σαβούρα μαζεύουμε δε λέγεται? αλλά όταν το αποφασίσουμε κάνουμε ξεσκαρτάρισμα επικών διαστάσεων!
  Αντε, ανυπομονούμε για τις αλλαγές- ζητείται εμπνευση!!!
  Α, και που είσαι, αν τυχόν βρεις τρόπο να μειώσεις αυτη τη σκασμένη όρεξη να μας το πεις. Όλα τριγυρω αλλάζουνε και μόνο αυτη ιδια μένει, μη σου πω αυξάνεται...
  Φιλιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Σε αγαπώ εσένα!απολαυστική η comeback ανάρτηση σου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχαχα Γελάω με τα χάλια μου και τα λέω κιόλας!!!
   Πολλά φιλιά!!

   Διαγραφή
 20. welcome back κουκλα και κοιτα να μεινεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ Ζήνα!! Αυτό ελπίζω και εγώ.. Να μείνω!! :D :D

   Διαγραφή
 21. Μιλάμε για πολύ δράμα η blogger! Όπως και να έχει, παρακαλώ να γράφεις πιο συχνά για να απολαμβάνουμε όλοι τις σκέψεις σου και τον όμορφο τρόπο που τα παρουσιάζεις όλα (αν και συγκεχυμένα αυτή τη φορά)! Πολλά φιλιάαααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχα και κλάααααμααα η Κυρία... Αλλά όλα τα δράματα έχουν και happy end!! ;)
   Από εδώ και πέρα να δεις σκέψεις και δράματα.. χαχαχαχαχα Φιλιά Σωτηρία μου!

   Διαγραφή
 22. Welcome back Eleanna! It happens to all of us from time to time, we don't have the inspiration or the energy (in my case) and so a break is much needed. Glad to see you back and I'm looking forward to lots of your creations.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Thank you Mary for your support! In 2017 I think I lost both the energy and the inspiration but I am trying hard to bring them back! I think it was a long break, its time to create.. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη λέμε!! ;)

   Διαγραφή
 23. χαχαχαχαχαχα
  Καλως τη μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Να φανταστώ ότι η κρίση της αποχής πέρασε !! Πόσο να κρατήσει και αυτή !!! Εντάξει όλες το ζούμε το δράμα αλλά ακόμα δεν πετάμε τίποτα . Σπρώχνουμε στην αποθήκη ασταμάτητα , άσε που η πόρτα φράκαρε και δεν ανοίγει !!Αντε περιμένουμε νέο κύμα αποκαλύψεων !!!
  Τα φιλιά μου κορίτσι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Από ότι δείχνει Νικόλ πέρασε.. Και άλλη τέτοια να μη μας βρει!!! Εκεί μπορεί να πετάξω και τα υπόλοιπα πράγματα... χαχαχα
   Εσύ καλά τα λες οτι κανονικά πάνε στην αποθήκη.. εγώ που δεν το σκέφτηκα ήταν το θέμα, το κλάμα και το γέλιο στο τέλος!! :))
   Πολλά φιλιά!!

   Διαγραφή
 25. Σε αγαπώ!!! Τέλος! Κι εσένα και το μισοβαμμένο τραπέζι σου και τους σκαντζόχοιρους στο υπόγειο σου! Πολύ γουστάρω αυτό το come back!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχαχαχαχα Αυτό το μισό-βαμμένο τραπέζι άστο γιατί πληγώνομαι. Κάθομαι στο καναπέ και το βλέπω στην άλλη άκρη και μου γυρίζει το μάτι αλλά δεν...
   Και δεν έχει τελειώσει το come back... εχει και συνέχεια.. :D :D

   Διαγραφή
 26. Καλά πως θυμόμουν ότι είχα σχολιάσει! Μη νομίζεις ότι να'ναι είμαστε λίγο όλες! Μη με δείρεις αν βρεις 2 σχόλια χιχι! Άντε γύρνα πίσω σε φωνάζει ο λαός! Τέρμα οι δικαιολογίες χαχαχα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είναι δικαιολογίες.. είναι πραγματικότητα!!! Αλλά μη με πιέζεις δε μπορώ να σου αποκαλύψω γιατί τι θα γράφω μετά για να γελάμε!! :p
   Δεύτερο σχόλιο δε βρήκα πάντως.. Φιλιά!!

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου