Με λένε Γκριντσ από το Γκρίνια!

Δεν έχασες το δρόμο Χριστουγεννιάτικα.. Εμείς αλλάξαμε πλατφόρμα και αν θες να γελάσεις με τις προετοιμασίες μας πρέπει να πατήσεις το παρακάτω σύνδεσμο και να μεταφερθείς στην ανάρτηση


https://myhomemymemories.wordpress.com/2016/11/11/xristougenniatikes-proetoimasies/

Σχόλια

  1. Καλημέρα Ελεάννα μου,
    κανεις δεν βοηθάει ουτε με το καθαρισμα, ούτε με το στόλισμα, μονο απολαμβανουν τη διακόσμηση ετοιμη! χαχαχα
    Κι αυτα τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά, πονοκέφαλος!
    Τα φτιάχνεις και θες να τα φας μονη σου!
    Πας παντα με λίστα στα σουπερ μαρκετ και πάντα φευγεις με +20 πραγματα παραπάνω....
    Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο!
    Φιλί γλυκό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε Αριάδνη, τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί η γιαγιά μου έλεγε πως το Δεκέμβρη είχε ένα σωρό δουλειές να κάνει, έτρεχε και δεν έφτανε! :)) Καλημέρα!

      Διαγραφή
  2. αχαχαχα!!!!!!! Έλεανα μου φτιάνχεις τη διάθεση κάθε φορά με αυτά τα ποστ!! Το σπίτι σου μοιάζει με μπουζουξίδικο?>.αχαχαχ..πόση αλήθεια/?με τόσες γιρλάντες και λουλούδια πραγματικά όμως!!!!!!!!!!!!!!!!αχαχαχ...Καλημέρα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο οι γιρλάντες?? Την χρυσόσκονη και τα μπιρμπιλάκια που γυαλίζουν που τα βάζεις? Και είναι παντού τα άτιμα.. Ακόμα και όταν ξεστολίσω και καθαρίσω συνεχίζω να βρίσκω χρυσόσκονη στα πιο απίθανα μέρη!! Καλημέρα Εύη μου!

      Διαγραφή
  3. Μπορείς αν θέλεις εκεί δίπλα στον mr. Grinch να βάλεις κι εμένα. Αν και δεν τα πάω καλά με τα γλυκά βέβαια, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του μου ταιριάζουν! Ανυπομονούμε να δούμε τον στολισμό σου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι με τα γλυκά τα πάω θαυμάσια.. χαχαχα αλλά συνήθως είμαι τόσο κουρασμένη από τα υπόλοιπα που όταν φτάνει η ώρα τους κάνω τα μισά γιατί έχω βαρεθεί. Ασε που σκέφτομαι ότι πρέπει να φυλάξω δυνάμεις για το εορταστικό τραπέζι.. :D

      Διαγραφή
  4. χαχαχα έτσι ακριβώς!!!!!!!!

    φιλιά
    καλό ΠΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσάς με τις μαμάδες με τα μικρά παιδιά.. ούτε να φανταστώ μπορώ τι πανικός πρέπει να επικρατεί! Και ποιο να πρώτο κυνηγήσεις να μην φάει γλυκό! :)
      Φιλιά Κωνσταντίνα μου!

      Διαγραφή
  5. χαχαχα πολύ γέλασα με την ανάρτηση σου Ελεάννα μου! Προσωπικά δεν έχω αρχίσει τις ετοιμασίες των Χριστουγέννων ακόμα... λέμε για την άλλη βδομάδα! Ανυπομονώ όμως...φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος Μαράκι μου εγώ έσπασα κάθε ρεκόρ.. Ποιος τα ξεσκονίζει είναι το θέμα που μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν 5 δάχτυλα σκόνη! χαχαχα Η αγάπη θέλει θυσίες!! ;p

      Διαγραφή
  6. Ελεάννα δεν μπορείς να φανταστείς τι ωραίο δώρο για τα γενέθλιά μου σήμερα ήταν αυτή σου η ανάρτηση...... την απόλαυσα στην κυριολεξία !!!!! Να είσαι καλά μου έφτιαξες τη μέρα !!!!! Στείλε και από δω κανένα απ αυτά τα ξωτικά που κάνουν δουλειές να με ξαλαφρώσει λίγο τη ταλαίπωρη χα χα χα !!!!!! Νομίζω απεικόνισες θαυμάσια την κατάσταση όλων των σπιτιών αυτές τις μέρες !!!!! Άντε καλή δύναμη !!!! Πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου έχω αρχίσει πιστευώ πως καλύτερα ξωτικά από εμάς τις ίδιες.. δεν υπάρχουν! χαχαχα Σκέφτομαι μήπως πρέπει να ιδρύσω μία εταιρία 'ενοικιάσεις ξωτικών'!! Χρυσές δουλειές θα κάνω και θα εμφανίζομαι και στολισμένη!! χαχαχα Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Χα! Ωστε συμβαίνουν και σε άλλα σπίτια αυτα; Ωραία, να μη νιώθω μόνη μου...
    Μας φτιάχνεις το κέφι και μας δίνεις κουράγιο, πάντως, για να ξεκινάμε σιγά-σιγά τις προςτοιμασίες!
    Φιλιά, καλό παρασκευοσαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα κατά πως φαίνεται Νίκη.. είμαστε πολλές!!
      Πολλά φιλιά και καλές ετοιμασίες!!

      Διαγραφή
  8. χαχαχα! απολαυστικότατη ανάρτηση και άκρως αληθινή!
    καλό ΣΒ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο είναι το κακό Λίτσα μου.. ότι είναι αληθινή.. Περίμενα κάποιον να μου πει το αντίθετό αλλά δεν.. χαχαχα

      Διαγραφή
  9. Χαχαχαχαχα! Έχω λυθεί στα γέλια! Εντάξει, όχι οτι με περιγράφεις (λέμε τώρα) αλλα έχεις πέσει μέσα σε όλα, μα σε όλα! Απολαυστικότατη όπως πάντα Ελεάνα μου! Σε φιλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωτηρία μου πρέπει να χαίρεσαι.. Τουλάχιστον δεν είσαι μόνη σου!!χαχαχα
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Όπως τα περιγράφεις,με το χιούμορ που έχεις έτσι είναι Ελεάνα μου...ένα ξωτικό ή μία Mary Poppins,θα ήθελα για βοήθεια...χαχαχα...φιλακια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου και εγώ τη Mary Poppins ψηφίζω.. Κάνει ένα κλικ και τα τελειώνει όλα μέχρι να πει ένα τραγούδι!! χαχαχα Μεγάλη επιτυχία η άτιμη!! :)) Φιλάκια

      Διαγραφή
  11. Καλημέρες!!!
    Με ξέρεις από κάπου;;;; Για μένα τα χεις γράψει όλα αυτά;;;
    Αλλά ναι ρε δε μασάμε!! εχουμε χρονο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη, big brother is watching you.. χαχαχαχα
      Εγώ και ο χρόνος δε τα πάμε καλά.. Πάντα τρέχω τη τελευταία στιγμή γιατί όλο και κάτι έχω ξεχάσει ή έχω αφήσει για αργότερα! Αυτό το αργότερα.. γκρρ :p

      Διαγραφή
  12. Γέλιο, γέλιο αλλά και κλάμα, κλάμα! Γέλιο για την ανάρτηση σου κλάμα για όσα περιγράφεις κι απ ότι βλέπω τα περνάμε όοοοοοολες! Ένα και μοναδικό απ όλα είναι η διαφορά μας... αυτό με το πατάρι ή την αποθήκη. Εγώ δεν του ζητάω βοήθεια για να κουβαλήσω τις 15 και πλέον κούτες με τα Χριστουγεννιάτικα για να μην ξέρει πόσα έχουμε. Βλάκας είμαι να βάλω φωτιά; Αφού κάθε χρόνο ψωνίζω και τον πείθω πως ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας μου λόγω γιορτής... "κοίτα τι δώρο μου έκανες αγάπη μου;" Μόνιμη ατάκα τον Δεκέμβρη σπίτι μας χαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα ούτε εγώ ζητάω πλέον.. Αφήνω μία κούτα στα σκαλιά του υπογείου και του λέω όπως θα ανεβαίνεις να μου την φέρεις σε παρακαλώ.. χαχαχαχα Η ευγένεια τσακίζει κόκαλα έλεγε η γιαγιά μου!! χαχαχαχα Εμένα ευτυχώς είναι σκόρπιες, κάποιες στο υπόγειο άλλες πάνω από τις ντουλάπες, επίτηδες για να μην είναι όλα μαζεμένα και του φανούν πολλά!! ;) Χαίρομαι γιατί τελικά ότι λέμε στα μικρά παιδιά να μην κάνουν - να βρίσκουν δικαιολογίες - το κάνουμε εμείς!! χαχαχαχαχα Φιλιά φιλενάδα!!

      Διαγραφή
  13. Καλησπερα Ελεανα με το αστειρευτο χιουμορ σου...μου φτιαξες το κεφι και οτι ελεγα το αλλο Σκ να στολισω.. Σαν την Αννουλα θα γινω..την κορη του Φλωρινιωτη ντε..χαχαχα Καλο Σαββατοκυριακο κοριτσακι!!φιλια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα Ντίνα, λέω και εγώ ποια Αννούλα.. :D :D Εντάξει είδωλο μας έχεις γίνει ο Φλωρινιώτης αυτές τις μέρες!! Θα φτερνίζεται!! χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  14. Γεια σου βρε Ελεάνα μου με τα ωραία σου!Πολύ γέλιο λέμε!χαχαχα Έχεις δίκιο σε όλα,είμαι μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαμπρινή μου εσύ το έχεις εις διπλούν από ότι είδα, σπίτι και μαγαζί! Κουράγιο! :)))

      Διαγραφή
  15. Κλαίω παιδί μου σου λέω....αχαχαχα μπουζουξίδικο σου λέω έτσι! Απόλαυση η ανάρτησή σου! Μεταξύ μας έχω στο νου διάφορα αλλά φέτος δεν έχω τις περσινές ορέξεις και ταχύτητες... λες να μου έρθει μετά; Θα δούμε! Πάντως ιδιαίτερη γενική δεν έκανα για να σου είμαι ειλικρινής! Θα γίνει λαμπόγυαλο εδώ μέσα με τα στολίδια οπότε γιατί να κοπανιέμαι;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία φέτος και εγώ δε τράβηξα καν τα έπιπλα να κάνω και απο πίσω, αφού θα γίνει ο πανικός σκέφτηκα θα τα κάνω μία και καλή όταν ξεστολίσω, να ξεχιονίσω κιόλας.. χαχαχα Το δέντρο όμως το έστησα στο υπόγειο και έκανα ολόκληρη μανούβρα για να μπει αλλά γλίτωσα τουλάχιστον τη πολύ σκόνη και τα πράσινα που έπεφταν. Καλημέρα!!

      Διαγραφή
  16. Χαχαχα! Πολύ γέλασα έτσι που τα γράφεις (και δεν έχεις και άδικο... ειδικά αυτό το glitter που χώνεται παντού με τρελαίνει. Ωραίο το άτιμο, αλλά όχι και να το έχεις πάνω στη μύτη σου και να μην ξεκολλάει με τίποτα!)
    Με το καλό το στόλισμα και καλή δύναμη!
    Φιλιά και καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα Έλλη και για μέρες μπορεί να είναι εκεί.. να πλένεσαι και αυτό εκεί..
      Ωραία που περνάμε τις γιορτές!! :p Καλημέρα!

      Διαγραφή
  17. Τόσο μα τόσο αληθινό όλο αυτό που περιγράφεις με τόσο υπέροχο τρόπο....λιώσαμε στα γέλια....νά'σαι καλά βρε Ελεάνα!Περιμένουμε καινούρια ανάρτηση για να τσεκάρουμε ότι δεν έγινε κάποιο "ατύχημα" στα jumbo!Φιλιά πολλά ,καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίτηδες άφησα να περάσουν λίγες μέρες και να απαντήσω για να σας πω ότι χαίρω άκρας υγείας!! :D :D Τα φωτάκια τα πήρα και βγήκα όρθια από τα jumbo!! χαχαχα Το ανησυχητικό ήταν που μου είπε να αγοράσω μία γιρλάντα.. βέβαια εγώ δεν έπεσα στη παγίδα και του είπα, μπα δε μου αρέσουν και απομακρύνθηκα από εκείνο το σημείο! χαχαχαχα Καλημέρα κορίτσια!!

      Διαγραφή
  18. Με ξέρεις από κάπου χαχα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αχαχα, καλέ πού τα είδες όλα αυτά;
    Δεν συμβαίνουν πουθενά, χα χα χα.
    Να σου πω, με δύο μικρά εγγονάκια, μέχρι του Άρη Γιάννη, μπουζουξίδικο θα ήμαστε κι αυτές οι αδερφές Μπρόγιερ.
    Θα κυνηγάνε μπάλες κάτω από τους καναπέδες και με την ευκαιρία, θα σφουγγαρίζουμε ξανά.
    Δεν ξέρω αν το προσέξατε, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε!
    Να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα!!!! χαχαχαχαχαχα
      Ρένα μου το μόνο που σας σώζει είναι να κρεμάσετε το δέντρο από το ταβάνι, γιατί πόσα χέρια να προλάβεις;; :)) Καλά να περάσετε!!

      Διαγραφή
  20. Xaxaxa οκ μπήκα και μου ανέβασες λίγο τη διάθεση!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαχαχα εγώ πάλι σε είχα ήδη να στολίζεις φορώντας κοντομάνικο! Εγώ πάλι μόλις χτες έστρωσα χαλιά μπας και βάλει και λίγο κρύο αλλά δεν στολίζω ποτέ πριν τις 25 Νοεμβρίου χιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι με κοντομάνικο στόλιζα!! χαχαχαχαχα Επίτηδες όμως τα πολλά τα άφησα για το βράδυ που έχει λίγο ψύχρα για να μπορώ να βάλω και τις παντόφλες που είδες! χαχαχα Πως θα έμπαινα στο κλίμα ξεκάλτσωτη?? :p

      Διαγραφή
  22. Ήθελα να ήξερα ποιός συμπεριφέρεται έτσι χαχαχα! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχα αστα σου λέω.. φαντασιόπληκτη αυτή που τα γράφει!! χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  23. Έκανα, το γέλιο της ζωής μου!!! Θα θυμάμαι όσα γράφεις τις μέρες του στολισμού, που γίνεται ένας χαμός και θα παίρνω κουράγιο!... ;-)
    Thanks για την τονωτική ένεση, Ελεανάκι!!!
    Φιλί γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου θυμήσου τα και τις επόμενες μέρες.. ειδικά εκείνες τις φορές (γιατί δε θα είναι μία) που θα πας σουπερ μαρκετ και θα φύγεις φορτωμένη σαν τον Αγιο Βασίλη.. και μετά που θα τους κυνηγάς να μην φάνε τα γλυκά γιατί θα δε θα έχεις να κεράσεις.. Δεν περιγράφω άλλο!! χαχαχαχα

      Διαγραφή
  24. Καλά, μόλις διάβασα τα δυο πρώτα Ελεάνα μου νόμιζα ότι γράφεις για μένα. Τελικά απ' ότι είδα και στα άλλα σχόλια είμαστε πολλές οι ομοιοπαθούσες χα χα! Είσαι φοβερή, με έκανες και γέλασα, μου έφτοαξες το κέφι και πήρα και τ'απάνω μου που δεν είμαι η μοναδική! Αυτό με το αρσενικό ξωτικό που ζητάμε τη βοήθειά του, εγώ έχω παραιτηθεί από χρόνια και τα κάνω όλα μόνη μου, αλλιώς ακόμη θα περίμενα. Άντε και καλή αρχή, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα Τζάμπο! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάλεια μου νομίζω πως όλες έχουμε παρατήσει τα αρσενικά ξωτικά στην ησυχία τους.. απλά κάθε χρόνο λέμε αντε ας κάνω και φέτος μία προσπάθεια μπας και θέλει να νιώσει τη χαρά... χαχαχα αλλά δεν.. χαχαχαχα Επίτηδες το κάνουν μην νομίζεις, σου λένε θα βαρεθεί και δε θα ξαναμιλήσει!! χαχαχα Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  25. χαχαχα...Ελεάνα!!!! Κι εγώ όσο πιο αργα τα στολίσματα τόσο το καλύτερο. Ως μπλόγκερ όμως όπως λες η αλήθεια είναι ότι μερικές λίστες τις έκανα, αμ πως... Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία μου σε αυτό με το αργά έχεις απόλυτο δίκιο αλλά με πιάνει μία ανυπομονησία και τελικά στολίζω!! :D Εγώ για δύο χρόνια διάβαζα την ίδια λίστα που είχα στο τετράδιο μου.. μάντεψε.. είχα κάνει ελάχιστα πράγματα!! χαχαχα

      Διαγραφή
  26. Βρε Ελεάνα μου έπεσα κάτω από τα γέλια (με κοιτάει κι ο καλός μου με μισό μάτι). Μα έτσι ακριβώς είναι όπως τα είπες! Τώρα δεν ξέρω να κλάψω ή να γελάσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέλα Μαρία μου γέλα!! Τουλάχιστον να διασκεδάζουμε το κόπο μας!!
      Αυτό που μας κοιτάνε λες και τα ακούνε για πρώτη φορά.. χαχαχαχαχα Μην μασας!!

      Διαγραφή
  27. Χαχα! φοβερή! γελάω γιατί πόσο δίκιο έχεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάφνη μου είμαστε πολλές αν σε παρηγορεί!! :D :D
      Να δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη!! χαχαχα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου