Εορταστική διακόσμηση με υλικά της φύσης

Ήρθες στο σωστό μπλογκ όμως έχουμε μεταφερθεί και για να διαβάσεις την ανάρτηση πρέπει να πατήσεις το παρακάτω σύνδεσμο

https://myhomemymemories.wordpress.com/2016/11/16/xristougenniatiki-diakosmisi-me-ylika-tis-fisis/

Σχόλια

  1. Ελεάνα μου καλησπέρα!!!! Τι ομορφιές!!! Στο ίδιο κλίμα και εγώ, και δε με πειράζει που οι περισσότεροι με παίρνουν στο ψιλό, εγώ ξέρω κάτι που εκείνοι αγνοούν!!! Πως για λίγο αφήνω τη μουντάδα της εποχής και του εαυτού μου και γίνομαι το μικρό παιδί που κάποτε ήμουν! Αν το βρίσκαμε όλοι ο κόσμος θα ταν ένα χαρούμενο εορταστικό παραμύθι.. μου άρεσαν πολύ όλα όσα έφτιαξες!! Τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν αυτό έγραφα χθες στο FB με ένα φίλο.. Πως αν καταφέρεις νιώσεις για λίγο παιδί αυτές τις μέρες αλλάζει η διάθεση σου και ότι αρνητικό συμβαίνει το αντιμετωπίζεις πολύ πιο χαλαρά!! Φιλιά Βέρα μου!!

      Διαγραφή
  2. τι όμορφη γωνια που δημιούργησες!!!φανταζομαι τι θα επακολουθήσει και ανυπομονώ να το δω!!
    με ξετρελαναν τα αστερακια απο πορτοκαλι!μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίτσα ασε το τι έχει ακολουθήσει.. Ένα σπίτι γεμάτο στα στολίδια!! Καλά τα άπλωσα.. το πως θα τα μαζέψω είναι το θέμα!! :)

      Διαγραφή
  3. Καλά έγινε υπέριχνε η γωνία! Τη ζήλεψα Ελεάνα μου!!! Καλή αρχή σου εύχομαι! Σε φιλωωωω! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...δεν κρατιέσαι,Ελεάνα μου...χαχαχα...πανέμορφα όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική ακόμα δεν έχει μπει Δεκέμβρης και εγώ έχω κάνει το σπίτι σαν Χριστουγεννιάτικο κατάστημα!! χαχαχα Αλλά τουλάχιστον το ευχαριστιέμαι!! :)

      Διαγραφή
  5. Εντάξει... δεν παίζω... κόψε!!! Στόλισεςςςςςςςςς???? Εγώ δεν έχω τελειώσει καλά καλά με το σπίτι... πάλι με πρόλαβες?????????? Τέλος πάντων πριν "κόψουμε" σου λέω πως είναι υπέροχα, τόση ζεστασιά που δίνουν... Μια καρό κουβερτούλα να κάτσω στην πολυθρόνα να τα χαζεύω... φιλιά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα άκου κόψε... καλά αφού έκοψες να πιεις μόνη σου καφέ το καλοκαίρι σε εκείνη τη καφετέρια που σου είπα ότι θα πάμε.. χαχαχαχαχα
      Αντε Κυρία μου έρχεται Δεκέμβρης πότε θα στολίσεις??

      Διαγραφή
  6. Ότι παίρνεις από την φύση ,όσο απλό είναι τόσο πιο ωραίο θα είναι το αποτέλεσμα Ελεάνα μου,που μας το δείχνεις με τις φωτό σου... φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει τόσο απλά υλικά στη διακόσμηση και μπορώ να σου πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος16/11/16 15:39

    Πολύ καλά έκανες και ξεκίνησες να στολίζεις, να μπαίνουμε στο κλίμα βρε παιδί μου...Η χριστουγεννιάτικη γωνιά σου είναι απλά υπέροχη, περιμένουμε και άλλες ιδέες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο χριστουγεννιάτικο κλίμα μπήκα Αθηνά μου αλλά ο καιρός τώρα δείχνει να χαλάει.. περιμένω να δω αν θα το κρατήσει γιατί είχα ξενερώσει με τον ήλιο και την ζέστη! Δεν μπορούσα ούτε τα φωτάκια να ανάψω.

      Διαγραφή
  8. Αν και δεν έχω μπει ακόμα σε χριστουγεννιάτικο μουντ να στολίσω χαζεύω τα δικά σας. Πολύ μου άρεσε που έβαλα φυσικά στοιχεία ως μέρος της διακόσμησης. Μην τα βγάλεις μετά, ρίξε την χρυσόσκονη από πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πέρυσι που στόλισα κάτι ανάλογο το κράτησα μαζί με ένα σετ λαμπάκια όλο το χειμώνα και μου έφτιαχνε την διάθεση!! Καλημέρα Μαρία μου!

      Διαγραφή
  9. Πανέμορφη η γωνιά σου και πόσο ωραία δένουν οι θησαυροί της φύσης με τα φωτάκια !!!! Και τα αστεράκια πορτοκαλιού μου άρεσα πάρα πολύ !!!! Καλή συνέχεια !!!!! Φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο μ' αρέσει να βλέπω στολίσματα!!! Υπεροχη την έκανες κορίτσι!!! Τη λάτρεψα...άντε να ξεκινάμε κι εμείς οι υπόλοιπες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου φέτος δε κρατιόμουν να περιμένω με τίποτα.. Παρόλο που ο καιρός ήταν εναντίον μου εγώ ήμουν σε άλλη φάση!!

      Διαγραφή
  11. Πανέμορφα όλα Ελεάνα μου!!! Και όλα τόσο φυσικά! Χωρίς δόση υπερβολής!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Κλειώ μου!! Αν και είμαι της υπερβολής κάτι τέτοιες μέρες.. :))
      Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  12. Mου αρέσουν πολύ τα κηροπήγια με το χίονι(που στην αρχή νόμιζα πως ήταν χοντρό αλάτι) και τα πορτοκαλένια αστεράκια!!!Θα περιμένεις μέχρι το τέλος του μήνα για να στολίσεις,Ελεάνα;Μπα εγώ θα στολίσω αύριο,όλοι έχουν στολίσει...Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου στόλισα όπως κατάλαβες.. δεν περίμενα!! :)) Πάντως στα κηροπήγια μπορείς άνετα να ρίξεις και χοντρό αλάτι!! ;) Καλημέρα!

      Διαγραφή
  13. χαχαχα ημουν σιγουρη οτι θα ειχες στολισει απο τωρα. Για τα πορτοκαλια αν δε σε ενδιαφερει να κρατησεις το αρωμα, βαλε τους λακ μαλλιων. Επίσης περισυ πετυχα να αποξηρανω πορτοκαλια, οποτε αν θες βοηθεια πες μου. λατρεψα τα στοιχεια της φυσης στη διακοσμηση σου και θα το υιοθετησω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήνα εγώ δε τα κατάφερα να τα φτιάξω στο φούρνο, μου καιγόντουσαν παρόλο που το είχα χαμηλά. Δε ξέρω τι μπορεί να έκανα λάθος. Για την λακ μαλλιών το ήξερα και για τα λουλούδια αλλα δε το σκέφτηκα για εδώ. Πάντως άρωμα δεν έχουν.. και μαύρισαν μετά από μερικές μέρες, ίσως η λακ να τα κρατούσε.

      Διαγραφή
  14. Όμορφες ιδέες, δείχνουν όλα υπέροχα!
    Λάτρεψα και την ιδέα σου για τα αστεράκια πορτοκαλιού. Είναι τόσο απλό, κι όμως δεν το είχα σκεφτεί ποτέ...
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις πόσες φορές βλέπω κάτι που είναι απλό και λέω μα καλά γιατί δε το σκέφτηκα νωρίτερα.. είναι τόσα πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις και τις περισσότερες φορές κολλάει το μυαλό!! Χειμώνα καλοκαίρι.. πόσο να αντέξει!! :D :D

      Διαγραφή
  15. Πολύ όμορφη η διακόσμησή σου και ιδιαίτερα τα πορτοκάλια!!!!
    Περιμένω να δω και τα υπόλοιπα...
    Καλή βδομάδα!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Στέλλα μου!! Σύντομα ελπιζω να φωτογραφίσω και τα άλλα!
      Καλημέρα!!

      Διαγραφή
  16. Πολύ μου αρέσει η διακόσμηση με τα υλικά της φύσης σε κάθε εποχή. Ειδικά τα Χριστούγενα, που παραδοσιακά έχουν χρώμα και λάμψη, είναι μια ευχαριστη αλλαγη. Πέρυσι το τόλμησα και το ευχαριστήθηκα κι ας μην άρεσε στα πιτσιρίκια...
    Φιλιά, καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου επειδή δεν έμενα ποτέ σε χωριό ή γενικά μακριά από τη πόλη δεν το είχα δοκιμάσει. Πέρυσι και φέτος ξεκίνησα να το βάζω στη διακόσμηση και έχω ξετρελαθεί. Ισως αν τα ίδια τα παιδιά έμπαιναν στη διαδικασία να μαζέψουν και να επιλέξουν να φτιάξουν μία γωνιά και μία σύνθεση να τους έβαζε στο κλίμα? Γιατί και η κολόνα του σπιτιού μου έλεγε πόσο πολύ τους άρεσε που τους έβαζε ο δάσκαλος στο σχολείο να μαζεύουν διάφορα υλικά και να στολίζουν μετά την τάξη.
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  17. Υπέροχη την έκανες τη γωνιά Ελεάνα μου, πολύ ζεστή και γιορτινή! Τα στολίδια της φύσης δείχνουν υπέροχα στις γυάλες και ξετρελάθηκα με τα κεριά στα μεγάλα ποτήρια και τα αστεράκια από πορτοκάλι! Ανυπομονώ να δω τι θα μας ετοιμάσεις για τα Χριστούγεννα! Φιλάκια πολλά πολλά και καλές ετοιμασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάλεια μου σε ευχαριστώ πολύ!! Για τα Χριστούγεννα έχω χωρίσει το σπίτι σε ζώνες!!! χαχαχαχα μπροστά που είναι το δέντρο είναι η Χριστουγεννιάτικη γκλαμουριά και από το καθιστικό και πίσω γίνεται παιχνιδιάρικη!! :D :D Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  18. Μία όμορφη γιορταστική ατμόσφαιρα φίλη μου.Εγώ πάλι όλη μου τη γιορταστική διάθεση τη "ρίχνω" στο εργαστήρι μου και σε όσα φτιάχνω για δωράκια.Στο σπίτι μάλλον..γέρασα..βαριέμαι να στολίσω και μόνο τη τελευταία στιγμή με πιάνουν τύψεις..δίνω μια κλωτσιά στον εαυτό μου και κάτι στολίζω..ελάχιστα.όμως..τα μελομακάρονα μελομακάρονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργία μου και εγώ φέτος με έπιασα κάποια στιγμή να αναρωτιέμαι γιατί φορτώνω με τόσα πολλά.. και ποιος θα τα μαζέψει μετά.. Ρητορική ερώτηση!! χαχαχα Αλλά από την άλλη είναι τέτοια η χαρά όταν στολίζεις ή όταν επιστρέφεις στο σπίτι και δείχνει τόσο ζεστό που λέω δε θα άντεχα χωρίς αυτά! Τώρα που είπες μελομακάρονα.. πρέπει να ξεκινήσω.. ;)

      Διαγραφή
  19. Έχω πάθει πλάκα με τα αστεράκια από τις φλούδες πορτοκαλιού! Εννοείται ότι θα κάνω την ιδέα σου πράξη στο ντεκόρ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μπορείς να το κάνεις και από μανταρίνια ;) Πάντως δείχνουν τέλεια στο χώρο της κουζίνας!!! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  20. They all look beautiful, and the guess the house smells wonderful with the orange and the cinnamon. Thanks for sharing it with us!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου