Φθινοπωρινή διακόσμηση

Έχουμε μεταφερθεί και πρέπει να πατήσεις το παρακάτω link για να διαβάσεις την ανάρτηση

https://myhomemymemories.wordpress.com/2016/11/01/diakosmisi-gia-to-ftinoporo/

Σχόλια

  1. Άλλη μια καταπληκτική ανάρτηση!!Όλα καταπληκτικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, μου πήρες τα μυαλά!!!
    Καλό μήνα Ελεανάκι!!!
    Φιλιάααα
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προχτες είδα φλούδες από δέντρο πεταμένες στο δρόμο και σε θυμήθηκα!! Σκέφτηκα πως το βάζο που είχες φτιάξει θα ταίριαζε τέλεια στην διακόσμηση μου!! χαχαχα
      Πολλά φιλιά Μαρίνα μου!

      Διαγραφή
  3. υπέροχα!
    το κερί με τι μπογιά το έβαψες μαύρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κερί το έβαψα με μαύρο ακρυλικό εξωτερικά αλλά όχι από πάνω που καίγεται (προς τα μέσα το κερί) για να μην μυρίζει όταν κάει το χρώμα. Χαίρομαι που σου άρεσαν Κική!!

      Διαγραφή
  4. Ελεανα και εγω εχω αυτη την ασχημη συνηθεια να μαζευω φυλλα οπου κι οπου. Μην αισθανεσαι ασχημα, εχεις παρεα σ'αυτη τη τρελα. Το χρωμα ειναι οτι πρεπει για το φθηνοπορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να μένουμε όλες μαζί στο ίδιο χωριό!! Θα ήταν το πιο καθαρό χωρίο από όλα αφου θα μαζεύαμε τα πάντα!! χαχαχα Και δε θα παρεξηγούσε η μία την άλλη... :D

      Διαγραφή
  5. Πανέμορφη γήινη διακόσμηση! Θέλω περισσότερες λεπτομέρειες για τα κεριά παρακαλώ γιατί βλέπω και μια χάλκινη λωρίδα! Φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωτηρία μου αυτά με το λίγο χάλκινο είναι απο τα γύψινα που έφτιαξα στις αρχές https://myhomemymemories.blogspot.com.cy/2016/09/cooper-details-on-gypsum.html

      Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίοι συνδυασμοί!! Τέλειο το χρωμα στο φόντο, δενει και ανδεικνύει όλα τα άλλα!!
    Τρελές που κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο για να μαζέψουν ένα φύλλο ή ένα κλαδί έχει πολλές -ονόματα δε λέμε- αλλά τελευταία όλο και πληθαίνουν! Χα,χα!
    Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό πήγα σε αυτά τα χρώματα Νίκη μου λόγω φόντου.. Αυτό το τοίχο με το συγκεκριμένο καφέ χρώμα δε τον συμπάθησα ιδιαίτερα.. μου χαλάει άλλα στυλ που θέλω να κάνω! :D Έπρεπε όπως είπα και στην Μαίρη να μέναμε όλες στο ίδιο χωριό!! χαχαχα

      Διαγραφή
  7. Πάντα μου αρέσουν όσα φτιάχνεις Ελεάννα μου! Τι ωραία που έχεις ταιριάξει τα χρώματα, πολύ μου άρεσε όλο το σκηνικό! Κι εγώ ανυπομονώ για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και νομίζω ότι έχω ήδη αργήσει...πρέπει να ξεκινήσω την αναζήτηση ιδεών! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου χαίρομαι πολύ όταν σας αρέσουν!! Για τα Χριστούγεννα και εγώ δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ όσο θα ήθελα αλλά μετά την γιορτή που ετοιμάζω θα βάλω μπροστά!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Κάποιος ζει την εποχηηηηηηηηηηηηηή του!!! Πολύ όμορφα αν και γήινα, αν και φθινοπωρινά κι εγώ με το φθινόπωρο ξέρεις... έχω μια αντιπαλότητα ρε παιδί μου! Φιλιά και καλό μήνα φιλενάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα έχω την εντύπωση ότι όταν έχει φθινόπωρο με λιακάδα εμπνέομαι καλύτερα από όταν βρέχει... χαχαχαχα Διχασμένη προσωπικότητα σου λέω!! :p
      Εσύ επειδή χάνεις το καλοκαίρι, τα βάζεις με το φθινόπωρο το κακόμοιρο.. χαχαχα
      Φιλιά φιλενάδα!

      Διαγραφή
  9. Έχεις αυτό το "κάτι" να φτιάχνεις ένα χώρο με "στυλ" μοναδικό !!! Μπράβο πολύ ωραίοι συνδιασμοί και όμορφη ατμόσφαιρα !!!! Έχεις δίκιο η φύση μας προσφέρει ένα σωρό καλούδια για διακόσμηση.....κι εγώ μη νομίζεις περπατάω και ψάχνω ή σε βουνό ή σε θάλασσα βρεθώ και ακόμη και στην πόλη βέβαια... Καλό μήνα, σε φιλώ !!!!!

    Υ.Γ. Εννοείται πως και οι παρουσιάσεις σου είναι φοβερές !!!! "Τόχεις" κι αυτό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια έχω φτάσει να περπατάω και να κοιτάω δεξιά και αριστερά τι μπορώ να μαζέψω!! Την αλλη φορά ήταν μία εγγλεζα με μία σακούλα και μάζευε τα λεμόνια που είχαν πέσει από τις αυλές και εγώ μάζευα τα φύλλα! Τα λεμόνια λέω τι να κάνω.. χαχαχαχα
      Μου ανεβάζεις το ηθικό με τα καλα σου λόγια!!! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα και καλό μήνα Ελεάνα μου!
    Συμφωνω με την απόφαση σου!
    Επίσης τα χαλκινα μου αρεσουν περισσότερο απ τα ασημενια!
    Φιλι γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριάδνη εγώ τα βαρέθηκα τα ασημένια. Το χάλκινο δε το συνηθίζαμε στο σπίτι μας και τώρα με έπιασε μανία!! Δείχνει όμως ωραίο ειδικά συνδυασμένο με μαύρο! :)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Οκ, το βάζο είναι απίστευτα όμορφο!
    Φθινόπωρο=φθινόπωρα, αλλά αυτός ο ήλιος..
    μας έχει σπάσει να νεύρα!!! Καλό μήνα! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε τώρα που έβαλα τα γυαλιά (όχι του ηλίου!)
      ήρθα να διορθώσω το "ο,τι να 'ναι" που έγραψα:
      "φθινόπωρο-φθινόπωρο", εννοούσα η τυφλή γυνή!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα Πέτρα σε τύφλωσε ο ήλιος.. Όχι μόνο έχει ήλιο, γιατί αν έκανε κρύο δε θα με ένοιαζε και τόσο αλλά έχει και ζέστη.. Βάζω πάπλωμα, βγάζω παπλωμα.. Βάζω μακρυμάνικο ξανά βάζω κοντομάνικο. Μας έχει τρελάνει. Ασε που δεν πέφτουν και τόσα φύλλα γιατί τα δέντρα είναι ακόμα πράσινα, έχω και εγώ τα θέματα μου!! χαχαχα

      Διαγραφή
  12. Ποτέ δεν συμπαθούσα το χάλκινο και βρε παιδί μου σένα τώρα που το είδα άρχισα να το σκέφτομαι! Τι φοβερός συνδυασμός το λευκό-μαύρο-χάλκινο!!!! Όσο για τα "καινούργια" και εγώ ούτε λόγος... no money no honey οπότε diy και δόξα το Θεό!!! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία ονειρεύομαι τη μέρα που θα μου πέσει το Λόττο!!! Τα πρώτα που θα ξοδέψω θα είναι για την διακόσμηση.. αλλά δεν παίζω και αυτό είναι ένα πρόβλημα!! χαχαχα
      Το χάλκινο δε το συνήθιζε κανένας στο σπίτι μας και δε το είχα ούτε εγώ σε εκτίμηση.. αλλά είναι πολύ ωραίο τελικά!

      Διαγραφή
  13. Πανέμορφα όλα! Ξετρελάθηκα με την μετατροπή των ασημένιων σε χάλκινων!!! Συνέχισε να μας εμπνέεις!!! Θέλω Χριστουγεννιάτικα τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα Κλειώ και εγώ θέλω Χριστουγεννιάτικα αλλά δεν έχω προλάβει. Είπα του αγοριού, την επόμενη εβδομάδα ξέχασε με.. θα χαθώ μέσα στα Χριστουγεννιάτικα μου!!!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  14. Καλά τα έκανες τα ασημένια χάλκινα! Πιο φυσικό, πιο ζεστό αποτέλεσμα! Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία μου απο το να μην τα στολίζω.. τα έβαψα και τα έβγαλα από το ντουλάπι!

      Διαγραφή
  15. Ο χαλκός είναι must αυτό το φθινόπωρο, τον έχω δεί σε τόσα περιοδικά! Πολύ ωραία έγιναν τα κηροπήγια, κλέβουν την παράσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα ο χαλκός είναι από πέρυσι στις προτιμήσεις, φέτος όμως έχει πάρει τα πάνω του. Και να σου την αλήθεια είναι το πιο ζεστό από τα μεταλλικά και συνδυάζεται καλύτερα με τα χρώματα της φύσης!

      Διαγραφή
  16. Εχω και εγώ αγοράσει σπρέι χαλκού! Και έχω πολλά για.... να ψεκάσω! Λες να το τολμήσω; γιατί πραγματικά λατρεύω τη γωνιά που έφτιαξες!! Και το τεράστιο φύλλο... τι κομψοτέχνημα! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέρα θα δοκιμάσεις πρώτα σε ένα αντικείμενο που δε σε νοιάζει τόσο για να δεις το αποτέλεσμα. Για παράδειγμα στο δίσκο με την σκουριά που έκανα δε ταίριαζε τόσο πολύ.
      Με το φύλλο του δέντρου και εγώ έχω ξετρελαθεί και σκέφτομαι να το κρεμάσω μετά κάπου ώστε να μη σπάσει. :)

      Διαγραφή
  17. Πολύ όμορφη η φθινοπωρινή διακόσμησή σου!!!!
    Τα κηροπήγια έγιναν πολύ ωραία!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μια χαρά τα έφτιαξες ομορφυνες το σπιτικό σου με αυτή την αλλαγή. Εγω πάντως ξεφορτώθηκα πολλά γυαλικά όταν καθαρίζοντας το σύνθετο έπεσε κάτω μία ντάνα και έγιναν γυαλιά καρφιά όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα ωραίο τρόπο βρήκες να τα ξεφορτωθείς.. :D
      Εγώ θα έκλαιγα ένα μήνα.. αν σκεφτόμουν και πόσα DIY θα μπορούσα να είχα κάνει!
      Τελικά το καθάρισμα δεν είναι καλό πράγμα, κινδυνεύουν αντικείμενα! χαχαχα

      Διαγραφή
  19. Ο χαλκός ήρθε και εκανε τα ασημενια αγνωριστα και πανεμορφα και τωρα στις γιορτες που θα έρθουν Ελεαννα μου θα δένουν με την γιορτινή ατμόσφαιρα.. τα κηροπήγια δε πανεμορφα ..μα έχεις ιδέες παιδι μου τι να λεμε .. καλο μηνα να εχεις και καλες δημιουργιες..!!!
    Αληθεια σε ποιο χωριο εισαι; . να περνας ομορφα οτι και ν ακανεις ... φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μένω στη Κύπρο τα τελευταία χρόνια και είμαι σε ένα χωριό έξω από την Λάρνακα, Βορόκλινη λέγεται! Αν και μεταξύ μας θα προτιμούσα να ήμουν στο χωριό στη Κρήτη.. θα είχα περισσότερα υλικά να μαζέψω από τα χωράφια! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  20. Μας έχετε τρελάνει, εσύ και η Χριστίνα μας, με τα μεταλλικά σπρέϋ. Η κάθε ανάρτησή σας είναι σκέτη απόλαυση!!! Τέλεια έγιναν τα 'χάλκινα' κηροπήγιά σου!! Η αλήθεια είναι πως κι εγώ έχω αρχίσει από πέρυσι να βάφω διάφορα στο χρώμα του χαλκού - μου αρέσει!! Ο όλος διάκοσμος έγινε πολύ όμορφος!!!
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο Ελεάνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τρελές με τα σπρέι γίναμε!!! χαχαχαχα Εγώ φέτος Μαριάννα το πήρα απόφαση και μπορώ να πω ότι δε το έχω μετανιώσει καθόλου! Είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  21. Πολύ όμορφη η διακόσμηση
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα αγάπησα τα χάλκινα σου όπως και όλο το σύνολο! Επίσης νομίζω πως σου έχω ξαναπεί ότι αυτό το χρώμα του τοίχου σου το λατρεύω! Καλό Φθινόπωρο λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα εσύ λατρεύεις το χρώμα του τοίχου Κατερίνα και εγώ το μισώ.. Το ήθελα πιο σκούρο, μου χαλάει κάποιες συνθέσεις που προσπαθώ να κάνω στη βιβλιοθήκη!

      Διαγραφή
  23. Πανέμορφη διακόσμηση Ελεάνα μου! Είσαι πάντα πηγή έμπνευσης! Τελικά με το χρώμα του χαλκού έχεις δώσει πολύ ζεστασιά και μια γλυκύτατη λάμψη στο χώρο! Δείχνει υπέροχο! Τα αποξηραμένα είναι τέλεια και τα έχεις συνδυάσει πολύ όμορφα με όλα τα υπόλοιπα διακοσμητικά και τα υπέροχα κεριά/κηροπήγια! Το φύλλο πολύ καλά έκανες και το πήρες, είναι τέλειο, και άσε τους άλλους να αναρωτιούνται, χα χα. Κι εγώ μαζεύω ότι μου αρέσει και δεν με νοιάζει καθόλου τι θα πουν. Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια με τους στολισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάλεια μου σε ευχαριστώ για καλά σου λόγια!!
      Εχω φτάσει να πηγαίνω σε μία φίλη για καφέ και πάντα πάω μία βόλτα πίσω στο γκαραζ της πολυκατοικίας τους που έχει δέντρα και μαζεύω ότι μπορώ. Λέω πια μέρα θα με κυνηγήσουν.. χαχαχαχα

      Διαγραφή
  24. Τι όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση!!... Είναι τέλεια τα χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου