Επιτέλους Σεπτέμβρης!!

Κάθε χρόνο το ίδιο βάσανο. Από που να αρχίσω και πως να σου σερβίρω το μαντάτο..

Να γράψω Επιτέλους Σεπτέμβρης;; Θα δυσαρεστήσω μερικούς..
Αν γράψω τέλος διακοπών, ξέρω μερικές που θα θυμώσουν.. Μη με πιέζεις ονόματα δε λέω..
Να ευχηθώ καλό φθινόπωρο;; Οι μερικές που λέω εκτός του θυμού θα πουν Από τωωωωρααα;; Αααα blogs δεν θίγω. Όλα και όλα! 

summer-time
Και επειδή άκρη δε θα βγάλω και επειδή είναι αδύνατον να ευχαριστήσω τους πάντες, θα πω τα δικά μου και ας ευχαριστήσω εμένα στη τελική!
Θες δηλαδή να με βλέπεις προβληματισμένη και εκνευρισμένη όλη τη χρονιά;;;

Ααα γεια σου.. στα λόγια μου έρχεσαι!! Το λοιπόν..

Επιτέλους Σεπτέμβρης!!!
Πίσω στη ρουτίνα!!
Πίσω στις χειροτεχνίες!!
Πίσω στο blogging!!
Επιτέλους σπίτι μου σπιτάκι μου!!

Αυτό που γυρνάς και πρέπει να κάνεις τόσες δουλειές, με χαλάει. Μοιάζει με μετακόμιση και τελειωμό δεν έχει. Το γιοφύρι της Άρτας για να καταλάβεις πρέπει να τελείωσε πιο γρήγορα από το καθάρισμα του σπιτιού μου!!  

Φέτος δε μπήκα στο κόπο να με ψυχαναλύσω, το έκανα πέρυσι και μάλιστα έγραψα και ανάρτηση 'Διακοπές τέλος' νομίζω φτάνει. Κάθε χρόνο τα ίδια θα έχουμε;; 
Έτσι και αλλιώς πάντα οι άλλοι έχουν το πρόβλημα! Εγώ σαν άνθρωπος δεν αλλάζω! χιχιχι

Και κάνω το λάθος και διαβάζω τη περσινή ανάρτηση που μοίραζα υποσχέσειςLast year.. Εννοείται..  Δηλαδή μη περιμένεις μεγάλες αλλαγές.. ούτε μικρές..

Μιλούσα για οικονομία που δεν έκανα βεβαίως.. Ήθελα και μία παγωτομηχανή τζάμπα θα μου την έδιναν;
Είπα θα αδυνατίσω και δεν έχασα γραμμάριο αντιθέτως πήρα και ότι περίσσευε από τους γύρω. Τρώω πάντα με μεγάλη όρεξη και χαίρω άκρας υγείας! Αυτό έχει σημασία!!

Και σε αυτό το σημείο τρώω μία φλασιά που λένε.. 
Τόσα έφαγα αγάπη μου η φλασιά θα με παχύνει;

Σκέφτηκα που λες, ποιες καλοκαιρινές φωτογραφίες θα ανεβάσω στο blog;;
Για πόσα χρόνια ακόμα θα δείχνω τα πόδια και τη σκιά μου;;
Κάποια στιγμή πρέπει να εμφανιστώ και εγώ και όποιος αντέξει!!
Μου πέρασε από το μυαλό να σου δείξω φωτογραφίες από κάτι περασμένα καλοκαίρια την εποχή που ήμανε αδύνατη αλλά τελικά με κέρδισε η σκιά μου και φέτος! 

kalokairi
Δε φταίω εγώ. Εκείνο το σημείο με έδειχνε ψιλή και αδύνατη. Πόσες φορές θα μου δοθεί τέτοια ευκαιρία;;

Έτσι τουλάχιστον η αδερφή μου θα νομίζει πως έριξα μπόι και θα σταματήσει να με λέει κοντή.. χα χα χα έχω σχέδιο σου λέω!!

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα έγιναν σοβαρά όταν διάβασα πως εμφανίστηκε φάλαινα στη Κρήτη!! Όσο να πεις τη σύγκριση τη φοβάμαι.
Αν και εγώ φόρεσα αμέσως ροζ μαγιό για να ξεχωρίζω! 
Από την άλλη ροζ και με τόσα κιλά.. Η Miss Piggy στη Κρητική βερσιόν πρέπει να έμοιαζα! 







Κάπως έτσι πήρα την απόφαση και ξεκίνησα μέσα στις διακοπές δίαιτα-διατροφή-μαρτύριο-πες το όπως θες. Μεγάλη πίκρα έχω να δηλώσω. Ούτε παγωτά, ούτε λουκουμάδες, κομμένα τα ψωμιά και τα πιτόγυρα.

Έχασα όμως κάτι... Αρχικά την υπομονή μου. 
Κατόπιν έχασα και κάποια κιλά.

bloggers-life

Γενικά πέρασα καλά, άλλαξα παραστάσεις, δε χαλάρωσα όσο θα ήθελα και οι λόγοι πολλοί. Ο Αύγουστος όπως αποδεικνύεται (κάθε χρόνο) είναι δύσκολος μήνας για μένα, με ένταση, άγχος, κούραση. 

Λέω να κάνω μία προσπάθεια και να χαλαρώσω τώρα που γυρίσαμε. Τα ακούς σύμπαν;;; Κανόνισε πάλι.. Τι να κανονίσεις δηλαδή, φρόντισες ήδη να μην βαρεθώ και αυτό το μήνα! 

Το blogging μου έλειψε.
Μάλιστα ήθελα να γράψω δύο μέρες αφότου σε χαιρέτησα, τέλος Ιουνίου, αλλά σκέφτηκα θα καταλάβουν όλοι τι ανισόρροπο άτομο είμαι και άντε να μαζεύω ξανά καινούργια αναγνωστάκια!!

Αυτά για σήμερα my friends. Επιστρέφω σύντομα γιατί έχω πολλά να σου πω και να σου δείξω!!



Σχόλια

  1. Καλώς ήρθες λοιπόν! περιμένω εναγωνίως να φορτώσει η φωτογραφία με το ''μετά''! p.s. όοοοοοτι και να κάνεις εγω είμαι σταθερό αναγνωστάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ αναγνωστάκι μου!!!! χαχαχα Και εγώ περιμένω να φορτώσει αυτή η άτιμη η φωτογραφία... :D

      Διαγραφή
  2. Καλώς την κι ας άργησες !!!! Προσωπικά μου έλειψες γιατί ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα τις αναρτήσεις σου !!! Καλέ μη δίνεις και τόση σημασία στα κιλά, ο υγιής άνθρωπος έχει όρεξη... θα έρθει καιρός που θα μας παρακαλάνε να φάμε !!!! Καλό Φθινόπωρο και καλή δύναμη για την αποκατάσταση του σπιτιού !!! Πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τα λέω Ράνια μου πως το φαγητό είναι υγεία, αλλά δε βλέπω να με πιστεύουν.. χαχαχα Και εμένα μου λείψατε και ελπίζω να μπούμε σύντομα σε πρόγραμμα και να τα λέμε συχνότερα!! Καλό Φθινόπωρο!

      Διαγραφή
  3. Καλή επιστροφή Ελεάνα,μας έλειψες!!!Ωραίες οι διακοπές,αλλά και αυτό το σακ βουαγιάζ και η βαλίτσα που είναι συνέχεια στη μέση, σε κουράζει στο τέλος!!Άντε να επιστρέφουμε σιγά,σιγά,έχουμε πολλά να κάνουμε,έχουμε και ένα πρωτάκι στην οικογένεια(ο Φραγκισκάκος θα πάει πρώτη Δημοτικού και είμαι ενθουσιασμένη και ελπίζω όλα να πάνε καλά!!).Πολλά μπράβο για την αρχή της δίαιτας και εγώ όλο λέω ότι θα αρχίσω και όλο στα ίδια μένω!!Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου ακόμα παλεύω με ένα βαλιτσάκι που δε θέλει να τακτοποιηθεί μόνο του.. :p Και εγώ λεω αντε να μπούμε σε σειρά γιατί παρά πήραμε αέρα λόγω διακοπών ομως αυτή η αλλαγή είναι πάντα δύσκολη! Καλή πρόοδο να έχει το πρωτάκι σου! Όλα καλά θα πάνε, τα παιδιά έχουν το καλό να προσαρμόζονται εύκολα μόλις κάνουν ένα-δύο φίλους και βρουν παιχνίδι. Όσο για τα μαθήματα.. σιγά σιγά και αυτά θα μπουν σε πρόγραμμα!! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  4. Welcome back! Και επιτέλους σπίτι, γιατί δεν υπαρχει πουθενά σαν τα σπιτάκια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι αλήθεια Μαίρη μου!! Home sweet home!!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Σπίτι μου σπιτάκι μου... δε λένε? Καλώς όρισες και καλή προσαρμογή! Φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωτηρία μου σε ευχαριστώ πολύ καλώς σας βρήκα και πάλι!! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  6. Χαχα γελασα πολυ! Καλη σεζόν να εχουμε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ γελάω συχνά με τα κατορθώματα μου.. στο τέλος εννοείται!! :D :D
      Καλή πρόοδο να έχουμε σαν bloggers!!!! χαχαχα

      Διαγραφή
  7. Καλώς ήρθες Ελεάνα μας!!!!!! Πολύ μου αρέσουν οι αναρτήσεις σου!!!! Να χαμογελάσουμε λιγάκι βρε αδελφέ!!!!!!!!!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα και πάλι!! Να είσαι καλά Κατερίνα μου!!

      Διαγραφή
  8. καλως μας ηρθες πισω κουκλα!!!! αλλα εχει πλακα τελικα...καθε Σεπτεμβρη δε νοιωθεις σα Πρωτοχρονια...ξερεις...που βαζεις στοχους... ε και εγω το κανω! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ Ζήνα μόνο το Σεπτέμβρη βάζω στόχους! Τη Πρωτοχρονιά λέω τι δικαιολογία πως ακόμα προλαβαίνω να εκπληρώσω όσα δεν έκανα.. όχι τα κάνω.. κουβέντα να γίνεται με τον εαυτό μου χαχαχα

      Διαγραφή
  9. Ελεάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σήμερα σε ευχαριστήθηκα!!!!!!!!! μπορεί να μην τολμώ να πω ακόμα καλό φθινόπωρο ΑΛΛά θα πω και εγώ επιτέλους Σεπτέμβρης!!!!!!!!Μαζί σου σε αυτό..επιτέλους πίσω στο σπίτι και σε όλα αυτά τα ωραία που ανέφερες!!Καλώς να ανταμώνουμε πάλι!!!!!!!!!φιλιά πολλά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύη μου εμένα αν με αφήσεις θα πω και καλό χειμώνα.. :D Με κούρασε το καλοκαίρι και θέλω λίγο να νιώσω χουχουλιάρικα. Μέσα σε όλα μου έλειψαν και όλα όσα έγραψα!
      Καλώς βρεθήκαμε!!

      Διαγραφή
  10. Όπως και νά χει Ελεάνα μου μπαίνουμε σε άλλη τροχιά...και ας κάνει ζέστη ακόμη (εδώ ψηνωμαστε στην Κρήτη)...καλό μήνα και πάντα να ξέρεις ότι απολάμβανω να διαβάζω τις αναρτήσεις σου... φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου και εδώ στη Κύπρο κάτι ανάλογο συμβαίνει με το καιρό. Ζέστη, υγρασία, ήλιος, δεν αντέχω όμως πια. Θέλω κλειστό παπουτσάκι!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με διαβάζεις! Φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Χα χα!! απόλαυση είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ελένη μου! :D Το θέμα είναι να μην τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά!!

      Διαγραφή
  12. Με λίγα ή λίγα παραπάνω κιλά εμείς σε έχουμε Θεά!!!Ε;;;; Τέλειο;;;; Λοιπόν περιμένουμε τις τέλειες φθινοπωρινές αναρτήσεις σου Ελεάνα μου και ναι, έχουμε επίσημα Σεπτέμβρη, τα κεφάλια μέσα και πάμε γι' άλλα!!!Φιλιά πολλά πολλά και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε είπαμε πως έχεις γενέθλια??? Θέλω να σου στείλω λουλούδια!!! χαχαχαχαχα
      Με τελείωσες λέμε!!!! :* :* Κική μου εγώ χαίρομαι που μπήκε ο Σεπτέμβρης και θα χαρώ ακόμα πιο πολύ όταν θα φύγει.. you know.. Κρύο, βροχή, πιο κοντά στα Χριστούγεννα..
      Πολλά φιλιάαααα!!

      Διαγραφή
  13. Εντάξει είσαι τρελοκομείο!!! Με την καλή έννοια! Σε απόλαυσα! με χαλάρωσες και με έκανες να ξεκαρδιστώ... μια από τα ίδια και εγώ! Πόσο ταυτιστηκα μαζί σου να ξέρες!!! Σε γλυκοφιλώ και περιμένω φθινοπωρινές αναρτήσεις γεμάτες τρέλλα!!! Σε γλυκοφιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να παίρνουμε τη ζωή και λίγο στη πλάκα Κλειώ μου!! Έτσι και αλλιώς τα κιλά τα πήραμε που τα πήραμε.. χαχαχα
      Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  14. Ζήτω ο Σεπτέμβρης!!! Τί φοβάσαι να το γράψεις?! Σήμερα έκανα το ωραιότερο μπάνιο όλου του καλοκαιριού! Η θάλασσα γαλήνια, πεντακάθαρη και ζεστή! Έγώ βέβαια δεν πήγα διακοπές...πού να τρέχω... αφού μένω στην εξοχή και κοντά στην θάλασσα! Μία προσπάθεια την κάνω κι εγώ για χάσιμο κιλών, αλλά...δύσκολα φεύγουν τα άτιμα στην ηλικία μου! 'Οσο για χειροτεχνίες...απλά σου λέω ότι έχω ήδη κάνει 3-4 Χριστουγεννιάτικα...χα χα!
    Welcome back λοιπόν και καλό φθινόπωρο, Ελεάνα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φοβάμαι να το γράψω.. όμως ποιος ακούει όσες που δε το θέλουν! χαχαχα είπα να μην τους στεναχωρήσω από τώρα :p
      Λοιπόν είσαι ο άνθρωπος μου Μαριάννα!!! Εγώ τα σκέφτομαι τα Χριστουγεννιάτικα αλλά δεν έχω τολμήσει ακόμα αν και τραγούδια άκουγα όλο τον Αύγουστο, έτσι για να μπαίνω στο κλίμα! Καλό φθινόπωρο να έχουμε!

      Διαγραφή
  15. Καλησπέρα σου αγαπητή μου φίλη.
    Και πάλι εδώ μετά από τις πολυήμερες διακοπές μου.
    Η ανάρτησή σου υπέροχη.
    Θα χαρώ να σε δω στα http://eftanhsa.blogspot.com
    Καλό σου Φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντένη πολύ χαίρομαι που επιστρέψαμε πάλι όλοι γεροί και με όρεξη για blogging!
      Ελπίζω να περάσατε όμορφα και φτιάξατε όμορφες αναμνήσεις!
      Καλό φθινόπωρο να έχουμε!

      Διαγραφή
  16. Καλώς τη!!!!!!
    Το "καλο φθινόπωρο" το δεχομαι, καταδικάζω το "καλό χειμώνα" απο όπου κι αν προέρχεται!
    Καλό υπόλοιπο στη μερα μας!
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα Αριάδνη είδες εγώ ήμουν προσεκτική και το έγραψα με τρόπο!!
      Βέβαια κάποια στιγμή θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα γιατί θα έρθει και αυτός.. ;)
      Καλή μέρα να έχουμε!!

      Διαγραφή
  17. Έχω μια μικρή υποψία πως αναφέρεσαι σε μένα και το κόλλημα μου με το καλοκαίρι χαχαχχαα!!! Το έχω ξαναγράψει και το ξαναλέω..."Τον χειμώνα δεν τον θέλω, θέλω ψάθινο καπέλο"!!!!

    Άντε μόνο το 15μερο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς!!!

    Λοιπόν, κοντή δεν είσαι, χοντρή δεν είσαι!!! Γιατί παιδί μου σπέρνεις πανικό;;;;;;;

    Αυτό με την διατροφή οκ συμφωνώ όχι μόνο για δίαιτα αλλά για υγιεινότερο τρόπο ζωής.

    Καλώς όρισες πίσω φιλενάδα, καλές φθινοπωρινές δημιουργίες (εγώ μάλλον φέτος δεν θα αγγίξω φθινόπωρο)!!! Φιλιά πολλά & καλή σεζόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα εσένα είχα στο μυαλό μου!!:D :D Σου έχω όμως μία ιδέα... Μπορείς να φοράς ψάθινο καπέλο και τις υπόλοιπες εποχές και απλά να αλλάζεις την διακόσμηση πάνω σε αυτό ανάλογα την εποχή!! χαχαχαχαχα έτσι θα είσαι και εσύ ευχαριστημένη!!! χαχαχαχαχα
      Κοντή... δε με λες και πρώτο μπόι! Χοντρή.. εντάξει δεν είμαι και συλφίδα! χαχαχαχα
      Καλό φθινόπωρο να έχουμε Χριστίνα μου!!

      Διαγραφή
  18. Γεια σου Ελεάννα με τα ωραια σου καλώς όρισες.Να είσαι καλά και του χρόνου, με λίγα ή περισσότερα κιλά ,υγεία να έχεις και ολα τα άλλα παλεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό τους λέω και εγώ Κατερίνα μου.. αφού είμαι καλά και έχω την υγεία μου τι πειράζουν τα κιλά;; χαχαχα Δε φαίνεται όμως να συμφωνούν όλοι..
      Καλώς σας βρήκα και καλό φθινόπωρο να έχουμε!!

      Διαγραφή
  19. Αφού επέστρεψες με χαμόγελο, κέφι και αισιοδοξία είμαστε τέλεια! Καλό Φθινόπωρο εγώ πάλι θα ευχηθώ! Πολύ μας έλειψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε με μάθατε πια? Όταν έρχεται αυτή η εποχή έχω κέφια!! :D :D
      Καλό φθινόπωρο Κατερίνα μου!!

      Διαγραφή
  20. Ένα θα σου πω, κι εμένα μου έλειψε το blogging!Ούτε εμείς χαλαρώσαμε φέτος, ελπίζω να μην έχουμε άλλα τραβολογηματα όμως!Α, όσο για τη δίαιτα, έχω ξεκινήσει από το Μάιο με αρκετή επιτυχία ομολογώ, όμως τις τελευταίες δέκα μέρες έχω ξεφύγει και ξαναπήρα ένα κιλό και δεν ξέρω πώς να επανέλθω. Και με έπιασε φλυαρία!Καλό Φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα άσε γιατί και εγώ χαλάρωσα το Σ/Κ που μας πέρασε και το τσίμπησα το κιλό αλλά παλεύω ξανά να μπω σε πρόγραμμα, έλα όμως που έχω πάθει τρέλα με τη ζάχαρη.. Λες και με είχαν στη στέρηση!! Ώρα να μπαίνουμε σε πρόγραμμα!
      Τώρα λογικά θα ηρεμήσετε αφού μετακομίσατε και θα είναι και καλύτερα γιατί αν τι άλλο είστε κοντά στους δικούς σας και είναι μεγάλο συν αυτό!
      Καλό φθινόπωρο!

      Διαγραφή
  21. Κι εγώ θα πω, επί τέλους σπίτι, αν και αυτό το συμμαζεμα κάθε τέτοια εποχή, είναι πολύ κουραστικό.
    Μου έλειψε το blogging λόγω έλλειψης ίντερνετ στο κάμπινγκ κι έχασα πολλά επεισόδια, τώρα τρέχω να τα μάθω όλα.
    Για τη δίαιτα έχω να σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στη δίαιτα των μονάδων, την κάνω από το Πάσχα κι έχασα 10 πολύ εύκολα.
    Δεν είναι διαιτα, είναι τρόπος διατροφής.
    Αντε, να βάλουμε μια τάξη και να ξαναβρούμε τη φόρμα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με την διατροφή έχεις απόλυτο δίκιο Ρένα μου αλλά ότι είναι παράνομο είναι και νόστιμο.. Προσπαθώ όμως!
      Με το blogging το καλοκαίρι έχω πρόβλημα, δε μπορώ να το παρακολουθήσω αλλά τώρα επιστρέψαμε και μπαίνουμε σε πρόγραμμα. Αν ποτέ τελειώσω με αυτό συμμάζεμα.. Φιλιά!

      Διαγραφή
  22. Ελεάνα μου χαίρομαι που επέστρεψες γιατί οι αναρτήσεις σου μας έλειψαν πάρα πολύ! Το χιούμορ σου είναι πραγματικά απίστευτο! Δίαιτα έκανα κι εγώ το καλοκαίρι μπας και χάσω κανένα από τα πολλά κιλά που είχα πάρει τον χειμώνα αλλά έχασα μόνο τρία, κλαψ. Το συμμάζεμα μετά από ταξίδι είναι δράμα. Λοιπόν σου εύχομαι καλό, δημιουργικό και χαρούμενο φθινόπωρο, αν και εδώ έχουμε ακόμη ζέστες και μόνο για φθινόπωρο δεν μοιάζει.Πολλά πολλά φιλάκια από μένα και τη Γεωργία και περιμένουμε τις φθινοπωρινές σου αναρτήσεις με ανυπομονησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου