Αχ κουνελάκι, λαγουδάκι - δούλεμα που θα το φας!!!


Έχουμε αλλάξει πλατφόρμα και πρέπει να πατήσεις το παρακάτω link για να μεταφερθείς στην ανάρτηση


https://myhomemymemories.wordpress.com/2016/03/09/pasxalina-diakosmitika-apo-pilo/

Σχόλια

  1. Καταρχήν βάλε λινκ για τις γυψινες φωλιές!
    κατά δεύτερον ειναι υπεροχοι!!! υπεροχοι ομως!! με τι τους βερνικωσες και γυαλιζουν ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου εμφάνισε την ανάρτηση εκεί στο πλάι, στις πιο ... popular!
      (Ελπίζω να βρήκα το σωστό post!)
      ;-)
      http://myhomemymemories.blogspot.gr/2015/03/pasxalinadiakosmitikaavga.html

      Διαγραφή
    2. Το έβαλα Γιάννα και Μάχη! Με πήρε η χαρά και το ξέχασα!!!! :))

      Διαγραφή
  2. Καταπληκτικοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λοιπόν φιλενάδα θα σου εκμυστηρευτώ κάτι αλλά μη βάλεις τα κλάματα... σου πάει περισσότερο το Πάσχα από τα Χριστούγεννα, στο έχει πει κανείς άλλος;;;;;;;;; Πέρσι έφτιαξες τις καταπληκτικές φωλιές-αβγά, φέτος τους λαγούς!!! Και άσε το έτερον ήμισυ να λεει... άκου ποντίκι!

    Τέλεια, τέλεια όλα!!! Η φωτογράφηση, η σύνθεση της φωτογραφίας!!!!

    Εύγε... φιλιάαααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου πάει περισσότεροοοοο?? χαχαχαχα όχι και περισσότερο.. Μη με πληγώνεις έτσι, πες τουλάχιστον το ίδιο!! :D :D Κοίτα οι άνοιξη είναι η εποχή που γεννήθηκα οπότε παίζει να κυλάει στο αίμα μου και να με παρασύρει!! :p
      Με το που άκουσα ποντίκι.. έψαχνα το κινητό μου και λέω θα ρωτήσω τη κολλητή μου που είναι μέσα στα πράγματα.. ;) Δε θα μου ρίξεις εσύ το ηθικό!! χαχαχαχαχαχαχα Φιλιάααααα

      Διαγραφή
  3. Είναι τέλεια τα λαγουδάκια σου! Πολύ χαριτωμένα και εμφανίσιμα! Και οι φωλιές σου όμως είναι καταπληκτικές! Μπράβο βρε κορίτσι, έτσι να μας βάζεις σε κλίμα σιγά σιγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωτηρία μου εγώ έχω μπει ήδη στο κλίμα!! Δε με κρατάει τίποτα!! χαχαχα Σε ευχαριστώ πολύ!!

      Διαγραφή
  4. ZZZZZZOYPER τα λαγουδοκουνελάκια σου!
    Εγώ ποντίκι, δεν βλέπω! Άσε τους μη καλλιτέχνες να λένε!
    Ώχουουυου!
    Μου αρέσει πολύ αυτό που κρατάει αβγουλάκια κι εκείνο που είναι καθιστό!
    Ελεανάκι, μην ακούς κανέναν! Συνέχισε ακάθεκτη!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, παλαβιάρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκείνο που κρατάει τα αυγουλάκια έχασε ένα!! χαχαχαχαχα μας έπεσε από το παράθυρο και βαριόμουνα να τρέχω κάτω να το βρω!! :D :D
      Το έχω πάρει απόφαση, όποιος είναι εκτός pinterest δύσκολα αντιλαμβάνεται τι πάω να φτιάξω! Είπε ο καλλιτέχνης.. χαχαχαχαχα
      Πολλά φιλιά Συριανοκόριτσο!!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχα έγιναν Ελεάνα τα λαγουδάκια σου και σιγά τον χοντρό λαγό,μια χαρά είναι!!!Μπράβο, μου φαίνεται δύσκολο να δώσεις τη μορφή τους στον πηλό(Λες να δοκιμάσω να φτιάξω και εγώ μία γραφομηχάνη που θέλω κάτι χρόνια, από πηλό;).Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου για γραφομηχανή δε ξέρω να σου πω.. μου φαίνεται κάπως δύσκολο. Τους λαγούς του έκανα βλέποντας φωτογραφίες και με διάφορα άλλα αντικείμενα που δοκίμασα κάποια πέτυχαν και κάποια όχι. Προσπαθείς και αν δεις ότι σου βγαίνει συνεχίζεις. Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Άψογοι είναι οι λαγοί και καλοσχηματισμένοι. Μην ακούς κανέναν! Τα χρώματα επίσης που έβαλες μου άρεσαν πολύ, βγάζουν μια γυαλάδα. Καλή συνέχεια στις πασχαλινές σου κατασκευές και διακοσμήσεις. Γιατί ξέρω ότι δεν θα σταματήσεις εδώ...Οπότε περιμένω τη συνέχεια! Φιλιά Ελεάνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία καλά κατάλαβες.. με τρεις λαγούς θα βγάλω όλο το Πάσχα?? χαχαχα
      Χαίρομαι που τους βλέπεις καλοσχηματισμένους γιατί είχα αρχίσει να αμφιβάλω! :)) Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  7. τι τέλεια λαγουδάκια !!!!!
    Ε βέβαια υπάρχουν και χοντρά λαγουδάκια ...... αστους να λένε ζηλεύουν που δεν μπορούν να τα φτιάξουν !!!! Και τι έγινε και αν τα στολίσεις από τώρα να τα χαρείς ?? Καλή συνέχεια !!! Τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου αυτό είπα και εγώ.. δεν υπάρχουν χοντροί λαγοί?? δηλαδή μόνο εγώ και οι αγελάδες τρώμε και παχαίνουμε?? χαχαχα τώρα θυμήθηκα τη Πάστα Φλώρα!!
      Περιμένω κόσμο αυτό το ΣΚ και λέω άστο και μετά τα βάζω, θα με περάσουν για τρελή! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Χαχαχα,δεν χάνεις ποτέ το χιούμορ σου Ελεάνα μου,στην αφήγηση σου.Ωραίοι οι λαγοί σου ξεχωριστοί και αφρατοι...άντε να μπούμε στην πασχαλινή περίοδο να δούμε και αλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φταίω ή εκείνος που τα λέει?? χαχαχα βέβαια εγώ φταίω που τον ρωτάω.. Μαρία μου εγώ είμαι στη πασχαλινή περίοδο.. και δεν φεύγω :))

      Διαγραφή
  9. Αχ κουνελάκια τέλεια γίνατε...... Και του χρόνου καλλιτέχνη μου να φτιάξεις και κοτούλες, γιατί και εγώ θα συμφωνήσω με την Χριστίνα πως σου πάει περισσότερο το Πάσχα!!!! Και μια συμβουλή για να μην παιδεύεσαι..... όταν φτιάχνεις κατασκευές από πηλό για να σου στεγνώνουν εύκολα και να μην περνούν πολλές μέρες, θα ψήνεις τις δημιουργίες σου στο φούρνο στους 80-90 βαθμούς στον αέρα για περίπου 2 - 2,5 ώρες... μην φοβηθείς δεν υπάρχεις περίπτωση να καούν!!!! Φυσικά μετά θά κάψεις τον φούρνο στους 200 βαθμούς "άδειο" για άλλη μια ώρα τουλάχιστον!!!!! Πάντως όποιον σου λέει πως οι δημιουργίες σου δεν έγιναν καλές να μην τον ακους!!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βίκυ μου έφτιαξα και κοτούλα, απλά είναι μικρή γιατί έκανα δοκιμή να δω αν μου βγαίνει και μπορώ να πω ότι πήρα θετικά σχόλια απο τον άντρα του σπιτιού!! :))) Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια γιατί δε πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορώ να τα βάλω στο φούρνο, για αυτό τα έκανα νωρίς για να έχουν χρόνο να στεγνώσουν. Αφού εσύ τα βρίσκεις καλά εμένα μου φτάνει!! ;)
      Πολλά πολλά φιλιά και σε ευχαριστώ και πάλι!!

      Διαγραφή
  10. Έχω ξετρελαθεί!!! Να τα στολίσεις αμέσως! Σιγά και να μην κρύψεις τέτοιους θησαυρούς... είναι τα πιο υπέροχα κουνελάκια homemade που έχω δει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλείω μου θέλω να τα στολίσω αλλά περιμένω λίγο ακόμα.. ξέρω τι δούλεμα θα πέσει!! :)) Χαίρομαι που σου αρέσουν τόσο πολύ!!

      Διαγραφή
  11. Με το δίκιο σου τους καμαρώνεις , είναι γλυκύτατοι και χαριτωμένοι! Ειδικά με τις φωλιές κάνουν τον τέλειο συνδυασμό!
    Καλό Πάσχα λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου τα καμαρώνω και μόνο που κατάφερα να τα φτιάξω και να μοιάζουν έστω και λίγο σε λαγό!! Οι φωλιές πραγματικά ταιριάζουν με το όλο concept!! Κάτσε θα τα ξανα πούμε μέχρι το Πάσχα!! ;)

      Διαγραφή
  12. Παρα πολύ ομορφες δημιουργιες!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είσαι απίθανη όπως και τα κουνελάκια που έφτιαξες. Γεια στα χέρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταπληκτικοί όλοι τους.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου άρεσαν πάρα πολύ, ειδικά στη φωτογραφία με το "άχυρο" φαίνονται υπέροχοι!Δεν είναι μόνο να τους φτιάξεις είναι και να τους στολίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα μου το να τους στολίσω μου φαινόταν παιχνιδάκι την ώρα που τους έφτιαχνα και προσπαθούσα να τους δώσω μορφή και δεν ήξερα τι θα βγάλω!! Ποντίκι ή λαγό χαχαχα Φιλιά!

      Διαγραφή
  16. Καλησπέρα Ελεάνα !Χαίρομαι που ξεκίνησες τις πασχαλινές κατασκευές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα Ελεάνα !Χαίρομαι που ξεκίνησες τις πασχαλινές κατασκευές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου σε έχω χάσει τελευταία, δε παρακολουθώ τακτικά το G+ και είναι τόσα αυτά που εμφανίζονται καθημερινά που χάνεις τα προηγούμενα. Σε ευχαριστω πολύ να είσαι καλά!!

      Διαγραφή
  18. Βρε Ελεάνα τι ωραία που είναι! Πόσο όμορφη αισθητική και άρτια αποτέλεσμα!!!
    Καταπληκτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Άρη πάρα πολύ!! Χαίρομαι να το ακούω απο ανθρώπους σαν εσένα!
      Φιλιά να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  19. Λαγούς είδα, κουνέλια είδα,ποντίκι δεν είδα (βασικά ένα μικρό gremling τριγυρνά μες στο κουνελοσόι,αλλά δεν θα το κάνω θέμα χαχαχαχαχ).
    Θέλω λαγό ΚΑΙ σε χαλκό...συνεχίζω να σε πιέζω και να επιμένω, αλλά ξέρω πως έχω δίκιο.Κι όταν το αποφασίσεις και το κάνεις ανάρτηση , θα δεις ότι όλες το ίδιο θα σου πουν.Καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gremling??? Να πας να κάνεις παρέα με τον δικό μου!! χαχαχαχα
      Λαγό σε χαλκό??? Και τι θα το κρεμάω κάθε Πάσχα και τον υπόλοιπο χρόνο θα τον κρύβω?? χαχαχαχα Για να το κάνω ανάρτηση πρέπει πρώτα να το φτιάξω και πρέπει να βρω και το σχέδιο.. Τέτοιο κόλλημα με το χαλκό???
      Είναι ωραία η χαλκογραφία και αν ήμουν Ελλάδα θα έκανα συχνότερα γιατι θα είχα και που να τα κάνω δώρο, εδώ πόσα να κρεμάσω πια..

      Διαγραφή
  20. Είναι υπέροχα Ελεανάκι μου!!! Θα δοκιμάσω κι εγώ, αλλά δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχω... αν είναι υποφερτό, θα το δείτε, αλλιώς θα το θάψω στη σοφίτα!... χαχαχαχα
    Φιλιά μικρό μου
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα Εγώ Μαρίνα μου γιατί νομίζω πως θα τα καταφέρεις?? Νομίζω πως μας έχεις δείξει δείγματα καλλιτεχνικά ;) Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  21. τελεια τα κουνελάκια!! Τοσο χαριτωμενα!!! Λεω να πειραματιστω φετος αν εχω χρονο!!! Μπραβο Ελεανα μου!! Σουπερ ιδεα!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ωραία ασχολία Ελπίδα μου γιατί προσπαθείς να δώσεις σχήμα σε ενα κομμάτι πηλού, ασε που μπορεί ο Νικόλας να σου φτιάχνει αυγουλάκια.. αν δεν έχει την περιέργεια να δοκιμάσει εννοείται! :))
      Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  22. πολυ cute!!! και το οτι ειναι εντελως μονοχρωμα, με κερδισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήνα εγώ τα τύπου μπιμπελό δε τα συμπαθούσα αλλά τα μονόχρωμα τα κοιτάω και μπαίνω στο πειρασμό να τα αποκτήσω!!

      Διαγραφή
  23. Πόσο υπέροχα τα κουνελάκια & και πόσο γλυκά μας εισήγαγες φέτος στις πασχαλινές ετοιμασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν Μαριάννα μου, εγώ έχω ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να προλάβω!! Καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  24. Βρε Ελεάννα μου, είναι πολύ χαριτωμένα, μπράβο σου! Κι οι φωλιές..πωπω φανταστικά! Καλά έκανες και πειραματίστηκες..το αποτέλεσμα σε δικαίωσε, κι ας τους άλλους να σε πειράζουν...ζηλεύουν το ταλέντο σου! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα ευχαριστώ να σου πω για τα καλά σου λόγια!!! Να είσαι καλά Μαρία μου!! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  25. Ελεάνα μου τι ομορφιά είναι αυτή;!!!! Να σου πω ότι με έκανες να ανυπομονώ για το Πάσχα;! Εξαιρετικό το αποτέλεσμα και άσε να λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ανυπομονώ Μαίρη μου για τις προετοιμασίες που κάνουμε όλο αυτό το διάστημα.. Σαν γιορτή θα έρθει, θα περάσει γρήγορα και έπειτα θα αναρωτιόμαστε πάλι για το πως πέρασαν έτσι οι μέρες!! χαχαχα Μελετημένα πράγματα σου λέω!!

      Διαγραφή
  26. Μια χαρά είναι Ελεάνα μου μην ακούς κανέναν! Άσε που θα σου πρότεινα να τα διακοσμήσεις από τώρα! Ένας λαγός να φέρει την Άνοιξη χιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Κατερίνα.. έχω στολίσει τα αυγά (βασικά τα παράτησα μετά τη φωτογράφιση) πάνω στο έπιπλο, αλλά οι άνοιξη δεν βλέπω να έχει ιδιαίτερες ορέξεις να έρθει.. Μας κάνει τη δύσκολη φέτος.. :))

      Διαγραφή
  27. Τι λες τώρα είναι υπέροχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολυ γλυκουλια Ελεανα μου. Ότι πρέπει για την διακόσμηση του σπιτιού αυτή την εποχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου έτσι έλεγα και εγώ όταν τα έφτιαξα αλλα ο καιρός είχε άλλα σχέδια και μου τα χάλασε.. Οπότε τώρα οι λαγοί πρέπει να κρατάνε ομπρέλα νομίζω γιατί κάτι από χειμώνα θυμίζει η κατάσταση!! :)))

      Διαγραφή
  29. Τα λαγουδάκια είναι υπέροχα! Το χοντρό είναι λαγουδίνα έγκυος να του πεις του αντρούλη! Και εκείνο που μοιάζει με ποντίκι, δεν είναι λαγός. Είναι κουνέλι. Τα κουνέλια ανήκουν στην ίδια συνομοταξία με τα ποντίκια :)

    Στόλισε όποτε σε ευχαριστεί και μη σε νοιάζει η γνώμη των άλλων :) Εγώ το Πάσχα δε στολίζω γιατί αφενός μεν δεν έχω κανένα σχετικό διακοσμητικό, αφετέρου δε εξαφανιζόμαστε στους παππούδες (ή στους μεν ή στους δε) οπότε δεν έχει νόημα. Πάσχα στην Αθήνα μόνο μια φορά έκανα, όταν ήταν ημερών η Μελίβοια. Δεν είχε ούτε μήνα που γεννήθηκε.
    Καλημέρα Ελεάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπασία αυτό δε το είχα σκεφτεί.. :))
      Η αλήθεια είναι πως κρίνοντας από εμάς αυτό που σκεφτήκαμε (me & the husband) για τον χοντρό λαγό είναι πως μάλλον τρώει καλά και αυτός!! χιχιχι
      Είναι ωραίο το Πάσχα σε γραφικά μέρη, στο χωριό, σε νησί. Εμένα βέβαια μου αρέσει να μένω και στο σπίτι γιατί το ταξίδι πια μου φαίνεται βουνό αφού πρέπει να πάμε Κρήτη και μάλιστα στο τέλος του Νομού Λασιθίου.

      Διαγραφή
  30. Ήταν να μη πάρεις φόρα κι από 1 έκανες 5! Αλλά όλοι τους υπέροχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ παιδάκι μου είμαι της υπερβολής.. ένα ίσον κανένα.. Άμα μου αρέσει κάτι το βγάζω σε πολλά αντίτυπα χαχαχα!! Σε ευχαριστώ Μαρία!

      Διαγραφή
  31. Αυτό που είναι έτοιμο να πηδήξει είναι το αγαπημένο μου! Μπράβο, καταπληκτική δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν!! Εμένα μου αρέσουν και τα τρία άσπρα, το ροζ μου τα χαλάει λίγο.. :))

      Διαγραφή
  32. Ελεάνα μου, εγώ θα τους στόλιζα σίγουρα, σιγά μην με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι...!!! Είναι πραγματικά πολύ όμορφοι και μέσα στις φωλίτσες μοιάζουν βγαλμένοι από περιοδικό!!! Άντε μας ξεσήκωσες για τα καλά!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου με κάτι άλλο που έφτιαξα και στόλισα πριν 3,5 μήνες, θα σας δείξω αργότερα πάντως όχι Πασχαλινό άσχετο θέμα, ακόμα τρώω δούλεμα.. Σκέψου τι θα γίνει αν βάλω τους λαγούς και τα αυγά από τώρα!! χαχαχα βούκινο θα με κάνουν!! :)) Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  33. Ας το καλό.... τι πλάκα που έχουν !!!!
    Και η σκηνοθεσία τέλεια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θεοί οι κούνελοι! Μου άνοιξες την όρεξη για Πασχαλιάτικη χειροτεχνία! Μπράβο Ελεάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απίθανα τα κουνελάκια σου Ελεάνα μου! Έκανες καταπληκτική δουλειά! Οι φωλίτσες τέλειες και μου άρεσαν πάρα πολύ οι φωτογραφίες σου ! Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου