Βάφω ξανά με μπογιά κιμωλίας!

Η ανάρτηση θα μπορούσε να λέγεται σε λίγο θα βάφομαι και εγώ με μπογιά κιμωλίας
Δεν υπάρχει αυτή η μπογιά τα βάφει όλα γρήγορα και εύκολα! Εδώ και τρεις εβδομάδες έχω αλλάξει κάποια βασικά στην διακόσμηση του σπιτιού και όταν λέω βασικά εννοώ τα χρώματα. 


Βγήκαν από τα κουτιά τα χειμωνιάτικα διακοσμητικά, καφέ, κόκκινα, χρυσά και όλα τα πολύχρωμα κρύφτηκαν. Τα ρόδια, τα γούρια και τα κουκουνάρια μου έχουν στολιστεί πρόχειρα και με περιμένουν να συνέλθω. 

Δυστυχώς ένα μικρό ατύχημα με κράτησε μεταξύ καναπέ και καρέκλας και ακόμα και αυτές τις μετακινήσεις δηλαδή με δυσκολία της έκανα.
Θυμάσαι που σου είπα πόσο μου αρέσει η εσωτερική σκάλα του καινούργιου σπιτιού γιατί νιώθω πριγκίπισσα όποτε κατεβαίνω τα σκαλοπάτια;;
Λοιπόν, η πριγκίπισσα γκρεμό-τσακίστηκε από τη σκάλα!
Ευτυχώς όχι όλα τα σκαλοπάτια αλλά και αυτά που κατέβηκα, με αριστοκρατικό τρόπο πάντα, ήταν αρκετά για να χτυπήσω την πλάτη μου και το κεφάλι μου. Λέω βέβαια δόξα το Θεό και πάλι καλά γιατί ο Doctor είπε πως ήμουν πολύ τυχερή, το κακό δεν αργεί να γίνει. Αυτές οι καλοκαιρινές παντόφλες με κατέστρεψαν.. Να γιατί πρέπει να έρθει ο χειμώνας.. :) 


χειμωνιάτικος-ξυλινος-δίσκος

χειμωνιάτικη-διακόσμηση-σε-δίσκο

Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά που λένε και επιστρέφω στους ρυθμούς μου σιγά σιγά τώρα που κατάφερα να ξανά περπατήσω ίσια.

Σου είχα δείξει την άνοιξη που κατασκεύασα εξ αρχής ένα ξύλινο δίσκο και τότε τον είχα βάψει μπλε/άσπρο/καφέ λόγω άνοιξης. Τώρα αυτός ο δίσκος δεν ταίριαζε σε καμία γωνιά του σπιτιού, ταίριαζε όμως σαν υλικό πάνω στο τραπεζάκι (coffee table) του Ikea που είχα φτιάξει όταν χάλασε με τα ξύλα ραμποτέ.
Η λύση λοιπόν ήταν μία.. Ξανά βάφω το δίσκο!
decorating-with-pinecones

Επειδή ήταν ήδη βαμμένος με πολλά και έντονα χρώματα σκέφτηκα πως μονο με μπογιά κιμωλίας ή αλλιώς chalk paint θα καταφέρω να καλύψω το δίσκο, χωρίς να χρειαστεί πολλά χέρια.
Πραγματικά με δύο στρώσεις η άσπρη μπογιά κιμωλίας κατάφερε να καλύψει γρήγορα τα προηγούμενα χρώματα του δίσκου.

chalk-paint
Marabu-metalic-liner

Το κερί που γράφω πως έτριψα τον δίσκο (στη φωτογραφία με τις οδηγίες) είναι μία πασχαλινή λαμπάδα που έχω κρατήσει για αυτές τις δουλειές και όχι το κερί που περνάμε τα έπιπλα με chalkpaint.

Όταν τον έτριψα με το γυαλόχαρτο και φάνηκε το άσπρο χρώμα από μέσα δεν ξετρελάθηκα με το αποτέλεσμα. Ήθελα μία πιο γλυκιά απόχρωση και όχι τέλειως άσπρο-μαυρο και έτσι βρήκα άλλη λύση και τον πέρασα καφέ πατίνα με το χέρι και κάπως έτσι είχα τον δίσκο που ήθελα!! 

wooden-tray-painted-chalkh-paint

κουκουναρια-διακοσμητικά-σε-γυάλα-Jumbo


Μου αρέσει πάρα πολύ το τελικό αποτέλεσμα και με τα κατάλληλα διακοσμητικά μέσα στον δίσκο τοποθετήθηκε ξανά πάνω στο τραπεζάκι και στολίζει τη γωνιά που χαλαρώνουμε τα απογεύματα.
Προσπαθώ να μπω σε χειμωνιάτικη διάθεση όμως οι μέρες είναι ακόμα ζεστές τα 24αρια καλά κρατούν και ο ήλιος λάμπει. Με βλέπω πάλι να στολίζω το δέντρο με το κοντομάνικο.
Αυτά τα λίγα από εμένα, τρέχω να προλάβω γιατί αύριο παντρεύουμε ένα κρητικό φίλο του Ν. και μέσα στο γενικό χαμό του πεσίματος είχαμε να τακτοποιήσουμε και αυτές τις λεπτομέρειες. 

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο 



Σχόλια

  1. Έχει αυτή την πεπαλαιωμένη όψη που λατρεύω. Το έχεις Ελεάνα μου με τις μεταμορφώσεις. Και συμφωνώ όταν κάτι δεν μας ταιριάζει, καλύτερα να το αλλάζουμε παρά να μενει χαντακωμένο σε ένα ντουλάπι. Περαστικά και για το χτύπημα από τη σκάλα...Καλό σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο δίσκος μου άρεσε εξ αρχής πολύ και δεν ήθελα να τον κρύψω αλλά ήθελα να μοιάζει και χειμωνιάτικος! Σε ευχαριστώ Ελευθερία!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία μετατροπή!! Μ' αρέσει πολύ η μπογιά αυτή και την λατρεύω, κάνεις πολλά!! Περαστικά και σε εσένα!! Καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή την μπογιά δεν την ήξερα, αλλά απο την στιγμή που την έμαθα.. κόλλησα! Το καλό της είναι πως δεν θέλει πολύ επεξεργασία :) Να έχεις μια όμορφη Κυριακή!

      Διαγραφή
  3. Τί όμορφη διακόσμηση!!! Σούπερ και ο δίσκος το περιεχόμενό του! (Αυτές οι γυάλες που μου θυμίζουν πελώριο ποτήρι κονιάκ είναι όνειρο!)
    ;-)
    Μεγαλειοτάτη, παρακαλώ πολύ να είστε πιο προσεκτική με τις σκάλες και να μη μας παγώνετε το αίμα... Περαστικά, βρε μουρλοκομείο! Take Care και ... πάντα άξιοι?!
    Να περάστε όμορφα! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώωωωω!!
      Είναι που λένε όλα του γάμου δύσκολα και η κουμπάρα τσακισμένη!! χαχαχαχαχα
      Και εμένα ποτήρι κονιάκ μου θύμισε το βάζο όταν το πρωτοείδα ;) Πολλά φιλιάαα!

      Διαγραφή
  4. Μάλλον το καλοκαίρι σε ...εκδικήθηκε,αλλά και εμείς δεν το θέλουμε καθόλου(λες να μας βρει τίποτε κακό;).Ο δίσκος έγινε πολύ όμορφος και τον στόλισες ωραία!!!!Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγώ αυτό λέω... με εκδικήθηκε που το κατηγορούσα αλλά δεν τον αντέχω!!! :p χιχιχι
      Ευχαριστώ κορίτσια!

      Διαγραφή
  5. Aριστουργημα τον εκανες το δισκο!! Τελικα ετσι μου αρεσει περισσοτερο. Η καφε πατινα τον γλυκανε!
    Περαστικα ευχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσαυγή νομίζω πως και εμένα μου αρέσει περισσότερο σε αυτό το χρώμα και όντως η πατίνα έκανε καλή δουλειά αν και την φοβήθηκα σε κάποια φάση!! Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  6. Αγαπητή μου Ελεάνα καλή σου μέρα.
    Ξεκινάω με τις ευχές μου για περαστικά σου. Κατανοώ την κατάστασή σου γιατί κι΄εγώ εδώ με την σύζυγο έζησα την ίδια κατάσταση και αιτία, όσο κι΄αν δεν το πιστεύεις, οι παντούφλες. Αποτέλεσμα σπάσιμο του δεξιού χεριού στον καρπό. Περαστικά σου/μας λοιπόν.
    Τα έργα σου υπέροχα και πάντα να είαι καλά.
    Καλό σου Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ντένη εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα και η σύζυγος. Ατιμο πράγμα το
      πέσιμο.. και πάλι καλά να λέμε γιατί θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα!
      Καλή Κυριακή να έχετε!

      Διαγραφή
  7. Τελικά πρέπει να πάρω κι εγώ αυτή τη μαγική βαφή!
    Παιχνιδάκι τα παρουσιάσεις κορίτσι!
    Σιδερένια και προσοχή στις σκάλες ( και νόμιζα πως μόνο εγώ είμαι...ανισόρροπη! ααχαχα)
    Φιλιά και ....καλά Χριστούγεννα ☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα πάντως και ισορροπημένη δεν με λες... :)))
      Είναι ωραία βαφή και είναι όντως μαγική!!! Γρήγορα και εύκολα!
      Καλά Χριστούγεννα διαβάζω... και λέω με γελούν τα μάτια μου!! χαχαχαχα Αλλά όχι επιτέλους λέω και ένας σωστός άνθρωπος!! :))) Φιλιά πολλά Αριστέα μου!

      Διαγραφή
  8. Τι τέλειο δίσκος !!!! Πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση !!!!
    Μου θύμησες άσχημο γεγονός με την κόρη μου στη σκάλα που την κατέβηκε όλη με τούμπες γιατί στην κορυφή της σκάλας υπήρχε χαλάκι ..... (σε συγγενικό σπίτι). Βέβαια έβαλε και στο πόδι γύψο και στο κεφάλι λίγα ράμματα γιατί στον πάτο της σκάλας υπήρχε σώμα καλοριφέρ !!!!! Τέλος πάντων τέλος καλό, όλα καλά και συγγνώμη για την αναφορά αλλά δεν ξεχνιέται εύκολα το γεγονός . Να είσαι προσεκτική στις σκάλες και πάντα άξια κουμπάρα. Τα φιλιά μου και να ζήσει το ζευγάρι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ράνια το δικό μου δεν ήταν τίποτα μπροστά στης κόρης σου εγώ την γλύτωσα με θλάση στην πλάτη και καρούμπαλο στο κεφάλι. Ο Θεός να μας φυλάει πάντως γιατί μπορεί να έχουν πολύ άσκημη κατάληξη. Σε ευχαριστώ πολύ για καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  9. Περαστικά σου, να προσέχεις. Πανέμορφη διακόσμηση σου!!!!! Πάντα άξια!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελεάνα μου χαίρομαι πάρα πολύ που συνήλθες και επανήλθες δριμύτερη! Και εγώ δυο φορές από παντόφλα έπεσα στην σκάλα. Τι ωραία που άρχισες να βγάζεις τα χειμωνιάτικα και τι ωραία που έφτιαξες τον δίσκο ώστε να ταιριάζει!! Μου άρεσε πάρα πολύ το αποτέλεσμα που έβγαλες και το καφέ πραγματικά έδωσε γλυκύτητα!! Ο δίσκος δείχνει υπέροχος πάνω στο τραπεζάκι και με τα ωραία διακοσμητικά που του έβαλες!! Να περάσετε όμορφα, να ζήσει το ζευγάρι και πάντα άξιοι!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάλεια σκέφτηκα να βγάλω τις παντόφλες αλλά δεν μου αρέσει να περπατάω ξυπόλητη και το χειμώνα οι κάλτσες γλιστράνε. Βέβαια το έλεγα καιρό πως πρέπει να προσέχω στις σκάλες γιατί ψιλό-γλιστρούσα σε διάφορα ανέβα κατέβα! Η καφέ πατίνα πραγματικά γλύκανε το άσπρο χρώμα και ο δίσκος έδειξε!! Σε ευχαριστούμε πολύ ήταν ωραίος γάμος!!

      Διαγραφή
  11. Πολύ όμορφο έγινε ο δισκος .....αυτί η μπογιά κάνει θαύματα !!!!
    καλη συνεχεια και πάντα άξια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Αυτή η μπογιά μπήκε στα αγαπημένα!! :))
      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  12. Ω... περαστικά σου, Ελεάνα! Να προσέχεις βρε κορίτσι με τις σκάλες!
    Ο δίσκος έγινε τέλειος - με γεια!
    Φιλιά, καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!
      Δεν έπεσα όταν κατέβαινα τρέχοντας τις σκάλες και έπεσα όταν πήγαινα αργά!! :))
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  13. Εξαιρετικός δίσκος και ωραίος ο συνδυασμός με τα διακοσμητικά! Πανεύκολα τα παρουσιάζεις αλλά δεν το πολύ νομίζω να είναι, εσύ είσαι χρυσοχέρα και σου βγαίνουν έτσι όλα τόσο επιτυχημένα και αβίαστα! Περαστικά να ευχηθώ και περισσότερη προσοχή από εδώ και στο εξής! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε έχεις γενέθλια να σου στείλω λουλούδια Μαίρη μου!! :)) Είναι πάρα πολύ εύκολο με την μπογιά κιμωλίας πίστεψε με!! Εγώ δεν φημίζομαι για την υπομονή μου.. πατ κιουτ θέλω να τελειώνω με αποτέλεσμα να είμαι και λίγο αδέξια στις κινήσεις μου. Όταν όμως βάφεις μεγάλες επιφάνειες είναι πολύ πιο εύκολο!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  14. Μπράβο Ελεανα μου για την υπέροχη δουλειά που έκανες αν και τραυματίας :( Ο δίσκος έγινε τέλειος και μπήκε στο κλίμα του χειμώνα με άριστα πιστεύω! Δεν έχω βάψει ποτέ με chalk paint σκέφτομαι να το δοκιμάσω σύντομα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δίσκο τον έφτιαξα πριν φάω τα μούτρα μου Ιρις! Τον έφτιαξα και μετά έπεσα ξερή!! χαχαχα αλλά δεν μπορούσα να τον διακοσμήσω αλλά ούτε να τον φωτογραφήσω λόγω πόνου! Θα έβγαινε πονεμένος!! χαχαχαχα Δοκίμασε την είναι καταπληκτική!

      Διαγραφή
  15. Αν κάτι δεν το θέλεις, δε σε θέλει ουτε αυτό!Περαστικά βρε κορίτσι, σιδερένια!Και πρόσεχε λίγο γιατί μας κοψοχόλιασες βρε παιδάκι μου! Πάντως ο δίσκος σου υπέροχος, πολύ μ αρέσουν τα πατιναρισμένα πράγματα! Πάνω στο τραπεζάκι ταίριαξε ταμάμ!
    Να σας ζήσει και το ζευγάρι, πάντα άξιοι και στα δικά σας (?)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαίρη μου!! Να είσαι καλά και ευτυχισμένη και εσύ!
      Την πατίνα τώρα ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ σιγά σιγά και ομολογώ πως έχει πολύ ωραία αποτελέσματα!! μμμμμ μόλις μου έδωσες ιδέα... χιχιχι

      Διαγραφή
  16. Ευτυχώς που είσαι καλά και δεν ηταν τίποτα πιο σοβαρό. Το δισκάκι ειναι πανέμορφο. Εγώ λατρεύω το chalk paint. Και το χρησιμοποιώ όποτε μπορώ. Μου αρέσει πάρα πολυ που το έβαψες και με το καφέ στο τέλος. Του δίνει μια νότα ζεστασιάς. Πολύ ωραίο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη και εγώ ομολογώ πως δεν είχα τολμήσει παλιότερα να την χρησιμοποιήσω αλλά απο την στιγμή που την δοκίμασα.. τα βάφω όλα!! :)) Φιλια!

      Διαγραφή
  17. Αφού ήταν περαστικά θα ξεχαστεί αλλά προσοχή από εδώ και πέρα. Ο δίσκος τέλειος τον μεταμορφωσες κατά τα λεγόμενα σου στο άψε σβήσε, πρέπει να πάρω αυτή την μπογιά να τη δοκιμάσω και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου και βάφει τα πάντα και στεγνώνει γρήγορα αυτή η μπογιά!! Περνούσα ένα χέρι πήγαινα έκανα μία δουλειά, επέστρεφα περνούσα το επόμενο. Μέσα σε ένα απόγευμα τον τελείωσα! Είμαι σίγουρη πως θα κάνεις ωραία πράγματα!! :))))

      Διαγραφή
  18. Ελεάνα μου περαστικά,ο Θεός να σ ε φυλάει απο τ α πεσίματα...κάτι ξέρω κι απ αυτά!
    Απ οτι βλέπω αναρρώνεις σιγά-σιγά και ξαναβρίσκεις του ρυθμούς σου,μακάρι γιατί τα χριστούγεννα σε περιμένουν!
    Τα χρώματα κιμωλίας όντως σου λύνουν τα χέρια οταν έχουν περαστεί πολλά χερια τα αντικείμενα που θέλουμε και τ αποτέλεσμα που δίνουν είναι πιο φυσικό απο το ακρυλικό
    Καλή συνέχεια λοιπόν, ν απολαμβάνεις ο,τι κάνεις και ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Χαρά μου. Προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου αλλά βλέπεις οι εξελίξεις δε μας αφήνουν.. Η μπογιά κιμωλίας μου αρέσει πάρα πολύ και για την υφή της χώρια που καλύπτει τα πάντα βεβαίως βεβαίως!! :))
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  19. Αχ αυτούς τους δίσκους σας ποσο τους ζηλεύω! Καταπληκτικός έγινε! και το Home πολύ μου αρέσει! Περαστικά και αγύριστα να είναι τα πεσίματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την επόμενη φορά που θα έρθω Ελλάδα νομίζω πως θα έρθω παρέα με ένα δίσκο για να σε βρω Μάχη!! :)) Σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  20. Περαστικά καταρχήν και πρόσεχε τα αυτά τα σκαλοπάτια...είναι ύπουλα!
    Ο δίσκος έγινε πανέμορφος. Τη μπογιά κιμωλίας τη λατρεύω και τώρα τελευταία όλο ψάχνω ιδέες για μεταμορφώσεις. Νομίζω πως η δικιά σου θα μου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα χαίρομαι που σου άρεσε ο δίσκος και επίσης που θα φανούμε σε κάτι χρήσιμοι.. εγώ και το μπλογκ μου!!! :))) Την μπογιά κιμωλίας τη χρησιμοποίησα την άνοιξη και κοντεύω να βάψω όλο το σπίτι με δαύτη χαχαχα
      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  21. Περαστικούλια να προσέχεις!!!!!!
    Ο δίσκος έγινε υπέροχος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπέροχο και περαστικά!!! Αφού δε σε θέλει το καλοκαίρι τι το ψάχνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα Μαρία δε το θέλω το καλοκαίρι αλλά έλα που βρίσκομαι σε χώρα με πολύ ζέστη.. Τι να κάνω η έρημη!! :)) Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  23. σα να ειναι παλιο! και το φθαρμενο στυλακι το λατρεψα! γεια στα χερια σου κουκλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ζήνα!! Με βλέπω να αρχίζω να φθείρω και τα υπόλοιπα έπιπλα σε λίγο με τη φόρα που έχω πάρει!! :)))

      Διαγραφή
  24. Φιλεναδίτσα μου περαστικά κι από εδώ!!!! Το ότι θα πάθαινες κόλλημα με την chalk paint εγώ το ήξερα χαχαχαχα.... εντάξει μ αρέσει πολύ τώρα ο δίσκος! Τα αλλεπάλληλα στρώματα χρώματος του έδωσαν χαρακτήρα και πραγματικά μοιάζει παλιός πια... Περιμένω και τα μεγαλύτερα έργα σου που ξέρω πως έχεις κάνει μη με κρατάς πια άλλο σε αγωνία. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα Εσύ τα φταις.... και τώρα μου βγάζεις γλώσσα!!! :p Στην αρχή δε, το έπαιζα και υπεράνω... θα βάψω το ένα και τέλειωσε.. αντε να βάψω και το άλλο αφού περνιέται εύκολα.. Νομίζω θα επεκταθώ και σε φιλικά σπίτια μόλις τελειώσω με τα δικά μου!! χαχαχαχα Τόσο κουβάλησα.. πρέπει να το καταναλώσω! Πολλά φιλιά dear!

      Διαγραφή
  25. περαστικά σου!
    αυτά τα χρώματα κιμωλίας μας έχουν ξετρελάνει όλες!!μα δεν ειναι υπέροχα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίτσα μου είναι υπέροχα και βάφουν τα πάντα!! Ευτυχώς γιατι γλυτώσαμε το τρίψιμο! :)))
      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  26. έκανες μια ωραία αλλαγή που μόλις αλλάξει και ο καιρός και υπάρχει περισσότερη διάθεση,θα μπείς στο εορταστικό κλίμα με υγεία(περαστικά σου) και όλα θα είναι τέλεια Ελεάνα μου...φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Μαρία μου αυτός ο καιρός που δεν λέει να χαλάσει.. Θα βγει και αυτός ο μήνας και ακόμα θα κάνει ζέστη!! Με τις φίλες μου κάνουμε πλάκα πως με τα κοντομάνικα θα στολίσουμε φέτος και τα παράθυρα ανοιχτά!! :)) Φιλιά!

      Διαγραφή
  27. Η γριά(χιχιχι) ή από πέσιμο ή...ίντα 'θελες ωρέ τα σκαλοπάτια;
    Όλα καλά εύχομαι με την υγεία σου και φυσικά να πω κι εγώ για την μεγάλη μου αγάπη στην κιμωλομπογιά.Εξαίρετο το αποτέλεσμα.Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στασου.. μην τα πετάς έτσι απότομα!! Ακόμα στα πρώτα άντα βρίσκομαι!! Δηλαδη στα πρώτα ήντα πως θα είμαι?? Εκεί δηλαδή ένα βήμα θα κάνω και θα γκρεμοτσακίζομαι.. :p Ενα μάτσο κόκκαλα!! Αντε μου έφτιαξες το κέφι πάλι!! χιχιχι Καλημέρα Αλέκα!

      Διαγραφή
  28. Υπέροχος έγινε ο δίσκος! Πολύ έξυπνη η ιδέα να τον περάσεις πρώτα με το λευκό! Έδωσε φοβερό αποτέλεσμα! Να σε δω με κοντομάνικο δίπλα στο δέντρο και τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι όπως πάει Κατερίνα η δουλειά και με κοντομάνικο θα στολίσω.. και με τα παράθυρα όλα ανοιχτά! Η ζέστη καλά κρατεί! Καλημέρα!

      Διαγραφή
  29. Και.........που είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο κουμπάρα;;;
    Την επόμενη φορά πολύ σε παρακαλώ να έχεις συνετιστεί!
    Φιλιά πολλά και σιδερένια μαντάμ! Απροπό, έχω αναρτήσει και που πήγα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστουγεννιάτικο δέντροοοοο?? χαχαχα ακόμα και εγώ που είμαι φαν ούτε που μου περνάει απο το μυαλό να το ανεβάσω απο το υπόγειο! Με βλέπω να ξανα βγάζω τα μαξιλάρια στο μπαλκόνι!! χιχιχι Ερχομαι να δω γιατι πέπλο μυστηρίου κάλυπτε την υπόθεση!! :))

      Διαγραφή
  30. Καλημέρα Ελεάνα μου και σιδερένια!!! Από παραπάτημα την έχω πάθει και εγώ. Ο δίσκος σου είναι εξαιρετικός και η διακόσμηση του πάει γάντι!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φταίει που είμαστε όμορφες Ανθή μου!! Μας βλέπουν μας ματιάζουν και πάρε μας κάτω!χαχαχα Σε ευχαριστώ! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  31. Είναι υπέροχος κούκλα! Μου αρέσει και πως τον έφτιαξες και πως τον παρουσίασες! Μη σε βάλω να κάνεις και σε μένα έναν :P
    Λυπήθηκα πολύ που είχες το ατύχημα :/ Πάλι καλά που δεν είχαμε τίποτα χειρότερο. Περαστικά και φιλιά Ελεάνα μου<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώστε παραγγελίες!!! χαχαχα Θα σκάσω μύτη στο αεροδρομιο την επόμενη φορά με δίσκους αντί βαλίτσες!! Σε ευχαριστώ Λίλια!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  32. Πολλά περαστικά, Ελεάνα μου, και σιδερένια!!! Ο δίσκος έγινε υπέροχος και είναι έτοιμος να υποδεχθεί το φθινοπωρινό σκηνικό του σπιτιού με την όμορφη διακόσμησή που του έκανες !!! Πολλά φιλιά !!! Καλή βδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ιωάννα!! Ο δίσκος φτιάχτηκε με την ιδέα του χειμώνα αλλά χειμώνα δεν βλέπω!! Εγώ βέβαια του έβαλα τα κουκουνάρια του και προς το παρόν λούζονται από τον ήλιο!! :))
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  33. Βρε Ελεάνα μου πως την πατησες έτσι με τη σκάλα? Ελπίζω να είναι πλέον περασμένα ξεχασμένα κι εσύ σιδερένια! Ο δίσκος σου είναι καταπληκτικος, υπέροχος και έκανες πολύ καλη δουλειά! Τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα Σωτηρία μου.. Η κακιά στιγμή που λένε.. κάτι εγώ που μάλλον δεν πρόσεξα, έπεσα!
      Σε ευχαριστώ πολύ!! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου