ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ = υποσχέσεις!

Μικρή πίστευα πως η έναρξη της νέας χρονιάς ήταν τον Σεπτέμβρη τότε που άνοιγαν τα σχολεία και εγώ ανέβαινα τάξη. Τότε που έδινα υποσχέσεις που ποτέ δεν τηρούσα. Θέλει και ερώτημα;;
Θα είμαι καλή μαθήτρια στο σχολείο, θα διαβάζω, θα μαζεύω το δωμάτιο μου, δεν θα τσακώνομαι με τον αδερφό μου - έχω ακόμα ένα κορυφαίο ανέκδοτο να σου πω!! 
Ε ναι αυτό μόνο ανέκδοτο θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις..

Μία αγγλική έκφραση που σιχαινόμουν και την έβλεπα από τις αρχές Αυγούστου- παντού όμως! 
Η διάθεση μου κάθε χρονιά ένα μαύρο χάλι, γιατί εκτός των αγορών για σχολική ύλη που ήταν το μόνο ευχάριστο κομμάτι, το γεγονός πως θα κλεινόμουν σε τέσσερις τοίχους ενός σχολείου πάνω στο άνθος της ηλικίας μου, με χαλούσε όσο δεν φαντάζεσαι! Δεν ήταν και εύκολο να μαζέψεις τα μυαλά σου ύστερα από δύο μήνες ξεγνοιασιάς!

Τελειώνοντας το σχολείο εξακολούθησα να πιστεύω πως το Σεπτέμβρη ξεκινά μία νέα χρονιά και συνέχισα να υπόσχομαι πως φέτος πάση θυσία θα δώσω  τον καλύτερο μου εαυτό!! Τι μου κόστιζε;; Έκανα τουλάχιστον τους γονείς μου να ελπίζουν σε κάτι και η ελπίδα ως γνωστόν πεθαίνει πάντα τελευταία, γιατί λοιπόν να τους την σκοτώσω;;

Υποσχέσεις δεν σταμάτησα να δίνω, ούτε ως ενήλικη και εργαζόμενη, κάθε Σεπτέμβρη όλο και κάτι θυμόμουν πως πρέπει να αλλάξω, είχα και κάτι χρωστούμενα από προηγούμενες χρονιές οπότε τα κολλούσα όλα μαζί.
Μέχρι και σήμερα υπόσχομαι.. 
Τι νόμιζες;  -Άστα, γιατί τώρα που το θυμάμαι έχω κάτι χρωστούμενα σε υποσχέσεις!

Στο τέλος των καλοκαιρινών διακοπών εγώ ξεκινάω το ίδιο τροπάριο.
- Θα χάσω αυτά τα παραπάνω κιλά φέτος πάση θυσία (την προηγούμενη χρονιά με τις δουλειές δεν πρόλαβα να χάσω γραμμάριο).
- Θα γυμνάζομαι περισσότερο (γιατί δεν προλάβαινα πέρυσι).
- Θα κάνω οικονομία (που δεν έχω κάνει 30 χρόνια τώρα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά
- Θα εκείνο, θα το άλλο, θα το παρ άλλο... Ούτε πολιτικός τόσα θα...
Ναι λοιπόν, έφτασε και πάλι εκείνη η ώρα!! Εγώ πιστή στις παραδόσεις μοιράζω υποσχέσεις και κάνω σχέδια γιατί είμαι και άνθρωπος των παραδόσεων, τρομάρα μου!! 
Φέτος όμως τα πράγματα είναι σοβαρά!! Έχω ξεκινήσει τα Θα από τον Ιούλιο...
Έκανα μπάνιο στην θάλασσα και μουρμουρούσα τι θα κάνω φέτος...
Μέχρι και τετράδιο αγόρασα γράφω, σχεδιάζω, προγραμματίζομαι, για πόσο δεν ξέρω, μην ρωτάς... Υποθέτω μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα του τετραδίου, ξέρεις σκίζω κιόλας μερικά φύλα όταν γράφω λίγο πρόχειρα - χα χα χα - έτσι για να τελειώνουμε πιο γρήγορα!

Δεν φτάνει που άρχισα από το καλοκαίρι τα σχέδια, τα γράφω κιόλας μην τυχόν και τα ξεχάσω!

Τις υποσχέσεις δεν θέλω να της λέω μόνο στον εαυτό μου χρειάζομαι και ένα μάρτυρα, παλαιοτέρα γονείς τώρα πια έτερον ήμισυ. Άλλη χάρη έχει να ακούς στην μέση της χρονιάς 
-Μου άρεσε που θα αδυνάτιζες φέτος... 
Και εκεί είναι που πρέπει εγώ να κάνω την θλιβερή διαπίστωση πως ο μεταβολισμός μου πρέπει να φταίει τελικά και τη άτυχη που είμαι με αυτόν τον μεταβολισμό που μου έλαχε! Εννοείται πως δεν τρώω και με παχαίνει ο αέρας που αναπνέω. Και το νερό, μην το ξεχάσω πίνω πολύ νερό και φουσκώνω όσο να πεις.
Φέτος για πρώτη φορά (άντε βρε θα ακούσεις και σε αποκλειστικότητα τα παρακάτω λόγια) υπόσχομαι και στο blog μου Ladies & Gents.

Ανοίγω τον υπολογιστή και το ίντερνετ, κάνω κλικ στην σελίδα των αναρτήσεων, κοιτάω τον blogger (την κεντρική σελίδα του blog μου για του μη bloggers) με κοιτάει και αυτός, βεβαίως και δεν περιμένω να μου μιλήσει δεν έχω παράλογες απαιτήσεις από αυτή την σχέση, εγώ υπόσχομαι και αυτό ακούει υπομονετικά.
Θα γράφω συχνότερα, δεν θα βαριέμαι, δε θα αφήνω τίποτα και κανέναν να μου χαλάει την διάθεση, θα σχεδιάσω το blog και δεν θα το αλλάζω κάθε τρεις και λίγο! Aυτό το τελευταίο δεν παίζει με τίποτα αλλά μία υπόσχεση είναι αυτή.. Πες την και ας πέσει χάμω!

Κατάλαβες γιατί τα έγραψα εδώ;; 
Για να έχω μάρτυρες όταν δεν θα τηρώ αυτά που γράφω για το blog.

Το ξέρω πως είπα πως θα χάσω και κανένα κιλό όμως οι υποσχέσεις για το blog, μου φαίνονται πιο εφικτές και λέω να επικεντρωθώ σε αυτές! χιχιχι

Καλό Φθινόπωρο για τους μεγάλους!
Καλή σχολική χρονιά για τα παιδιά!

Σχόλια

  1. Καλή σχολική χρονιά Ελεάννα!! Εγώ πάλι έχω καταντήσει γραφική φέτος!!Μου φαίνεται τόσο παράξενο που έχω παιδί στο γυμνάσιο!! Ε, ας δώσω κι εγώ μια υπόσχεση:Δε θα ανησυχώ μόνιμα που άλλαξε περιβάλλον ο Αντώνης.... Θα σε ενημερώσω αν κρατήσω το λόγο μου!!,,, :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρηνάκι,λάθος υποσχέσεις δίνεις...δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανησυχείς .Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
    2. Αχ, Αλέκα! Ευτυχώς που ο Μανώλης θα πάει του χρόνου στη Ά Δημοτικού, γιατί με δύο πρωτάκια την ίδια χρονιά θα ήταν δύσκολο..κι εγώ σε φιλώ!

      Διαγραφή
    3. Όταν θα ανησυχείς θα έρχεσαι απο εδώ και θα μας λες τον πόνο σου ;) γιατί θα συμφωνήσω με την Αλέκα ότι είναι απο τις υποσχέσεις που δεν κρατάει καμία μάνα!!! ;))
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Σε νιώθω.. σε νιώθω... δεν έχω λόγια!!!! Μα μες το μυαλό μου είσαι κορίτσι μου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ την τάση για αλλαγές τις είχα τα Χριστούγεννα ως παιδί. Μετά έπαψα να κάνω υποσχέσεις! Όλα ανάποδα τα έκανα όπως και να έχει! Καλή αρχή όμως στις δικές σου αλλαγές Ελεανίτσα μου και καλό Φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίλια, τα Χριστούγεννα συνήθως λέω στον εαυτό μου έχεις λίγο ακόμα χρόνο κάνε μία τελευταία προσπάθεια με τις υποσχέσεις που έχεις δώσει.. Μην νομίζεις πως εγώ κάνω κάτι ίσιο... :p Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Εγώ κράτησα την υπόσχεση φέτος.Ήδη τα παντελόνια μου έχουν αρχίσει και κρεμάνε.Αλλά πολλή πείνα νιώθω ,βρε,φιλενάδα.Κι αυτοί οι επιστήμονες κι οι ερευνητές τι κάνουν τόσα χρόνια;Δεν έχουν βρει τίποτα που να διαλύει τα λιποσώματα;Α, μα, πια!
    Φιλάκια και να ξέρεις ,σε παρακολουθώ στις υποσχέσεις σου για το blog. Μην βαριέσαι,να γράφεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μόνο αν με κλειδώσουν μακριά απο την κουζίνα μπορεί να χάσω κάτι... Την έχω περάσει αυτή την πείνα και σε νιώθω!
      Big Brother is watching you!! χαχαχαχαχα
      Φιλιά Αλέκα μου!

      Διαγραφή
  5. Ελεάννα εκτός του ότι ήταν απολαυστικότατη η ανάρτηση σου με βρίσκει και σε όλα σύμφωνη!
    Μα σε όλα!
    Θες ότι κι εγώ θεωρώ ότι ξεκινάει η χρονιά τωρα; (Μέχρι και ημερολόγιο που ξεκινάει τον Σεπτέμβρη αγόρασα σήμερα!)
    Θες που κι εγώ έχω δώσει του κόσμου τις υποσχέσεις μέχρι τώρα;;;;

    Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ αυτή την φορά δεν θα τις πώ σε κανέναν γιατί δεν αντέχω ακόμα μια χρονιά να με δουλεύουν όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααα εσύ με πέρασες Μάρθα!!! Πήρες και το ημερολόγιο!! Μία φορά μόνο το είχα βρει στην Ελλάδα αυτό το ημερολόγιο, εδώ μετράνε από την πρώτη του χρόνου οι ανάποδοι :p
      Από υποσχέσεις άλλο τίποτα... ποιος θα μας πιστεύει στο τέλος δεν ξέρω!! Θα γίνουμε ανέκδοτο σαν τις ξανθίες χαχαχαχα

      Διαγραφή
  6. Έτσι είναι ακριβώς! Κάθε Σεπτέμβρη η λίστα καθηκόντων μεγαλώνει! Εμείς ακάθεκτες! Εγώ το σχολείο το λάτρευα κυρίως γιατί έπαιζαν πολλά χτυποκάρδια στα θρανία και το κίνητρό μου ήταν πολύ ισχυρό κι επιπλέον το σχολείο μας ήταν ομορφότερο του κόσμου. Δίπλα στα κάστρα της πόλης με θέα πιάτο όλη την πόλη και οι καθηγητές μας απίθανοι όλοι. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή.

    Καλή δύναμη και για τη νέα σεζόν και θα δεις πως οι στόχοι σου θα πετύχουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα όντως είχες ισχυρό κίνητρο!! χαχαχαχα Σε εμάς έπαιζε που και που κανένα χτυποκάρδι αλλά λίγα πράγματα.. :))
      Κάτσε να δεις του χρόνου που πάλι τα ίδια πράγματα θα υπόσχομαι!! ;)

      Διαγραφή
  7. Έχω έρθει με μαστίγιο! Κανόνισε την πορεία σου! Κάθε φορά που θα αθετείς τις υποσχέσεις σου... ε, ρε τί σε περιμένει!!!
    ;-)
    Εγώ πάντως, παρόλο που έχω και γιορτή και γενέθλια καλοκαίρι, μένω σε νησί κτλ, αγαπώ το Φθινόπωρο (βρίσκω τη μελαγχολία του πολλή δημιουργική), αλλά το χουχούλιασμα του Χειμώνα το λατρεύω (να χιόνιζε κιόλας εδώ που μένω, καλά θα 'ταν!)
    Και τώρα που έδωσες υπόσχεση μπροστά μου (ξέρεις: Σε μικρό και σε τρελό, δε λένε? Διάλεξε εσύ τι είμαι!) κανόνισε κακομοίρα μου, να βαριέσαι να κάνεις αναρτήσεις!
    Λοιπόν... Φιλί γλυκό και... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χτύπα και άλλο... θα το αντέξω!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      Θέλω και εγώ Φθινόπωροοοοο Γιάννα μου και καπάκι βαρύ Χειμώνα, καλά χιόνι δεν παίζει και εδώ με τίποτα.. Να κανονίσουμε γκρουπάκι για εκδρομή στις Άλπεις με πούλμαν όπως πήγαινε παλιά η Θεία μου στην Τήνο!!!!! χαχαχαχαχαχα
      Φιλιάααα πολλάααα! Καλή χρονιά!! :p

      Διαγραφή
  8. Εγώ που αποφεύγω να δίνω υποσχέσεις όπως ο διάβολος το λιβάνι, λες ν' αρχίσω τώρα βρε φιλενάδα?... Για να αισθανθώ και λίγο πολιτικός, που είναι και επίκαιρο, όχι τίποτα άλλο! ;-Ρ
    Απόλαυσα το κείμενό σου αγαπούλα. Καλό φθινόπωρο, καλή νέα αρχή!!!
    Σε φιλώ γλυκά
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι δίνω τέτοιο τύπου υποσχέσεις τις δίνω... μήπως και θα τις τηρήσω... χαχαχαχα
      Βέβαια όταν μου τις δίνουν άλλοι έχω την απαίτηση να της θυμούνται :p
      Σε ευχαριστώ Μαρίνα μου!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  9. Υποσχέσεις να δουν τα μάτια σου.... αναιρέσεις ή παραλείψεις υποσχέσεων να δουν τα μάτια σου... Και φυσικά δεν μιλάω για υποσχέσεις σε τρίτους, αυτές συνήθως βάζω τα δυνατά μου να τις τηρήσω. Οι υποσχέσεις σε μένα όμως... ξεχνιούνται και σβήνονται.

    Τέρμα με τον απολογισμό όμως για να πω πως το απόλαυσα όσο τίποτα το κείμενο σου, γέλαγα σε κάποια σημεία μέχρι δακρύων και το είχα ανάγκη.

    Φιλιά πολλά φιλενάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ και εγώ το έχω αυτό Χριστίνα.. υπόσχομαι σε τρίτους (ξένους) και πιέζομαι να τις τηρήσω και μετά γκρινιάζω και λέω γιατί υποσχέθηκα αφου ξέρω πως πιέζομαι!! χαχαχα άκρη δεν βγάζεις!!

      Φέτος εγώ είπα θα γελάω και δε θα μου χαλάει τίποτα και κανένας την διάθεση!! Αρκετή μιζέρια κυκλοφορεί στον αέρα, δεν θέλουμε άλλη!! ;))
      Φιλιάαα πολλά και χαμογέλαααα κάνει του άλλους έξαλους!! χαχαχα

      Διαγραφή
  10. To post σου είναι απολαυστικό Ελεάνα!
    Νομίζω δεν χρειάζεται να τηρήσουμε όλες τις υποσχέσεις, αρκεί να προσπαθήσουμε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρη μου έδωσες την καλύτερη δικαιολογία.. Προσπάθησα αλλά δεν μου βγήκε!! χιχιχιχχι
      Σε ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  11. Όμορφη ανάρτηση
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν περιμένω τίποτα, δεν υπόσχομαι τίποτα, δεν είμαι πολιτικός! Αχαχα! Καλό φθινόπωρο ομορφιά μου και πολλά φιλιά! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..παρόλα αυτά, σου υπόσχομαι πως σε..δυο μήνες από τώρα...θα στολίσουμε το δέντρο!!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχαχα Καλά το σχόλιο σου το διάβασα μεσω του e-mail και σε καφετέρια και γελούσα μόνη μου!!! Εννοείται πως μου έφτιαξες τη διάθεση με το δέντρο!! Όχι πως το είχα ξεχάσει.. αλίμονο.. για εμένα μιλάμε!! :)))
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  13. Καλό Φθινόπωρο χαρά μου!
    Να δω θα αλλάξεις κάτι για το Άλλαξέ το 2; Μία εβδομάδα έμεινε...
    Και πού 'σαι .... στο σωστό μέιλ αυτή τη φορά ναι;
    αχαχαχ!
    Φιλάκια πολλά !♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού έκανα τη δοκιμή μου και έπιασε το mail θα στείλω κάτι!!! :)))
      Είπαμε... για το χαβαλέ της ανάρτησης μετά!!! χαχαχα την έχω γράψει, να πάει τσάμπα!!
      Φιλιά και Καλό Φθινόπωρο Αριστέα μου!!

      Διαγραφή
  14. Καλό Σεπτέμβρη και καλό φθινόπωρο Ελεάνα μου !!! Μας έλειψαν οι φοβερές αναρτήσεις σου !!! Και το τετράδιο του blog τέλειο !!! Όσο για τις υποσχέσεις, νομίζω ότι ακούω τον εαυτό μου κάθε Σεπτέμβρη, Πρωτοχρονιά και Πάσχα ...χαχαχα!!! Δεν αρκούμε στη μια φορά τον χρόνο ... χαχαχα !!! Καλή αρχή και καλό ΣΚ !!! Πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα εσύ με ξεπέρασες.. τρείς φορές το χρόνο υποσχέσεις.... πάει πολύ!!
      Εγώ συνήθως το Πάσχα λέω άντε προλαβαίνεις ακόμα να κάνεις την υπόσχεση της δίαιτας και να χάσεις κανένα κιλό.. Όχι πως το χάνω.. κουβέντα να γίνεται!!
      Φιλιά και καλό Φθινόπωρο να έχουμε!!

      Διαγραφή
  15. Τι ναπω τώρα Ελεάνα,από υποσχέσεις και αλλαγές συνέχεια. Αυτό βέβαια συμβαίνει καθ'ολη την διάρκεια της ζωής μου.Λίγα πράγματα κατάφερα να αλλάξω. Ετσι είναι για όλους μας.Πάντως όπως και βάσει καλό φθινόπωρο και ένα επίσης καλό ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς για τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως τελικά δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι?? Μήπως μας αρέσει αυτό που είμαστε και ο τρόπος που λειτουργούμε απλά επηρεαζόμαστε και θέλουμε πάντα κάτι άλλο... Εγώ αυτό σκέφτομαι πολλές φορές!!
      Καλό Φθινόπωρο Μαρία!!

      Διαγραφή
  16. Και εγώ πίνω πολύ νερό γαμώτο!!!!!!!! Καλό φθινόπωρο!!! Για να δούμε του χρόνου στον απολογισμό (χαχαχαχα έχεις εκτεθεί!!!!!!!!!!!!!!!! ) Μην ανησυχείς όμως ' ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω"
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι είμαι σίγουρη πως και του χρόνου τα ίδια θα υπόσχομαι... χαχαχα Δεν αλλάζει ο άνθρωπος λέμε!!
      Φιλιά Κατερίνα μου!

      Διαγραφή
  17. Καλή αρχή Ελεάνα μου κι ας μη τηρήσεις όλα τα θα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαρία μου! Το ότι δεν θα κάνω όλα τα θα πράξη είναι σίγουρο.. το θέμα είναι να κάνω τουλάχιστον ένα!!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  18. Πόλύ όμορφη γουστόζικη και χαριτωμέμνη ανάρτηση.
    Περαστικός από το σπιτάκι σου έκαμα μια στάση και την χάρηκα.
    Ενδιαφέροντα όλα όσα παρουσιάζεις στη σελίδα σου. Θα περνάω αν δεν ενοχλώ.
    Νάσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι όμορφοι άνθρωποι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στην ζωή μας!!!
      Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!
      Καλό Φθινόπωρο!

      Διαγραφή
  19. Να'μαι πάλι!
    Όταν μπορέσεις πέρασε να παραλάβεις ένα βραβειάκι αν θες http://www.swanocean.gr/2015/09/liebster-award.html
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επειδή μου αρέσουν αυτά που γράφεις, σου έχω ένα βραβείο! Μπορείς να το παραλάβεις από εδώ: http://mylittlecosyworld.blogspot.gr/2015/09/liebster.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/9/15 15:23

    Καλό φθινόπωρο Ελεάνα μου! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν εισαι μόνο εσύ πού αρχίζεις τα θα που θα κάνεις από τον Σεπτέμβριο και εγω έτσι αρχίζω άσχετα αν στη πορεία πολλά από τα θα χάνονται στο δρόμο. Καλο και δημιουργικό φθινόπωρο να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κοπελιά άσε τα μεγάλα λόγια και τα new years resolutions και κάνε ότι σε ευχαριστεί! Δε λέω καλό είναι να βάζουμε στόχους αλλά μετράει και το ταξίδι όχι μόνο το αποτέλεσμα! Σε ότι θες βοήθεια ξέρεις που να με βρεις ααα και άμα βρεις το μαγικό κόλπο για το αδυνάτισμα θέλω να το μάθω εννοείται! Καλή "σχολική" χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Από υποσχέσεις άλλο τίποτα και από λίστες(πριν λίγο έκανα ακόμα μία) άλλο τίποτα (Και δεν είναι απαραίτητο να είναι Σεπτέμβρης)!!Συμφωνώ με την Κατερίνα το ταξίδι μετράει πάντα...καλά μας ταξίδια λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά, φοβερή ανάρτηση!! Αχ πως σε νοιώθω με τις υποσχέσεις Ελεάνα μου! Τις κάνω κι εγώ αλλά νοερά. Είχα πολύ μεγάλη λίστα για τον Σεπτέμβρη αλλά δεν κατάφερα και πολλά από αυτά που προγραμμάτιζα. Πρώτο πρώτο ήταν το χάσιμο κιλών. Που θα μας πάει όμως, θα το πετύχουμε. Κι αν δεν τα καταφέρουμε... σε όποιον αρέσουμε χα χα. Καλό φθινόπωρο να έχουμε!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου