Blog-o-φιλίες!


Τι είναι το blogging;; Μήπως δύο πρωινά στο Μοναστηράκι για καφέ από ένα 4ωρο και βάλε το καθένα;;
                                                ___________________________

Διαδικτυακή γειτονιά επίσημα, μπλογκο-γειτονιά ή μπλογκο-σφαίρα στα μεταξύ μας.
Από το λίγο που το έψαξα πριν πέσω στα 'δίχτυα' του, βρήκα ότι μπορείς να φανταστείς. Μαμάδο μπλογκ, συνταγές, κατασκευές, μεταμορφώσεις αντικειμένων, μόδα, διακόσμηση. Καλλιτέχνες να παρουσιάζουν τα έργα τους. Για κάποιους ένα μέσο για να προωθήσουν την δουλειά τους, για άλλους μία ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση.
Για εμάς τους υπόλοιπους... Το κόλλημα!!

Αν με ρωτήσεις εσύ γιατί έφτιαξες blog θα σου αραδιάσω χίλιες δύο δικαιολογίες.



Στην αρχές, εκτός των λίγων Ελληνικών blog που βρήκα και ενθουσιάστηκα είδα και τις Αμερικανίδες και αμέσως είπα, εμένα τι μου λείπει δηλαδή;;;

  • Το πρώτο και κύριο πως δεν είμαι Αμερικανίδα.. Απάντησα ξανά εγώ.
  • Το δεύτερο και πιο αστείο, ότι από τα αμερικάνικα σπίτια εγώ είχα τότε τα δύο δωμάτια, ένα σαλόνι όσο η κουζίνα τους και μία κουζίνα όσο το αποθηκάκι τους! Και όλα αυτά στο 2ο όροφο μιας πολυκατοικίας. Τι πιθανότητες είχα να 'πιάσω';;
  • Το τρίτο και σημαντικό πως δεν ζω στην Αμερική με τις τόσες ευκαιρίες για όσους διατηρούν blog και γενικά κάποιο site! Εδώ στην Ελλάδα μόνο καφετέρια και σουβλατζίδικο πιάνει..
Αυτό που ακόμα και στο τέλος του 2013 (που έφτιαξα το δικό μου) η Αμερική φάνταζε η χώρα με τις τόσες ευκαιρίες.. Μέχρι και σήμερα δηλαδή μην κοροϊδευόμαστε. Με στέλνει αδιάβαστη που λένε!

Κάπως έτσι ξεκίνησα..

Τα συναισθήματα ήταν πολλά και εναλλάσσονταν γρήγορα. Ενθουσιασμός, λατρεία, βαρεμάρα για το πόσα πράγματα έπρεπε να μάθω, άγχος, ανυπομονησία, έξοδα και σε κάποια φάση θυμός, νεύρα, τσαντίλα και η σκέψη να τα παρατήσω ένα χρόνο αργότερα!
Όπως σε κάθε αληθινή και Ελληνική γειτονία έτσι και στην διαδικτυακή υπάρχουν και εκείνοι που δεν έχουν τις καλύτερες διαθέσεις και είναι έτοιμοι να σου πουν 'Να φύγετε, Να πάτε αλλού'.
Στου κουφού την πόρτα... Πάρε την πόρτα και φύγε!! λέει μία φίλη μου

Πολλές φορές σκέφτηκα πως ίσως είναι η παρέα μου που λείπει εδώ στα ξένα, γιατί μία ώρα αεροπλανικός δρόμος, όσο και να πεις μία μετανάστευση την νιώθεις!!

Μετά φοβήθηκα και λέω 'βρε λες να έχω ανάγκη τον θαυμασμό;;' Νέος καλλιτέχνης ήμουν τότε και ήθελα να αναγνωριστεί το ταλέντο μου! Μην φανταστείς.. ότι είχα ξεκινήσει κάποια μαθήματα Ντεκουπάζ! Για τόσο μεγάλο καλλιτέχνη μιλάμε!
                                                 
Και ύστερα ήρθε το γράψιμο..
Τόσο γράψιμο ούτε την εποχή του σχολείου δεν έκανα και να μου αρέσει κιόλας.
Κάπου ανάμεσα στο πολύ γράψιμο προέκυψε μία φιλία, από αυτές που λες δεν μπορεί.. Ούτε δικός σου άνθρωπος τέτοιο ενδιαφέρον και τέτοια προθυμία. Δίνει απλόχερα χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα αρκεί βέβαια να μην της φερθείς άσκημα γιατί δεν σου εγγυώμαι.. Είναι Πειραιώτισσα!!
Δεν περνάνε μερικοί μήνες και η μία φιλία έγινε οχτώ.
Αν και λίγο μεγάλη πια συνεχίζω εύκολα να κάνω νέες φιλίες, λόγω που είμαι και πολύ κοινωνικό άτομο.. Μη γελάς.
                                                 
                                                    Bloggers- My friends Get ready... 

Το καλοκαίρι στέλνω ένα mail πως θα βρίσκομαι στην Αθήνα για τρεις μέρες -μόνο- και είναι ευκαιρία να γνωρίσω κάποιες blogger. Φαντάστηκα πως ένα-δύο θα μπορούν αλλά αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενα.. Οι περισσότερες μου απάντησαν θετικά με αποτέλεσμα να πελαγώσω γιατί ο χρόνος θα ήταν λίγος στην Αθήνα.
Την λύση μου την έδωσε η Χριστίνα του Art decoration & crafting, η Πειραιώτισσα που σου περιγράφω πιο πάνω και η πρώτη φίλη που έφερε το blogging, που όταν της εξήγησα τι έχει συμβεί μου απάντησε με ηρεμία.. Όλες μαζί!! 

Αν με έβλεπε εκείνη την ώρα θα διέκρινε ένα βλέμμα τρόμου. Φοβόμουν πως ίσως να μην ταιριάξουμε λόγω θεματολογίας blog ή χαρακτήρων και όσο πιο πολλές τόσο πιο δύσκολο.. και εκείνη να επιμένει να βρω κάποιο κοινό στοιχείο μας! Στο τέλος της είπα.. το 'χω! Το πολύ πολύ να ξεκατινιαστούμε.. Γυναίκες είμαστε βρε αδερφέ, την δικαιολογία την έχουμε!



Στη πρώτη συνάντηση έβλεπες επτά γυναίκες έξω από το σταθμό στο Μοναστηράκι να συστήνονται με το όνομα του blog τους! Ο άνθρωπος που πουλούσε κάτι βιβλία εκεί μας κοιτούσε καλά καλά. Αν υπήρχε άντρας δεν θα προλάβαινε να πάρει σειρά για να μιλήσει, να μου πεις εδώ δεν προλάβαινε η Θάλεια.. Η παρέα έδεσε με την μία ήταν απίστευτο!

Παρόλο που ο χρόνος ήταν περιορισμένος προτού αναχωρήσω για Κύπρο βρήκαμε ευκαιρία και για δεύτερη συνάντηση.  Αν δεν με έπαιρναν τηλέφωνο να μου πουν πως έχουν περάσει πέντε μίση ώρες ακόμα εκεί θα ήμασταν και θα μιλούσαμε!
Λίλια, Ίρις, ΜαρίναΧριστίναΚατερίνα, Θάλεια, Γεωργία, Μίνα χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα και ελπίζω η επόμενη συνάντηση να είναι πολύ γρήγορα!! ;)
Η Αλεξάνδρα δεν μπόρεσε να είναι στην συνάντηση αλλά μια και έτυχε γειτόνισσα δεν γινόταν να μην πιούμε ένα καφέ.
Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη σε κάποιες που είπα πως θα βρεθούμε αλλά δεν έδωσα σημεία ζωής, ετοιμαστείτε για τον επόμενο καφέ.

Πες μου τώρα εσύ.. Μπορώ να μην λατρέψω το blogging;;;





Σχόλια

  1. Φυσικα και να το αγαπησεις κουκλα! γιατι βρισκεις και διαμαντια!!! αντε με το καλο και στην επομενη συναντηση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω αγαπήσει καιρό τώρα απλά τώρα με έχει ξετρελάνει!!! Ευχαριστούμε και σε περιμένουμε!! ;)

      Διαγραφή
  2. Και κλααααααααααμα η κυρία (εγώ μην ψάχνεις για άλλη κυρία) ...
    Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ευτυχώς Θεέ μου που δεν πέφτω έξω με τους ανθρώπους... ευτυχώς... σ ευχαριστώ για όλα!!!!
    Σ ευχαριστώ για την αναφορά, σ ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να γνωριστώ και με τα υπόλοιπα κορίτσια...
    - Την στυλάτη (παρόλες τις συνταγές) Λίλια με αναλογίες μοντέλου
    - Την γλυκιά σαν καραμέλλα 'Ιρις που όλο γελάει μαζί με το ζουζουνοχαριτωμένο κοριτσάκι της
    - Την ήρεμη αλλά και με το πιο ευγενικό πρόσωπο που έχω δει τελευταία, Θάλεια μαζί με την ντεμπιταντ εξίσου γλυκιά Γεωργία
    - Την Μαρίνα, με το έξοχο στυλ θυμίζει ανκοργούμαν μεγάλου καναλιού, ιδιαίτερα γοητευτική
    - Την Κατερίνα, μια πολύ όμορφη νεαρή ηλεκτρολόγο (που οι φωτογραφίες την αδικούν της το είπα κιόλας)
    - Και την Μίνα (φίλη της Θάλειας) που δυστυχώς δεν έφτασε ο χρόνος να πούμε πολλά, ελπίζω σε επόμενο μιτινγκ

    Τέλος ευχαριστώ εσένα σαν οικοδέσποινα, άλλωστε εσύ το διοργάνωσες, αλλά και για την πολύτιμη έστω και από μακριά φιλία σου.

    ΥΓ: Σου φάνηκε σαν λόγος ευχαριστηρίων των Όσκαρ??? Μία που ήθελα κάποια στιγμή να βγάλω έναν τέτοιο και άλλη μία γιατί θεωρώ πως οι φιλίες είναι βραβεία που μας απονέμει η ζωή!

    Πολλά φιλιά ... και στα επόμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε αλλά άφησες απέξω τον υπέροχο εαυτό σου Χριστινάρα μου!

      Διαγραφή
    2. Είχα γράψει για κάθε μία απο εσάς μια μικρή περιγραφή αλλά μετά γινόταν ολόκληρη έκθεση.. Αλλά καλά έκανες και το έγραψες εσύ γιατι από ότι βλέπω έχουμε την ίδια άποψη!! Και μάλιστα για την Μαρίνα έγραφα πόσο εκφραστική είναι και πως όταν μιλάει και γελάει σε κερδίζει αμέσως αλλά εσύ έδωσες πολύ ωραία περιγραφή! Για την Δις Λίλια θα γράψω παρακάτω... χαχαχαχαχα
      Για εσένα έγραφα πως έχεις γίνει η απαραίτητη καθημερινή επικοινωνία μου και πως όταν εξαφανίζεται μία απο τις δύο η άλλη μέχρι το βράδυ στέλνει μήνυμα με την γνωστή ατάκα της παραμελημένης ' Που έχεις εξαφανιστεί εσύ όλη μέρα' χαχαχαχαχα
      Στην επόμενη συνάντηση θα βρω καφετέρια με κόκκινο χαλί... χαχαχαχαχαχα να το περπατήσεις κιόλας να σου φύγει ο καημός!! :p

      Διαγραφή
    3. Θα με κάνετε να κοκκινίσω κορίτσια με τόσο όμορφα λόγια!!! Σας ευχαριστώ πολύ, για τη ζεστασιά, την αγάπη, τη φιλία σας... Είναι τόσο όμορφο αυτό που μοιραζόμαστε, που γεμίζει όλες τις αποστάσεις μικρές και μεγάλες και τις εκμηδενίζει!
      Κανονίστε την επόμενη συνάντηση, όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί μου λείπετε ήδη!
      Φιλιά, φιλιά, φιλιά αγάπες!... :-*

      Διαγραφή
  3. Έλα ρε 'συυυυ! Τί ωραία!
    Πωπω! Φαντάσου να είχες γνωρίσει κι εμένα ενθουσιασμό που θα είχες!
    Γιατί όπως και να το κάνουμε, είμαι πολύ γλυκό, τρυφερό, καλοσυνάτο και υπέροχο άτομο! Τί λέγαμε? Α, ναι: Για τη συνάντησή σας!
    Μα είναι απίθανο συναίσθημα, κοριτσάκι μου, να γνωρίσεις και να ταιριάξεις με άτομα που πριν από λίγο καιρό δεν γνώριζες καν την ύπαρξή τους! Πάντα έτσι να είστε!
    --"Το πολύ πολύ να ξεκατινιαστούμε.. Γυναίκες είμαστε βρε αδερφέ, την δικαιολογία την έχουμε!" αχαχαχαχα!!!!!!--
    Αγκαλίτσα και πολλά γλυκά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα Αν είχα γνωρίσει και εσένα είμαι σίγουρη πως θα μας άκουγαν μέχρι πάνω την Ακρόπολη!!!!!!
      Ήταν πολύ ωραίο και μου έκανε φοβερή εντύπωση πως ενώ είμαστε διαφορετικά άτομα, όμως βρήκαμε κοινά και τα θέματα μας 'ηταν ανεξάντλητα!!! Τελικά το γλυτώσαμε το ξεκατίνιασμα.... σκεφτήκαμε το κομμωτήριο μετά και με 60 ευρώ που έδιναν τα ΑΤΜ τι να πρωτοκάνεις!!! χαχαχαχαχα Φιλιάααα πολλάαα!!

      Διαγραφή
    2. Τι να πω μετά απ' όλα αυτά!!!! Από τη μία η Ελεάνα, από την άλλη η Χριστίνα, τα είπαν όλα!!!
      Αυτό που μένει να πω, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ, στην αναφορά και στα καλά λόγια και των δυο σας κορίτσια, αλλά κυρίως θέλω να πω ευχαριστώ για την πρόσκληση, την υπέροχη παρέα και κυρίως την αγάπη και τη φιλία σας!!!
      Σας αγαπώ πολύ και σας φιλώ γλυκά!
      Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση...
      Μαρίνα

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/9/15 16:17

    Άχου Ελεάνα μου τι ωραία!!! Υπέροχο συναίσθημα!!! Να γνωρίζεις επιτέλους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι καθημερινά και δεν τους έχεις δει ποτέ! Πόσο ζηλεύω !!!! (Με την καλή έννοια βέβαια) Άντε και στην επόμενη συνάντηση να είσαστε ακόμα περισσότερες!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως πρέπει Αναστασία να βάλουμε και ένα γκρουπ που να ξεκινάει απο Κρήτη??? ;)
      Ήταν όντως πολύ ωραίο γιατί σκέψου πως όλες μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για το blogging και αν δεν το ζει κάποιος όσο και να του το λες δεν μπορεί να το καταλάβει!!
      Σε ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/9/15 12:12

      Ναί ναί να ξεκινάει απο Κρήτη Ελεάνα μου!!!! Νόμιζα ότι δεν θα το έλεγες ποτέ!!!! Πόσο ωραία θα ήταν!!! Μακάρι!!! Όπως και να έχει κοντά η μακριά είναι όπως το λες, η ίδια αγάπη!!! Οπότε στέλνω την αγάπη μου σε όλες και ανυπομονώ να μαθαίνω ότι έχετε τέτοιες όμορφες συναντήσεις! Και που ξέρεις η ζωή επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχα Αναστασία μου την επόμενη φορά θα πρέπει να κάνουμε και στην Κρήτη συνάντηση!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/9/15 09:42

      Μέσα!!!!!

      Διαγραφή
  6. Αξιολατρευτη ανάρτηση με φουλ συναίσθημα και ειλικρίνεια Ελεάνα.Αυτό είναι να βρίσκεσαι στην Αθήνα.Διευκολύνει τις συναντήσεις και παίρνεις χαρά γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.Χαρηκα πολύ που ήρθες σ'επαφη μ'αυτα τα άτομα και Εύχομαι και άλλες πολλές.Χαρισματική Ελεάνα σε απολάμβανω όπως πάντα...φιλακια σ'ολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαρία μου για τα καλά σου λόγια.
      Τώρα που δεν είμαι εγώ στην Αθήνα έχω νέες φίλες... Έχω όμως ακόμα μία παρέα να βλέπω όποτε πηγαίνω!! :)) Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε και στην Κρήτη!! ;) Φιλιά!!

      Διαγραφή
    2. Όταν κατεβεις νότια ειδοποίησε με θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω από κοντά...φιλακια πολλά!

      Διαγραφή
  7. Τί καλά!!
    Λατρεύω τα blogomeetings!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζίνα μου το κακό είναι πως άρχισα και εγώ να τα λατρεύω τα blogomeetings... και τι θα κάνω τώρα εδώ που είμαι!! :))

      Διαγραφή
  8. Ξέρω, είναι απιθανες αυτές οι συναντήσεις.
    Είναι ωραίο να γνωρίζεις Από κοντά άτομα που μοιράζεσαι μαζί τους ιδέες και πολλά άλλα.
    Ευχομαι στο επόμενο ταξίδι να γνωρίσεις κι άλλες φιλες.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου ήταν απίθανο το πόσα πράγματα είχαμε να συζητήσουμε.
      Μετά από αυτή την ανάρτηση και τα σχόλια νομίζω ξεσηκώθηκα και θέλω να τους γνωρίσω όλους!! :)) Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  9. Όχι βέβαια να μην το σταματήσεις !!! Είδες τι καταπληκτικές συναντήσεις και ωραίες γνωριμίες !!!!
    Άντε να κανονίσουμε και κανένα γενικό συναπάντημα να δούμε τι ωραίο θα είναι !!!!!
    Αυτά είναι τα καλά της διαδικτυακής επικοινωνίας !!!!
    Καλή αρχή λοιπόν και στα επόμενα !!!! Σε φιλώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το δικό σου σχόλιο Ράνια μου και με του Άρη πιο κάτω έχω ξεσηκωθεί και θέλω να γνωρίσω όλη την ελληνική μπλογκόσφαιρα!! :)) Θα είναι πολύ όμορφο νομίζω!!
      Πολλά φιλιά και ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να είσαι μέσα!! :))

      Διαγραφή
  10. Φοβερό να συναντηθείτε όλες μαζί !!! Πρέπει να είναι απίστευτη εμπειρία να γνωρίζεις τόσες bloggers μαζί ...!!! Πώς να μην κοιτά ο τύπος στο Μοναστηράκι ?! Με το καλό και η επόμενη συνάντηση !!! Πότε δεν ξέρεις τι μπορούν να κανουν τόσα φωτεινά και ταλαντούχα μυαλά όταν συναντιούνται !!! Πολλά φιλιά!!! Καλό σου απόγευμα Ελεανα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινά και ταλαντούχα μυαλά!! μμμμ πες και άλλα και δεν αργούμε να την ψωνίσουμε χαχαχα λίγο θέλουμε!! Νομίζω πως πρέπει να μπει εκδρομικό πουλμαν και απο Θεσσαλονίκη!!
      Σε ευχαριστώ Ιωάννα μου! Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  11. Πολύ όμορφο το κείμενο σου! Με το καλό και στις επόμενες συναντήσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρεθήκατε,ε;Τυχερές!
    Είναι πολύ όμορφο να μπορείς να κρατήσεις μια γνωριμία, μια φιλία από μακρυά...μπράβο σας που το καταφέρατε!Όσο για το ξεκατίνιασμα ,ε, συγχωρεμένο(όλες μας λίγο πολύ κάποια το κάναμε στη ζωή μας)Να περνάτε πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέκα και εσύ στο πούλμαν που θα ξεκινήσει απο Θεσσαλονίκη!! χαχαχα Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει? Εγώ θέλω και ελπίζω να καταφέρουμε να κρατηθούμε και σαν παρέα!!
      Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  13. Χιχιχι ήταν η πρώτη μου μπλοκοσυνάντιση και ενθουσιάστικα!! Περάσαμε τέλεια!!! Ποια να πρωτοσχολιάσω και για ποια να πρωτομιλήσω!!Όλες ήταν καλύτερες από ότι φανταζόμουν γιαυτό και πήγα και στη δεύτερη συνάντηση! Ανυπομονώ για την τρίτη! Ακούτε????

    Ελεάνα μου?Τέλεια τα σκίτσα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς ακούμε.... Εσείς ακούτε;;; χαχαχαχα Μόνο την επόμενη φορά να είναι χειμώνας.. για να σε γνωρίσουμε!!! :p Αυτό το είχα βάλει σαν περιγραφή αλλά το έσβησα λόγω μεγάλης ανάρτησης.. πως σε χάσαμε αφού έμοιαζες με Γαλλίδα!! Δεν ξέραμε και γαλλικά άντε να συνεννοηθούμε... χαχαχα Τελικά έφαγες την τούρτα από το σκίτσο και σου έμεινε το στυλ!! χαχαχαχα Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα μην βιάζεσαι έχω και χειμερινά look χιχιχι Τούρτα είναι αυτό που κρατάω τελικά? Τέλεια!! Πολλά φιλιά και σε αναμονή<3

      Διαγραφή
  14. Και πολύ καλά κάνεις και το λατρεύεις!
    Μου έχει δώσει κι εμένα ωραίες φιλίες και συναντήσεις ! ☺
    Μπράβο σας κορίτσια!
    Και του χρόνου να πω;
    Φιλιά κοριτσάρα μου♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Αριστέα μου! Εγώ δεν το φανταζόμουν έτσι.. νόμιζα πως θα είναι πιο κρύα η συνάντηση αλλά καμία σχέση!! Αλλά με τέτοια παιδιά... χαχαχα!
      Ελπίζω να μην χρειαστεί ένας χρόνος για να τις ξαναδώ! :))
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  15. Ε τωρα ζηλεψα κοριτσακι την επομενη φορα θελω να είμαι και γω!!!!!!!!Αγκαλιτσες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα Κατερίνα μου!! Στην επόμενη συνάντηση νομίζω πως θα πρέπει να κλείσουμε όλη τη καφετέρια!! :))) Ακουγόμαστε κιόλας... χαχαχα Φιλιά!!

      Διαγραφή
  16. Το βρίσκω εξαιρετικά όμορφο.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ! Ήταν πραγματικά όμορφα που καταφέραμε και συναντηθήκαμε τόσοι άνθρωποι, διαφορετικοί αλλά με πολλά κοινά!
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  17. Μα πόσο ήθελα να σε αγκαλιάσω σφιχτά όσο διάβαζα κάθε σου λέξη... Μα πόσο γλυκος και τρυφερός άνθρωπος είσαι... !!! Αν μπορούσα να σε περιγράψω με μια λέξη αυτή θα ήταν φως ... Ελεανάκι μου!!! Μόνο το φως σε γεμίζει ζεστασιά, φτάνει παντού και χαρίζει απλόχερα χαρά. Όπως εσύ που μας συγκέντρωσες όλες και περάσαμε τέλεια!!!! Ήταν τιμή μου που σας γνώρισα αλλά ήταν και εκπληκτικό το πόσο κοντά σας ένιωσα με μια μόνο συνάντηση.
    Το σκίτσο που ετοίμασες είναι φανταστικό... είμαστε πανέμορφες μέσα και έξω!!!! Αυτό το ένιωσε η κόρη μου και αλήθεια έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτο ενός παιδιού γιατί βλέπουν με άλλα μάτια τις ψυχές γύρω τους... και η Αναΐς μου σας λατρεψε!!! Ευχαριστώ πολύ που σας γνώρισα και θέλω πολύ να ξαναβρεθούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ μπορώ να με περιγράψω και αλλιώς με μία λέξη... χαχαχα Σε ευχαριστώ Ίρις μου!! Νομίζω πως όταν βρισκόμαστε με όμορφους ανθρώπους μας βγάζουν και όμορφα συναισθήματα και αυτό έγραψα, τα συναισθήματα που μου βγάλατε η καθεμία ξεχωριστά και όλες μαζί σαν παρέα!! Για την μικρή fashionista σε μία περιγραφή που έκανα (άλλα εσβησα λόγω χώρου) είχα γράψει πως γίναμε κολλητές.. Το κολιέ μου ήταν η αφορμή!! χαχαχα Είναι απίθανο παιδάκι να την χαίρεσαι! Αν ήταν άλλο σιγά μην καθόταν τόση ώρα..
      Φιλιά και στις δύο!

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα.. είμαστε πάντα όμορφες Ίρις μου.. Το σκίτσο απλά μας το υπενθύμισε, κάτι σαν καθρέφτης!! χαχαχα

      Διαγραφή
  18. Είναι υπεροχες αυτες οι συναντησεις .. με μπλοκερς... ρωτα και μενα που το εχουμε κανει και η φιλια αυτή κρατει καλά εδω και τρία χρονια..να μην αφήνεις να χανονται τετοιες ευκαιρίες...αφου είσι κσι κοινωνικο ατομο δεν το συζητω... να περνας παντα ομορφα μεσα απο αυτον τον χωρό που εμενα μου εχει δωσει πολλλα... να περνας ομορφα οτι και να κανεις καλο σου Φθινοπρωρο και παντα τέτοια ομορφα... φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα η αλήθεια είναι πως στην αρχή ήμουν πολύ ενθουσιασμένη με το blogging, ύστερα απο ένα χρόνο 'ξενέρωσα' (όπως έγραψα) και είχα χαλαρώσει με τις αναρτήσεις και τα σχόλια. Μετά όμως την συνάντηση με τα κορίτσια πήρα τα πάνω μου!! Υπάρχουν πολύ αξιόλογοι άνθρωποι στην μπλογκοσφαιρα!! Θα είμαι πολύ τυχερή αν καταφέρω να γνωρίσω τους μισούς από αυτούς! Το τι μου έχει δώσει το blogging σε αυτό το διάστημα το σκεφτόμουν χθες όταν έγραφα μία ανάρτηση και μου φάνηκε παράξενο και απίστευτο!
      Καλό φθινόπωρο να έχουμε και αυτές οι φιλίες να κρατήσουν για πολλά χρόνια ακόμα!!

      Διαγραφή
  19. Τι ωραία Ελεανα!!!!!!!!! Άντε να μπορέσεις να έρθεις καμιά φορά και λίγο πιο βόρεια, Θεσσαλονίκη μεριά, να τα πούμε και εμείς!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που τώρα έχω λόγο να έρθω και Θεσσαλονίκη... :)))) Μία φορά έχω ερθει χρόνια πριν για ένα επαγγελματικό ταξίδι και δεν ήξερα άνθρωπο, έκανα την τουρίστρια!!
      Πολλά φιλιά Ελευθερία μου!!

      Διαγραφή
  20. Αχ αυτές οι πρώτες συναντήσεις...... δεν ξέρεις κανέναν, και με που πρωτογνωρίζεις "την γειτόνισσα" είναι σαν να γνωριζόσασταν από πάντα.... και πίστεψε με "κρατάει χρόνια" αυτή η φιλία!!!!! Σου εύχομαι να κάνεις πολλές τέτοιες συναντήσεις και να περνάς πάντα όμορφα!!!!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς όπως τα λες Βίκυ μου!! Ήταν σαν να τις ήξερα χρόνια!!
      Χαίρομαι που ακούω από τις παλιές bloggers πως αυτές οι φιλίες κρατάνε!!
      Εύχομαι σε μία από αυτές τις συναντήσεις να γνωρίσω και εσένα!!
      Πολλά φιλιά να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  21. Ακριβώς όπως σου τα γράφει η Βίκυ η Ποδηλάτισσα...έτσι κι εμείς γνωριστήκαμε και ξανα και ξανά συναντηθήκαμε. Μπράβο σας κορίτσια, χαίρομαι που το διασκεδάσατε! Μιά απορία την έχω όμως: η Θάλεια με την Γεωργίτσα της μετακόμισαν στην Αθήνα, ή έτυχε να βρίσκονται εδώ???
    Φιλάκια και καλό φθινόπωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου δεν θα το πιστέψεις.. Η Θάλεια με την Γεωργία ήρθανε δύο φορές απο το Δίστομο προκειμένου να συναντηθούμε!! Μόνο τυχερή μπορείς να νιώθεις με τέτοιους ανθρώπους!! Μάλιστα στην δεύτερη συνάντηση ήρθαν μαζί με τη ξαδέρφη τους τη Μίνα και περάσαμε πάαααρα πολύ ωραία!! Μακάρι σε μία απο αυτές τις συναντήσεις σας να βρεθούμε όλος τυχαίως και εμείς στο διπλανό τραπέζι!! :))))

      Διαγραφή
  22. Σε νιώθω απόλυτα! Έχω αλλάξει 4 blogs, αλλά το πάθος παραμένει πάθος!
    Στην επόμενη σου βόλτα στην Αθήνα να υπολογίζεις κι εμένα, ναι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έχω ήδη σημειώσει Μάρθα μου για την επόμενη συνάντηση!! :)))
      Πρέπει να με δεις τα καλοκαίρια που δεν έχω πρόσβαση σε ιντερνετ καθημερινά, νιώθω πως κάτι μου λείπει και νευριάζω.. Είναι αυτή η καθημερινή επικοινωνία με διάφορα πρόσωπα κάθε φορά που όμως μοιράζονται την ίδια αγάπη και την ίδια τρέλα!

      Διαγραφή
  23. Βρήκα και το δικό σου (μπλογκο) όμορφο σπιτάκι ....μου αρέσουν αυτές η συναντήσεις
    είναι υπέροχες ...ευχαριστω για την επισκεψη στο μπλογκ μου ελπιζω να τα ξανά πούμε..
    καλο Σαββατοκυριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ που με επισκέφθηκες!! Εμένα ήταν η πρώτη φορά που συναντούσα bloggers και ένα τρακ το είχα στην αρχή γιατί με το που κάτσαμε για καφέ... τέρμα, άρχισα να μιλάω!! :)))
      Καλό Σαββατοκύριακο και σε εσένα!

      Διαγραφή
  24. Τι ωραία !!!
    1000 μπράβο που συναντηθήκατε !!!!
    Κάποια στιγμή στο μέλλον πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη εκδήλωση με όλους τους Έλληνες bloggers!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Άρη!! Το σχόλιο σου μου έδωσε μία ιδέα!!!
      Θα σου πω κάποια στιγμή!!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  25. Την έχω ζήσει κι εγώ την ανάλογη εμπειρία με απόλυτη επιτυχία επίσης! Το blogging είναι -και- δημιουργία νέων φιλιών! Επίσης η φωτό σας πιο πάνω είναι καταπληκτική! Καλή συνέχεια εύχομαι ! Φιλιά πολλά και καλό σ/κ σε όλες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα πάντως αυτή η εμπειρία μου άφησε κάτι πολύ όμορφο που δεν το περίμενα!!
      Πολλά φιλιά Πέτρα μου!

      Διαγραφή
  26. Όμορφη ανάρτηση
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι ωραία, Ελεάνα μου!!! Ζήλεψα!!! Στην Κρήτη πότε θα κάνουμε συνάντηση;; Τέλεια ανάρτηση και η "φωτογραφία" σας υπέροχη!!! Πάντα χαρές να σου δίνει το blogging και μόνο καλές φιλίες... Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με την Κρήτη Αφροδίτη μου το σκεφτόμουν για φέτος αλλά δεν έκατσε να έρθω Ηράκλειο! Κάθε χρόνο έρχομαι μία βόλτα... αλλά φέτος που το ήθελα.. :))) Ελπίζω όμως σύντομα!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  28. Υπέροχη ανάρτηση λες και διάβαζα τις σκέψεις μου ! Είναι υπέροχες αυτές οι συναντήσεις κρίμα που την έχασα την συγκεκριμένη ,την επόμενη φορά να υπολογίζεις και εμένα! :) Καλό blogging με πολύ δημιουργικότητα και πολλές πολλές φιλίες!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την επόμενη φορά μάλλον που θα πρέπει να κλείσουμε αίθουσα... χαχαχαχα
      Σε ευχαριστώ Anthemi, σίγουρα στην επόμενη θα είσαι μέσα!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  29. Μπορώ να φανταστώ από τώρα το χαμό που έγινε στη συνάντηση!!! Και την έκπληξη του κυριούλη με τα βιβλία επίσης!! χαχαχα!! Περάσατε τέλεια και φαίνεται από τη γραφή σου!! Το blogging τελικά είναι τρόπος ζωής -δεν ξέρεις ποτέ πού θα σε βγάλει!!! Με το καλό και το reunion κορίτσια!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κυριούλης θα μας πέρασε για τρελές... αλλά τι μας νοιάζει.. Μήπως δεν είμαστε;;; χαχαχα
      Ήταν πολύ όμορφα Μαίρη μου που γνώρισα επιτέλους άτομα που μιλούσα διαδικτυακά μαζί τους! Φιλιά!

      Διαγραφή
  30. Πάντα υπάρχουν αξιόλογα άτομα που μπορούν να μπουν στη ζωή μας και να την κάνουν να δείχνει υπέροχη ξεπερνώντας όλα τα ανούσια που πολλές φορές μας παρασύρουν αλλού αντί αλλού. Χαίρομαι που περάσατε όμορφα. Καλό Φθινόπωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου ακριβώς όπως το είπες!! Και να σκεφτείς ότι συναντηθήκαμε την πρώτη φορά λίγες μέρες αφού είχαν κλείσει οι τράπεζες.... Σημασία δεν δώσαμε και ξεφύγαμε για ένα 4ώρο συζητώντας διάφορα θέματα που με φίλους δεν έχω την δυνατότητα! Χάρηκα πολύ που με τα κορίτσια βρήκαμε τόσα κοινά και ήταν σαν ήμασταν φίλες χρόνια!

      Διαγραφή
  31. Πόσο μα πόσο χάρηκα με αυτό που άκουσα!!!! Μπράβο ρε κορίτσια! Μπράβο που συντονιστήκατε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι μου καλά το είπες, συντονιστήκαμε!! Το θέλαμε όμως τόσο πολύ όλες.. ακόμα η Θάλεια με την Γεωργία που μένουν μακριά τα κατάφεραν! Φιλιά!

      Διαγραφή
  32. Αχχ τι συγκίνηση! Είναι σαν να το ξαναζώ! Διάβαζα την ανάρτηση με τρόμο μήπως πιο κάτω δω την πραγματική φωτογραφία αλλά εσύ μας έντυσες και μας στόλισες και γίναμε κουκλακια! Πιστεύω ότι φτιάξαμε το τέλειο παρεάκι και θα έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας!
    Άντε επειδή είσαι εσύ σου έχω και βραβειάκι! Πέρνα μια βόλτα όποτε έχεις κέφι να το παραλάβεις!
    http://sundaysprojects.blogspot.gr/2015/09/liebster-award-discover-new-blogs-092015.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα είσαι καλά?? θα έβαζα την φωτογραφία?? Ειδικά μετά τις διακοπές δεν ποστάρω φωτογραφίες του εαυτού μου... για ευνοήτους λόγους! Χαίρομαι που το βλέπεις και εσύ έτσι γιατί εγώ έχω χαρεί και περιμένω πως και πως να ξαναβρεθούμε!! ;)
      Ευχαριστώ και για το βραβείο!! Φιλιά Κατερίνα!

      Διαγραφή
  33. Ελεάνα μου πάλι τελευταία βλέπω την ανάρτηση. Κορίτσια πρέπει να με συγχωρήσετε για την αργοπορία μου αλλά δεν τα καταφέρνω με τον χρόνο μου. Θα τα παρατούσα όμως όλα για να ξανασυναντιόμασταν πάλι. Περάσαμε φανταστικά με τη Γεωργία και σας έχουμε όλες μέσα στην καρδιά μας. Είσαστε όλες καταπληκτικές και τα καλύτερα πρότυπα που θα μπορούσε να έχει η Γεωργία που σας θαυμάζει πάρα πολύ. Να αναφέρω ότι αν δεν την έφερνα στη συνάντηση με απείλησε ότι θα ερχόταν μόνη της να σας βρει. Και η Μίνα μου είπε ότι πέρασε υπέροχα και χάρηκε πάρα πολύ που σας συνάντησε. Ελεάνα μου σε ευχαριστούμε πολύ που μας έδωσες την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε από κοντά. Τα σκιτσάκια είναι φοβερά!! Φιλάκια πολλά πολλά πολλά σ όλες σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το παιδί εξ αρχής το είχα συμπαθήσει... τίποτα δεν είναι τυχαίο!! :))) Είναι δυναμικό κορίτσι και ευγενέστατο, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά!
      Θάλεια μου σε ευχαριστώ που έκανες τόσο δρόμο δύο φορές!! Ήταν έκπληξη η Μίνα!! Γιατι αν και δεν είναι blogger κόλλησε με την παρέα! Αυτό ήταν το όμορφο τελικά σε αυτή την συνάντηση, διαφορετικοί χαρακτήρες που όμως ταιριάξαμε σε μία παρέα!! Φιλιά πολλά και στις τρεις σας και στην Γεωργία ένα παραπάνω ;)

      Διαγραφή
  34. ΖΗΛΕΥΩ!!!!! Πότε θα ξανάρθεις Κρήτη να βρεθούμε κάπου στο ενδιάμεσο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με την συνάντηση με την Κρήτη πρέπει να γίνει... Έχουμε μαζευτεί πολλές για την συνάντηση!! Μακάρι να τα καταφέρω σύντομα!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου