Το μπερδεμένο μου καθιστικό!

Έχουμε μεταφερθεί. Αν θες να διαβάσεις την ανάρτηση πρέπει να πατήσεις το παρακάτω λινκ!

Σχόλια

  1. Καλέ, πού ζω εγώ? Δεν άκουσα τίποτα για το σεισμό!
    Μήπως εσύ ταρακούνησες το νησί με τις τσαχπινιές σου και την παλαβομάρα σου?!
    ;-)
    Δεν ξέρω τί αλλαγές θα κάνεις ακόμα, πάντως αυτό που βλέπω εγώ, μου αρέσει τρελά!!!
    Και από πλευράς διακόσμησης και από πλευράς φωτογραφίας! Αλήθεια, σαν να ξηπήδησαν από περιοδικό είναι οι φωτογραφίες σου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, κούκλα μου!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχα πόση ώρα γελάω με το σχόλιο σου!!! Είδες τι κάνουν τα τσαλιμάκια μου?? :p
      Σου στέλνω ένα γλυκό φιλί για τα καλά σου λόγια Γιάννα μου!!
      ΥΓ Αν ποτέ κάτι πάει στραβά θα το γυρίσω στην φωτογράφια.. ;) Πλάκα πλάκα έχει αρχίσει και μου αρέσει να φωτογραφίζω τα πάντα όμως!
      Καλη εβδομάδα!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο το μπερδεμένο σου καθιστικό!!! Όσο για τον καιρό ασχολίαστο. Που θα πάει κάποια στιγμή θα αποφασίσει!!! Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι να αποφασίσει Μαρία μου ο καιρός τα νεύρα μας θα τα έχουν γίνει κρόσσια!!! :)) Ευχαριστώ!! Καλή εβδομάδα!!

      Διαγραφή
  3. Αν θεωρείς το σαλόνι σου μπερδεμένο, που να δεις το δικό μου! Αχταρμάς, ταραμοσαλάτα, αγγουροντοματοσαλάτα, σαλάτα του σεφ, τουρλού τουρλού....ουφ χόρτασα!!! χαχαχα
    Μου αρέσει το σαλόνι σου λοιπόν!! Μου φαίνεται ευήλιο, ευάερο και άνετο και συνειδητοποιώ πόσο μικρό είναι το δικό μου τελικά και απορώ πως χωράμε!
    Ελπίζω (παρά τους σεισμούς και την κακοκαιρία) να πέρασες πολύ όμορφα στη Κρήτη!!
    Φιλάκια πολλά και μία υπέροχη εβδομάδα σου εύχομαι!!
    Υ.Γ Ωραίο το δωράκι της Χριστίνας, εύχομαι να σας φέρει πολύ γούρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχα Τι ακριβώς κάνεις στο σαλόνι σου Αλεξάνδρα??
      Και εμείς μόλις μετακομίσαμε απόρησα πως χωρούσαμε στο προηγούμενο σπίτι και που ήταν όλα αυτά τα πράγματα και πως είχα στριμώξει τόσα έπιπλα!
      Καλά ήταν στην Κρήτη, ένα ευχάριστο διάλειμμα.
      Το γούρι της Χριστίνας είναι πολύ ωραίο και ταιριάζει με όλες τις εποχές ;) Θα καταλάβεις και σε άλλη ανάρτηση! Καλή εβδομάδα!! :))

      Διαγραφή
  4. Πολυ ομορφο το καθιστικό σου! Είμαι σίγουρη πως οτάν κατασταλαξεις θα είναι ακόμα ομορφότερο! Καλη εβδομαδα! Φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Σωτηρία μου! Εγώ έχω κατασταλάξει... ο καιρός δεν μου κάνει την χάρη! Μην με πείτε και αναποφάσιστη.. χαχαχαχαχα
      Καλή εβδομάδα!!

      Διαγραφή
  5. Τι φοβερός χώρος Ελεάννα μου!! Μεγάλος, φωτεινός, ευάερος και ευήλιος που λένε! Μια χαρά τέλεια είναι η διακόσμηση σου καθώς και η πανοραμική σου η φωτογραφία!!, Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα, θα μπει ο Μάης στα σπιτικά μας, δε μπορεί!! χαχα!! Πάντως και εμένα τα καλοκαιρινά μου, βρίσκονται ακόμα σε κουτιά! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μεγάλος χώρος Βέρα μου και πολύ φωτεινός!! Την πρώτη φορά που το είδαμε το σπίτι, εγω χάρηκα και έψαχνα να δω πως μπορώ να βολέψω τα έπιπλα μου.. (λες και δεν θα με χωρούσε) :)))
      Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  6. χαχαχαχα γελαω μαζι σου Ελεανα....εσυ καμαρι μου δεν ελεγες ότι δε θες τη ζεστη και θες κρυο και γιορτες Χριστουγεννιατικες??? ε για σενα το κανει ο καιρος!!!! χαχαχαχα

    μια χαρα το καθιστικο! και το σεμεδακι ταιριαξε μουρλια! θα τη βρεις την ακρη ειμαι σιγουρη! και ανυπομωνω να δω τι αλλο θα δημιουργησεις!

    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το έλεγα... αλλά έχω πονηρά σχέδια και με τις βροχές δεν γίνονται!!! χαχαχαχα
      Κοίτα δεν θέλω ζέστη, δεν την αντέχω.. Μου αρέσει μέχρι και την άνοιξη μετά υποφέρω! Και πως είναι δυνατόν να στολίζω Μάη μήνα Χριστουγεννιάτικα?? Θα με περάσουν για τρελή! χαχαχαχα Αν είναι να έχουμε 4-5 μήνες Χριστούγεννα.. το συζητάμε..
      Φιλιάαα!

      Διαγραφή
  7. Και μονο με την αξέχαστη ατάκα Περάσετε αν γουσταρετε γελαω καλη μου Ελεαννα ...είσαι το κάτι άλλο... τέλος οφείλω να πω οτι έκανες ενα Πόλυ ευχάριστο περιβαλλον και άνετο φωτεινό και με ωραία διακοσμητικά αντικειμενα...πεθυμησα το γράψιμο σου...με ανασαίνει ευχάριστα Φιλακια πολλά πόλλα αααα γελασα και με τον σεισμό που βιωσες εδώ στην Κρήτη....εύχομαι να μην κουνηθουμε αλλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα πραγματικά αξέχαστη ατάκα!! εγώ το λέω σε όποιον έρχεται για φαγητό Μαρία μου!! χαχαχαχα Αν θυμάσαι σε εκείνη την φάση το είχε πει!!
      Σε ευχαριστώ Μαρία μου και ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να έρθω και Ηράκλειο!! Εμείς στα ανατολικά το νιώσαμε καλά αλλά εσείς νομίζω με περισσότερη διάρκεια! Ευτυχώς που ήμασταν στο χωριό εκείνη την ώρα και όχι σε πολυκατοικία!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  8. Τα μαξιλαράκια του καναπέ είναι πανέμορφα!!! Αν θες να ξεμπερδέψεις το καθιστικό σου να τα βγάλεις και...(χεχεχε) να μου τα δωρίσεις ...
    Φέτος η αλήθεια είναι ότι ο καιρός παίζει με τα νεύρα μας.Πού θα πάει;Στο χέρι του είναι;Θα φτιάξει!
    Ωραίο το δωράκι της Χριστίνας και ακόμη πιο ωραία η σκέψη της.Φιλιά πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχα Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο!! Με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο!! χαχαχαχαχα Μου είχαν λείψει τα σχόλια- πάσες!!! :))
      Μα εδώ εγώ και έχω πάρει ανάποδες με τον καιρό! Αυτό είναι σπάσιμο νεύρων!
      Φιλιά πολλά Αλέκα μου!!

      Διαγραφή
  9. Πολύ όμορφο και cozy το καθιστικό σου!! Να σου πω εγώ το γύρισα στο καλοκαιρινό του το σπίτι, κόντρα στον καιρό !! Χα χα! Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανες Αθηνά γιατί αν περιμένεις... δε σε βλέπω να τα στολίζεις φέτος!! :))) Τσάμπα θα πάνε! Καλή εβδομάδα!!

      Διαγραφή
  10. Πρόλογος: Η αναφορά σου στις ελληνικές ταινίες με τρελαίνει!!!! Και το περάστε αν γουστάρετε είναι από ταινία αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο της... θυμάμαι την Νοταρά με το "μπουρλότοοοοοοοοοο".
    Κυρίως θέμα: Εντάξει βρε φιλενάδα ... δεν το λες αυτό το θολωμένο μου μυαλό σαλόνι! Μια χαρά είναι όλα για να δημιουργούν μια cozy ατμόσφαιρα. Τι ήθελες με 10 βαθμούς να βάλεις κοχύλια; Ο χώρος είναι υπέροχος και φωτεινός με τόσα παράθυρα και τα έπιπλα έκατσαν μια χαρά! Σιγά σιγά θα βγουν τα σκούρα και θα μπουν τα ανοιχτόχρωμα! Η παρουσία σου προκαλεί σεισμικές δονήσεις σε ολόκληρα νησιά! Αν είναι έτσι μανούλα μου πρόσεχε την επόμενη φορά! Μην χάσουμε την Κρήτη μας!
    Επίλογος: Νάσαι καλά κορίτσι μου να χαίρεσαι το σπίτι σου και εύχομαι το γούρι να σου χαρίσει ότι ποθεί η καρδούλα σου... πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτη η γυναίκα μου!! Όταν η υπηρέτρια παίρνει την θέση της Βιουγιουκλάκης ως κυρία και πετάει την μία κοτσάνα πίσω από την άλλη!! Στην ίδια ταινία ήταν και η νοταρά με το μπουρλότο και το σόδομα και γόμορα!! χαχαχαχαχα
      Μου κόλλησες και το Θολωμένο μου μυαλό.... και το τραγουδάω συνέχεια χαχαχαχα
      Κανέλες και μαργαρίτες... είναι λίγο και από όλα!! Μην σε ακούσει ο μπαμπάς μου γιατι θα πει πως δεν είναι η παρουσία μου αλλά τα κιλά μου που προκαλούν τις δονήσεις!!! χαχαχαχαχα
      Χίλια ευχαριστώ για το γούρι!!!
      Καλή εβδομάδα Χριστίνα!!

      Διαγραφή
  11. Όμορφο το καθιστικό σου
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και γιατί να μη βγάλεις τα κουκουνάρια ξανά;; Σιγά, και τι έμεινε; Μη νομίζεις. Το καλοκαίρι έρχεται, να 'σου κι ο Σεπτέμβρης όπου να 'ναι και μετάαααααα.....όχι μόνο κουκουνάρι, αλλά ολόκληρο το "δέντρο" θα ταιριάζει μια χαρά!!!! Αχαχα! Τρίγωνα κάλαντα μες στη γειτονιά! Πολύ ωραίο έγινε το σαλόνι αφού! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχα όσο και να με προκαλείς... δεν το βγάζω από την κούτα λεεεεμεεεε!!! όχι πως δεν θα το ήθελα... αλλά για να αποφύγω την άσπρη μπλουζα που δένει πίσω! Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση αυτή την φορά θα τους καλέσει... χαχαχαχαχαχα
      Φιλιά πολλά Πέτρα μου!

      Διαγραφή
  13. Χριστός Ανέστη! Ήρθες Κρήτη και δεν εστειλες ενα μυνημα; ;; Τέλος Πάντων!! Έπρεπε να ζήσεις το σεισμό στη γειτονιά μου να δεις γέλιο!! Όλοι να είμαστε στο δρόμο και να βλέπω τη γειτόνισσα απο το ανοιχτό παράθυρο απέναντι να είναι αταραχη πανω απο το νεροχύτη. Της χτυπάνε το κουδούνι και της λενε για το σεισμό και απαντάει : ΕΓΏ ΈΧΩ ΕΠΑΕ ΤΟ ΖΟΡΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΓΕΡΕΨΩ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ. ΜΟΥ ΛΈΤΕ ΚΟΥΖΟΥΛΑΔΕΣ!! ΠΟΣΗ ΏΡΑ ΔΑ ΚΟΥΝΕΙ Ο ΣΕΙΣΜΌΣ!! ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΝΈΟΙ ΕΊΣΑΣΤΕ. ΠΟΛΛΆ ΜΥΓΙΑΓΚΙΧΤΟΙ!! 'ΜΥΣΤΙ ΤΙ ΜΟΥ ΚΎΡΙΕ ΜΠΛΙΟ!!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς Ελεαννα!ΟλοΌλο το βράδυ γελούσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη Ειρήνη μου!
      χαχαχαχαχαχαχα αυτό το ζόρε μου όποτε το ακούω δεν ξέρω γιατί, γελάω! Καλά η γειτόνισσα σου έδωσε ρεσιταλ!!! :)) Τουλάχιστον ξεχάσατε την τρομάρα για λίγο!!
      Τώρα για να σου πω την αλήθεια και εμείς ήμασταν στο χωριό και μόνο πέντε άνθρωποι πεταχτήκαμε έξω.. οι άλλοι συνέχισαν τον ύπνο τους. Βέβαια και εγώ στις 5 το πρωί που έκανε τον επόμενο δυνατό, ξανά έπεσα για ύπνο.. έκανε και κρύο.. που να πάω λέω! :))))
      Ειρήνη μου δεν μένουμε Ηράκλειο αλλά Σητεία και επειδή ήταν λίγες και οι μέρες δεν καταφέραμε να έρθουμε βόλτα προς τα μέρη σας. Ελπίζω όμως το καλοκαίρι να την κάνω την εκδρομή!!
      Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  14. Και λες και ξεπήδησες από περιοδικό για το σπίτι! Όχι εσύ ...εντάξει! Το σαλόνι σου!
    Σούπερ! Όταν το καλοκαιριάσεις ..ξέρεις μια σχετική ανάρτηση παρακαλώ!
    Φιλιά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα εγώ προσωπικά δύσκολο να ξεπηδήσω από περιοδικό!! χαχαχαχαχα
      κάτσε να καλοκαιριάσει πρώτα... :)) Πολλά φιλιά Αριστέα μου!

      Διαγραφή
  15. Ίσως έτσι μπερδεμένο να είναι και πιο ωραίο!! Να σε κρατάει σε εκγρήγορση και να μη βαριέσαι ;) Εμένα πάντως μ'αρέσει όπως το έχεις και είμαι σίγουρη οτι με τον καιρό οι πινελιές σου θα το τελειοποιήσουν! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω φτάσει στο σημείο να αναρωτιέμαι... Καλά δεν βαριέμαι να τα πηγαίνω-φέρνω?? χαχαχα Σε ευχαριστώ Νατάσα μου! Καλημέρα!

      Διαγραφή
  16. Αν έτσι είναι το μπέρδεμένο καθιστικό που να δεις το δικό μου φιλενάδα! Μια χαρά είναι το σαλόνι σου και όπως λες έχει από όλα τα καλά! Τώρα που θα πάρει και το καλοκαιρινό του look θα γουστάρεις ακόμα παραπάνω! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έχεις απλώσει στο σαλόνι σου Λίλια?? Τσουρέκια, μερέντες, μπισκότα, κουλουράκια... :)) Έρχομαι και εγώ να κάτσω στο σαλόνι σου αν είναι έτσι! Καλά δεν καίγομαι ντε και καλά να θυμίζει καλοκαίρι.. απλά θέλω να αποφασίσει τι θα κάνει... και βασικά να μην βρέχει!

      Διαγραφή
  17. Καλησπέραα!!Για τον καιρό θα συμφωνήσω, για το καθιστικό σου θα διαφωνήσω..Εγώ το λάτρεψα, τον καιρό πάλι κοντεύω να τον μισήσω...Αλλά είμαι και περίεργη να δω τις αλλαγές που θα ετοιμάσεις! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καιρός με νευρίασε και εμένα Ντίνα, μία ζέστη μία κρύο... ιδανικό για κρυολογήματα και ιώσεις! Έφευγες το πρωί με ένα ζακετάκι, στην μέση της μέρας έσκαγες, μετά βροχή και μέχρι να επιστρέψεις κρύο.
      Εγώ γελούσα με το σαλόνι μου και τα στικς κανέλας από την μία και τις μαργαρίτες από την άλλη.. Καλημέρα!! :))

      Διαγραφή
  18. Και περάσαμε, αλλά και γουστάραμε !!!!!
    Πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα. Μ α ρέσει πολύ το γουράκι !!!!!
    Καλή εβδομάδα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ράνια μου!!
      Χαίρομαι που σου άρεσε!! Και τι.. δεν πρόλαβα να βγάλω και καφέ!!! χαχαχα
      Καλημέρα!! :))

      Διαγραφή
  19. Μετά από τόσα καλά σχόλια για το σαλόνι σου Ελεάνα, νομίζουμε πως πείστηκες πως είσαι λίγο αυστηρή!!! Θα την βρεις εσύ την άκρη πάντως, δε σε φοβόμαστε! Άσε που εμείς, περάσαμε αφού γουστάρουμε! χαχαχα Φιλιά, καλή εβδομάδα κούκλα!!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει το σαλόνι... απλά με παραξένευε το γεγονός πως ερχόταν Πάσχα και εγώ είχα ακόμα τις κανέλες. Πόσο πίσω έχω μείνει σκέφτηκα χαχαχαχαχα Τελικά τις έβγαλα γιατί έπιασε ζέστη! Από εδώ και πέρα έχω πονηρά σχέδια ;) Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!

      Διαγραφή
  20. Καλέ που το βλέπεις μπερδεμένο το σαλόνι..... μια χαρά είναι και σαν να είναι από περιοδικό!!!!!! Τώρα βέβαια μας έχεις κάνει να περιμένουμε με αγωνία τις αλλαγές για το καλοκαίρι!!!!! Φιλιά... Καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Βίκυ μου!! εεε μία κράτηση ταυτότητας την έχει πάθει!! Κανέλα και μαργαρίτα?? χαχαχαχα Και εγώ δεν κρατιέμαι να κάνω αυτές τις αλλαγές!!! ;) Πολλά πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  21. Πολύ ωραίο το σαλόνι σου, Ελεάννα μου, και πολύ κομψό!
    Μην βιάζεσαι καλέ για τα καλοκαιρινά...ο καιρός έχει τρελλαθεί!
    Κι εγώ τώρα που σου γράφω, έχω μια σομπίτσα δίπλά στο γραφείο μου!
    Πανέμορφο το γουράκι της Χριστίνας, όπως και το γυάλινο ρεσώ της φίλης σου!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάνα μου είναι δύο μέρες τώρα που η θερμοκρασία χτυπάει 26-28. Και αναρωτιέμαι τώρα τι να κάνω.. κατεβάζω καλοκαιρινά ή όχι? χαχαχαχα έβαλα και άλλο μπελά στο κεφάλι μου!! Το βράδυ πάλι είναι παράξενο, έχει ψύχρα! Άντε βγάλε άκρη!!
      Είναι πανέμορφα και τα δύο δώρα και ταίριαξαν στο όλο σκηνικό. Καλημέραααα!! :))

      Διαγραφή
  22. Welcomeeeeeeeeeee!!!
    Βρε συ Ελεανα γιατι να το αλλαξεις δηλαδη αφου τελειο ειναι και ετσι !
    Ειναι κομψοτατο το σαλονι σου και τα χρωματα αυτα που εχεις δεν περιοριζουν..
    Εμενα μ αρεσει παντως.
    Οσο για τον καιρο μας.. Ας μην το σχολιασω γιατι θα με παρουν τα νευρα
    Καλη εβδομαδαααα.
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα Καλώς σας βρήκαμεεεεεε Μαρία μου!!
      Μα καλά σε εσάς την προηγούμενη εβδομάδα είχε χιονόνερο.. Πάμε καλά? Και να πεις πως ήμουν κάπου σε χώρα του βορρά... χαχαχαχα Αλλά να μην γκρινιάζουμε κιόλας γιατί μόλις πλακώσει η ζέστη αλίμονο μας! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα!!
      Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  23. Για…..κουνημένη με 6.2 Ρίχτερ μια χαρά σε βρίσκω και με πολύ διάθεση για αλλαγές στο σπιτικό σου!χα,χα,χα
    Το σαλόνι σου πανέμορφο!
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνω και εγώ η κουνημένη!!! χαχαχαχαχα (απίθανος ο χαρακτηρισμός) Αφού ήμαστε όλοι καλά και έμεινε μόνο στο κούνημα Δόξα το Θεό να λέμε!! Και μην ξεχνάς πως το κούνημα ήταν στην Κρήτη.. εδώ αισθάνομαι ασφάλεια... λέμε τώρα.. μην ακούσει και το σύμπαν!
      Σε ευχαριστώ Χριστίνα μου!!

      Διαγραφή
  24. Η αληθεια ειναι οτι σας έτυχαν πολλες αναποδιές, τώρα ομως που έφτιαξε ο καιρός θα τον εκτιμήσουμε περισσοτερο (μέχρι να αρχίσουμε να γκρινιάζουμε για την αφόρητη ζέστη). Εμένα μου αρεσει παρα πολυ το καθιστικό.....περιμενω να δω κ την καλοκαιρινή εκδοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)) Εμάς μας βλέπω Ευαγγελία μου σύντομα να φτάνουμε στο άλλο άκρο της γκρίνιας. Σήμερα έπιασε του 29 βαθμούς και δεν έχω κατεβάσει ακόμα καλοκαιρινά! :)

      Διαγραφή
  25. Με τα μπερδέματα του καιρού μπερδεύονται και τα καθιστικά και οι ντουλάπες μας...έτσι είναι η Άνοιξη με τα σκαμπανεβάσματά της! Πάντως το σαλόνι σου πολύ μου αρέσει, το έχεις διακοσμήσει ιδανικά, ζεστό και φιλόξενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία μου χαίρομαι που το θεωρείς ζεστό και φιλόξενο γιατί αυτό είναι κάτι που θέλω περισσότερο από όλα!
      Μην μιλήσω για τις ντουλάπες μας, ακόμα τα χειμωνιάτικα έχω, δεν περίμενα τέτοια απότομη αλλαγή. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  26. Ελεανάκι μου γλυκό επιτέλους γύρισεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μου έλειψαν οι αναρτήσεις σου και οι εικόνες φυσικά από το ζεστό και φιλόξενο σπιτικό σου!!
    Είναι πανέμορφο και δεν ξέρω γιατί σε έχει μπερδέψει...εγώ βλέπω καινούργιες πινελιές που του δίνουν χαρακτήρα και προσεγμένα διακοσμητικά!!
    Με γειά το το κρυστάλλινο φωτοφόρ, είναι τόσο στυλάτο, αλλά και το γούρι της Χριστίνας...δεν έχω λόγια για την χειρονομία της!!!!
    Ξεκουράσου αναπαυτικά στον καναπέ προς το παρόν και εμπνεύσου ιδέες γιατί οι ζέστες έρχονται και θέλουμε να δούμε την καλοκαιρινή σου διακόσμηση!!!!!

    Καλημέρα όλη μέρα & φιλάκια πολλά κοριτσάκι μου!!!!:)**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γύρισααααααα Ελένη μου, γύρισα!!!
      Εμένα για να σου πω την αλήθεια μου φάνηκε παράξενο το Πάσχα που είχα τις κανέλες ακόμα στο τραπεζάκι, τις μαργαρίτες, τα Πασχαλινά αυγά μου... κοινώς ενα τουρλουμπούκι!!
      Αφού μάζεψα τα αυγά προτού φύγουμε χιχιχιχι δεν άντεχα να τα βλέπω όλα έτσι!
      Ζέστες ήρθανε... Πολλά πολλά φιλιά!! :))

      Διαγραφή
  27. Γυρίσατεεεεεεεεεεε; Χαχαχαχ πολύ γέλασα Ελεάνα μου!! Καλά, τι σούπερ σαλόνι είναι αυτό που έφτιαξες!! Πολύ κομψά και όμορφα συνδυασμένα όλα και πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!! Πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο δημιούργησες και με τέτοια κρύα είναι ότι πρέπει!! Το χρώμα των επίπλων σου όμως είναι τέτοιο που με λίγες κινήσεις θα μετατρέψεις τον χώρο σου σε ανοιξιάτικο, αρκεί βέβαια να έρθει η άνοιξη. Σήμερα το πρωι εμείς είχαμε 12 βαθμούς. Ανέβηκε πάντως από το 7 που είχαμε τις προηγούμενες μέρες. Εγώ έχω ακόμη τα κουκουναράκια μου χαχα. Καλά πότε έγιναν τόσοι σεισμοί στην Κρήτη; Δεν βλέπω τηλεόραση και δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται στον κόσμο. Ανυπομονώ να δω την καλοκαιρινή εκδοχή του σαλονιού σου Ελεάνα μου. Και πάλι καλορίζικο το σπίτι σου, να το χαρείτε και το υπέροχο γούρι της Χριστίνας να σας φέρει πολύ τύχη! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανες Θάλεια και κράτησες τα κουκουνάρια, το μετάνιωσα που τα μάζεψα νωρίς.. Γιατι ο καιρός δεν βοηθούσε για κάτι άλλο.Πάντως τώρα φαίνεται να έπιασαν οι ζέστες για τα καλά... Πάει η άνοιξη περίπατο.. :(
      Έκανε σεισμό αλλά και το είπανε αλλά τα δικά μας μέρη τα ξεχνάνε και δεν τα αναφέρουν...
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Φιλιά στην Γεωργία!! :))

      Διαγραφή
  28. Φυσικά και θα περάσουμε και θα στρογγυλοκαθήσουμε για κουβεντούλα, αν σκάσει μύτη και κανένα κέρασμα θα ψαχνεις τρόπο να μας διώξεις! Πολύ ζεστο και φιλόξενο καθιστικό!
    Ο καιρός μας τα μπέρδεψε κάπως φέτος. Εδώ μέχρι τη Μ Πέμπτη χιόνιζε, αλλά τωρα μας αποζημιώνει με κάτι απίστευτες λιακάδες έξω καρδιά!
    Να περνάτε καλά, το καλοκαίρι φτάνει, τα βήματά του ακούγονται πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτό το σπίτι Νίκη μου το γλυκό παλεύουμε να μην υπάρχει... χιχιχιχι Ερχεται αυτό και εμείς το διώχνουμε!! ;) Ελάτε εσείς για κουβεντούλα και δεν πρόκειται να σας διώξω, πέτυχες τους ανθρώπους που στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν!! χαχαχαχα
      Το καλοκαίρι ήρθε!!! Πιάσαμε το 29!

      Διαγραφή
  29. Πανέμορφο καθηστικό!!!! Ζεστό, οικογενειακό, στιλάτο και μοδάτο!
    Εμένα πάντως μου αρέσει έτσι όπως είναι κι ας έχει στικς κανέλας που παραπέμπουν σε χειμώνα!!!!
    Η πανοραμική φωτό μου άρεσε πολύ!!! Ηλιος μπαίνει από παντού! Τι τύχη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Χρυσαυγή!!
      Δεν λες πάλι καλά που δεν ξανά έβγαλα τα κουκουνάρια... χιχιχι Σκέψου πως εμφάνισα τα πασχαλινά μπιχλιμπίδια και τα έκρυψα μία εβδομάδα μετά. Ήταν γελοίο όταν έξω έβρεχε και είχε τόσο κρύο εγώ να έχω αυγά και κοτόπουλα!!!
      Είναι πραγματικά ηλιόλουστο σπίτι αλλά δεν θα άντεχα σε σπίτι χωρίς φως, νιώθω να με πνίγει! :))

      Διαγραφή
  30. το σαλόνι σας είναι υπέροχο Ελεάννα!!~μου άρεσε πολύ το μεγάλο ρολόι τοίχου και το χρώμα το σκούρο( καφετί)??..!!!!!!!!!!!επίσης τα μαξιλάρια σου με την Aundrey και το Big Ben ( μα φυσικά)!!!!!!!...ζηλεύω απίστευτα τα γυάλινά σου με τα κεριά μέσα !!~...και τα φαναράκια σου ...εγώ λόγω παιδιών δεν μπορώ να έχω τίποτα αυτά στολισμένο..μόνο ότι δεν σπάει...!!!!!!~!~επίσης και οι κουρτίνες σου είναι πολύ όμορφες...δεν άφησα και κάτι..!!~~πρέπει να βρήκατε υπέροχο σπίτι..!!με καλή διαρρύθμιση...ή τουλάχιστον έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ από τις φωτογραφίες..ουδεν κακόν αμιγές καλού, μιας και θυμάμαι ότι φύγατε άξαφνα από το παλιό σας σπίτι την περίοδο των εορτών..τα φιλιά μας από Αθήνα!!~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σπίτι είναι πολύ όμορφο Ευη μου (στα δικά μας μάτια τουλάχιστον) και χαιρόμαστε που το βρήκαμε και συμφωνήσαμε γιατί κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή!!!
      Δεν ήταν προγραμματισμένη η μετακόμιση ήμαστα και λίγο δυσαρεστημένοι με τον ιδιοκτήτη.. αλλά δεν πιστεύαμε πως θα βρούμε τόσο εύκολα σπίτι και έτσι όλα έγιναν στο άψε σβήσε. Ούτε εγώ δεν ήμουν προετοιμασμένη ψυχολογικά.. :)) Τα μαξιλαράκια εννοείται πως όταν τα βρήκα τα πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη!! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  31. Τι να πω για την τύχη σας! Ο σεισμός είναι το χειρότερο μου. Εσείς όμως κουνηθήκατε για τα καλά!!

    Μην αγχώνεσαι Ελεάννα. Κάπως έτσι και το δικό μου καθιστικό, μπερδεμένο. Όπως είπες και sticks κανέλας και πασχαλιές και λευκά και σκούρα. Που θα πάει, θα ξεμπερδευτούμε όμως. Ο καιρός καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και καλοκαιριάζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να δεις Χριστίνα που εγώ δεν είχα ξανά περάσει τόσο δυνατό σεισμό.. Το 99 έλειπα Αγγλία. Και στην αρχή καθόμουν ατάραχη και έπινα καφέ ενώ φώναζε μία θεία σεισμός σεισμός και το σπίτι λες και το είχαν βουτήξει από τα 'μαλλιά' και το κουνούσαν πέρα δώθε. Σηκώθηκα όταν είδα τους άλλους να σηκώνονται να φύγουν γιατι έλεγαν πως είναι δυνατός (και είχε και διάρκεια).. εκεί αντιλήφθηκα την σοβαρότητα! Βέβαια τα ξημερώματα που ξανα έκανε δεν βγήκα έξω.. Ήταν και ο κόσμος ψύχραιμος στο χωριό, δεν βγήκαν παρα ελάχιστοι στον δρόμο.
      Καλοκαίριασε εδώ!! :))

      Διαγραφή
  32. Πολύ όμορφο το μπερδεμένο σου φωτιστικό Ελεάννα!!Μου αρέσουν πολύ οι πουά κουρτίνες,το μαξιλαράκι-πρωινό στο Τίφανυςκαι το πλεκτό σεμεδάκι πάνω στο ψάθινο σουπλά δίνει μια πινελιά πολυτέλειας,vintage και ρομαντισμού!!Α,επίσης σίγουρα στο σαλόνι σου θα πηγαίνουν οι πινελιές στο χρώμα του χαλκού,που λέγαμαι χθες.Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι τέλειο το μαξιλάρι της Audrey?? Την λατρεύω και μαζί με αυτή και την ταινία αλλά και το My fair Lady! Το σύμβολο της απόλυτης κομψότητας!!!
      Σε ευχαριστώ Ιωάννα μου! Μέχρι πρότινος δεν τον είχα σκεφτεί το χαλκό αλλά και τώρα που ο είδα στην πράξη για αλλού το θέλω ;) Καλό μήνα!

      Διαγραφή
    2. Α,καλά ότι θέλω γράφω,το μπερδεμένο καθιστικό εννοούσα!

      Διαγραφή
  33. Περνάμε εννοείται!!! Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και φυσικά μας αρέσει το καθιστικό σου, είμαι σίγουρη θα βρεις σύντομα το στυλ που θες να του δώσεις.. αν και όπως είναι ζεστό και cosy τέλειο το βρίσκω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει η διακόσμηση έτσι όπως βγήκε Ίρις μου απλά μου φάνηκε αστείο να έχω μαργαρίτες παρέα με τις κανέλες!! :))) Με την καλοκαιρινή 'φαση' δεν είχα ποτέ καλή σχέση!! χιχιχι Φτιάχνω και πίτα όταν έχω καλεσμένους ;)

      Διαγραφή
  34. Έλα ντε, γιατί το λες μπερδεμένο ;;; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται, ειδικά στην τελευταία φωτό. Σιγά σιγά θα το διαμορφώσεις ακριβώς όπως θέλεις !!!!
    Καλό βράδυ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπερδεμένο το νιώθω Άρη!! Χειμωνιάτικα ανοιξιάτικα όλα μαζί ενας αχταρμάς!! :)) ένας αστερίας λείπει να συμπληρωθεί το καρέ!! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  35. Γιατί μας το κρατούσες κρυμμένο το σπίτι σου πουλάκι μου τόσο καιρό;; είναι τόσο όμορφο και φωτεινό!! έχει αέρα και χώρο!! και μ αρέσουν τρελά οι καναπέδες σου, δε θυμάμαι να τους έχω ξαναδεί σε ανάρτηση!! Και το νέο σου φαναράκι και το γουράκι της Χριστίνας είναι τόσο γουστόζικα!! Να το χαρείτε το σπιτάκι σας γιατί το φτιάξατε με αγάπη και φαίνεται!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα Το κρυφό καθιστικό!!! χαχαχαχαχα
      Λοιπόν, οι καναπέδες αγοράστηκαν αφού πρώτα είχαν δοκιμαστεί στης μαμάς μου το σπίτι (που είχε ίδιους) και ήμασταν σίγουροι πως είναι καλοί για ύπνο στην περίπτωση που βλέπεις τηλεόραση και σε πάρει ο ύπνος... :p δηλαδή το χειμώνα.. τακτικά!! Δεν έτυχε να σας τους δείξω ποτέ.
      Το σπίτι και εμένα μου αρέσει πολύ ;) και ελπίζω να παραμείνει ελεύθερος χώρος... γιατί με εμένα μέσα, παίζεται.. χαχαχα Έχω το κακό ελάττωμα να το γεμίζω! !
      Σε ευχαριστώ πααααααρα πολύ Μαίρη μου!! Φιλιά πολλά!! :))

      Διαγραφή
  36. Υπέροχο το σπιτικό σου με πολύ γούστο φτιαγμένο!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ελπίζω τώρα να το ξορκίσαμε το κρύο και τη μαυρίλα και ο ήλιος να ζεστάνει τα σπιτικά μας και τις καρδιές μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλό μήνα!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξορκίσαμε νομίζω για τα καλά Ρένα μου!! Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ ζεστή κατά την διάρκεια της μέρας! Εγώ προσωπικά ξεσηκώθηκα και άνοιξα δουλειές!! :)))
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Καλό Μήνα!

      Διαγραφή
  37. Υπέροχο το σπιτικό σου με πολύ γούστο φτιαγμένο!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ελπίζω τώρα να το ξορκίσαμε το κρύο και τη μαυρίλα και ο ήλιος να ζεστάνει τα σπιτικά μας και τις καρδιές μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλό μήνα!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ρένα μου!!
      Εμείς έχουμε ζέστη το πρωί, κρύο το βράδυ και τις τελευταίες μέρες συννεφιά μας τριγυρνάει.. Βέβαια εγώ πήρα εμπρός! χιχιχι οπότε είναι οκ!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος2/5/15 13:00

    Ελεάνα μου υπεροχο το καθιστικό σου και προσωπικά δεν το βρίσκω καθολου μπερδεμένο! Ο καιρος πια σα να δειχνει οτι φτιάχνει οποτε σιγα σιγά θα του δωσεις και το καλοκαιρινο ύφος! Ανυπομονω για τις επόμενες φωτογραφιες του! Οσο για τους σεισμους η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες κουνηθηκαμε λιγο παραπανω αλλα ευτυχώς ολα καλά!!! Φιλακια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Αναστασία μου!! Καλά για πολύ καλοκαιρινή διακόσμηση δεν με βλέπω... χαχαχα δεν το έχω!!
      Εγώ ακόμα έχω την αίσθηση πως κουνιέμαι κάποια βράδια. Παράξενο συναίσθημα ο σεισμός. Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  39. Βρε άσε τα κουκουνάρια στη θέση τους σου λέω..... Γούσταρα, μπήκα, στρογγυλοκάθησα στον υπέροχο καναπέ και δεν με χάλασε καθόλου η κουβερτούλα, έτσι όπως σκέπασα λίγο τα πόδια μου γιατί όπως και να το κάνεις μπήκε ο Μάης, αλλά την ψυχρούλα κάπου λίγο πριν βραδυάσει την έχει... Φιλιά πολλά πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου κάτσε λίγο παραπάνω.. κάνουμε και ωραίο καφεδάκι με γλυκάκι!!! :))) Έτσι το αναφέρω.... ενημερωτικά!! :)) Και αμα βραδιάσει... βγάζουμε και φυστικάκι με ρακόμελο!!
      Πολλα φιλιά!

      Διαγραφή
  40. Τέλειο το καθιστικό και καθόλου μπερδεμένο Ελεάνα μου !!! Η διακόσμηση και οι συνδυασμοί είναι υπέροχοι και το παράθυρο στο βάθος τ' αναδεικνύει όλα ακόμη περισσότερο !!! Για τον καιρό τι να πω ?!!! Κι εδώ που έχει ζέστη αντί να πιάσουμε τον Μάη, έχουμε πιάσει τα θερμόμετρα από τις ιώσεις ... χαχαχα!!! Πολλά φιλιά !!! Καλή βδομάδα και καλό μήνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Iωάννα μου αν και άργησα να απαντήσω.. ακόμα μπερδεμένος είναι ο καιρός και εμείς μαζί του!!! :)) Φέτος δεν βλέπω να μας κάνει την χάρη...
      Πολλά πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  41. Και του χρόνου Ελεάνα μου! Καμιά φωτό από Κρήτη παίζει;

    Άσ το το καθιστικό μπερδεμένο, αναρχικό! Κι εδώ πάλι συννεφιά έβγαλε.. τι να πεις.. Καλή συνέχεια κοριτσάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζει παίζει Χριστινάκι μου!! Εσύ την είδες κιόλας στο Instagram... εκείνη με τους λουκούμαδες και την σοκολάτα και την φραπεδιά από δίπλα!!! Κατά τα άλλα και εκεί άστατος ήταν! Αφού σκέψου πως ακόμα και εδώ δεν ξέρει τι θέλει να κάνει!!

      Διαγραφή
  42. Ώστε είσαστε Κρήτη?????? Καλά τον ένα από τους τόσους σεισμούς τον καταλάβαμε κι εμείς εδώ στα Χανιά!!!! Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια!!!! Ωραίο πάντως το καθιστικό σας, γιατί να κάνεις άλλες αλλαγές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα προχθές κοιτούσα πάλι.. έχει ακόμα πολλούς και μικρούς σεισμούς από Ηράκλειο μέχρι Σητεία. Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί ένα φόβο.. θα τον έχω! Επειδή δύο από τους μεγάλους έγιναν ξημερώματα όποτε κουνιέται το κρεβάτι γουρλώνω τα μάτια, έτοιμη να φύγω!!

      Διαγραφή
  43. Ε μα καλά εδώ δεν έχει αποφασίσει ο καιρός το σπίτι σου θα αποφασίσει; Έτσι είναι οι μετακομίσεις, θέλουν το χρόνο τους για να βρουν τα πράγματα τη θέση τους! Εμένα πάντως πολύ μου άρεσε η διαρρύθμιση που έκανε και φυσικά έχεις έναν υπέροχο ανοιχτό και ενιαίο χώρο που βοηθάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, ακόμα ψάχνουν τα κακόμοιρα να βρουν την μεριά τους!! χαχαχαχαχα πουθενά δεν βολεύονται!! Μου μοιάζουν παρατεταγμένα... :)))

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου