Decor-Κάτω από την σκάλα μέρος Α'


Έχουμε μεταφερθεί. Μπορείς να πατήσεις το link για να διαβάσεις την ανάρτηση.  

https://myhomemymemories.wordpress.com/2015/03/09/diakosmisi-kato-apo-tin-skala/

Σχόλια

  1. Όλα πολύ ωραία !! Καλή αρχή !!! Το σπίτι να είναι πάντα γεμάτο χαρές :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τί λες εσύ, πάντως εγώ βλέπω ένα κουκλίστικο σπίτι!!!
    Και πόόόσο μου αρέσουν οι σκάλες! (Στο σπίτι της γιαγιάς μου υπήρχε μία ξύλινη στριφογυριστή!) Πολύ θα ήθελα μία και στο σπίτι μου! Βέβαια, μετά σκέφτομαι, "καλά, τώρα είμαι μπουμπούκι!, σε πολλά χρόνια από τώρα, που θα... μεγαλώσω(!) τί γινεται? Κι έτσι μου περνάει η... κρίση!!!)
    ;-)
    Χαίρομαι που είσαι σε... ανοδική βάση διάθεσης!
    Εύχομαι να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή στο πανέμορφο σπίτι σας και ας έχεις τις... απαιτήσεις του!!!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    Καλή εβδομάδαααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι με φαντάζομαι μια ζωή μπουμπούκι!!! χαχαχαχα
      Μου αρέσουν οι σκάλες που βλέπεις σε παλιά χωριάτικα σπίτια, αν και ήταν κομματάκι επικίνδυνες, έδιναν είχαν στυλ!!!
      Καλη εβδομάδα και σε εσένα Ιώαννα μου!!! :* :* :*

      Διαγραφή
  3. Τι όμορφα που τα έχεις διακοσμήσει όλα! χαλάλι η αναμονή για την ανάρτηση!! Φωτογραφίες στον τοίχο της σκάλας επιβάλλεται να βάλεις είναι must για ένα σπίτι με σκάλα!!
    Μου άρεσαν πολύ τα λαμπάκια μέσα στο γυαλικό!
    φιλάκια και πάλι καλορίζικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα πάλι Νίκη μου αρέσουν τα λαμπάκια όπως και όπου και αν είναι!!! Νομίζω πως ζεσταίνουν πολύ την ατμόσφαιρα!!
      Σε ευχαριστώωω! :))

      Διαγραφή
  4. Ελεάνα μου,πραγματικα χαίρομαι που αρχίζεις και ξαναβρισκεις τους ρυθμούς σου και το κέφι σου.Έτσι σιγά σιγά θα διακοσμήσεις το χώρο σου και είμαι σίγουρη οτι θα κανεις τις σχετικές σου αλλαγές μέχρι να βρεις το τελικό σημείο.Η σκάλα σου και η τοποθέτηση της βιβλιοθήκης είναι πολύ καλή ιδέα και σίγουρα τις εποχιακές γιορτές θα έχεις και το πλεονέκτημα της διακοσμησης για την σκάλα...φιλακια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλαγές να δεις Μαρία μου... σε δουλειά να βρισκόμαστε!!! :))
      Δεν ήθελα να είναι τελείως κενό το κομμάτι κάτω από την σκάλα γιατί ήταν μεγάλο, οπότε σκέφτηκα πως η βιβλιοθήκη ήταν ότι έπρεπε. Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχο το νεο look του ιστιολογιου σου....φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λατρεύω τις σκάλες σε σπίτια (εκτός από τις σπιραλ....μπεεεε). Έχω όμως ένα πρόβλημα με αυτές! Ανεβοκατεβαινω συνήθως με ταχύτητα και τρώω τα μούτρα μου!! Αν φοράω και παντόφλες...ε τότε είναι προεξοφλημένη η υπόθεση!!! χαχαχα
    Τα μπουκάλια τα θυμάμαι και ταιριάζουν μια χαρά!! Όσο για τις φωτογραφίες, να τις βάλεις οπωσδήποτε!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα τώρα που το είπες παντόφλες... μια μέρα έχασα την παντόφλα στην σκάλα, ευτυχώς ήταν στο ανέβασμα και ετσι γλίτωσα και δεν την κατέβηκα τσουλώντας!!! χαχαχαχα
      Αυτό με τις φωτογραφίες θέλω να το κάνω αλλά πρέπει να πάρω κορνίζες... πολλές..
      Πολλά φιλιά Αλεξάνδρα!!!

      Διαγραφή
  7. Να το χαιρεστε το σπιτάκι σας! Όσο για τη σκάλα σε νιώθω! Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα να υποθέσω πως έχεις το ίδιο πρόβλημα Σωτηρία??
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Όπως και να το κάνεις η σκάλα στο εσωτερικό του σπιτιού δίνει μια αρχοντιά και σηκώνει και πολλούς τρόπους διακόσμησης αυτό που το βάζεις, αλί από τα ποδαράκια που πρέπει να την ανεβοκατεβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχοντιά ναι, ότι καλύτερο για διακόσμηση συμφωνώ αλλά το πάνω κάτω.. δεν το παλεύω! :))

      Διαγραφή
  9. Κοριτσάκι το ξέρω πως τα πάνω κάτω της σκάλας είναι σπαστικά αλλά τουλάχιστον είναι εντυπωσιακή!!Κουράγιο θα έρθουν και τα Χριστούγεννα και θα την στολίσεις να το κατά ευχαριστηθείς! Φιλιά!!
    Σιγά σιγά βλέπω να φτιάχνεις το σπιτάκι σου κουκλίστικο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιλια τα Χριστούγεννα περιμένω και εγώ. . χαχαχα έχω ένα σκοπό τουλάχιστον! ! :) Σε ευχαριστώ κοριτσάκι! !

      Διαγραφή
  10. Σε νοιώθω απόλυτα για την σκάλα είναι ο εφιάλτης του καθαρού σπιτιού!! Εμείς πάντως καταργήσαμε τα παπούτσια μέσα στο σπίτι και σωθήκαμε κάπως!! Πολύ ωραία ταίριαξαν τα βαμμένα μπουκάλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω Αθήνα μου, επάνω και εμείς προσπαθούμε να μην ανεβαίνουμε με τα παπούτσια αλλά κάτω.. δεν ακολουθείτε πάντα.. :) Το πρόβλημα είναι που ανοίγω και τα παράθυρα αρκετή ώρα οπότε μπαίνει ότι θέλει!

      Διαγραφή
  11. Princess Eleanna, τι όμορφη σκάλα έχει το σπίτι! Είναι διαφορετική από τις συνηθισμένες τις ξύλινες και το σιδερένιο κάγκελο που είναι και λεπτό της δίνει άλλη αρχοντιά! Πάντως δεν μπορείς να πεις εγώ σε προσφώνησα "Πριγκίπισσα" θέλοντας να γλυκάνω το παιδικό σου απωθημένο χαχαχχα! Πολύ όμορφη η γωνιά κάτω από την σκάλα και ναι τα μαύρα diy διακοσμητικά σου ταίριαξαν γάντι!!!
    Σκέφτεσαι από τώρα τα Χριστούγεννα?????!!!!! 'Ασε παιδί μου να χαρούμε λίγο καλοκαίρι!!! Φιλιά και καλή συνέχεια στις διακοσμητικές σου περιπέτειες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα αυτό θα πει κλασσική Μαμά!!! Δεν θέλει να σε στεναχωρησει και σου λέει πριγκίπισσα θες. . Οκ υψηλοτάτη. Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει ! Χαχαχαχα Ορίστε όμως το λες και εσύ πως η σκάλα έχει αυτό το κάτι που σε θέλει να την κατεβαίνεις με ύφος!!! :p Δεν κατάλαβες Χριστίνα μου, σκέφτομαι τα Χριστούγεννα από την ημέρα που μετακόμισα. ;) Αλλά ξέχασα πως εσύ είσαι Summer girl! Φιλιά

      Διαγραφή
  12. Και μονο που βλεπω ενα πεντακαθαρο σπιτι τρελαινομαι! ελα να δεις το δικο μου με δυο μωρα και θα καταλαβεις! οσο για την σκαλα αν και σπαστικο το ανεβοκατεβασμα, δεν παυει να ειναι τελειο διακοσμητικο στοιχειο! Και την διακοσμησες τοσο ομορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα δει Μάχη μου μια φωτογραφία σας από το εσωτερικό που ήταν γεμάτο παιχνίδια! ! :)Απολαύστε το γιατί μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα., όταν θα πάνε να σπουδάσουν θα αναζητάς την βαβούρα! Η αλήθεια είναι πως η σκάλα είναι στολίδι από μόνη της, όσο και αν γκρινιάζω. Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  13. Πολύ όμορφα την διακόσμησες!!!
    Όσο για το "μαρτύριο της σκάλας" σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Κι εμένα μου άρεσαν πολύ οι σκάλες παλιά, τώρα την βλέπω σαν Γολγοθά...
    Καλή βδομάδα!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αρχή ήταν καλά, είχε πλάκα και το είδα γυμναστική. . Αλλά μάλλον πουδεν είμαι αθλητικός τύπος Χιχιχι :D

      Διαγραφή
  14. αυτό με τις φωτογραφίες θέλω να το κάνω κι εγώ στο σπίτι μας στο χωριό που έχω σκάλα! Είναι όντως μαρτύριο το ανέβα κατέβα...εγώ όταν μέναμε στο χωριό είχα ένα καλάθι κ έβαζα εκεί μέσα τα πράγματα που ήθελα να ανεβάσω πάνω και έτσι δεν ανέβαινα συνέχεια. Γέμιζε το καλάθι και τότε τα ανέβαζα...το ίδιο και στο κατέβασμα. Κάνε το έτσι κι εσύ...θα σε διευκολύνει!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα το μήνυμα σου μέσω Mail χθες βράδυ και σήμερα το έκανα!! :))) Να είσαι καλά Κωνσταντίνα έλυσα άλλο πρόβλημα, κάθε φορά έκανα τον ζογκλέρ να ανεβάζω ότι κουβαλάμε κάτω στη διάρκεια της ημέρας. Στο χωριό το έχουμε και εμείς όταν θέλω να απλώσω, γλώσσα παπούτσι. :))) Αλλά τα κιλά μου σταθερά!

      Διαγραφή
  15. Ειμαι σιγουρη τη λατρεύεις τη σκάλα και ας κάνεις παραπονακια!!! Με το καιρό θα κάνεις πάλι αλλαγές και με χαρά θα ήθελα να δω κι άλλες φωτογραφίες από το υπέροχο αυτό αρχοντικο που κρύβει μέσα του μια Πριγκίπισσα !! Σκέψου και μια πολυθρόνα δίπλα στην όμορφη βιβλιοθήκη, θα σου άρεσε; ;; Φιλάκια πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι είναι όμορφη και μου αρέσει είναι αλήθεια Ίρις μου. Απλά βαριέμαι κάποιες φορές. Αυτό με την πολυθρόνα ωραίο θα είναι αλλά μας βλέπω να τσακωνόμαστε ποιος θα κάτσει χαχαχα
      Σε ευχαριστώ για τον τίτλο!!! :* :*

      Διαγραφή
  16. Δίνει μια γοητεία η σκάλα στο σπίτι, κακά τα ψέματα κι ας είναι κουραστική ....
    Τη διακόσμησες πολύ όμορφα τη γωνιά και να βάλεις οπωσδήποτε φωτογραφίες στον τοίχο !!!!!
    Να είστε καλά να το χαίρεστε !!!!!
    Τα φιλιά μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σκάλα δεν δίνει μόνο γοητεία στο σπίτι. . αλλά και σε εμένα που την κατεβαίνω! ! :))) Σε ευχαριστώ Ρανια μου. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Η σκάλα δεν δίνει μόνο γοητεία στο σπίτι. . αλλά και σε εμένα που την κατεβαίνω! ! :))) Σε ευχαριστώ Ρανια μου. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  17. Μπορεί να μην έχασες γραμμάριο αλλά σίγουρα έσφυξες! Ωραία είναι η σκάλα αλλά κι εγώ αυτό το πάνω κάτω δεν θα το άντεχα. Καλημέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα Χριστίνα το θέμα είναι να χάσω και κάτι... ;)

      Διαγραφή
  18. Ρε άτιμο παιδί, τι ωραίες γωνιές που φτιάχνεις!... Πάντα γουστόζα! Η σκάλα όντως είναι πακέτο, αλλά (μακροπρόθεσμα..) είναι γυμναστική! Φιλιά και καλημέρες :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Πέτρα μου!!
      Αυτό το μακροπρόθεσμα περιμένω... :)))) Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  19. Τι ωραίο που είναι το σπίτι!!!! Όσο είδα μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Άντε να μας δείξει σιγά σιγά και το υπόλοιπο! Και σταμάτα να γκρινιάζεις για την σκάλα! Σε λίγο έρχονται Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα Μαρία έτσι λέω και εγώ για να παρηγοριέμαι στα σκαλοπάτια.... έρχονται Χριστούγεννα!! :))

      Διαγραφή
  20. δεν εχω ζησει ποτε σε σπιτι με σκαλα, αλλα για να πω την αμαρτια μου, δε θελω κιολας. βαριεμαι το ανεβα κατεβα...απωθημενο απο τα παιδικα χρονια που η γιαγια εμενε στον επανω οροφο! εσυ ομως τυχερουλα... μια χαρα τη διακοσμησες τη σκαλα. το λαουτο απλα υπεροχο!!! παιζεις κιολας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπον Ζήνα... σου χαρίζω τη σκάλα και σου χαρίζω και το λαούτο!!! χαχαχαχα και εγώ θα βρω καράβι να φύγω γιατί κάποιος θα με γδάρει ζωντανή!! :)))

      Διαγραφή
  21. Μου άρεσε πολύ η ανάρτησή σου Ελεάνα!!! Εκεί στο πόσες φορές θα την ανεβοκατέβω, θυμήθηκα πόσες φορές το κάνω εγώ τη μέρα και πόση σκόνη μαζεύει άστα... και γέλασα με νόημα!... ;-) Σε νιώθω σε κάθε γραμμή των όσων γράφεις!!!
    Η επιλογή διακόσμησης πολύ όμορφη και ευέλικτη για να αλλάξει όταν αλλάξουν οι εποχές!!!
    Καλή διαμονή στο νέο σας σπίτι, φίλη!!!
    Φιλιά πολλά, Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου να μαζευτούμε να κάνουμε club!! :))) Και όσο προσπαθώ να μην ανεβώ-κατεβαίνω πολλές φορές τόσο ξεχνάω πράγματα!! χαχαχα Και τι εγώ έχω και άλλα σκαλοπάτια... αστα!
      Σε ευχαριστώ!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  22. Τυχερούλα!!! Ατελειώτες διακοσμητικές δυνατότητες! Τι Χριστούγεννα και τι Πάσχα λατέρνα θα την έφτιαχνα τέτοια υπέροχη σκάλα αν την είχα στο σπίτι μου! Πολύ ωραία το ξεκίνησες και ανυπομονώ να δώ τι διακοσμητικό όργιο θα ακολουθήσει. Με το καλό να βολευτείτε και να χαρείτε το νέο σας σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα Για αυτό σε πάω!!! Εγώ κάνω λατέρνα το υπόλοιπο σπίτι.. δεν αφήνω επιφάνεια ανεκμετάλλευτη!!! Ασε τι γίνεται εδώ μέσα.. ότι μπορώ το μεταφέρω μόνη μου, το πάω σε άλλη θέση έτσι για να δω αν του πάει!! :))

      Διαγραφή
  23. Ααα είχα μεσάνυχτα για την μετακόμιση, χαίρομαι που σε βρίσκω στο καινούριο σπίτι, είναι καταπληκτικό!!! Ωραίες οι πρώτες εικόνες, αδημονώ για τις επόμενες!!! Μη σου πω, πως δεν κρατιέμαι μέχρι τα Χριστούγεννα :)))) Αν και είμαι σίγουρη, πως θα κάνεις μερικές πρόβες στολισμού, μέσα στο Καλοκαίρι χαχαχα!! Σε φιλώ γλυκά Ελεάνα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου νομίζεις πως κρατιέμαι εγώ μέχρι τα Χριστούγεννα?? :))) Μην μου βάζεις ιδέες γιατί δε το έχω σε τίποτα!!! χαχαχα
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  24. Όσο και αν κουράζουν οι σκάλες, δεν παύουν να είναι τόσο όμορφες...
    Όσο για τον χώρο κάτω απο αυτές, υπάρχουν τόσες ωραίες ιδέες γι ατην αξιοποιήση του!
    Η δικιά σου είναι πολύ όμορφη!
    Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαργαρίτα δεν του φαίνεται είναι όμως μεγάλος χώρος και νομίζω πως θα πήγαινε χαμένος αν έμενε κενός. Κανονικά μπαίνει η τηλεόραση εκεί αλλά δεν το ήθελα. Μια άλλη σκέψη ήταν ένα γραφείο όμως φοβηθήκαμε μην ανοίξουμε κανένα κεφάλι μέχρι να συνηθίσουμε την σκάλα!!! :))
      Η σκάλα είναι όντως όμορφη!! Σε ευχαριστώ μια όμορφη Κυριακή να έχεις!!

      Διαγραφή
  25. Πωπω ... Πολύ εντυπωσιακή η εσωτερική σκάλα !!! Και η βιβλιοθήκη με την διακόσμηση που της έκανες έδεσε πολύ ωραία στον χώρο !!! Τα μαύρα μπουκάλια είναι τέλεια και το λαούτο επίσης !!! Με λαμπάκια ή χωρίς εγώ ψηφίζω σκάλα και πολλές φώτο στον τοίχο της !!! Καλύτερα πολύ-επίπεδος παρά flat ... xaxaxa ;) !!! Πολλά φιλιά !!! Καλό σου απόγευμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα πολύ-επίπεδο μας αρέσει και εμάς αλλά δύο τρία σκαλάκια εδώ, αλλά δύο τρία παραπέρα, τα μαζεμένα μας στριμώχνουν!!! χαχαχα
      Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  26. Ποιος είναι ο οργανοπαίχτης του σπιτιού; Καλορίζικο το σπιτάκι σας! Θα κουραστείς λίγο παραπάνω με το πάνω -κάτω αλλά έχει κι αυτό την ομορφιά του. Αυτό τη σκάλα το έχω παρατηρήσει κι εγώ.¨ Όλα τα χνούδια εκεί πάνε, να μην πω και για τους καφέδες που χύνονται κάτω όταν τους μεταφέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κολόνα του σπιτιού μου γρατζουνάει Χριστίνα!!! :)))
      Αυτό με τους καφέδες δεν το είχα σκεφτεί... Ωχ.. είμαι και ατσούμπαλη, αλίμονο μου!
      Σε ευχαριστώ!!

      Διαγραφή
  27. βλέπω γνώριμα αντικείμενα που βρήκαν τη θέση τους κάτω από τη σκάλα! Πολύ ωραία τα τακτοποίησες Ελεάνα, μου αρέσει πολύ η εσωτερική σκάλα στο σπίτι σου και είμαι σίγουρη ότι και οι υπόλοιπες γωνιές θα έχουν διακοσμηθεί άψογα από τα χεράκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι υπόλοιπες γωνιές Ελευθερία μου είναι αναποφάσιστες!!!! :)))
      Βασικά εγώ ειμαι η αναποφάσιστη... χαχαχαχα
      Σε ευχαριστώ πολύ!!

      Διαγραφή
  28. Nice painting :) M&MFASHIONBITES mmfashionbites.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ όμορφα όλα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τώρα έπιασες θέμα που πονάει. Εχουμε μια τέτοια σκάλα που οδηγεί από την είσοδο στο σπίτι και ειλικρινά τη μισω! Είναι ένα με το σπίτι, δεν υπάρχρι πορτα να την ξεχωρίζει κι ούτε γίνεται να μπει. Ειναι κουραστική, διακοσμητικά αδιάφορη και μονίμως λερωμένη! Αχ, τα' πα κι έβγαλα το άχτι μου!
    Πάντως η δικιά σου φαίνεται... καλύτερος χαρακτήρας και όντως τα Χρισούγεννα θα είναι όνειρο.
    Εμένα μου τη "στολίζουν" μονίμως πεταμένα μπουφάν, όσο κι αν γκρινιάζω να τα κρεμάνε στην κρεμάστρα ακριβώς δίπλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα Νίκη όποτε θες εδώ!!! Και εγώ μια γκρίνια την έχω!! Μήπως αν της έβαζες κάτι (μικρά διακοσμητικά ή καδράκια) να την έβλεπες με άλλο μάτι?? Ή τουλάχιστον να μπορούσε να τραβήξει το μάτι κάτι άλλο και να μην πέφτει στα σκαλοπάτια. χαχαχαχαχαχα μπα μην νομίζεις... καλός χαρακτήρας δεν είναι... βρομιάρααααα σου λέω!! Ασε που μαδάει... Δηλαδή εγώ μαδάω και αυτή τα μαζεύει! Μα ας μου εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατόν να κάθονται τρίχες από τα μαλλιά μου στα σκαλοπάτια και ο αέρας δεν τις πετάει κάτω.. Εγώ πάνω στο μπαλκόνι της σκάλας κρεμάω της πετσέτες όταν είναι πολύ βρεγμένες γιατι τις στεγνώνει στο άψε σβήσε και φωνάζει κάποιος... Ονόματα δεν λέμε!!! :)))
      Αυτά τα Χριστούγεννα τα περιμένω και εγώ!! :))

      Διαγραφή
    2. Αυτό με το μαλλι που πέφτει..άλλος καημός. Ευτυχώς ρυθμισα το θυροειδή, πήρα και κάποιες βιταμίνες γιατί κόντευα να γίνω... Βαρουφάκης! Χα,χα! Ναι για τις πετσέτες είναι ιδανική! Περιμένω και τις δικές σου ιδέεες για έμπνευση!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχα Βαρουφάκης!!! Εγώ μετά το καλοκαίρι ήμουν σίγουρη πως αν συνεχίσω να μαδάω θα μείνω με πέντε τρίχες... Ευτυχως σταμάτησε! :))

      Διαγραφή
  31. χαχαχαχα Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!! Έτσι δεν θα γκρίνιαζα πίστεψε με!!
    Όταν εννοείς κλασσικούς στολισμούς??Μου βγήκε το όνομα?? χαχαχα
    Σε ευχαριστώ πολύ Βάσω!! Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μας έλειψαν πάρα πολύ αυτά τα κατεβατά που λες Ελεάνα μου. Καλά η σκάλα υπέροχη!!!!! Που να έρθουν και τα Χριστούγεννα. Πρόσεχε μόνο το ανεβοκατέβασμα, γιατί εγώ τη δικιά μου είπα να την κατέβω με το κεφάλι και ευτυχώς που είμαι ξεροκέφαλη που λέει και η μάνα μου και κατέληξα μόνο με ράμματα στο κεφάλι και με δυο σπασμένα χέρια. Και να έχεις και μια μύγα που απο ολόκληρο νοσοκομείο διάλεξε τη μύτη μου και να μην έχω χέρια να τη διώξω. Απο τότε δεν ξέρεις πόσο εκτίμησα τα χεράκια μου. Μου έχει μείνει πάντως μια φοβία με τις σκάλες και προσέχω και τι παντόφλες φορώ γιατί αυτές έφταιγαν. Όσο για τη σκόνη πόσο σε καταλαβαίνω.Τι ωραία που τακτοποίησες το έπιπλο δίπλα στη σκάλα και ταίριαξες και τα διακοσμητικά!!! Μπράβο!!! Δείχνουν όλα πάρα πολύ όμορφα!!! Και οι φωτογραφίες των προγόνων στη σκάλα είναι τέλεια ιδέα!!! Θα το κάνεις κουκλίστικο το σπιτάκι σιγά σιγά Ελεάνα μου!!! Ανυπομονώ και για το υπόλοιπο όταν έρθει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγία μου τι έπαθες... Βέβαια γελάω με την μύγα!!
      Αυτές πια οι ατάκες των μαμάδων... :))) Δεν φτάνει ο πόνος έχεις να τις ακούς κιόλας!!
      Το θέμα παντόφλας είναι μεγάααααλο πρόβλημα!! Εγώ την έχασα μια μέρα και πάλι καλά που δεν σαβουριάστικα και από τότε κρατιέμαι στο πάνω πλατύσκαλο γιατί έχω προσέξει πως εκεί έχω ένα θέμα και δεν ξέρω τι μου φταίει. Το κακό είναι όταν χτυπάει το τηλέφωνο και το έχω αφήσει κάτω... η πιάνει ξαφνική βροχή και είναι τα ρούχα έξω!
      Πρέπει να βρω αυτόματο καθαρισμό για την σκάλα!!! :)))
      Σε ευχαριστώ Θάλεια μου! Καλημερα!!

      Διαγραφή
  33. Καλά το τι γυμναστική έχεις να ρίξεις με το ανέβα-κατέβα... οι γάμπες θα σφίξουν κι ο ποπός θα ανορθωθεί σαν εικοσάρας.Περιμένω να δω αλλαγές διακόσμησης ανά εποχή γιατί ένα απωθημένο το έχω κι εγώ με τη σκάλα(να τη βλέπω στολισμένη ,όχι να την ανεβοκατεβαίνω).Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα Θέλεις να μου πεις πως έχω χαλαρώσει????? χαχαχαχαχαχα
      Αστα Αλέκα, μάλλον που η σκάλα εκτός όλων των άλλον με κάνει και πεινάω.. ε μα βεβαια τόσο ανέβα κατέβα... :))) Αν ήταν μόνο διακοσμητική θα ήταν καλά... Δίνει πάντως μια ομορφιά στο σπίτι!! Καλήμέρα!!

      Διαγραφή
  34. Σκούπισμα και σφουγγάρισμα στη σκάλα... αχχ πως σε νιώθω!!
    Φοβερή η διακόσμηση σου! Σου έχω ξαναπεί ότι αυτά τα μαύρα σου είναι απλά τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα έχω δει σε μια ανάρτηση σου πως έχεις και εσύ σκάλα.. και σαν μου φαίνεται πως τα δικά σου σκαλοπάτια είναι περισσότερα!! Ετσι για να παρηγορούμαι δηλαδή.. αν και τα σκαλοπάτια στις εσωτερικές σκάλες από ότι έμαθα είναι στανταρ, το πολύ μέχρι 17.
      Σε ευχαριστώ!!! :)))

      Διαγραφή
    2. Καλά δεν σε πιστεύω! Με έκανες να μετρήσω τα σκαλιά μου! 17 είναι χιχιχι!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχα και εμένα όταν μου το είπανε τα μέτρησα μια ανεβαίνοντας και μια κατεβαίνοντας... και μετά σκέφτηκα πόσο χαζή ήμουν που ανέβηκα την σκάλα χωρίς λόγο μόνο και μόνο για να τα μετρήσω! χαχαχα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου