Τα μάζεψα τα πράγματα!!

Πρώτα από όλα να ευχηθώ έστω και καθυστερημένα Καλή Χρονιά με υγεία!!
Aπό που να αρχίσω είναι και πολλά αυτά που έχω να πω..

Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους φίλους-bloggers μου στείλατε ευχές, μηνύματα να δείτε αν είμαι καλά, στο facebook, στα σχόλια του blog, στο google, όπου μπορούσατε. Πραγματικά δεν το περίμενα! Μέχρι και γράμμα έλαβα από φίλη που είχε τη διεύθυνση, αφού εγώ δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ για να δω το μήνυμα της, το σταθερό είχε αποσυνδεθεί και εκείνη ανησύχησε. Είμαι σίγουρη πως αν είχε η Νικολούλη εκπομπή θα το σκεφτόταν σοβαρά να με ψάξει.. χαχαχαχα ;)

Είχα πολλά σχέδια για τις μέρες των Χριστουγέννων, άλλαξαν όμως όλα και τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα εγώ ξεστόλισα το δέντρο και πακετάρισα όλα τα Χριστουγεννιάτικα και μαζί όλα μου τα υπάρχοντα.

Το μόνο που άφησα για τις μέρες των Χριστουγέννων να μου θυμίζει λίγο πως έχουμε γιορτές
Μας προέκυψε μετακόμιση!! Υποτίθεται πως θα είχαμε ένα ολόκληρο μήνα στην διάθεση μας για να μαζέψουμε αλλά αποφασίσαμε- πληθυντικός και καλά - πως σε 15 μέρες θα έπρεπε να είμαστε στο καινούργιο σπίτι.

Τσακωθήκαμε;; Οοοοουυυυυυυ!!!!
Γινότανε να προλάβω;; Όχι.
Πρόλαβα;; Και Ναι και Όχι

Αυτός ήταν και ο λόγος της εξαφάνισης μου.
Είπα κάποια στιγμή να γράψω δύο λόγια αλλά μία που καθόμουν και μία που πεταγόμουν γιατί έβλεπα ή θυμόμουν πως κάτι δεν είχε πακεταριστεί. Το βράδυ πια ήμουν κομμάτια, άνοιγα τον υπολογιστή και στο δεκάλεπτο με έπαιρνε ο ύπνος, μάζευα μάζευα και τελειωμό δεν είχαν. Ξεπεράσαμε τις 45 κούτες χώρια βαλίτσες, μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με κουβέρτες παπλώματα, θήκες με καλοκαιρινά και πάει λέγοντας.


Σχεδόν έξι χρόνια εδώ και μάζεψα πάλι ένα σωρό πράγματα, το κακό είναι πως το κατάλαβε και άλλος και μου είπε τέρμα οι νέες αγορές και ειδικά των διακοσμητικών. Μαχαιριά ήταν αυτή η δήλωση. Ξεκίνησα και εγώ την γκρίνια τότε για τα τόσα εργαλεία που έχει μαζέψει, ούτε ο Μπομπ ο μάστορας να ήταν!!

Τώρα βέβαια το πληρώνω αυτό που είπα, κάθε φορά που μια δουλειά χρειάζεται ένα από τα εργαλεία και το αντρικό χέρι που θα τα χειριστεί, τον ακούω όταν έρχεται και όταν φεύγει 'Άμα έχεις εργαλεία είσαι μάστορας τέλος'. χαχαχα

Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς μας βρήκε κάπως έτσι..
Κουρασμένοι, να κρατιόμαστε με το ζόρι ξύπνιοι για να αλλάξουμε τουλάχιστον το χρόνο...


Είχα δηλώσει νευριασμένα και με αποφασιστικότητα πως εγώ Χριστουγεννιάτικα δεν μετακομίζω και δεν σηκώνω και αντιρρήσεις!!

Τελικά είναι να μην πατήσω πόδι..  χαχαχα :p Τσάμπα ο καυγάς που ρίξαμε εκείνη την μέρα..

Βέβαια οφείλω να ομολογήσω πως με λυπήθηκε και μου είπε 'ξεστολίσε το δέντρο τελευταία στιγμή για να το χαρείς' αλλά τι να χαρείς που αν δεν έφευγε το δέντρο δεν είχαμε που να βάλουμε τις κούτες. Γιατί φέτος είπα πως το δέντρο θέλω να το στολίσω στην είσοδο του σαλονιού για να το βλέπω και να το καμαρώνω, όχι ανάμεσα στους καναπέδες που το είχα τα τελευταία χρόνια! Ένα χρόνο περίμενα τα Χριστούγεννα!! μμμμμμμ

http://neoiorizontes-press.blogspot.com
Δεν ήταν στο πρόγραμμα να αλλάξουμε σπίτι παρόλο που είχαμε φτάσει σε σημείο να μην χωράμε και έβρισκες πράγματα παντού, ξέραμε όμως το ζόρι που έχει μια μετακόμιση και δεν ήμασταν σίγουροι πως θέλουμε να το περάσουμε, για αυτό και το πήραμε χαλαρά. Σκεφτήκαμε κιόλας.. πως μέχρι να βρούμε το κατάλληλο, να μας αρέσει και να το αποφασίσουμε θα μεσολαβήσει ένα διάστημα όπου θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να πακετάρουμε. Ναι ναι ότι είπαμε κατά γράμμα έγιναν..

Ήταν το 4ο και τελευταίο σπίτι που μας έδειξαν το δεύτερο απόγευμα που ξεκινήσαμε το ψάξιμο και στην κυριολεξία κολλήσαμε. Ότι είδαμε μετά από αυτό ήταν αποτυχία.
Μέχρι να συμφωνήσουμε με τον ιδιοκτήτη πέρασαν κάποιες μέρες και οι δεύτερες σκέψεις για το αν κάνουμε το σωστό και αν πρέπει να μπούμε σε αυτή την διαδικασία δεν μας άφηναν να χαλαρώσουμε. Από την άλλη ήταν απίστευτη ευκαιρία και ίσως να μην μας ξανά τύχαινε..


Είπαμε τελικά πως θα μετακομίσουμε 17 Ιανουαρίου αλλά κάτι η πίεση από τον παλιό ιδιοκτήτη (που αν τον αφήναμε θα περνούσε κάθε μέρα από το σπίτι να δει πόσα έχουμε πακετάρει), κάτι που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την άδεια από την δουλειά, θέλαμε το αργότερο 6 Ιανουαρίου να είμαστε στο καινούργιο σπίτι.

Με τα χίλια ζόρια και πολύ πίεση κανονίσαμε τα πάντα και τους πάντες για τις 5 Ιανουαρίου. Εεε.. Εννοείται πως χάλασε ο κόσμος εκείνη την μέρα!! Βροχές, καταιγίδες, τρομερός αέρας, πέσανε δέντρα πάνω σε κολώνες, διακοπές ρεύματος, ζήτημα αν σταμάτησε για 10 λεπτά η βροχή εκείνη τη μέρα. Άνθρωπος δεν μπορούσε να δουλέψει παρά μόνο κάτι τρελοί, εμείς, που τρέχαμε να μεταφέρουμε όσα περισσότερα μπορούσαμε. Σαν πάπια ένιωθα με τόσο νερό, από τα γόνατα μέχρι τις κάλτσες ήμουν μούσκεμα.


Η όλη διαδικασία είχε και άλλα εμπόδια και ευτράπελα, το κορυφαίο ήταν η λανθασμένη διεύθυνση στο συμβόλαιο από την μεσίτρια ή τον ιδιοκτήτη, δεν βγάλαμε άκρη ποιος έφταιγε. Εμείς πήγαμε με το συμβόλαιο να συνδέσουμε ρεύμα και τηλέφωνο στο όνομα μας, μόνο που η διεύθυνση ήταν του γείτονα του διπλανού σπιτιού και το ανακαλύψαμε τέσσερις μέρες μετά... Θα του βάζαμε και δεύτερη γραμμή τηλεφώνου και θα πληρώναμε και τη ΔΕΗ του!! Τι... άμα είναι να κάνεις την βλακεία, την κάνεις και μεγάλη!!

Για να μην μιλήσω για την μεταφορά του τηλεφώνου και του ιντερνετ. Δέκα μέρες ήθελαν αρχικά και ένα μήνα μετά μας εγκατέστησαν προσωρινό αριθμό λόγω καθημερινών καυγάδων. Βρέθηκε μάλιστα και υπάλληλος που μας την είπε κιόλας - Τι θα γίνει, θα μας παίρνεται καθημερινά τηλέφωνο;; Του γύρισε το μάτι, κοκκίνισε και έβγαζε καπνούς και από τα αυτιά που το άκουσε. Μετά έγινε το έλα να δεις! Και χθες μαθαίνω πως είχαν ξεχάσει να στείλουν κάποια χαρτιά από το κατάστημα και αφού τα έστειλαν τρεις μέρες μετά η εταιρία δεν τους είχε δώσει σημασία και χάθηκαν.. Πάμε ξανά όλη την διαδικασία.

Όπως είπε και μια φίλη.. αν δεν ήταν επεισοδιακή η μετακόμιση πως θα τη θυμόσουν και θα γελούσες τώρα!!


Από θέμα επίπλων τα καταφέραμε και στις 7 του μήνα πίναμε τον πρώτο μας καφέ σε ένα πανέμορφο σπίτι... Απ' έξω!!!  Αφού από μέσα ήταν άνω κάτω. Είχαν μπει όλα όπως να ναι προκειμένου να προλάβουμε. Καναπέδες, τραπεζαρία, κρεβάτια λυμένα σε κομμάτια, κούτες, έπιπλα όλα μέσα στην μέση!

Το πιο εκνευριστικό ήταν τα τελευταία πράγματα- ψιλολοϊδια που τα λέω εγώ- τα οποία αφήσαμε γιατί δεν αντέχαμε άλλο από την κούραση αλλά στην πραγματικότητα ήταν τόσα που για τέσσερις μέρες κάναμε και από ένα δρομολόγιο με το αυτοκίνητο γεμάτο μέχρι εκεί που δεν πήγαινε.


Ακόμα τακτοποιούμε και προσπαθούμε το συντομότερο μπούμε σε μια ρουτίνα και να συνηθίσουμε το νέο χώρο μας.

Ελπίζω τώρα που έκανα την αρχή να ξανά γράψω σύντομα, να ξεστολίσω επιτέλους το blog και να καταφέρω να μάθω και τα δικά σας νέας!

Ελεάνα





Αυτά ήταν τα Χριστουγεννιάτικα σουξέ μου...





Σχόλια

  1. Καλώς ήρθες!!! Καλή χρονιά Ελεαννάκι μου γλυκό!!! Μεγάλος μπελάς η μετακόμιση! Το καλοκαίρι την κάναμε κι εμείς! Κι εγω ήμουν με σπασμένο πόδι!! Σε φιλώ καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά Ειρήνη μου!! Μπελάς??? και λίγα λες.. Χαράς το κουράγιο σου με σπασμένο πόδι να μετακομίζεις!! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. καλοριζικο το νεο σας σπιτι.. Κι εμεις στο ψαξιμο ειμαστε... Ανυπομονω να δω πως θα το φτιάξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ελπίδα μου!! Ωχ! Εξοπλίσου με υπομονή πρώτα από όλα και πολλές κούτες!! Ζόρικο πράγμα.

      Διαγραφή
  3. Καλή σου μέρα! Καλή αρχή και καλορίζικο! Καλή χρονιά! Πολλά φιλιά και κανόνισε να εμφανιστείς λέμε! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Πέτρα μου!! Καλή χρονιά με υγεία!! Σε ευχαριστώ για το μήνυμα!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  4. Καλή χρονιά Ελεάννα!!!Και εγώ σήμερα σκεφτόμουν πως και δεν έχω διαβάσει νέα σου και έλεγα,μπα θα έχει γράψει και απλά μου ξέφυγε η ανάρτηση!Μπελάς και κούραση η μετακόμιση,αλλά είναι και ανανέωση.Όταν φτάσεις στο σημείο της διακόσμησης(το όμορφο σημείο) θα χαρείς το όλο θέμα!!Είδα και μία εσωτερική σκάλα στο καινούργιο σπίτι,θα φτιάξεις όμορφες διακοσμήσεις!!Καλή διαμονή στο νέο σπίτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά Ιωάννα μου, να είσαστε καλά με τον μικρούλη σας. Που να γράψω... δεν προλάβαινα.. Ανανέωση ναι μεν αλλά και τρελή κούραση, όλα αυτά βέβαια μέχρι να τακτοποιηθείς. Με την διακόσμηση έκανα μια προσπάθεια αλλά δεν.... με πάει σε αυτή τη φάση. :)) Ευχαριστούμε!!

      Διαγραφή
  5. καλορίζικο και καλό κουράγιο μέχρι να στήσεις το σπιτάκι σου!
    καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Φένια μου!!! Αν και τα μπισκοτάκια μου τα έψησα μόλις έστησα την κουζίνα!! :)))

      Διαγραφή
  6. Καλή χρονιά και σε ένα Ελεάνα!!!! Νέα χρονιά, νέο σπίτι, καινούργια αρχή!!!
    Σε λίγο καιρό πιστεύω πως θα έχεις ξεχάσει όλη την κούραση της μετακόμισης και θα μπορείς να χαλαρώσεις στο καινούργιο σου σπιτάκι χαμογελώντας!!!
    Καλορίζικο να είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Αλεξάνδρα μου!! Η κούραση κάπου αρχίζει και περνάει και είμαι στο στάδιο.. σιγά σιγά δεν βιάζομαι!! :)) Πολλά Φιλιά!!

      Διαγραφή
  7. Καλή χρονιά και καλορίζικο το νέο σπίτι! Το'χω περάσει ουκ ολίγες φορές το δράμα της μετακόμισης και σε νιώθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Δέσποινα μου!! Είναi πραγματικά δράμα.. ειδικά στην αρχή που δεν ξέρεις από που να πιάσεις.. και στο τέλος που πάλι το ίδιο νιώθεις!! :)

      Διαγραφή
  8. Βρε καλώς τα τα παιδιά!!!! Κοίτα στη Νικολούλη δεν το σκέφτηκα να πάω αλλά όταν σου έστειλα το γούρι από το μυαλό μου πέρασε το "Πάμε πακέτο"... Λοιπόν μετακόμιση χωρίς καυγά δεν γίνεται και στο λέω εγώ που έχω κάνει 15 μέχρι τώρα και ήδη μάλλον θα ετοιμάζομαι για την 16η γιατί οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που μένουμε το βάλανε προς πώληση!!!! Αχχχχχχχ τρεχάτε ποδαράκια μου αν γίνει τελικά! Να σου πω όμως πως σε ζηλεύω λίγο γιατί αν κρίνω από την φωτό έχει πολλές δυνατότητες ο καινούργιος χώρος και κοίτα γρήγορα να μας βάλεις και άλλες φωτογραφίες γιατί καίγομαι από περιέργεια! Δεν μου λες καλό μου... στην εξοχή είναι;;;;;;;;;; Η φωτογραφία με την βροχή δείχνει εξοχικό μέρος! Μένουμε συντονισμένοι και περιμένουμε καινούργια ανάρτηση as soon as possible! Καλορίζικο λοιπόν να το χαρείτε με υγεία και ότι καλύτερο για σένα και τον Μπόμπ (Νεκ) για το 2015... Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα αυτό το πάμε πακέτο δε το σκέφτηκα!!! :))) Σου εύχομαι να μην συμβεί γιατί σκέψου πως εγώ δεν είχα και τόσα πράγματα όπως εσύ, μόνο αν το θες και είναι για καλύτερο, τότε πραγματικά θα το θες και θα ανυπομονείς ;))
      Είναι και εξοχή... θα δεις χιχιχι !! H φωτογραφία όμως με την βροχή είναι από το παλιό σπίτι!!
      Ευχαριστούμε και εγώ και ο Μπομπ!!! χαχαχαχαχα Φιλιά!!

      Διαγραφή
  9. Άντε,κορίτσι,επιτέλους, εμφανίστηκες! Συμμαζέψου πρώτα με το σπίτι και σε περιμένουμε στην blogoγειτονιά σύντομα.Καλορίζικο το νέο σπίτι!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλώς όρισες κορίτσι μας,στην παρέα.Μετά απο ένατέτοιο τράβηγμα στο πακετάρισμα,στη μεταφορά όλων των πραγμάτων,τα λάθη που έγιναν τις καθυστερήσεις και όλα αυτά ...εεεε φτάσατε να έχετε σχεδόν ξεφύγει απο τα πολλά Ελεάνα μου.Όπως πάντα η περιγραφή σου απίστευτη,νόμιζα ότι βρισκόμουν και εγω σ'όλο αυτό το σκηνικό.Σού εύχομαι μια καλή χρονιά και λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να τελειώσεις τα φιλιά μου και μια καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεφύγαμε από τα πολλά Μαρία μου και έμεινε να μπουν και να βρουν την θέση τους και τα τελευταία αντικείμενα και αυτό είναι το δύσκολο.. Καλώς σας βρήκα και πάλι. Φιλιά!!

      Διαγραφή
  11. Αρχισα να διαβαζω την ανάρτηση και μαζί να σε λυπάμαι για ολον αυτόν τον ορειμαγδό που θα μάζευες! ομως με το που είδα την φώτο του νέου σπιτιού είπα ΧΑΛΑΛΙ! ακόμα και έτσι με τις κούτες μεσα στην μέση ειναι σουπερ! φωτεινό με μεγάλα και πολλά παράθυρα! το θετικό είναι οτι έτρεξες αλλά τώρα είσαι σε κάτι καλύτερο, το θετικοτερο για εμάς ότι θα δούμε πολλές ομορφιές διακόσμησης σε αυτό το νέο σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το χαλάλι το είπαμε και εμείς Μαχη μου όταν συμφωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη.. Είναι πράγματι φωτεινό και όμορφο σπίτι. Το κακό είναι πως δεν έχω συνηθίσει το χώρο ακόμα, αφού τα έπιπλα μπήκαν αλλιώς. Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  12. καλη Χρονια κουκλα!!! και νεος χρονος και νεο σπιτι??? τελεια! δες το απο τη θετικη πλευρα...θα διακοσμησεις παλι!!!!!

    καλο κουραγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά Ζηνα μου να είσαστε καλά!! Είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτές τις γιορτές. . Ολο ρουτίνα. . ;) προς το παρόν πάμε πέρα δώθε τα έπιπλα.

      Διαγραφή
  13. Καλή χρονιά και καλορίζικο το νέο σπιτικό! Αλλαγή χρόνου, αλλαγή σπιτιού...τέλεια! Μία νέα αρχή!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ελένη μου! ! Είχε έρθει η ώρα για μία αλλαγή και βρήκαμε την εποχή ;)

      Διαγραφή
  14. Χα χα! Εγώ γέλασα με το τηλέφωνο και τη ΔΕΗ του γείτονα...αλλά και με το θράσος της υπαλλήλου! Δες το από τη θετική του...κάθε εμπόδιο για καλό! Καλή χρονιά Ελεάνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λες πάλι καλά που έλειπε σε διακοπές. . Είναι και Εγγλεζος και θα έχανε πάσα ιδέα. Αυτή την υπάλληλο αν την είχε μπροστά του. . το άδικο ήταν πως μετά τα άκουσε άλλη. Καλή χρονιά Νίκη μου!!

      Διαγραφή
  15. Ελεάνα μου και εγώ Χριστούγεννα μετακόμισα και σε νοιώθω...ήταν χάλια..Καλότυχο να είναι το νέο σου σπιτικό! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά δεν καταλάβαμε Χριστούγεννα φέτος. Από ένα σημείο και μετά, δε πρόσεχα ούτε την γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατούσε γύρω μου. Σε ευχαριστώ Αθήνα, ότι καλύτερο και για εσάς! !

      Διαγραφή
  16. Καλή χρονιά να έχεις με υγεία .Καλή διαμονή στο καινούργιο σου σπιτικό, σιγά σιγά όλα θα τα τακτοποιήσεις και μετά θα κάααααααααααθεσαι, που έλεγε και ο Φωτόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαααλιστα μαααλιστα!! (Κώστας Δούκας-Τα κίτρινα γάντια) χααχαχαχα να σαι καλά Κατερίνα, γέλασα πολύ!!!! :)) Σε ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  17. Έλα βρε κορίτσι!! Με το δεξί, με το δεξί! Καλότυχο το νέο σας σπιτάκι! Να σται καλά να το χαρήτε και να περάσετε υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Χριστινάκι!!! Ακόμα χρωστάω την ανάρτηση με τους φίλους.. ;)

      Διαγραφή
  18. Καλώς όρισες Ελεάνα μου!!! Καλή χρονιά και καλή αρχή στο νέο σας σπίτι!!! Αχ αυτές οι μετακομίσεις... Και χριστουγεννιάτικα πολύ ταλαιπωρία... Σίγουρα το 2015 φέρνει πολύ ανανέωση και πολύ υλικό για diy !!! Καλό σου απόγευμα και πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς είπαμε φέτος τα Χριστούγεννα να κάνουμε κάτι σημαντικό χιχιχι βαριόμαστε αμα καθόμαστε!! :))) Είχε αρκετό ζόρι αλλά περιμένω την ώρα που θα αρχίσω πάλι να φτιάχνω πράγματα! Ευχαριστώ πολύ Ιωάννα!!

      Διαγραφή
  19. Η ταλαιπωρία σας θα αξίζει τον κόπο.. μη σκάς!!! Με το καλό θα διαμορφώσεις το νέο σου σπιτάκι και όλα θα μπουν σε μια σειρά, μετά θα μας γράφεις πίνοντας το καφεδάκι σου ήρεμα .. θα μας στέλνεις και φωτογραφίες από την διακόσμηση.. Καλορίζικη λοιπόν η νέα σας φωλιά!!! φιλιά και καλή δύναμη, θα τη χρειαστείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ίρις!! Και εγώ θέλω να φτάσω στην διαδικασία της διακόσμησης γρήγορα αλλά έχει ακόμα.. :) Καλημέρα!

      Διαγραφή
  20. Καλή χρονιά! Καλορίζικο!
    Είναι οι μετακομίσεις μεγάλος μπελάς (τα ψιλολοΐδια που λες ο μεγαλύτερος!) και πάντα, μα πάντα,όσο κι αν έχεις προγραμματίσει, κάτι θα προκύψει....
    Εύχομαι γρήγορα να πιεις το καφεδάκι σου στο τακτοπιημένο καινούριο σπίτι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!!! Αυτά που μένουν πίσω τα μισώ.. καλύτερα όταν φεύγεις από ένα σπίτι να ξέρεις πως δεν έχεις αφήσει τίποτα. Αλλά ποτέ δεν γίνεται αυτό αφού πάντα όλοι βιαζόμαστε να ξεμπερδεύουμε και η κούραση είναι τέτοια πλέον που σέρνεσαι!!

      Διαγραφή
  21. Καλή Χρονιά Ελεάνα καλορίζικο το καινούργιο σας σπιτικό!!!!
    Ζήσατε συγκλονιστικές στιγμές σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστες!!!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ρένα μου!! Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι!!
      Καλά περάσαμε και αυτά τα Χριστούγεννα... :))) γελάσαμε.. τσακωθήκαμε.. χαχαχα
      Θυμηθήκαμε παλιές μετακομίσεις!! Είχε και την πλάκα του!

      Διαγραφή
  22. Καλή χρονιά και καλορίζικο το νέο σπιτικό σας !!!!
    Θα τη θυμάστε για τα καλά λοιπόν αυτή τη μετακόμιση .....
    Τα φιλιά μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά Ράνια!!
      Ναι νομίζω πως και αυτή η μετακόμιση θα μας μείνει!! :))
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  23. Καλή χρονιά και καλορίζικο Ελεάνα! Μα πόσο κάφρος ο ιδιοκτήτης του πρώην σπιτιού σου! Τέλος καλό όλα καλά και μια ευκαιρία για νέα διαμόρφωση της διακόσμησης και σίγουρα και για κανένα diy. Αναμένουμε λοιπόν και ευχόμαστε να βολευτείτε γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Σοφία μου!! Από τη στιγμή που του είπαμε πως θα φύγουμε βιαζόταν λες και θα το νοίκιαζε την επόμενη μέρα!! Το σπίτι έχει δουλίτσες που πρέπει να γίνουν απλά είμαστε αρκετά κουρασμένοι και εμένα προσωπικά με έχει πιάσει να μην θέλω να κάνω τίποτα.. Φιλιά!

      Διαγραφή
  24. Που είσαι εσύ χαμένη πουλάκι μου? Και εγώ ψιλοχάθηκα αλλά εσύ πια το παρά έκανες! Έτοιμη ήμουν να πάω στη Νικολούλη! Καλότυχο το νέο σπιτικό σου κορίτσι μου!! Και εμπνεύσεις, πολλές εμπνεύσεις να έχεις! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα Νικολούλη και εσύ??? Ντιπ ρεζίλη θα γινόμουν!! χαχαχαχα
      Ευχαριστώ!!! Μπισκότα και κεικ έφτιαξα στο καινούργιο σπίτι πάντως.. έτσι για το καλό :))))
      Πολλά φίλια Λίλια μου!!!

      Διαγραφή
  25. Καλή χρονιά, Ελεάνα, και καλορίζικο το νέο σας σπιτικό!! Η περιγραφή σου είναι απίθανη!!!!!!!
    Σιγά-σιγά όλα θα μπούν στην θέση τους και θα ξεχαστεί η κούρασή σας.
    Σε περιμένουμε ξεκούραστη και ορεξάτη!!!!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαριάννα μου. Καλή χρονιά να έχουμε!!
      Ναι τώρα μπορούσα να τα περιγράψω ήρεμη.. τότε έβραζα :)))
      Για να σου πω την αλήθεια τώρα πλέον δεν αγχώνομαι.. όποτε γίνουν!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  26. Είχα υποψιαστεί ότι κάτι συνέβαινε ...πού να πάει ο νους μου σε μετακόμιση;
    Καλορίζικο Ελεάνα μου!
    Take your time!
    Φιλιά!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αριστέα μου!!
      Κοίτα, ούτε εγώ είχα φανταστεί πως Χριστουγεννιάτικα θα μετακόμιζα.. ήταν τρελό σενάριο!
      Φιλιά!!! :))

      Διαγραφή
  27. Καλή Χρονιά Ελεάνα και με το καλό να τακτοποιηθείς στο καινούργιο σας σπιτικό!!!! Εγώ πάντως ακούω μετακόμιση και παθαίνω αλλεργία... τριάντα οκτώ χρόνια παντρεμένη, δέκα μετακομίσεις... δεν είναι και λίγο ε!!!! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!!!!! Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!! Και εμείς έχουμε κάνει αρκετές και μαζί και με τις οικογένειες μας. Έλα όμως που έπρεπε. Αλλιώς σιγά να μην το κουνάγαμε... Βλέπαμε όλο αυτά τα πράγματα και μας έπιανε πανικός. Γιατί δεν είναι που τα μάζεψες.. είναι που πρέπει και να τα ξανά- τακτοποιήσεις!
      Καλή Χρονιά Βίκυ μου!!

      Διαγραφή
  28. Τέλος καλό, όλα καλά! Καλορίζικο το νέο σας σπιτι, περιμένω κι εγώ να το δω ολοκληρωμένο με τις όμορφες διακοσμητικές σου πινελιές. Η νέα χρονιά ξεκίνησε για σένα με ωραίες αλλαγές εν τέλει. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται σούπερ το σπίτι. Τα φιλιά μου Ελεάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ελευθερία μου!
      Η αλήθεια είναι πως είναι μια όμορφη αλλαγή γιατι το σπίτι είναι πράγματι ωραίο και ευρύχωρο!
      Να σου πω... και εγώ περιμένω να το δω ολοκληρωμένο.. :))) Φιλιά!!

      Διαγραφή
  29. Καλώς την κι σε άργησε! Καλοριζικο το σπιτικο σας! Ελεάνα μου σε καταλαβαίνω μιας και είχα κανει κι εγώ μετακομιση! Αλλά όταν πας κάπου καλυτερα πραγματικα αξίζει τον κόπο! Κι επίσης τι ομορφο είναι να διακοσμεις ενα νεο σπίτι! Φιλια πόλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Σωτηρία μου!! Να είσαι καλά!
      Ναι αυτό είπαμε και εμείς μπας και παρηγορηθούμε, πως αφού πάμε σε καλύτερο!! :)))
      Προς το παρόν η διακόσμηση δεν με θέλει.. δεν έχω συνηθίσει το χώρο. Ελπίζω σύντομα..
      Φιλιά

      Διαγραφή
  30. Καλορίζικο το νέο σπίτι!!! Καλή χρονιά και σε σένα!!! Όσο και να κουραστήκατε τώρα θα ανανεωθείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Χριστίνα μου!!
      Αυτή την ανανέωση θέλω!!! :))
      Πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  31. Oh, the excitement, how much hardship, how much luggage! Change of residence is associated with such inconveniences as much energy, but comes and deserved pleasure .... You're a wonderful new year in new home

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you so much Bety!!
      We are excited about moving houses but in my mind the first feeling is tiredness, now that everything has finished. Well hopefully we will get some rest now before start decorating! :))
      All the best for the new year!

      Διαγραφή
  32. Καλορίζικο το σπίτι σας Ελεάνα!!! Χαλάλι ο κόπος. Να έχεις μια όμορφη και δημιουργική χρονιά στο νέο σου σπιτάκι πλέον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλή χρονιά Ελεάνα. Καλορίζικο το νέο σου σπίτι και καλή ευκολία στην τακτοποίηση του. Αν θέλεις βοήθεια φώναξε!!!!!!!!!!!!!!! Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα Καλή χρονιά!!! Εσύ θα με βοηθούσες πολύ αν μου έστελνες ένα μικρό (βλέπεις δε κάνω υπερβολές) πιατάκι από ότι φτιάχνεις!!! χαχαχαχα Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  34. Ελεάνα μου καλή χρονιά και καλορίζικο το καινούριο σου σπιτικό!! Φαίνεται πολύ όμορφο στις φωτογραφίες και σίγουρα θα το διακοσμήσεις τέλεια! Πόσο σε καταλαβαίνω με την ταλαιπωρία της μετακόμισης και ειδικά μέσα στις γιορτές. Εχω κάνει άπειρες μετακομίσεις στη ζωή μου από παιδί εως πρόσφατα και δεν μπορώ ούτε τη λέξη να ακούω πια. Πάντως δεν είχα καταλάβει ότι χάθηκες γιατί είχα χαθεί και εγώ για ενα μήνα. Με το καλό να τακτοποιηθείτε και θα δεις πως θα το συνηθίσεις γρήγορα. Η αρχή μόνο είναι πάντα δύσκολη. Φιλάκια πολλά και καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Θάλεια μου και για τις ευχές τα Χριστούγεννα!
      Και εγώ έχω κάνει πολλές μετακομίσεις... μέχρι και χώρας..εις τριπλούν! Ελπίζω η επόμενη να είναι μια και καλή για την Ελλάδα όταν πρέπει.
      Πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  35. Κουράστηκα και μόνο που σε διάβασα! Κι επειδή έχω κάνει άπειρες μετακομίσεις ξέρω τι μανίκι είναι όλο αυτό! Τουλάχιστον βρήκατε ένα σπίτι που σας άρεσε πολύ και θα σας δικαιώσει η επιλογή σας όταν πια θα έχετε ηρεμήσει.Καλό κουράγιο με την τακτοποίηση των υπολοίπων!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Μαρία μου εσύ κουράστηκες που το διάβασες... εγώ ακόμα δεν το πιστεύω πως τα καταφέραμε! To πιστεύω και εγώ, όταν θα είναι όλα στην θέση τους, θα νιώθουμε πιο ξεκούραστα και θα ευχαριστηθούμε το σπίτι- να είμαστε καλά πρώτα από όλα!! Φιλιά!! :))

      Διαγραφή
  36. Καλή αρχή !!! Καλορίζικο, γεμάτο από χαρούμενες στιγμές !!! Άρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Άρη για τις ευχές!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  37. Καλή Χρονιά με υγεία.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά και σε εσένα να χαίρεσαι τα παιδάκια σου Μαρία-Έλενα!

      Διαγραφή
  38. Καλορίζικο το νέο σας σπίτι. Να ζήσετε σε αυτό μόνο όμορφες στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Με το καλό στο νέο σας σπιτάκι. Σας πετυχε και η κακοκαιρια και γω αναρωτιομουν που χαθηκες! Καλη διαμονη και όλα θα παρουν το δρομο τους, όσο για το συζυγο, ξερεις εσυ θα τον κουμανταρεις και θα παίρνεις ό,τι θες!
    Καλή εβδομάδα!
    Φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα Αριάδνη μου.. κίνησα να πάω στο παζάρι και ήταν ημέρα Σάββατο που λεει και η παροιμία! χαχαχα αυτό το θα παίρνω ότι θέλω... ανάλογα τι ζητάω! ;)
      Σε ευχαριστώ πολύ!! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  40. Καλή χρονια!
    Καλορίζικο!
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλορίζικο Ελεάνα μου! Άντε να γεμίσει όλο χαρές και γέλια!
    Μας έλειψες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από γέλια Κατερίνα μου γέμισε ήδη!!! χαχαχαχα με ξέρεις εμένα για άτομο που αφήνει κάτι να πέσει χάμω... Σε ευχαριστώ!! :))

      Διαγραφή
  42. Πωπω! Χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ και μόνο που τα διάβαζα όλα αυτά, είχα αγχωθεί και εσύ έκανες και χιουμοράκι! Καλορίζικο!!!
    Αλλά ξέρεις κάτι? Μου αρέσεις! Χαίρομαι που επισκέφθηκες το blog μου κ' έτσι σε... ανακάλυψα κι εγώ!!
    Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος! Με υγεία, θετική σκέψη, έμπνευση και πολλή αγάπη!
    Καλώς βρεθήκαμε! Πολλά φιλιά, ή αλλιώς... ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    Γιάννα
    (Να εξομολογηθώ πως εκεί που γράφεις πως "Θα του βάζαμε και δεύτερη γραμμή τηλεφώνου και θα πληρώναμε και τη ΔΕΗ του!" δεν άντεξα και έμπηξα κάτι γέλια...! Ντροπή μου!!!)
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα Μας αρέσει διακομοδούμε τις διάφορες φάσεις που περνάμε Γιάννα μου!! Τουλάχιστον να τα θυμόμαστε και να γελάμε!! Καλά έκανες και γέλασες γιατι ακόμα και εγώ γελάω όποτε το σκέφτομαι.. και που να σου πω προχθές που ήρθε η Εγγλέζα και μου έφερε το λογαριασμό που έκαναν λάθος και τον έστειλαν δίπλα. χαχαχαχα Ήθελα να πέσω κάτω και να χτυπιέμαι απο το γέλιο! Φιλιά!!!! :*

      Διαγραφή
  43. Καλώς σε βρίσκω Ελεάνα ,εύχομαι να τακτοποιηθείς σιγά -σιγά , να ξεκουραστείς και να χαρείτε το νέο σας σπιτικό ! Καλή χρονιά σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στο καινούργιο σπίτι :))) Σε ευχαριστώ πολύ, στη ξεκούραση βρίσκομαι!!

      Διαγραφή
  44. μάντεψε! για πέρνα από το σπιτάκι μου να πάρεις ένα βραβείο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σε ευχαριστώ!! Τον χρειαζόμασταν αυτό τον αέρα!!
    Φιλιά Βάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου