Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!!


Έχουμε μεταφερθεί σε άλλη πλατφόρμα και πρέπει να πατήσεις το λινκ αν θες να διαβάσεις την ανάρτηση.

Σχόλια

  1. Ελεάνα μου, καταρχάς θα κεραστώ ένα κομμάτι κέικ, ένεκα των ημερών! Είναι όλα υπέροχα! Γιορτινά, φωτεινά και με τη δική σου διακοσμητική σφραγίδα! Συμφωνώ, πως δεν χρειάζεται να στολίζουμε υπό τις επιταγές της μόδας, αλλά βάζοντας την δική μας πινελιά, και την αγάπη μας! Ήταν υπέροχο το χριστουγεννιάτικο ταξίδι της ομάδας μας! Εύχομαι να περάσεις τέλεια με τους αγαπημένους σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε κέικ όσο υπάρχει... δύο κομμάτια έμειναν... :) Σε ευχαριστώ Βέρα μου για τα καλά σου λόγια, να περάσεις και εσύ όμορφα αυτές τις μέρες με την οικογενειά σου, με πολύ πολύ αγάπη!! Μου φάνηκε παράξενο χθες που σκέφτηκα σε κάποια φάση, πως δεν έχει άλλο πάρτυ και δεν έχω να ετοιμάσω άλλη ανάρτηση.... :/ Πέρασα καλά και χαίρομαι που είμαστε στην ίδια ομάδα!! Πολλά φιλιά!!! :*

      Διαγραφή
  2. Ελεάννα μου απίστευτα ζεστές οι φωτογραφίες και χουχουλιάρικες, όμορφα χρώματα, όμορφος, γλυκός στολισμός που σου ζεσταίνει την καρδούλα και σε κάνει να ονειρεύεσαι! Και του χρόνου κορίτσι μου τα καλύτερα σου εύχομαι... Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Χριστίνα μου!! Μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η αίσθηση του χουχουλιάρικου!!!! Μου αρέσει να ονειρεύομαι!! Πολλά φιλιά Glam Chic girl!! ;)
      ...όλα στην μαμά σου... χιχιχιχιχι

      Διαγραφή
  3. Δεν βαριέμαι ποτέ να χαζευω φωτογραφιες με χριστουγεννιάτικα στολίδια :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελεάνα μου, τι υπέροχα στολίδια!! Όλα παραμυθένια.. Αλλά και το κέικ σου πολύ νόστιμο φαίνεται."Τα στολίδια είναι για να στολίζονται" όπως είπες. Κάθε χρόνο λέω να στολίσω μόνο ένα ή δύο χρώματα αλλά βάζω το ένα, βάζω το άλλο και τελικά στολίζω τα περισσότερα όλων των χρωμάτων φυσικά! Σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανες να συμμετέχω σε αυτό το υπέροχο πάρτυ!!! Και του χρόνου να στολίσεις ξανά και να περάσεις πολύ πολύ όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφροδίτη και εγώ όλο λέω δύο χρώματα... μμμμ Βάλε και κόκκινο.. βάλε και άσπρο.. βάλε και χρυσό!! :)) Tα θέλω όλα έξω και στολισμένα!!! Και τι πάλι έμειναν μπάλες κρυμμένες.
      Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στην ομάδα!! :)) Να είσαι καλά!!

      Διαγραφή
  5. Να το κρατήσεις αυτό το στιλ στο στολισμό του δέντρου σου Ελεάνα!!
    Το δέντρο πρέπει να έχει την προσωπικότητα του οικοδεσπότη και αλίμονο αν αυτή πρέπει να προσαρμοστεί στις επιταγές της "μόδας"!!.
    Το δικό σου δείχνει ζεστασιά, ανεμελιά, νοσταλγία και αγάπη!!!
    Και του χρόνου Ελεάνα!!!
    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Αλεξάνδρα μου!!
      Όλα αυτά τα θέλω.. και ανεμελιά και αγάπη και νοσταλγία αλλά πάνω από όλα ζεστασιά!!!
      Καλή εβδομάδα

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ μαζί σου για τα χρώματα!! Τα Χριστούγεννα όλα επιτρέπονται!!
    Πηγάζει από μέσα μας η παιδικότητα και οι αναμνήσεις μας σε ένα συνονθύλευμα εικόνων, που αποτυπωνεται σε κάθε γωνιά, κάθε φορά με διαφορετικό ύφος!!
    Αυτό που μένει πάντα στην καρδιά όμως, είναι η ζεστασιά που βγάζεις μέσα από την ψυχή και τα όνειρα που κάνεις, αυτές τις Άγιες μέρες!!
    Το σπίτι σου έχει ζεστασιά, χρώμα γιορτής και λάμψη!!
    Ελεάνα μου και του χρόνου κοριτσάκι μου, να είσαι καλά και να ζεις πάντα τόσο, μα τόσο έντονα, την μαγεία των ημερών!!

    Φιλιά πολλά & ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή να παρευρεθώ, ανάμεσα σε μια τόσο δημιουργική ομάδα!!
    Καλημέρα & καλή εβδομάδα!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Ελένη μου!! Κάθε γωνιά και μια εικόνα.. ένα όνειρο.. μια ανάμνηση.. Εσύ μπορείς άνετα να με καταλάβεις!! :))
      Σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή στο πάρτυ και στην ομάδα!! Όποτε θες εδώ είμαστε!! ;)
      Καλή εβδομάδα!!

      Διαγραφή
  7. Χρυσό κόκκινο και λευκό είναι και τα δικά μου Χριστουγεννιάτικα χρώματα Ελεάνα αν και τελευταία βλέπω πως αρχίζουν να μου αρέσουν και πιο altenative προτάσεις όπως τα μαύρα διακοσμητικά τα δικά σου και τα Nordic της Δημητρας! Το δέντρο σου μου αρέσει πολύ και κάποια απο τα στολίδια σου είναι για να τους πιάσεις συζήτηση! Ακόμα περισσότερο όμως μου άρεσε το κέικ σου! Και του χρόνου με υγεία και χαρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :))) Τέλειο το σχόλιο Σοφία.. στολίδια να τους πιάσεις συζήτηση!!! χαχαχαχα πραγματικά όμως! Να σου πω την αλήθεια πάω και τα χαζεύω συνέχεια!! Και αυτά τα στόλισα.. τα μαύρα εκεί που έχω κάτι άσπρα αντικείμενα!!!!! Όσα μπορώ στολίζω! Σε ευχαριστώ! Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  8. Όλα τα χρώματα την περίοδο των Χριστουγέννων συνθΈτουν μια μαγική και ονειρεμένη διακόσμηση στους χώρους των σπιτιών.Νομίζω οτι τελικά διακοσμούμε με το συναίσθημα και την ζεστασιά της ψυχης μας,και αυτό έκανες και εσύ Ελεάνα μου τον "μάγεψες"τον χώρο σου με τα ωραία στολίδια....καλές και όμορφες γιορτές να έχουμε....φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πιο όμορφο.. να διακοσμούμε πάντα με το συναίσθημα!! Έτσι είναι αληθινό κάτι!! Για αυτό αγαπώ τα Χριστούγεννα, και η υπερβολή έχει την ομορφιά της αυτή την περίοδο!!
      Καλές γιορτές να περάσεις με τους αγαπημένους σου Μαρία μου!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  9. Κάθε χρόνο και σε κάθε αλλαγή εποχής ταιριάζω κι εγώ διακοσμητικά, χρώματα στους τοίχους και ριχτάρια στα... όνειρά μου!
    Κι ενώ μ' αρέσει η θεματική διακόσμηση, παίρνω κάθε φορά το στολίδι που μου αρέσει!
    Και, τελικά, φτιάχνω μια ζεστή και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα και πάντα την απολαμβάνω!
    Απόλαυσα και τη δική σου χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, πολύ όμορφες λεπτομέρειες!
    Να τη χαρείς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι δικιά μου!!! Έλα να ονειρευτούμε μαζί!! :))
      Σε ευχαριστώ Αλεξάνδρα μου!! Να είσαι καλά!!

      Διαγραφή
  10. Υπέροχη η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που έφτιαξες Ελεάνα μου!!! Ακριβώς όπως την περιγράφεις, κλασική, ζεστή και να θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια με άφθονη χρυσόσκονη, λαμπιόνια και παιχνιδιάρικα στολίδια !!! Μαγευτικό σκηνικό !!! Καλή σου μέρα, καλή βδομάδα και πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ιωάννα!!! Τώρα πρέπει να περιμένω και τον Άγιο Βασίλη!!! Αν θέλει να μου θυμίσει ακριβώς τα παιδικά μου χρόνια θα πρέπει να μου φέρει και ένα ωραίο δωράκι χιχιχι!!! :)) Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  11. Ελεάνα μου η διακόσμηση σου είναι πολύ ζεστή και χουχουλιάρικη! Μαζί με το λαχταριστό κέικ που βλέπω δεν θέλω να φύγω! Θα σου θρονιαστώ να τραγουδάμε μαζί Χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτό το κεικ ταίριαξε με την διακόσμηση ;) αυτό με την χουχουλιάρικη... πόσο μου αρέσει!! :))) Έλα έλα θα δούμε και ταινία!! :))

      Διαγραφή
  12. χαχαχαχχαχ ούτε ο ίδιος ο Θεός δε σε θέλει με το κέικ!Αφού έγινε ωραίο και δεν σου ''κάθησε'' (ξεφούσκωσε) πάλι καλά!Κόκκινο-χρυσό έχω κι εγώ για το δικό μου σπίτι και δεν το αλλάζω με τίποτα.Πιστεύω ότι είναι από τα χρώματα που φωνάζουν ''Χριστούγεννα''.Κι όπως είπες : ''εμείς οι ίδιοι με το χαμόγελό μας, την αγάπη, το γέλιο, το μεράκι κάνουμε το σπίτι φιλόξενο!!''
    Και του χρόνου με υγεία και χαμόγελο στην καρδιά.Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είχα προλάβει να το βάλω στο φούρνο.. είχα ρίξει το μισό αλεύρι μόνο. :)) ήμουν και άρρωστη αλλά εκεί... πρέπει να φτιάξω ατμόσφαιρα λέω!! Άσε που έγινε τέλειο και γευστικά!!! Να είσαι καλά Αλέκα και να περάσεις όμορφες γιορτές με πολύ αγάπη!!!

      Διαγραφή
  13. Όλα τέλεια και μαγικά, αλλά ήρθε και το κέικ και με αποτελείωσε! Υπέροχη διακόσμηση, υπέροχες φωτογραφίες! Φιλιά πολλά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Πέτρα μου!! Αν προλάβεις κερνάω κομμάτι και καφέ!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  14. Και ποιός είπε ότι η διακόσμηση πρέπει να έχει θέμα για να είναι πετυχημένη;; με άλλο τρόπο κερδίζεται η ατμόσφαιρα στο σπίτι, και το σπίτι σου έχει ατμόσφαιρα!! Μου αρέσουν όλες οι γωνιές στου σπιτικού σου, όλες όμως! Αλλά η αγαπημένη μου είναι η πρώτη φωτογραφία, με το φαναράκι, τα κουδουνάκια και το φοβερό χοντρό κυριούλη που βλέπω παρακάτω! Είναι και στα χρώματά μου, πώς να το κάνουμε! :) Το δέντρο σου είναι λαμπερό και σικάτο! Είναι όλα πανέμορφα! Παίρνω ένα κομματάκι κέικ και φεύγω να φτιάξω καφεδάκι!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάζω και καφέ με το κέικ!!! :)) Και όλοι μαζί εγώ εσύ και ο χοντρούλης θα κάτσουμε να χαζεύουμε τα φωτάκια!!! Σε ευχαριστώωωωω πάρα πολύ Μαίρη μου!!! Χαίρομαι που σου αρέσει γιατί ναι είναι τα χρώματα σου και νομίζω πως η γνώμη σου μετράει!! :))
      Έχω και άλλες γωνίες που δεν σας έδειξα... ελπίζω να προλάβω! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  15. πραγματικά φιλόξενο και ζεστό δείχνει στις φωτογραφίες το σπίτι σου, οπότε ο στόχος της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης επετεύχθη. Καλές γιορτές να έχετε και του χρόνου πάλι με υγεία! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ελευθερία μου!! Θέλω να πιστεύω πως φέτος κατάφερα να είναι αρκετά ζεστό και χουχουλιάρικο και λέω να το χαρώ όσο μπορέσω!! Ελπίζω να το νιώθουν και οι επισκέπτες!! Να είσαι καλά και χρόνια πολλά και από εδώ!!

      Διαγραφή
  16. Με γοητεύει τόσο αυτός ο φωτισμός ο απαλός που υπάρχει στις φωτογραφίες σου Ελεάννα μου! Κάνει τις γωνιές του σπιτιού σου ακόμα πιο όμορφες!Συμφωνώ σε πολλά μαζί σου αλλά περισσότερο στη λατρεία μου για τα φωτάκια! Τι μαγεία...Και του χρόνου και ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τόσο ωραίες εικόνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σπίτι μας Λίλια μου δεν παίζουν πολλά φώτα!! Είμαστε ρομαντικοί άνθρωποι.. ;) Μόνο δύο επιδαπέδια φωτιστικά ανάβουν και από αυτά έχουμε αφήσει μόνο την μια λάμπα και βέβαια λαμπάκια!! Το χαμηλό φως πιστεύω πως γλυκαίνει αρκετά ένα χώρο!!! Και του χρόνου κοριτσάκι να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  17. Παρα πολύ ομορφα και ζεστά είναι όλα! Είναι ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και χαιρομαι πολύ να διαβάζω χαρούμενες και γιορτινες αναρτησεις σαν την δική σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Σωτηρία μου!! Δε σε έχω ξεχάσει και μόλις βρω χρόνο θα σου γράψω και θα σου στείλω το e-mail. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα Ελεάννα!! Το στολιδάκι διπλα στον Αγιο Βασίλη (το στρατιωτάκι) το έχουμε κι εμείς!!!! Πολλά Πολλαααααα φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι τέλειο??? Το λάτρεψα με το που το είδα!!! Και μετά το μετάνιωσα που δεν πήρα και δεύτερο.. Πολλά φιλιά Ειρήνη μου!!

      Διαγραφή
  19. Πολύ ομορφη η Χριστουγενιατικη διακόσμηση του σπιτιου σου Ελεανα ετσι οπως χρειαζεται για την μαγεια των γιορτών.. χρυσόσκονη για τα όνειρα.. και χαμόγελα για τις καρδιες...! καλως σε βρήκα.. να εχεις μια ομορφη εβδομαδα. φιλακιαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Ρούλα!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Νομίζω πως δε μπορώ Χριστούγεννα χωρίς χρυσόσκονη!! :))) Όπως δεν κάνω και χωρίς κόκκινο, φαντασία, χαμόγελο και αγάπης αυτές τις μέρες!! Καλή εβδομάδα!!

      Διαγραφή
  20. μα τα Χριστουγεννα ειμαστε παλι παιδια, οποτε τι αγχωνεσαι τι θα πουν οι άλλοι? να κανεις συτο που σου αρεσει! και ειδα και κατι υπεροχα ποτηρακια κηροπγια με καρω κορδελα ή ιδεα μου ειναι? και το λαουτο??? τελεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπήκε και αυτό στην διακόσμηση γιατί το δέντρο, τους πήρε την θέση που τα παρκάρει.. δεν είναι ένα βλέπεις... Μου αρέσει που προσέχεις λεπτομέρειες!! Ναι καλά πρόσεξες θα σας τα δείξω στην επόμενη ανάρτηση ;)
      Πίστεψε με Ζήνα, τα Χριστούγεννα κάνω πάντα αυτό που μου αρέσει!! Είναι η μόνη φορά που μπορώ να ακούσω σαράντα απόψεις αλλά καμία δεν μπορεί να με επηρεάσει! χο χο χο

      Διαγραφή
  21. Να σαι γερή κορίτσι μου και του χρόνου! Να πιεις πολλά καφεδάκια στην όμορφη γωνίτσα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Χριστίνα μου!! Να είμαστε όλοι καλά!! :)

      Διαγραφή
  22. Αυτή η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βρε παιδάκι μου πως μας αλλάζει τη διάθεση.Υπέροχα και του χρόνου γερή γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι όλα υπέροχα Ελεάννα μου! Και του χρόνου!!!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ ζεστή ανάρτηση, Ελεάννα! Γεμάτη όμορφα στολίδια και άρωμα Χριστουγέννων! Πολύ καλά κάνεις και δίνεις τόση σημασία στο δέντρο! Είναι άλλωστε το βασικό κομμάτι της διακόσμησης των ημερών...
    Και του χρόνου λοιπόν! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου όταν βλέπω τα φωτάκια του δέντρου να αναβοσβήνουν και τα στολίδια να λαμπυρίζουν, τρελαίνομαι!! Χαίρομαι σαν μικρό παιδί!! :))
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  25. Όμορφα τα στολίδια και τα διακοσμητικά σου !!! Και του χρόνου, με υγεία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιορτινό, ζεστό και φιλόξενο το σπιτάκι σου Ελεάννα μου!!! Συμφωνώ μαζί σου, το στόλισμα του σπιτιού τα χριστούγεννα πρέπει βα είναι μία λαμπερή γιορτή και το άγχος δεν χωράει σε μία τέτοια γιορτη!!!! Και του χρόνου με υγεία σου εύχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου να είσαι καλά και να χαίρεσαι το μικρό σου!!
      Φιλιά Καλό Σαββατοκύριακο

      Διαγραφή
  27. Βάλε καφέ λοιπόν, κι έρχομαι να τον απολαύσουμε, στην υπέροχη ατμόσφαιρα που σκάρωσες!!!! Συνοδεία του λαχταριστού κέικ, βεβαίως :)))) Πανέμορφα όλα Ελεάνα μου!!! Σε φιλώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα Ειρήνη μου βάζω καφέ, κεικ και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ανάβω και τα φωτάκια!! Ωραία θα ήταν να μπορούσαμε να το κάνουμε!!! :))) Καλές γιορτές με υγεία και ένα μεγάλο και γλυκό φιλί στον Μάριο!!

      Διαγραφή
  28. Ελεάνα μου επιτέλους γράφω κι εγώ το σχόλιό μου. Χθες μπαινοβγαίναμε με την Γεωργία σε όλα τα μπλογκοσπιτάκια της ομάδας μας και δεν χορταίναμε να κοιτάζουμε. Στο δικό σου ούτε ξέρω πόσες φορές μπήκαμε. Η Γεωργία με έβαζε συνέχεια να της διαβάζω τι γράφεις. Ξέχασα να σου πω ότι τρελαίνεται για τις αναρτήσεις σου, όπως κι εγώ βέβαια. Λοιπόν έχω καθίσει αναπαυτικά και έχω σερβιριστεί και ένα κομμάτι από το υπέροχο κέικ σου και ένα θα σου πω. Δεν ξέρω πολλά από στυλ και συνδυασμούς χρωμάτων, ξέρω όμως ότι δημιούργησες μια παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, μια ανεπανάληπτη ζεστασιά και πιο πολύ μια ζεστασιά και ένα συναίσθημα γαλήνης στην καρδιά! Τα βρήκα όλα πολύ ρομαντικά, τις καμπανούλες, τα φαναράκια, τα κεριά, τους Αγιοβασίληδες... τι να αναφέρω και τι να αφήσω! Δημιούργησες Ελεάνα μου μια μοναδική μαγική ατμόσφαιρα που εύχομαι να την απολαύσετε όλες τις μέρες των εορτών! Το λαούτο που λέει η Ζήνα το είχα περάσει για κιθάρα. Πάντως θα είναι πολύ ωραία να απολαμβάνετε τη μουσική του στον καναπέ δίπλα στο φωτισμένο δέντρο! Και του χρόνου με υγεία, χαρούμενες γιορτές να έχετε μαγικές γεμάτες αγάπη και σε ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτή την καταπληκτική ομάδα. Πολλά φιλάκια και καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάλεια μου σε ευχαριστώ πολύ!! :* Τα είπαμε με τα Χριστούγεννα έχω θέμα.. μεγάλο!! Μου αρέσουν τόσο πολύ και μου αρέσει να τα νιώθω σαν παιδί!! Θέλω το σπίτι μου να δείχνει σαν του Άγιου Βασίλη αν γίνεται!! :)) Να σου πω την αλήθεια δεν ακολουθώ και πολύ τα χρώματα, προσπαθώ να κρατάω αυτά τα τρία τα βασικά στο δέντρο. όχι όμως πως δεν θα βάλω και κάτι που θα μου αρέσει πολύ!!! ;)
      Στο λαούτο ακούγονται πιο παραδοσιακά τραγούδια... :D :D Και του χρόνου να είμαστε καλά. Πολλά φιλιά και στις δύο σας!!

      Διαγραφή
  29. Και του χρόνου!!!! Πολύ όμορφες οι καμπανούλες σου αλλά και το gnome στο τραπεζάκι!!! Όσο για το δέντρο, το έφτιαξες όπως ακριβώς σε εκφράζει και αυτό είναι το ζητούμενο, είτε είναι γιορτές είτε όχι!!!!
    Καλά να είστε να το χαρείτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα σε ευχαριστώ πολύ!! Καλές γιορτές να έχουμε όλοι με υγεία!!!

      Διαγραφή
  30. ετσι ακριβως κανω κ γω το απολαμβανω ...καθε χρονο κανω κ παραλλαγες καποια σιγα σιγα τα βγαζω κ για εξωτερικο στολισμο....!!!μου αρεσει κ εξω να ναιθ στολισμενα κ την μερα κ οχι μονο οταν αναβουν τα λαμπακια....αλλα καθε χρονο αγοραζω κ μερικα ισως κ μονο 3 καποιες χρονιες καινουρια που θα στιγματισουν την χρονιααααα....η μεγαλυτερη προκληση με περιμενει του χρονου ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ γιατι η μια κορη μου το δηλωσε οτι του χρονου θελει ασπρο δεντρο με ουρανι κ χρυσες μπαλες..........ααααα βλεπω να πεφτει πολλη μπογια χααχχχαα να μαστε γεροί να τα φτιαξουμε .....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου