Ανανεώνω τα στολίδια μου

Εξαφανίστηκα λέει...
Καλά σου φαίνομαι για άτομο που μπορεί να εξαφανιστεί έτσι απλά;;
Μήπως δεν φωτίζομαι καλά;; Να ρίξω μερικές ακόμα σειρές με λαμπάκια πάνω μου;;
Λες να έχασα τίποτα θερμίδες και να έσπασα τόσο πολύ;; χα χα χα Να θυμηθώ να φτιάξω κέικ, περισσότερα μπισκότα και κουραμπιέδες.. 😜

recycle-the-ornaments
Άντε λιγάκι εξαφανίστηκα, να μη λέω και ψέμματα.
Έπρεπε να ασχοληθώ με διάφορα θέματα και βέβαια με το στόλισμα του σπιτιού!! Δεν θες να ξέρεις τι γινότανε στο σαλόνι.. Χρυσόσκονη παντού, κούτες, κουτάκια, σακουλάκια, λαμπάκια, στολίδια και πόσα άλλα. Το δέντρο το είχα στήσει την Κυριακή το πρωί και μέχρι το βράδυ είχα βάλει και είχα βγάλει τα λαμπάκια 4 φορές!

Έβαλα τέσσερα σετ πάνω στο δέντρο και έπρεπε να αναβοσβήνουν ομοιόμορφα, ετσι ξεκίνησα να τα ανακατεύω και αυτά άρχισαν να μπλέκονται, άβολο σκέφτηκα για το ξεστόλισμα και τα έβγαλα.
Τα βάζω κάθετα και φαινόντουσαν τα καλώδια, άντε ξανά να τα βγάλω.
Τα βάζω οριζόντια τα έβλεπα να αναβοσβήνουν ένα ένα τα σετ.. 4
Κάποια στιγμή τον ακούω από τον καναπέ..

-Πόσες φορές ακόμα θα το κάνεις αυτό;; Μάλλον που του είχα σπάσει τα νεύρα αφού παραμιλούσα κιόλας που δεν έβρισκα τρόπο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.. Ίσως δεν ήμουν σε mood? Τι να πω!

christmas-lights


χριστουγεννιάτικα-στολίδια

Αφού βρήκα τελικά λύση με τα λαμπάκια παράτησα το δέντρο χωρίς να βάλω ένα στολίδι, δεν υπήρχε κάποιος λόγος απλά βαριόμουνα τόσο χρόνο είχα χαλάσει.. Βασικά ήθελα κάτι διαφορετικό φέτος όμως δεν έφταναν τα στολίδια που είχα και δεν ήξερα τι να κάνω και ποια να κρεμάσω.
Λέω δε τα αφήνω μήπως και πολλαπλασιαστούν;;
Μόνα τους βέβαια, αν ήταν να αγοράσω περισσότερα τον ήξερα το δρόμο προς τα καταστήματα..  χιχιχι

Δευτέρα μεσημέρι επιτέλους κρέμασα δύο μπάλες που έφτιαξα και σταμάτησα, αρκετά είπα και για σήμερα! Εννοείται πως δεν έλειψαν τα σχόλια..
-Κατά τον Ιανουάριο υπολογίζω να το έχεις στολίσεις... είπε το όμορφο αγόρι!!
Ε ποτέ σκέφτηκα.. Θα το φτιάξω γιατί εγώ τέτοια προσβολή δε θα τη δεχτώ!


christmas-ornaments

christmas-ornaments

Μέσα σε όλα μια ''Μια τενοντίτιδα ήρθε απόψε απ' τα παλιάααα..'' στο δεξί χέρι και ένα πρησμένο δάχτυλο (δείκτης) από το πολύ γράψιμο και blogging! Προσπαθούσα να γράφω σιγά σιγά ή να απαντήσω σε κάποια σχόλια, χωρίς να χρησιμοποιώ τα πονεμένο μου δαχτυλάκι. Και βέβαια να στολίσω κιόλας..

Είπα να το δω σαν μία μικρή ευκαιρία για αποτοξίνωση από τον υπολογιστή όμως στη μπλογκοσφαιρα πολλές κατασκευές, πολλές ιδέες, πολλές αναρτήσεις και δε μπορούσα να μην συμμετέχω!!

Λευκωσία-Mall-Χριστούγεννα

Γλυκά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να φτιάχνω αλλά τις βόλτες μου όλα και όλα.. της πήγα!! Χάρηκα και εγώ σαν μικρό παιδί και η διάθεση μου ανέβηκε παρόλο το ζόρι με το χέρι μου. Και για καφέ πήγα.. Τι νόμιζες δήλαδή!! χαχαχα

Starbucks-Nicosia-instagram


Και πάμε τώρα στην ανανέωση!! Άλλαξα τρεις παλιές μπαλίτσες που δε μου άρεσαν πλεον. Αν θυμάσε τη συνταγή που σου έδωσα με τα χιονισμένα κουκουνάρια, την ξανά έφτιαξα και πασάλειψα και τις παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες..

Christmas-ornaments-with-snow-flakes

red-christmas-ball-with-snow

Η πρώτη πέτυχε γιατί την έκανα μαζί με τα κουκουνάρια σαν δοκιμή και ήταν σωστή η αναλογία. Δυστυχώς η επόμενη δόση που έφτιαξα δε πέτυχε γιατί έβαλα περισσότερο αφρό από την κόλλα με αποτέλεσμα να τρέξει.. Οπότε προσοχή στις αναλογίες!

αποτυχημένο-προτζεκτ-στο-μπλογκ

Όταν πέτυχα την επόμενη δόση βρήκα ευκαιρία με αυτό το ψεύτικο χιόνι να καλύψω και τα σημεία που είχαν χαλάσει στην μπάλα από κουκουνάρια που είχα αγοράσει πριν κάποια χρόνια και είχε αρχίσει να διαλύεται το κολλημένο κουκουνάρι πάνω στο αφρολέξ.

μπαλα-με-κουκουνάρια-και-χιόνι

Χιόνισα όσες μπάλες ήθελα και σκόπευα να της κρεμάσω έτσι απλά. Ήρθε όμως νέα ιδέα από τον σπόνσορα του σπιτιού μου που την είδε Άγιος Βασίλης και πρότεινε μερικές τσαχπινιές και εγώ σαν καλό ξωτικό τις πραγματοποίησα!
Ήθελε και από το άλλο το χιόνι πάνω στη μπάλα! Με ένα πινελάκι πέρασα κόλλα πάνω στον αφρό και αμέσως έριξα πλαστικές χιονονιφάδες από τα σακουλάκια που πουλάνε αυτό το καιρό τα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα.

xristougenniatikes-mpales-me-afro

christmas-balls-with-faux-snow

Η τρίτη ιδέα ήρθε από μία κοπέλα. Είπε κάτι για μπάλα με βαμβάκι και εμένα άστραψε το ματάκι μου και το δοκίμασα και αυτό!! Μου άρεσε η ιδέα της όμως νομίζω πως τράβηξα λίγο περισσότερο από ότι θα έπρεπε το βαμβάκι προκειμένου να γίνει πιο fluffy η μπάλα. Ok next time θα είναι καλύτερο και εγώ πιο προσεκτική.
 
handmade-christmas-ornaments

χριστουγεννιάτικη-μπαλα-με-βαμβάκι

Βρήκα και τα δεντράκια που είχα φτιάξει από περιοδικά πριν δύο χρόνια και τα στόλισα στην είσοδο! Τα έψαχνα από πέρυσι και είχα κάνει άνω κάτω το σπίτι αλλά δε θυμόμουν ότι τα είχα στείλει στην αποθήκη και τυχαία φέτος εμφανίστηκαν μπροστά μου.

christmas-trees-made-by-magazines

χριστουγεννιάτικες-χειροποίητες-μπάλες

Το δεντράκι μου και την όλη διακόσμηση θα τα δείτε την Κυριακή στο τελευταίο πάρτυ της ομάδας One team four seasons!!



Σχόλια

  1. -Ρε γυναίκα πού έβαλες τον αφρό ξυρίσματος;
    -Στο δέντρο καλέ μου!

    Είσαι το τιμόμενο πρόσωπο της bic,της nivea και της sillete! Και πολύ θα θελα να δω έναν παλικαρο να βγαίνει ανχιστός από το μπάνιο και να παίρνει τον αφρό από τα χριστουγεννιάτικα και να λέει με νόημα, για... απαλά Χριστούγεννα!

    Καλά Χριστούγεννα Ελέανα! (κι εμένα άρχισε να με τραβά ο βραχίονας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Είσαι απίστευτη!!! χααχαχαχαχαχα
      Έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά δεν θα κάτσει να φωτογραφηθεί για τόσο μεγάλο κοινό!! ;))
      Καλές γιορτές να έχουμε και πρόσεχε γιατί εμένα ακόμα με ταλαιπωρεί.

      Διαγραφή
    2. Αυτόν τον παίδαρο να μου τον στείλετε κι εμένα μετά,χεχεχεχεχε...

      Διαγραφή
  2. Συνονόματη Χριστίνα τι συνειρμός ήταν αυτός! Δώρο από τον Αγ. Βασίλη μου φαντάζει!!! Στο θέμα μας τώρα... Ελεαννάκι το έκανες το θαύμα σου πάλι! Έγιναν υπέροχες, οι χιονάτες, η μισοχιονισμένη αλλά και το δεντράκι περιμένουμε ανάρτηση γιατί φαίνεται υπέροχο! Αυτό με το μέχρι Γενάρη θα στολίζεις, το άκουσα κι εγώ φέτος... βρε τι μας έχει πιάσει;;;;;;;; Πέντε μέρες το πάλευα λες και στόλιζα το δάσος της Βουλώνης! Καλή συνέχεια και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα.. θα έρθει ο Μπαρμπα Βιll και δεν θα έχει που να αφήσει τα δώρα μου!! χαχαχαχαχα Και δεν είναι εποχές να χάνουμε τα δώρα... :p Πάντως και εγώ φέτος δεν τσουλάω... Δεν έχει ξανασυμβεί να μην έχω φτιάξει γλυκό 15 μέρες πριν..
      Οι χιονισμένες μπάλες με το έξτρα χιόνι μου άρεσαν και εμένα τελικά και δείχνουν πολύ ωραίες πάνω στο δέντρο! Καλό βράδυ

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχ εγώ γελάω ακόμα με το σχόλιο της Ανδρομέδας!! Αλλά και εσύ Ελεάνα μου πια..ακούραστη και τολμηρή όσο καμία!! Οι χιονισμένες μπάλες είναι υπέροχες!! Ανυπομονώ να δω τι καλό θα βγάλετε στο τρίτο πάρτυ της ομάδας μας!
    Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο της Χριστίνας ήταν όλα τα λεφτά.. θα μπορούσαμε να το συνεχίσουμε.. αλλά ο αχνιστός παλίκαρος δε θα θελήσει να κάνει το μοντέλο και δεν εννοώ τον δικό μου! χαχαχαχα Τολμήρη ναι... από την μία χιονίζω και από την άλλη τα βάφω όλα σε μαυροπίνακα!! :))

      Διαγραφή
  5. Κάθεσαι; Εγώ δεν έχω στολίσει το δέντρο ακόμα. Ούτε καν το έχω βγάλει από την αποθήκη! Αχαχα! Καλά ντε, μη βαράς, λέω να το στολίσω τις προσεχείς 2-3 μέρες. Φιλιά και καλό ξημέρωμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα βάλε 5-6.. και εγώ από την στιγμή που το έβγαλα στην επιφάνεια... τα 2-3 εικοσιτετράωρα τα χρειάστηκα μόνο για το δέντρο.. όλη την επόμενη εβδομάδα πηγαίνω- έφερνα τα διακοσμητικά!! Χάλια φέτος... χαλια!! :))) Καλό βράδυ!!

      Διαγραφή
  6. Αυτές οι μπάλες με το χιόνι αφρού δεν μοιάζουν πολύ με Ferrero Raffaello;;;...:)
    Καλή συνέχεια στο στόλισμα και θα περιμένω πως και πως την Κυριακάτικη ανάρτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορίστε μια φορά δεν έγραψα για γλυκό και βρέθηκε άλλος.. Πάω να φάω καμία σοκολάτα!! χαχαχαχα Σε ευχαριστώ Αλεξάνδρα!!

      Διαγραφή
  7. πολύ καλά πήγε η ανανέωση των παλιών στολιδιών. Και το βαμβάκι και ο αφρός τα έκαναν αγνώριστα. Και πού να αρχίσεις με τα γλυκά δηλαδή, είσαι χείμαρρος δημιουργικότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα αρχίσω με τα γλυκά Ελευθερία.... δεν σταμάταω! Και δεν εννοώ να φτιάχνω μόνο.. αλλά και να τα τρώω!! :))

      Διαγραφή
  8. Αυτό θα πεί να έχεις την φαντασία σου σε εξέλιξη,χωρίς να σε πτοούν τα διάφορα που μπορεί να σου συμβαίνουν.έτσι Ελεάνα μου τα κατάφερες ακόμα μια φορά να δώσεις ενα αποτέλεσμα διαφορετικό απο τα συμβατά με τις μπαλλες και όλα αυτά...ο αφρός πάντως την έκανε την δουλειά του στα κουκουνάρια και στις ανανεωμένες μπάλλες...καλή συνέχεια και περιμένουμε την επόμενη σου ανάρτηση...περαστικά με το χέρι σου....φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστώ! Λυπήθηκα να τις πετάξω και αποφάσισα να τις αξιοποιήσω, δεν είχε ακριβώς το αποτέλεσμα που περίμενα με το βαμβάκι αλλά οι άλλες με τον αφρό και το χιόνι είναι καταπληκτικές από κοντά!! Αφού σκέφτομαι να κάνω και άλλες! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  9. Έγιναν υπέροχα!!!Και του χρόνου να είσαστε καλά να ξανά στολίσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ελεάνα μου!! Μια φορά θέλω να στολίσω το σπίτι μου σαν το δικό σου!! Μεράκι το έχω!! :))

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα Ελεάννα μου!! Αχ αυτή η τενοντίτιδα κι εμένα με βασανίζει ανελέητα!!! Τα στολιδάκια σου τέλεια αλλά η διήγηση σου. Πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση!!! Πολλαααααα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ειρήνη μου!! Το κακό με την τενοντίτιδα είναι πως δεν φεύγει ποτέ... μόλις το κουράσεις λίγο να σου την και ξυπνάει! Εγώ έχω ειδικό ελαστικό περικάρπιο και κάθε φορά που με ενοχλεί το φοράω.

      Διαγραφή
  11. ...΄Αφωνη έχω μείνει με τις χιονισμένες μπάλες!!!!
    Καταπληκτικές!...
    Πολύ ωραία ιδέα για ανανέωση των παλιών στολιδιών...
    Θα την προτείνω στην αδερφή μου που το δέντρο της χρειάζεται οπωσδήποτε λευκό...το έχει μπουκώσει με κόκκινο!! Βέβαια τέτοια ακαμάτρα που είναι στα περί διακόσμησης, θα μου πει να τις φτιάξω εγώ..αλλά θα το χαρώ!
    Μπράβο σου...υπέροχα!
    Φιλιά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υγ. Ξέχασα να σου ευχηθώ περαστικά κι αγύριστα!!!
      Κι εγώ έχω κουράσει το δεξί τελευταία με τα μαξιλαράκια που φτιάχνω και είμαι στα όρια να το ξαναπάθω..

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ Αννιώ μου! Και εγώ τελείως άσπρες μπάλες δεν είχα και τις ήθελα αλλά τις αφρολεξένιες δε μπορώ να τις βάψω οπότε πασάλειψα τις πλαστικές :)
      Αυτές με το χιόνι βγήκαν καλύτερες!! Καλή επιτυχία σε ότι φτιάξεις αν και το έχεις ;)
      YΓ και εγώ από τα μαξιλαράκια σου σε γνώρισα!!!

      Διαγραφή
  12. Μου αρέσουν πολύ οι diy μπάλες σου!! Ειδικά αυτή που κόλλησες το χιόνι πάνω είναι απλά τέλεια!! Βρε μπας να ξανακοιτάξω τις μπάλες που έμειναν στην άκρη?? Πάντως εγώ σε καταλαβαίνω με το στόλισμα του δέντρου, ως φανατική οπαδός των Χριστουγέννων θέλεις το δέντρο σου τέλειο, θέλεις το κάτι διαφορετικό. Το sneak peek μ αρέσει πολύ και περιμένουμε την Κυριακή να δούμε τη συνέχεια!! :-) Περαστικά και με το χέρι σου καλό μου! Περαστικά κι αγύριστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Μαίρη.. πονεμένη ιστορία..
      Θέλεις κάτι διαφορετικό και τελικά καταλήγεις να κάνεις κάτι από το ίδιο.... χαχαχαχαχαχα
      Τέτοια πρωτοτυπία!!! :)) Δε με έφτασαν τα στολίδια για αυτό που ήθελα να κάνω αλλά δεν είχα περιθώριο να ξανατρέχω για καινούργια. Ασε που εδώ τα στολίδια που ήθελα.. δύσκολα τα βρίσκεις. Some other time perhaps! :)) Πάντως το δικό σου σπίτι με τα Χριστουγεννιάτικα που έβαλες είναι τέλειο.... και τον μπουφέ.. μην ξεχνιόμαστε!!!

      Διαγραφή
  13. Γελάω με τα λαμπάκια που τα πέρασες 4 φορές.. εγώ σε ξεπερνάω Ελεάνα. Και 5 και 6 μη σου πω κάθε χρόνο. Πολύ ωραίες οι μπάλες αυτό με τον αφρό και την κόλλα πρέπει να το κάνω οπωσδήποτε! Έχει να πέσει πασάλειμμα... Καλημερούδια και φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως στην δεύτερη φορά τα έχω περάσει αλλά αυτή ήταν διαφορετική.. Δεν με πήγαινε.. Δεν είχα κέφι και μου βγήκε στα λαμπάκια χαχαχαχαχαχα!!! Πασάλειψε!!! Έχει πλάκα!! :))
      Καλημέρα Σοφία!!

      Διαγραφή
  14. Μα 4 φορές τα λαμπιόνια;;; Χαράς το κουράγιο σου!!!
    Πολύ ωραίες οι χιονισμένες μπάλες.
    Και του χρόνου και περαστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεεε τι?? Εδώ η Σοφία από πάνω τα περνάει 5 και 6 χαχαχαχαχα πάλι καλά να λες!!!
      Δεν με πήγαινε η διάθεση μου φέτος δεν αναβόσβηναν και ομοιόμορφα.. όχι πως τώρα το κάνουν αλλά ποιος νοιάζεται.. το θέμα είναι να αναβοσβήνουν!! :)))
      Σε ευχαριστώ Δήμητρα!!!

      Διαγραφή
  15. Περαστικά Ελεάννα!!!Όσο για τις μπάλες είναι η μία καλύτερη από την άλλη!!!Εγώ στολίζω το δέντρο και κάθε ημέρα μπορεί να αλλάζω κάτι που δεν μου αρέσει,λίγο πιο εκεί η μία μπάλα,λίγο πιο εδώ η άλλη,σε δουλειά να βρισκόμαστε!Καλημέρα,καλά να περνάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααα καλά Ιωάννα αυτό το παθαίνω όταν κάθομαι στον καναπέ και παρακολουθώ το δέντρο! Κάτι μου φαίνεται άσχετο κάπου κάνει κενό.. και δωσ'του αλλαγή! :))
      Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
  16. Πως δεν έπαθες και καμιά ηλεκτροπληξία να λες!!!!
    Η φωτογραφία με τα λαμπάκια στις υπερφορτωμένες μπρίζες με τρόμαξε στην αρχή.
    Οι κατάλευκες d.i.y. μπάλες έγιναν φανταστικές!!
    Καλημέρα και περαστικά κοριτσάκι!!
    Φιλιά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα αυτό μου το είπε και το αγόρι!!!
      Βγάλε τα λαμπάκια από την πρίζα! Αλλά εγώ αυθαδίασα... και του απάντησα μα πως θα δω πως μπαίνουν τα λαμπάκια και σε ποια σημεία κάνει κενά!! χαχχαχαχα Αισίως έχουν μπει δύο πολύμπριζα!!
      Σε ευχαριστώ Ελένη μου!
      Σε ευχαριστώ Ελένη μου!!

      Διαγραφή
  17. Πανέμορφες οι μεταποιημένες μπαλίτσες!!! Μπράβο Ελεάνα μου!!! Περαστικούλια και να ξεκουράζεις το χέρι, ναι; Σε φιλώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Φιλιά και στο μικρό γλυκό αγοράκι!!! :)))

      Διαγραφή
  18. Περαστικά για την τενοντίτιδα!
    Οι μπάλες πάντως έγιναν πολύ όμορφες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Δέσποινα μου!!
      Αυτές με το χιόνι είναι πραγματικά όμορφες!

      Διαγραφή
  19. Υπέροχη τακτική και..αλλαγή.Ακόμα δεν στόλισα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήθελα να τις πετάξω αχτίδα μου, και τις είχα βαρεθεί μετά από τόσα χρόνια!!
      Καλά στολίσματα!!

      Διαγραφή
  20. Α, αυτά τα φωτάκια! Βάζω κι εγώ πολλά και τοποθετώ επί ώρες!!!!!!
    Έχω σημειώσει τη δοσολογία για το χιόνι, γιατί είναι υπέροχη ιδέα, αλλά ακόμα δεν αξιώθηκα να την κάνω.
    Καιι του χρόνου με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μεγάλο δέντρο θέλει πολλά λαμπάκια για να δείξει εντυπωσιακό!! Την ευχαρίστηση όμως μετά που το κοιτάς!!!! Να φτιάξεις χιόνι είναι απίθανο Αλεξάνδρα!! Σε ευχαριστώ να είμαστε καλά και του χρόνου να το ξανά στολίσουμε!! :))

      Διαγραφή
  21. Τελικά, θαυματουργή η συνταγή σου για το χιόνι!!! Ωραίες έγιναν οι μπάλες κι έχω κι εγώ μπόλικες παλιές! Περαστικά σου εύχομαι και καλή συνέχεια με τον στολισμό!!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου μόνο να ξέρεις πως οι πλαστικές γυαλιστερές ξεβάψαν όταν μου έτρεψε ο αφρός. Εκεί που έκανα την μισή μόνο και ήταν πιο παχύρευστο ήταν εντάξει. Σε ευχαριστώ!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  22. Εγώ τα λαμπιόνια τα αφήνω στον Δημήτρη!
    Δεν έχω την υπομονή να τα βάλω! Και εσύ 4 φορές; Γιαυτό και η τενοντίτιδα!
    Ωραίο το τεχνητό σου χιόνι:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα από τα λαμπάκια ηλεκτροπληξία με έβλεπα να παθαίνω όχι τενοντίτιδα!!
      Συνήθως τα βάζω γρήγορα αλλά όταν θέλω να κάνω αλλαγές... μπερδεύομαι και καθυστερώ μέχρι να αποφασίσω! Καλημέρα Μαργαρίτα!!

      Διαγραφή
  23. αχαχαχαχαχαχαχαχαχ;α Έλιωσα Ελεάνα μου .... Άντε περιμένω την ολοκλήρωση!
    Στο μεταξύ το πρώτο σχόλιο της Χριστίνας είναι ονειρικό!
    Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σχόλιο της Χριστίνας έριξα τρελό γέλιο....!!!!
      Μακάρι να καταφέρω σαν ξωτικό να της κάνω την επιθυμία της... χαχαχαχαχαχαχαχα
      Φιλιά πολλά Αριστέα μου!! Σε ευχαριστώ!!

      Διαγραφή
  24. Πολύ ωραίες ιδέες!! Οι χιονισμένες μπαλίτσες μου άρεσαν πολύ! Δοκίμασα να κάνω κάτι ανάλογο και κατέληξα να ντύσω τις μπάλες με φίλτρο αποροφητήρα!
    Φιλιά, και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τι συνέβη?? Αν σου έτρεξε το έπαθα και εγώ με τις γυαλιστερές και όπου δεν ήταν παχύρρευστη η πάστα με αποτέλεσμα να ξεβάψουν! Και το υλικό όμως του απορροφητήρα ωραία ιδέα!!!! Νομίζω πως μου έδωσες μια ιδέα!!! ;)

      Διαγραφή
    2. Εβαλα την πάστα χιονιού (μια αυτοσχέδια που κάνω με λευκό χρώμα, ατλακολ και σόδα μαγειρικής) και δε στέγνωνε με τίποτα, στο τέλος την ξέπλυνα κάτω απο τη βρύση!

      Διαγραφή
  25. Καταπληκτικά τα στολίδια Ελεάνα μου!!! Έκανες πάλι θαύματα!! Περιμένουμε να δούμε και το δέντρο την Κυριακή! Ταλαιπωρήθηκες με τα φωτάκια αλλά είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο. Εγώ πάλι πήρα να στολίσω, είχα τρεις σειρές φωτάκια από χρόνια και μου κάηκαν όλα. Αν είναι δυνατόν! Στο χωριό μας είναι πρώτη φορά που δεν έφεραν ακόμη φωτάκια. Το δέντρο το στόλισε η Γεωργία αλλά μου φαίνεται θα έρθει η Κυριακή και δεν θα έχω ακόμη φωτάκια. Έχω και ένα σωρό στολίδια ακόμη στα κουτιά. Πρώτη φορά κι εγώ που άργησα έτσι φέτος. Αν προλάβω θα δοκιμάσω κι εγώ να στολίσω μπαλίτσες με τον αφρό γιατί μου άρεσαν πάρα πολύ! Φιλάκια πολλά και περαστικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά πως είναι δυνατόν να μην έχουν φέρει λαμπάκια??? αααα ποια πόλη είναι πιο κοντά?? :))) Αυτό κάθε χρόνο που τα δοκιμάζω... έχω και εγώ ένα άγχος με το πόσα θα δουλεύουν τελικά!! Η Γεωργία νομίζω πως θα γίνει καταπληκτική crafter- blogger στο μέλλον!!! :))) To έχει!! :)) Νομίζω πως αν το πεις στην μικρή για το χιόνι και τις μπάλες δε θα πει όχι... Φιλιά Θάλεια μου!!

      Διαγραφή
  26. Σε ευχαριστώ πολύ!! :))
    Καλές γιορτές να έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το αποτέλεσμα μετράει ,όχι πόσο χρόνο έκανες να το στολίσεις . Οι μπάλες έγιναν καινούργιες με την αλλαγή που τους έκανες. Και του χρόνου με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως φέτος δεν τραβάω όπως άλλες χρονιές.. και είπε να με 'ξυπνήσει'!! :)) Είπε λίγα και καλά και πήρα κάπως τα πάνω μου!! έτσι λειτουργώ... ανάποδα! χαχαχα Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!

      Διαγραφή
  28. Πωπω κόπος με τα λαμπάκια! Χαράς το κουράγιο σου! Οι μπάλες έγιναν υπέροχες! Κρίμα που άργησα αλλιώς θα χιόνιζα και εγώ μερικές σύμφωνα με τις οδηγίες σου χιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ δύο τρεις χιόνισα. Τις άλλες δεν τις προλάβαινα, έπρεπε και να στεγνώσουν! Του χρόνου πάλι! Πρώτη φορά τέτοιο πράγμα με τα λαμπάκια..

      Διαγραφή
  29. Τα χιονισμένα είναι το κάτι άλλο!Κι έχω ένα σωρό παλιά στολίδια που χρειάζονται ανανέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάει ο αφρός του Φωτάρα... χαχαχαχα εγώ ξεκίνησα γλυκά και όμορφα.. 'Μπορώ να χρησιμοποιήσω λίγο από τον αφρό σου' ;) Αν μου έλεγε όχι.. νομίζω πως θα το έπαιρνα με το ζόρι!! :)) τα στολίδια να φτιάξουμε!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου