Decor-Φθινοπωρινή ή χειμωνιάτικη διακόσμηση.

Στολίζω εδώ φθινοπωρινά, στολίζω πιο εκεί χειμωνιάτικα και ο καιρός χαμπάρι.. Το βιολί του..
Καλοκαίρι δε το λες αλλά ούτε και φθινόπωρο με 24 και 26 βαθμούς μέσα στο σπίτι, αίσθηση ζέστης έξω λόγω ήλιου, υγρασία τα απογεύματα.. Μια συννεφιά την έχει που και που, αστράφτει-βροντάει, ψιχαλίζει για δύο λεπτά και αυτό είναι όλο!
Έβγαλες άκρη;;; Ούτε εγώ!

Ακόμα και τώρα που γράφω το ίδιο σκηνικό, βροντάει, γκρίζος ουρανός και η βροχή άφαντη. Σαν να μας προσπερνάει και να φεύγει. Ίσα που μας φοβερίζει και τρέχω κάθε φορά να μαζέψω τα ρούχα από έξω. Βρέξε να σου πω και μπράβο! Τι μου λερώνεις τα μπαλκόνια και τα τζάμια.. οουφφ
Γκρίνια εεε?? I know!! Και εγώ μου το είπα.. :p

                              Το κερί με το λουράκι το έχετε δεί σε αυτή την ανάρτηση
Τώρα επειδή μου είσαι και πνεύμα αντιλογίας (σε βλέπω πως με διαβάζεις) θα μου πεις τι την θες τη φθινοπωρινή διακόσμηση με αυτή τη ζέστη..;;
Είναι τέλος Οκτωβρίου, δεν είναι καλοκαίρι και πρέπει κάπου να σταματήσει αυτό και εγώ κοιτάω να τον βοηθήσω να αποφασίσει χιχιχι

Ξέρεις που λένε πως άμα θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να το βοηθήσω να συνωμοτήσει υπέρ μου!!
Συμπεριφέρομαι σαν να είναι χειμώνας, σκεπάζομαι με κουβέρτα - άσχετο αν ξυπνάω μούσκεμα στον ιδρώτα, φοράω μακρύ παντελόνι, παίρνω ζακετάκια μαζί μου αδιαφορώντας για τον ήλιο που καίει. Εγώ κάνω τα δικά μου και αυτός κάνει τα δικά του. Που θα μου πάει, θα χαλάσει.




Λέτε αν ξεκινήσω να συμπεριφέρομαι και σαν εκατομμυριούχος να πιάσει;;
Να μου πεις εδώ δεν πιάνει με το καιρό θα πιάσει με τα εκατομμύρια;; Ναι αλλά όταν βροντάει, ρίχνει και από καμία ψιχάλα.. Μπορεί να ψιχαλίσει ευρόπουλα!! χαχαχα Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!

Τους καρπούς του πλατάνου τους είχα μαζέψει από την εκδρομή μας στο βουνό αν θυμάσαι.



Το ωραίο ήταν που με ρώτησε το έτερον ήμισυ γιατί δεν έχω κρεμάσει τις κουρτίνες ακόμα..
Μάλλον που εκείνη την ώρα μου πέρασε από το μυαλό πως με ειρωνεύεται γιατί με το βλέμμα που του έριξα μου απάντησε απορημένος ότι απλά ρώτησε επειδή δε το συνηθίζω.. 
Τι να κάνω, όταν βλέπω την σκόνη που κυκλοφορεί το ξανασκέφτομαι διπλά και τρίδιπλα να τις κρεμάσω. Πόσες φορές ακόμα θα τις πλύνω μέχρι φτάσουμε στα Χριστούγεννα;; 
Όσο τα παράθυρα μένουν ανοιχτά και η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω από τους 26 βαθμούς εμείς δε θα έχουμε κουρτίνες στα παράθυρα, τέρμα. :p 



Για το χαλί, ούτε λόγος και ντροπή σε όποιον το σκέφτηκε.. Βέβαια εγώ λέω πως συμπεριφέρομαι σαν να είναι Χειμώνας και εκτός των φύλλων και των καρπών δεν έχω βάλει ούτε κουρτίνες ούτε χαλιά.. Μπορεί αυτό να φταίει τελικά και δε πιάνει το κόλπο.. χαχαχα
Αύριο κρεμάω κουρτίνες και στρώνω!!! That's it!!

Τα φύλλα μου τα είδατε και εδώ
Με τόσα πράγματα που μάζεψα από το βουνό δηλαδή τι περίμενες να δεις να στολίζω;; Τα άπλωσα παντού και το ευχαριστήθηκα γιατί μου άρεσε και η διαδικασία της βόλτας για να τα μαζέψω!!


Και τώρα το αστείο της υπόθεσης..
Τη μια πάω στο βουνό εκδρομή και κρυώνω, την άλλη εβδομάδα πάω θάλασσα και σκάω από την ζέστη. Χάλια τα νεύρα μας!
Όσοι είδατε στο Facebook δημοσίευσα φωτογραφία από την βόλτα που κάναμε την 28η Οκτωβρίου. Περάσαμε το πρωινό μας δίπλα στην θάλασσα με φραπεδάκι ενώ κάποιοι έκαναν μπάνιο.. Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω!


Τελικά η βροχή ήρθε! Γιουπίιιι!
Μέχρι να τελειώσω την ανάρτηση ήρθε και μπόλικη!! Χαλάζι σου λέω!
Ε ναι δε πάμε καλά, αλλά μην το κάνουμε θέμα. Βαρέθηκε φαίνεται να με ακούει να γκρινιάζω!! Μπορεί να την φοβέρισα και με αυτά που έγραψα και ήρθε.. χα χα χα

Εννοείται πως το εκμεταλλεύτηκα και έβαλα να ακούω Χριστουγεννιάτικα τραγούδια παρέα με ζεστό καφέ. Δεν ήθελα τίποτα άλλο εκείνη την ώρα και δε θα άφηνα και την ευκαιρία να πάει χαμένη!



Μήπως τώρα είναι ώρα του εκατομμυριούχου που έλεγα πιο πάνω;; χαχαχα αφού έπιασε με τη βροχή δε θα πιάσει με τα Ευράα;;;

Να με περιμένετε θα ξανά ρθω.

Σχόλια

  1. Καλησπέρα!! Το κερί με την κανέλα το εφτιαξες εσύ Ελεαννα; πώς; καθε φορά που το προσπαθώ οι κανέλες βουλιάζουν....πολύ όμορφη η αναρτησή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι Ειρήνη μου δεν το έφτιαξα εγώ, έτοιμο το αγόρασα πριν πολλά χρόνια και η αλήθεια είναι πως δεν ξαναβρήκα παρόμοιο με τόσο πυκνές τις κανέλες.Σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  2. Αυστραλιανό Φθινόπωρο δηλαδή! Δε βαριέσαι ότι έιναι τσάμπα είναι καλό! Καλύτερα για τις οικογένειες που δεν έχουν χρήματα για θέρμανση. Έσυ φτιάξε το σκηνικό και απόλαυσέ του με t-shirt!
    Τα φιλιά μου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα ναι πολλές φορές αστειευομαι, συνήθως κοντά στα χριστούγεννα, πως έχουμε καταντήσει Αυστραλία!!! Αυτό κάνω Χριστίνα μου, με σορτσάκι και κοντομάνικο!! :) Φιλιά

      Διαγραφή
  3. Μια απο τα ιδια και δω ο καιρος, οκ τωρα δυο μερες εριξε αρκετή βροχή εν τέλει, αλλά κάτω από 20 βαθμούς δεν πάει!! Συμφωνώ μαζί σου ,όταν κάτι το θέλουμε πολύ , το προκαλούμε, ακόμα κι αν αυτό είναι το φθινόπωρο!!
    Πάντως τα φθινοπωρινά σου απίθανα!,!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ράνια μου!! Συνήθως ότι καιρό έχει στην Κρήτη μετά από δύο μέρες ερχεται και εδώ!! Τον περιμένω!!! χαχαχαχα Φιλιά!!

      Διαγραφή
  4. Εμένα δεν μ'αρέσει το κρύο και εδώ έπιασε δυστυχώς απότομα και ξαφνικά ελπίζω να ξανάχουμε ζέστη γιατί μόνο για τα Χριστούγεννα το ανέχομαι το κρύο χαχα!!!!!
    Η διακόσμηση σου πολύ όμορφη και φυσική!!!!
    Οι φωτογραφίες σου μοναδικές!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είπαμε πως μένεις??? χαχαχαχα για να ξέρω για που θα είναι τα εισιτήρια μου!!
      Σε ευχαριστώ Ρένα μου έχω καταντήσει εκνευριστική με τις φωτογραφίες!!
      φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  5. Χεχε ναι και εγώ λέω καμιά φορά πως αν φέρομαι ως πλούσια μπορεί να ξεγελάσω το σύμπαν και να μου πέσει το λόττο! Ως τώρα τζίφος αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Πάντως εσένα με τις βροχές έπιασε χαχα, οπότε υπάρχει ελπίδα !!! Όμορφη και ζεστή η διακόσμηση σου Ελεάννα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μην κοιτάς μου πάει και η ζωη της πλούσιας!!! είναι στο αίμα μου!! χαχαχαχαχαχα Επειδή έπιασε στην περίπτωση της βροχής μην νομίζεις... δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού!!
      Σε ευχαριστώ!! κερνάω καφέ!! :))

      Διαγραφή
  6. Ορίστε... όχι μόνο ήρθε η βροχή, αλλά εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται σαν καταιγίδα ένα πράμα!!
    Άρα το σύμπαν σε ακούει...
    Άρα παρακάλα και για τα εκατομμύρια που λέγαμε :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλάω συχνά για το εκατομμύριο.. μάλιστα κάνω και σχέδια τι θέλω να αγοράσω και πως θα χτίσω το σπίτι των ονείρων μου.. αλλα΄δεεεεεν........!!! :)))
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  7. πολύ όμορφη η διακόσμηση με τα φύλλα και τα κλαδιά!
    Είπαμε να βρέξει ,χαλάζι -φουρτούνα έφερες...τι συνομωσία ήταν αυτή;!
    Περιμένω να δω και τις κουρτίνες κρεμασμένες γιατί είμαι σίγουρη ότι κάτι θα γράψεις και γι'αυτές και θα περάσει η ώρα μας ευχάριστα με γέλια.Φιλιά,καλό χειμώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα για τις κουρτίνες δε θα γράψω.... εκτός τώρα αν πέσουν και με πλακώσουν την ώρα που τις κρεμάω.. οπότε εκεί θα αναγκαστώ!!! χαχαχαχαχα
      Είδες βροχή;; αλλά δε κράτησε πολύ η χαρά μας! :) Καλό χειμώνα!

      Διαγραφή
  8. Γέμισε το μάτι μου φθινοπωρινές εικόνες-συνθέσεις! Ακάθεκτη εσύ... άσε τον ήλιο να τσιτσιρίζει έξω και εσύ στόλιζε με τους φθινοπωρινούς σου θησαυρούς αφού το κάνεις τόσο καλά! Και στο λέω εγώ ένα κορίτσι του καλοκαιριού... (μην ακούσω γέλια για το κορίτσι)! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι του Καλοκαιριού (δεν γελάω μιλάω σοβαρά) εγώ συνεχίζω με τα χειμωνιάτικα φθινοπωρινα αλλά θα με περάσουν για τρελή στο τέλος!! χαχαχαχα τυχαίο?? δεν νομίζω!! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  9. Καλέ, μιά χαρά είναι ο καιρός! Απ'όλα έχουμε, και ήλιο, και βροχούλες, και ψύχρα μέσα στο σπίτι!
    Σήμερα πήγαμε στη παραλία για βόλτα και ο άντρας μου έπεσε και κολύμπησε (ήταν κι άλλοι εκεί) ενώ εγώ ζήλευα και καθόμουν έξω με παντελόνι και ζακετούλα!! Η διακόσμησή σου πάντως είναι πολύ ωραία και μας ετοιμάζει για τον χειμώνα. Μου άρεσε πολύ το κερί με την ζώνη!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάνα μου εδώ μας έχει τρελάνει στην ζέστη και και στον ήλιο!! Δεν αντέχουμε αλλό. Πάντως και προχτές στην παραλία είδα θαρραλεούς να βουτάνε αλλά εγώ κρύωνα έτσι όπως τους έβλεπα! Σε ευχαριστώ πολύ Καλό σαββατοκύριακο!! :))

      Διαγραφή
  10. Πολύ όμορφη η διακόσμηση και οι φωτογραφίες με τη βροχή !!!!
    Είμαι λάτρης του Χειμώνα και τον περιμένω κι εγώ !!!!
    Για παρακάλα και για κανένα εκατομμύριο, σε "κόβω" για τυχερή !!!!
    Φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα λες να το κερδίσω??
      Και εγώ αγαπώ τον Χειμώνα Ράνια μου αλλά φέτος τον βλέπω λίγο αναποφάσιστο και όταν έρχεται είναι αγριεμένος!!
      Με τις φωτογραφίες έχω αποκτήσει θέμα.. τραβάω τα πάντα!!

      Διαγραφή
  11. Και σε μας ο καιρός μια απο τα ίδια. Η διακόσμηση σου δίνει την αίσθηση του ρομαντισμού και της γλυκυτητας!
    Σε φιλώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Αριάδνη μου!! Το έχω πει.. πολύ ρομαντική... ζω σε δικό μου κόσμο!! :))

      Διαγραφή
  12. Πιο ατμοσφαιρική διακόσμηση...πεθαίνεις!!!:))
    Η πρώτη φωτογραφία-decor, είναι αυτό ακριβώς : My home my memories!!!
    Μια εκλεπτυσμένη γωνιά με το παλιό να συναντά το καινούριο!! Σίγουρα χειμωνιάτικη εικόνα, με vintage αποτέλεσμα!!!
    Άναψε το κερί και απόλαυσέ το...:))

    Υ.Γ. "όσο για τα εκατομμύρια... μου ήρθε στο μυαλό άλλο ένα τραγούδι : για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά... μα θα 'ρθει κάποτε η ώρα..."χαχαχαχα
    Καλό ξημέρωμα, φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Τέλειο το τραγούδι!!! Σε ευχαριστώ Ελένη μου
      Χαίρομαι που κατάφερα να παντρέψω το παλιό με το καινούργιο γιατί κάποια (αρκετά) διακοσμητικά ήταν της γιαγιάς και για εμένα έχουν ιδιαίτερη σημασία και αξία!!
      Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!! :))

      Διαγραφή
  13. Τις λάτρεψα όλες τις γωνίτσα σου. Μου αρέσει πολυ κ το λευκό κεράκι με τις κανελες. Εχω φτιάξει κ εγω ενα αλλά τις έβαλα πολυ αραιά. Θα φτιάξω κ αλλο που να μοιάζει με το δικό σου.. Γέλασα πολυ που μέχρι να ολοκληρώσεις την ανάρτηση άρχισε η βροχή. Φιλια κ καλο σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κεράκι δε το έχω φτιάξει εγώ Ευαγγελία μου. Αλλά μου άρεσε πάρα πολύ και δεν το έχω ξαναβρεί από τότε, για αυτό και δεν το πολύ-καίω. Δεν έτυχε να βρω πουθενά αλλού κερί με τόσο πυκνές τις κανέλες και χωρίς άλλα πράγματα μέσα. Καλό Σαββατοκύριακο!!

      Διαγραφή
  14. ει, πού πήγε το σχόλιό μου?? τς τς τς...θα τα ξαναπω εν συντομία! Κάνε λίγο υπομονή για τον καιρό φιλενάδα, η αρχή έγινε! Εδώ βρέχει σχεδόν ασταμάτητα εδώ και 4 μέρες και ειλικρινά το έχω καταευχαριστηθεί! Από καναπέ σε κρεβάτι βλέπουμε σειρές (όταν ο γκρεγκ δε δουλεύει) αλλιώς βλέπω μόνη μου downton abbey και το ευχαριστιέμαιιιι!!! Η διακόσμησή σου τέλεια, ειδικά ο δίσκος με το κανελένιο κερί κ τα κουκουνάρια είναι φοβερός! Ο χειμώνας μάλλον σε εμπνέει! :-Ρ
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα σαμποτερ!! κάνε χώρο να έρθω και εγώ στον καναπέ!! :p Ο χειμώνας με εμπνέει εγώ δε φαίνεται να τον εμπνέω με τίποτα... χαχαχαχα Πόσα κοινά ακόμα μαζί σου??
      Τι είπες τώρα!!! downton abbey!!!!! δε μου μιλάει άνθρωπος εκείνη την ώρα... Και επειδή αντιλαμβάνομαι πως έχεις Ote.. την Κυριακή έχει 9 το βράδυ έχει ταινία χριστουγεννιάτικη A christmas carol ;)) Ευχαριστούμε που και σήμερα επιλέξατε εμάς για την ενημερωσή σας!!!

      Διαγραφή
    2. όχι καλέ δεν έχω οτε...έχω torrent!!χαχα!!!με το που βγει επεισόδιο στην Αγγλία την επόμενη το κατεβάζω και τη μεθεπόμενη κατεβάζω και τους υπότιτλους!!! είναι ιερή στιγμή γιατί το βλέπω μόνο εγώ και δε θέλω να ακούω τίποτα!!! Για χριστουγεννιάτικες ταινίες πρέπει να κάνω λίστα φέτος και αυτή που είπες θα τη συμπεριλάβω! Μα άρχισαν να μυρίζουν Χριστούγεννα ή μου φαίνεται???όλο και κάποιος τα αναφέρει από το γύρω κόσμο (εμείς δε μετράμε για ευνόητους λόγους!) Καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  15. Υπο-σημειώνοντας ότι είμαι μια ξανθιά: ας μου πει κάποιος επιτέλους που μένεις εσύ βρε χαρά μου, διότι τα έχω κάνει θάλασσα! (σαν κι αυτή που σουλατσάρεις...ακόμα;...έλεος!) Εμείς εδώ στο Αττική έχουμε βρόχα δόξα τω Θεώ! Η πρώτη φωτό όλα τα λεφτά (που ζήτησες! χαχα!) και το χιούμορ σου υψηλό σαν κι εσένα μάνα μου! Πολλά γλυκά φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χχαχαχαχα εσύ είσαι δηλαδή η ξανθιά της φωτογραφίας Πετρούλα ;)
      Κύπρο είμαι εδώ και μερικά χρόνια! Και μου λείπει η Αθήνα και ο καιρός της πααααρα πολύ!! Μην νομίζεις εγώ δεν ήθελα να είμαι στην παραλία.. το μόνο υψηλό πάνω μου!!! χαχαχαχαχα
      Πολλά φιλιά και καλό σαββατοκύριακο!! :))

      Διαγραφή
  16. πως μ αρεσουν αυτες οι φθινοπωρινες διακοσμησεις...... οσο για τον καιρο... μας εχει τρελλανει ολους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατάλαβα.. καλά περνάτε και εσεις!!! Εγώ δεν θα άντεχα αν δεν διακοσμούσα το σπίτι!!

      Διαγραφή
  17. Πολύ καλά κάνεις που του πας κόντρα του καιρού γιατί και η διακόσμησή σου είναι πολύ όμορφη και τελικά έβρεξε!!! Που θα πάει, μετρημένες είναι οι μέρες της καλοκαιρίας!!!
    Την καλημέρα μου & καλό Σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααχχχ Δήμητρα.... πονεμένη ιστορία!! Ξυπνάμε το πρωί με ήλιο και κάνει ζέστη.. κάποια στιγμή συννεφιάζει, ρίχνει και μια στάλα.. και πάρε ξανά ήλιο!!! :)) τσατάλια τα νεύρα μας!!!

      Διαγραφή
  18. Μ΄αρέσει η διακόσμηση σου, οι φωτογραφίες σου, που δεν το βάζεις κάτω!!! Σε βλέπω σύντομα και εκατομμυριούχα, μέσα στην καλοκαιρία :))) Σε φιλώ γλυκά, Ελεάνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα μακάρι Ειρήνη μου.. γιατί μου πάει νομίζω και η ζωή του εκατομμυριούχου!!! :)))
      Σιγά μην το βάλω κάτω!!! Φιλια πολλά Καλό Σαββατοκύριακο!!

      Διαγραφή
  19. Οκ...ανταλλαζω! Ελα Αθήνα να έρθω εγώ εκεί! Κ παρε κ τη διακόσμηση μαζί σου, γτ εγώ τώρα αξιώθηκαν να βάλω κάτι. Τα φύλλα πανέμορφα στολισμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα τρέχοντας έρχομαι Αθήνα!!!!Μου λείπει τόσο!!

      Διαγραφή
  20. μπαααα κρατιέμαι ακόμα, με τα χίλια ζόρια βέβαια αλλά κρατιέμαι!! Άμα κερδίσεις θέλω ποσοστό... σου το θύμισα!!! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ελεάνα έλα Παρνασσό. Κρύο, βροχή και πολύς αέρας. Εγώ να σου πω την αλήθεια, αν και μου αρέσει ο χειμώνας, σας ζηλεύω αυτή τη στιγμή γιατί με την οικονομία που κάνουμε στο πετρέλαιο έχουμε καταντήσει Μεξικανοί με τις κουβέρτες στην πλάτη. Μόνο η Γεωργία ζεσταίνεται που χορεύει όλη την ώρα φορώντας σορτσάκι παρακαλώ.Τέλειες οι φωτογραφίες σου και η διακόσμησή σου υπέροχη και πολύ φθινοπωρινή παρόλη τη ζέστη! Παίξε και το τζόκερ για καλό και για κακό. Καλό Σαββατοκύριακο και καλό μήναααααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα η Γεώργια έχει πιάσει το νόημα!!! Τι μου θύμησες.... έτσι χορεύαμε και εμείς όλη μέρα... που να νιώσουμε κρύο!! Αυτό με το Παρνασσό μην το πολύ λες.... δε θέλω πολύ! :))) Το κακό είναι πως μια κάνει ψύχρα μια ζέστη και είναι λίγο αρρωστημένο όλο αυτό!!

      Διαγραφή
  22. Με τέτοια διακόσμηση ούτε ο καιρός δεν αντιστάθηκε και προσαρμόστηκε!
    Μπράβο Ελεάνα μου,όσο για τις κουρτίνες συμφωνώ κι επαυξάνω.Ρωτα κι εμένα που θα τις ξεκρεμάσω να τις πλύνω για Χριστούγεννα...πόσες φορές πια;;;
    Φιλάκια πολλά και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα Τον έστρωσα..... το εκατομμύριο μου ξεφευγει!! :)))
      Αυτή τη φορά είπα δεν την πατάω με κουρτίνες και χαλί no no no... Είμαστε και έτσι καλά και έχουμε και άπλετο φως!! Καλό μήνα Χαρά μου!!

      Διαγραφή
  23. Καλό μηνα!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ όμορφα όλα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χειμωνιάτικη ή φθινπωρινή, έχει υπέροχα χρώματα!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είσαι το πιο γλυκό τρελοκομείο ανάμεσα σε όλες τις μπλόγκερς! Με διαφορά! Πολύ ωραίες οι χειμωνιάτικες πινελιές με τις οποίες στόλισες το σπίτι σου! Σου εύχομαι να σας βρει ο Χειμώνας μέσα σε μια μέρα όπως έγινε εδώ στη Θεσσαλονίκη και να δεις και χιονάκι σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα Τέλειος ο τίτλος!!! Τον δέχομαι Σοφία!!! :)))) Μου επιτρέπεις να βάλω και το Miss μπροστά... έχει άλλη αίγλη!! Χιόνιαααα... μόνο στο ένα και μοναδικό βουνό και αυτό όχι πάντα!! Ξέρεις τι γίνεται για να φτάσεις εκεί πάνω όταν έχει χιονίσει??

      Διαγραφή
  27. Καλό μήνα... Ο,τι καιρο και να κανει, αν τον υποδεχτείς με στυλ θα είναι πανέμορφα!
    Εξαιρετικες οι διακοσμήσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ καλώς ήρθες!!!
      Πάντα με στυλ!! :))) Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  28. αχαχαχαχα Έλιωσα με τις κουρτίνες χαρά μου!
    Είσαι όντως τρελοκομείο!
    Και καταπληκτική στη διακόσμηση πρέπει να ομολογήσω!
    Αφήνω το θαυμασμό και ένα φιλί!
    Καλό μήνα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Αριστέα μου!!
      Ε μα πια ανέβασε κουρτίνες... κατέβασε κουρτίνες..
      Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  29. Πες, πες το κοπέλι κάνει τη γριά και θέλει .Έτσι και εσύ Έλενα θα λες ότι θέλεις και προσδοκάς για να γίνει, η διακόσμηση τέλεια, φθινοπωρινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!! Aυτό με το κοπέλι το λέω και εγώ πολλές φορές Κατερίνα μου! ;))

      Διαγραφή
  30. Εσύ μην ακούς τίποτα! Να συνεχίζεις να διακοσμείς χειμωνιάτικα και να φέρεσαι σαν εκατομμυριούχος!!! (και όταν θα έρθουν τα εκατομμύρια μην μας ξεχάσεις ε???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα Ελληνας Κροίσος με πέντε γράμματα!! χαχαχαχα
      Κατερίνα μου δε ξεχνώ ποτέ τους φίλους!! Ποια Κατερίνα είπαμε??? :p

      Διαγραφή
  31. Το τζοκερ μαζευει λεφτα για να τα παρεις εσυ;;; Μη μας ξεχασεις μονο μετα!!!
    Οι διακοσμησεις υπεροχες ολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι καλέ!!! Έχω την εντύπωση πως με φωνάζουν!! χαχαχαχαχα
      Σε ευχαριστώ Μαρία!!

      Διαγραφή
  32. Όμορφες φθινοπωρινές συνθέσεις,με ζεστά γλυκά χρώματα του Νοέμβρη Ελεάνα μου,έφτιαξες το ιδανικό σκηνικό για ένα ζεστό χειμώνα,τυλιγμένη στην θαλπωρή του σπιτικού σου....εύχομαι τα καλύτερα και ένα καλό χειμώνα....την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαρία μου!! Το σπίτι θέλω να με κρατάει και αυτό το πετυχαίνω μόνο όταν το νιώθω 'ζεστό'!! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  33. Εμείς πάντως,Ελεάνα, τα βάλαμε πλέον τα χαλιά!Για τις κουρτίνες δεν ξέρω τι να σου πω! Α, ξεκίνα και τον εκατομμυριούχο, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με τον εκατομμυριούχο το έχω ξεκινήσει αλλά μάλλον που δεν έχω πάρει στα ζεστά τον ρόλο μου!! χαχαχαχα Καλώς ήρθες Δέσποινα!

      Διαγραφή
  34. Εκατομμυριούχος είναι το ιδανικό Ελεάνα μου ... Για πιο άμεσα αποτελέσματα όμως προτείνω ... μετεωρολόγος ...☺!!!! Τον τρέλανες τον καιρό όπως κι εμάς με μια ακόμη απολαυστική ανάρτηση και με την τέλεια φθινοπωρινή διακόσμηση !!! Η επόμενη ανάρτηση σίγουρα θα χρειαστεί χαλιά, κουρτίνες και Χριστουγεννιάτικα ... παντός καιρού ... με ή άνευ χιονιού ... !!!! Καλό σου βράδυ και πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστουγεννιάτικααα!!! ναιαιαιι! αλλά προβλέπω να με παίρνουν στο ψιλό και κρατιέμαι!! Τώρα για το εκατομμυριούχος το έχω σκεφτεί σοβαρά και νομίζω πως είναι κάτι που μου πάει!!! χαχαχαχα Καλό βράδυ Ιωάννα!!

      Διαγραφή
  35. Δεν ξέρω τι θα καταφέρεις με τα εκατομμύρια, αλλά με τον καιρό κάτι κατάφερες! Πολύ όμορφες εικόνες και γωνιές στο σπίτι!
    Πάντως όλοι έχουμε μπει σε διάθεση χειμωνιάτικη, για να μην πω χριστουγεννιάτικη, πολύ νωρίς φέτος και μ' αρέσει!
    Φιλιά, καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου