Summer - Low battery

SUMMER 2014 HAS LOW BATTERY
Please plug in to recharge..

Τι λες ρε παλικάρι.. Εδώ κάνω αμάν να τελειώνει..
Ποιο κουμπί πατάω για να κλείσει το καλοκαίρι ?????


Δεν είμαι καλά, με έχει βαρέσει το καλοκαίρι στο κεφάλι..  Eεε δεν με λες και καλοκαιρινό τύπο..
Δε μπορώ την υπερβολική ζέστη και την υγρασία, μου αρέσει η θάλασσα αλλά μετά από λίγο τη βαριέμαι. Είμαι fan του enough is enough γιατί και το κράτσα κρούτσα της άμμου στο σπίτι βλάπτει σοβαρά το νευρικό μου σύστημα. Κάποιες με καταλαβαίνεται, άλλες πάλι απορείτε..
-το ξέρω αυτό το βλέμμα που μου ρίχνεις με σηκωμένο το δεξί φρύδι και την ειρωνεία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σου τύπου 'άσε μας ρε κουκλίτσα μου'. χαχαχα

Που να έπιαναν και καύσωνες.







Πάντως ότι και αν λέτε (από μέσα σας) εγώ θέλω φθινόπωρο, χειμώνα, Χριστούγεννα, από τις αρχές Αυγούστου ονερεύομαι κρύο, βροχή και χουχουλιάρικο σκηνικό μέσα στο σπίτι. Στο μυαλό μου κάνω σχέδια για το χειμώνα, διακοσμώ το σπίτι μου (στο μυαλό μου πάντα) και ναι άκουσα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια (Μαίρη δεν είσαι μόνη σου) μόνο που εγώ το πήγα και ένα βήμα παραπέρα, είδα και την ανάλογη ταινία, το ομολογώ, το Love Actually!!
-Μέσα στο κατακαλόκαιρο, ναι γιατί?? :))
13 χρόνια Λονδίνο ένα κουσούρι δε θα μου το άφηνε..
Και από τα κρύα και τις βροχές της Αγγλίας πάρε με στο ακριβώς αντίθετο, ζέστη, υγρασία, με το καλοκαίρι να παίζει ακόμα μπάλα και να τραβάει και μέχρι τον Νοέμβρη- άμα τον πιάσει το 'γλυκί του' (Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα).

Αν ξεκινήσω να φοράω φθινοπωρινά λέτε να με λυπηθεί και να βρέξει?? Η που θα σκάσω από τη ζέστη και θα πετάξω καντήλες!! Μια δοκιμή θα σας πείσει.



Είμαι σε φάση αλλαγής και ανανέωσης και αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να κλείσω τους λογαριασμούς μου με το καλοκαίρι... Ως εδώ ήταν.. Έχω και άλλες δουλειές να κάνω!

Οι τελευταίες εικόνες λοιπόν του καλοκαιριού...

Άμα ψάχνεις και κοιτάς και λίγο κάτω.. να τη βρίσκεις!

Τι φτιάχνουν καμιά φορά τα βήματα μας στην άμμο... 

Ωραία τα ταξίδια ωραίες οι διακοπές αλλά επειδή είμαι και σπιτόγατα μου έλειψε το σπίτι μου, η ρουτίνα, το μαγείρεμα, η ζαχαροπλαστική, οι χειροτεχνίες μου. Ονειρευόμουν εκείνες τις μέρες που αραχτή στο καναπέ μου βλέπω ταινίες εποχής ή φαντασίας όπως το χρονικό της Νάρνια (αγαπημένη), παιδικές και βέβαια χριστουγεννιάτικες!!! Να κάθομαι στο γραφειάκι μου γράφοντας 'αναμνήσεις' και να μπορώ να τις μοιράζομαι μαζί σας και έξω να κάνει κρύο και να βρέχει.

-Παραλογοοό?? Δεν απαντά.. άρα λογικό!! (10 μικροί Μήτσοι- Χήρα)

Κάθε χρόνο βγάζω την ίδια φωτογραφία από το μοναστήρι στο Σελινάρι
Εγκληματιστήκαμε εύκολα αυτή τη φορά και γρήγορα, λες και γυρίσαμε αποφασισμένοι πως εδώ είμαστε το παίρνουμε απόφαση και πρέπει να μπούμε σε σειρά το συντομότερο. Δε φύγαμε από τη Κρήτη με αυτό το σκεπτικό και με αυτή τη διάθεση, τουλάχιστον όχι όλοι (δε ξέρω αν με πιάνεις), αλλά από τη στιγμή όμως που μπήκαμε στο σπίτι μας και πέρασε η πρώτη εβδομάδα, αυτό ήταν!




Ακόμα όμως προσπαθώ να βάλω μια σειρά στο σπίτι..

Φέτος δε ξέρω γιατί, έχω γυρίσει εδώ και δύο εβδομάδες και δε μπορώ να βάλω μια τάξη. Συμμαζεύω από τη μία, κάτι γίνεται και πρέπει να κάνω αλλαγές, πάρε τα όλα ξανά στη μέση. Προσπαθώ να ξεκαθαρίσω -επί ευκαιρία- βιβλιοθήκες να τοποθετήσω καινούργια πράγματα και δε χωράνε, βάλε τα και αυτά λέω πάνω στη τραπεζαρία και βλέπουμε. Κάποια μικρο-έπιπλα θέλουν αλλαγή.
-Δε χωράμε λέμε... Τι το παλεύεις..
-Όοοοχι ούτε να το σκέφτεσαι πως θα μετακομίσω... Δεν υπάρχει περίπτωση.. Παρόλο που λατρεύω τις ανανεώσεις δεν, και θα στο εξηγήσω άλλη φορά.

Μια βόλτα στα χωράφια και μια σπασμένη κούπα και γέμισε η αυλή με χρώμα, τόσο απλά και τόσο όμορφα!!
Να ναι καλά εκείνο το κατάστημα με τα σουηδικά έπιπλα και το άλλο το γαλλικό (νομίζω), ποιος καλός άνθρωπος τα άνοιξε; Μου αρέσουν αυτά τα καταστήματα, χώρια από τις ιδέες και τις λύσεις που προσφέρουν (πάντα βρίσκω κάτι που θέλω) έχουν και το καλό πως βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο και εδώ αλλά και στην Αθήνα και έτσι μπορείς να τα επισκεφτείς και τα δύο μέσα σε μία μέρα (μεγάλη υπόθεση)!! Δύο επισκέψεις στο πρώτο και τρεις στο άλλο μέχρι βρούμε λύσεις και κάτι αντικείμενα (όχι διακοσμητικά) που χρειαζόμασταν.
Με τα διακοσμητικά μου το ξέκοψε, σταματάμε να αγοράζουμε μπιχλιμπίδια γιατί δε χωράμε πια. Μαχαιριά στη καρδιά ήτανε αυτό, καλύτερα να μου έλεγε πως πάχυνα. χαχαχαχα


Τα βρήκα στο βουνό, είναι κοχύλια!!! Το μέρος ήταν γεμάτο, λένε πως βρίσκονται εκεί από το τσουνάμι που κατέστρεψε και το Μινωικό πολιτισμό δύο φορές. Χρειάζομαι ιδέες για να τα φτιάξω έτσι όπως τους αξίζει, τόσα χρόνια ιστορία..

Μου έλειψε το blogging και η μπλογκοπαρέα! Τώρα όμως είμαι πίσω στη βάση μου και απολαμβάνω το σπίτι μου.

Αυτά τα νέα μου προς το παρόν.. 

Are you sure you want to switch off 'summer' ? No Yes   YEΕΕΕΕΕΕΕS !!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!



Σχόλια

  1. χα χα σε καταλαβαινω, παλιά με επιανε και εμενα πότε θα ερθουν τα κρύα.
    Δικαιολογμενα ομως γιατι το καλοκαιρι στην Αθήνα δεν παλευεται με την καμία σου λέω.
    Αμα ημουν μεχρι Νοεμβρη σε καποιο ομορφο νησάκι τοτε ναι, καθε μερα ζεστη να ειχε ποσώς θα με ενδιέφεραι.
    Παντως πέρισι μεχρι τελος Σεπτεμβρη καλοακιρι ειχαμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρυσι στη Κύπρο είχαμε καλοκαίρι μέχρι το Δεκέμβρη, άκουσον άκουσον! Αυτά δεν είναι καλά πράγματα.. :)) Όντως καλοκαίρι στην Αθήνα δε παλέυεται με τίποτα, καίνε τα πάντα..
      Εγώ από Οκτώμβριο θέλω βουνό και κρύο και το Μαίο να ξανακατεβαίνω κάτω στη θάλασσα!
      Πολλά ζητάω το ξέρω!

      Διαγραφή
  2. Ελεάνα μου αφηγηματικο το κείμενο σου και διασκεδαστικό θα έλεγα,απολάμβανω να σε διαβάζω, καιρός λοιπόν να μαζευτουμε,να αφήσουμε πίσω το καλοκαίρι και να να υποδεχτουμε την νέα σεζόν με πολλές καλες και δημιουργικές ιδεες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία αρχικά σ'ευχαριστώ!!
      Συμφωνώ και επαυξάνω Δημιουργικές ιδέες!! Μαζέυουμε τα μυαλά μας γρήγορα γιατί αρκετό αέρα πήρανε και γιατί 'Είμαστε οι άνθρωποι τών έργων' ;) και έχουμε και μια κοινότητα που μας περιμένει :)) Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!!

      Διαγραφή
  3. Μαζί σου Ελεάνα!!! Αυτό το δόγμα του endless summer που πολύ φοριέται τα τελευταία χρόνια πολύ με εκνευρίζει... Θες μπάνια και κάψες όλο το χρόνο κυρά μου, πάνε στο Dubai κι άσε μας κι εμάς εδώ να μυρίσουμε και μια φθινοπωρινή βροχούλα, να φάμε και κάνα κάστανο να κάτσουμε και στο τζάκι! Χειμαρρώδης όπως πάντα και ξεκαρδιστική Ελεάνα πολύ χαίρομαι να διαβάζω τα post σου! Ζήτω οι 4 εποχές του Vivaldi και καλή βδομάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Endless summer?????????????? Στο Ψηλορείτη θα μεταναστεύσω!!! χαχαχαχα Τζάκι, κάστανα, βροχούλα... τι ωραία που τα περιγράφεις ;))
      Αυτό με το Dubai πλάκα πλάκα φοριέται αρκετά τελευταία (φτου φτου μακριά από εμάς) :p Άλλο κακό να μην μας βρει!! χαχαχαχα Φιλιά Σοφία
      Ζήτωωωω!!!

      Διαγραφή
  4. Ααα και εγώ δεν αντέχω αυτόν τον καιρό Σεπτέμβριος και να θυμίζει Αύγουστο...πότε θα έρθει ο χειμώνας?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμμ τα βλέπεις!!! :))) Το ίδιο είναι να βγαίνεις Κυρία και να γυρνάς κοτόπουλο από τη ζέστη και τον ιδρώτα.. :p

      Διαγραφή
  5. Υπομονή και έρχεται και ο χειμώνας!! Και αν είναι και τσουχτερός μετά θα λέμε που είσαι καλοκαίρι, χαχα Εγώ ανυπομονώ να παγώσει ο καιρός και για τα κουνούπια...έχω χάσει 5 κιλά σε αίμα, χαχα
    Και εμένα μου έλειψε η παρέα σου! Ευτυχώς που μαζεύτηκες :P χεχε
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα κουνουπάκι που να ρουφάει λίπος έχεις??? το θέλω!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα
      Για καλοκαίρι παρακαλάω μετά τις 20 Μαιού! χιχιχιχι είναι μελετημένα τα πράγματα ;)
      Μου θύμησες τη μάνα μου όταν ρωτούσε.. τι ώρα θα μαζευτείς?? :pp χαχαχαχα Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  6. Κι εγώ μαζί σου !!!!!! Καλό και το Καλοκαίρι, αλλά να κρατάει όσο πιο λίγο γίνεται !!!
    Μπροστά στα χρώματα του Φθινοπώρου και της Άνοιξης, τι να μας πει η ζέστη ???
    Με την ελπίδα ότι θα δροσίσει ... σε φιλώ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ πως με νιώθεις!!! Και εγώ πιστεύω οτι από τον Οκτωβριο μέχρι το Μαίο έχει απίθανα χρώματα και μυρωδιές!! Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  7. Χαχα είσαι φοβερή αλλά θα πω όχι! Εγώ θέλω καλοκαίρι γτ αυτό σημαίνει για μένα Κρήτη! Και μια κ δεν την παλδυω στη πρωτευουσα με την καμια..καλά είμαι όπως είμαι! Ασε που θα αγχωνομαι κ παλι για ιώδεις στα παιδιά κ πετρέλαιο!!!!


    Καλώς ήρθες λοιπον. Το χερι οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα δε μπορώ να πώ έχεις ατράνταχτα επιχειρήματα!!! Δε μπορώ να σου πω όχι!! :))
      Να το βάλουμε κάπου στη μέση να βολευτούμε και οι δύο χιχιχιχι Καλά είναι το χέρι, ευχαριστώ κορίτσι!

      Διαγραφή
  8. Ελεανάκι μου γιατί??...όχι πες μου γιατί..σαν το καλοκαιράκι έχει..όχι πες μου ...έχει/?>>οκ..και εγώ θέλω πολύ Χριστούγεννα..τζάκι..χουχούλιασμα..χειμώνα...αλλά σαν τη θαλασσίτσα μου και το καλοκαιράκι μου δεν το αλλάζω με τίποτα...by the way..έχουμε τις ίδιες υστερίες όσον αφορά τα του σπιτιού....μέχρι και τα λόγια του αντρός σου μου θυμίζουν τον δικό μου ..χεχε..α!και επίσης..Η Αγγλίτσα μας όντως σου άφησε κουσουράκι..μεταξύ μας αυτό..ξέρεις πόσο τη λατρεύω!!!τα φιλιά μου φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είναι που δε θες να αποχωριστείς τα flip flops σου!!! :))) Ζεσταίνομαι καμάρι μου και δε μπορώωω!! χιχιχι!! Φιλιά !!

      Διαγραφή
  9. Χρειάζεται να πω πως είμαι μαζί σου;;; Χρειάζεται;;;;;;;;;
    Χειμώνας και πάλι χειμώνας!!!!!!!! Ευτυχώς που έχει δροσίσει κάπως τις τελευταίες μέρες και είναι και βροχερός ο καιρός και έχω σταματήσει την καθιερωμένη μου καθημερινή γκρίνια περί καλοκαιριού!!!!
    Και πολύ καλά έκανες που είδες και ταινία, εξάλλου το Love Actually είναι παντός καιρού και σίγουρα βοηθά όταν λιώνει κανείς από την ζέστη να ονειρεύεται μαγικές εποχές!
    Πολλά φιλιά κορίτσι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα στείλε λίγο και από εδώ... μη κρατάς όλη τη βροχή για πάρτι σου... :p
      Σήμερα έριξε και εδώ μια μπόρα αλλά η ζέστη ζέστη, ότι χειρότερο δηλαδή)!!
      Δεν την είχα δει ολόκληρη ποτέ και λέω ευκαιρία αφού όλοι μου λέγανε πως κλασσικά Χριστουγεννιάτικη! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  10. Ελεάνα κι εγώ μαζί σου! Αγαπώ την δροσερή λιακάδα με αεράκι και ζακετάκι στους ώμους. Η κάψα του καλοκαιριού μου κάνει κακό. Βέβαια δεν βιάζομαι να χειμωνιάσει. Κι έτσι καλά είναι. Σε φιλώ από την δροσερή Θεσσαλονίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλιά στη Θεσσαλονίκη!! (σαν τη Μενεγάκη κάνω χαχαχαχα) φέτος δε σας έκανε ιδιαίτερα καλό καλοκαίρι.. Όταν χειμωνιάζει αρχίζουν άλλα προβλήματα! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  11. Κάνε λίιιιιγο υπομονή, που θα πάει θα δροσίσει, τι στο καλό έτσι θα πάει .Τώρα πια και εγώ μόνο Φθινόπωρο και Άνοιξη αντέχω, με χλιαρό ήλιο και αεράκι, φυσική δροσιά. Καλά μαζέματα και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα Κατερίνα μου!! Πρέπει να δροσίσει για να έρθουμε λίγο στα ίσα μας!
      Και εγώ από το Φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη αντέχω.. μετά αποσυντονίζομαι με τη πολλή τη ζέστη.
      Κάνω υπομονή... :))

      Διαγραφή
  12. Όλες οι εποχές μ΄αρέσουν, αρκεί να μην παρατραβάνε! Εσένα, βέβαια, ευτυχώς που δεν σου αρέσει το καλοκαίρι, γιατί διαφορετικά δεν θα διαβάζαμε το απίθανο κείμενο σου :)))) Σε φιλώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα είδες είδες!! Και εμένα μου αρέσουν οι εποχές όταν δεν παρατραβάνε αλλά τελευταία μόνο το καλοκαίρι παρατραβάει!! :))) Φιλιά!!

      Διαγραφή
  13. Εγώ θα είμαι η αντιδραστική της παρέας! Το καλοκαίρι δεν είναι ποτέ πολύ!!! Εντάξει να μην ψηνόμαστε στους 38-40 αλλά μέχρι 35 είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, να πας παντού, να σου φτάνουν οι ώρες της μέρας... Την καλημέρα μου και φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα Χριστίνα μου το 35αρι είναι παααρα πολύ για μένα! Πάρεα με τη Ζήνα στη Κρήτη και εσύ και εγώ θα πάω προς την Αλέκα!! :)))) Φιλιάα

      Διαγραφή
  14. Αχαχαχα! Ρε συ, πόσο μου έλειψες;; Αλλά, θα σε μαλώσω, έκανες που έκανες αλλαγές διακοσμητικές, χάθηκε να βάλεις εκεί δα στην ακρούλα κι ένα δέντρο να σου βρίσκεται;; Τι εννοείς τι δέντρο μάνα μου; Χριστουγεννιάτικο φυσικά! Με κάνα..κοχύλι και με κάνα..τσαμπί από σταφύλι, σπρώχνεις τον καιρό και που θα πάει;; Σε 3 μήνες να σου και το Χριστούγεννο! Φιλιά πολλά και καλό........χειμώνα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ψάχνω και εγώ να καταλάβω τι δέντρο μου λες!! χαχαχαχαχαχα πως δε το σκέφτηκα νωρίτερα... Αυστραλία γίναμε σου λέωωωωω!!!!! :)) Φιλιά πολλά κορίτσι!!

      Διαγραφή
  15. Πόσο ωραίες εικονες! Ετσι ετσι να κλεισουμε τους λογαριασμους μας και πάμε για άλλα χεχεχεχ
    Καλή μας εβδομάδα
    Φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα Αριάδνη μου! Σ'ευχαριστώ! Φιλιά!! :))

      Διαγραφή
  16. Ελεάνα μου λατρεύω το καλοκαίρι αλλά προς το τέλος του ανυπομονώ κι εγώ για το φθινόπωρο. Χουχούλιασμα, μυρωδιές της φύσης , ταινίες όπως λες και φυσικά πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!!!!!! Γράφεις υπέροχα!!! Καλή εβδομάδα, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Θάλεια μου!! Ωραίο το καλοκαίρι αλλά τραβάει πολύ πια και δε μπορώ τις υψηλές θερμοκρασίες, δε μπορώ να κάνω τίποτα όταν ζεσταίνομαι. Όλα αυτά που περιγράφεις και που φέρνει ο χειμώνας μου αρέσουν και τα θέλω!!! :))) Φιλιά!!

      Διαγραφή
  17. Κσλημέρα, καλημέρα γλυκιά μου ! Θα συμφωνήσω..το βαρέθηκα το καλοκαίρι και δεν ξέρω αν είναι λόγω ηλικίας ή λόγω γεγονότων. Εκείνο μόνο που με στεναχωρεί το χειμώνα είναι ότι σκοτεινιάζει νωρίς!Θα δούμε..ας το αφήσουμε στη τύχη πλέον πάντως τη ζέστη τη βαρέθηκα , διακοπές δεν έκανα..Παιδί της Άνοιξης δηλωμένο από τη φύτρα μου..είναι η εποχή μου και σαν όλα τα όμορφα κρατάει πλέον ελάχιστα..σαν την ευτυχία..μία πνοή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομίζω πως είναι θέμα ηλικίας αχτίδα μου!! Με ότι νιώθει κανείς καλά και ευχάριστα!! Εγώ δε μπορώ να ζεσταίνομαι, να ιδρώνω και να μη μπορώ να σταθώ από τον ήλιο και την αποπνικτική ατμόσφαιρα. Πολλές δραστηριότητες, δουλειές, κακές συνήθειες (βλέπε γλυκά) δε μπορώ να τα κάνω τους ζεστούς μήνες. :)) Άσε που βρίσκω περισσότερη έμπνευση στις εικόνες από Νοέμβρη μέχρι τέλος Μαΐου!! Παιδί γεννημένο την άνοιξη πως να μην τη θέλω!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  18. Αχχ και να σε είχα χτες στην Αθήνα με την απίστευτη βροχή όλο σκοτεινιά και αστραπές.. Προς το παρόν σου στέλνω νοητά μια κούπα νερό από αυτό που έχει μείνει ακόμα στο μπαλκόνι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα τα έλεγα εγώ ... είμαι παιδί της Αθήνας!!!! :)) Μου αρέσει να βλέπω τη βροχή από μέσα!! :))

      Διαγραφή
  19. Ελεάνα μου, σε καταλαβαίνω, γιατί κι εμένα μου αρέσει πολύ το φθινόπωρο με την δροσιά, τα χρώματα και τα αρώματα του!! Έλα όμως που έχουμε κοντά μας την θάλασσα και συνεχίζουμε τα μπάνια μας μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Με το πήγαινε-έλα για μπάνιο, δεν μπορώ όμως να στρωθώ να κάνω και καμμιά δουλειά (ή χειροτεχνία) όλα στην μέση τα αφήνω.
    Καλό φθινόπωρο σου εύχομαι! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ Μαριάννα μου δε στρώνομαι και χωρίς να πηγαίνω στη θάλασσα με αυτό το καιρό. Ζεσταίνομαι και δε μπορώ. Μακάρι να αλλάξει το συντομότερο είναι τόσο όμορφες οι εικόνες που αντικρίζεις και οι μυρωδιές!!! Καλό φθινόπωρο να έχουμε!!

      Διαγραφή
  20. Ελεάννααααα τώρα είδα την άναρτηση!!!Έχω να σου δηλώσω ότι το Love Actually είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες και τη βλέπω κάθε Χριστούγεννα τα τελευταία 3 χρόνια!Χριστουγεννόπληκτες εννωθείτε!!!χαχαχα!!Ρε κοπελιά πραγματικά χαίρομαι που δεν είμαι μόνη μου, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά! :-Ρ Το καλοκαίρι βέβαια καλά κρατεί, αυτή τη στιγμή τα τζιτζίκια έξω δίνουν ρέστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την είχα δει, μέχρι που έμαθα πως είναι άκρως Χριστουγεννιάτικη ταινία και βέβαια δεν έχασα την ευκαιρία!!! :p Εγώ ακόμα και τις φορές που ακούω Χριστουγεννιάτικα είμαι σίγουρη πως έχω σώας τας φρένας!!! χαχαχαχαχα Μη μου μιλάς για καλοκαίρια... να φύγει.. :)))

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου