Decor- Αέρας ανανέωσης!


Έχουμε μεταφερθεί. Για να διαβάσεις την ανάρτηση πρέπει να πατήσεις το παρακάτω Link

Σχόλια

  1. Ελεανάκι οι διακοσμήσεις σου είναι υπέροχες!!!! Λάτρεψα την χρήση της δαντέλας σε μικρές ποσότητες που όμως έδειξε κι ανέδειξες τόσο όμορφα τα αντικείμενα!!!!!
    Κι αυτό που έγραψες για τα διάφορα diy στο pinterest, ξαναπές το. Υπάρχει μάλιστα και ένας τύπος στο YT που τεστάρει διάφορα pins για να δει αν όντως γίνονται. Πάντως, σημασία δεν έχει πάντα να σου βγαίνει ή να βγαίνει με τα αποτελέσματα δουλειάς ενός μηχανήματος.Το ζητούμενο είναι να βγαίνουν πράγματα που φωνάζουν "εγώ" :)
    Εύγε και πάλι για τις όμορφες διακοσμήσεις σου. Περιμένω και τις υπόλοιπες σχετικές ανάρτησείς!:
    Φιλιά!!
    Υ.Γ. 1 Η πιατέλα είναι κεραμική βαμμένη να φαίνεται σαν inox ;; Ίσως θα μπορούσες να την περάσεις με ένα πολύ ελαφρό γυαλόχαρτο για να μην δείχνει τόσο γυαλιστερή.
    Υ.Γ. 2 Πολύ όμορφο το νέο banner!!!
    Υ.Γ. 3 Εδώ πλέον κοιμόμαστε με ελαφρύ παπλωματάκι και παρόλο που την ημέρα ο ήλιος είναι ζεστός, με κοντομάνικο δεν κάθεσαι πλέον. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και ακόμα με περισσότερο κρύο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, χαίρομαι που σου άρεσαν :)))
      Και εγώ απογοητεύτηκα με κάποια αλλά ίσως να είναι και αυτό που λες, να μην είναι εγώ και για αυτό και δε μου αρέσουν! :)))
      Για την πιατέλα σου έστειλα στο g+ φοβόμουν μην την κάνω χειρότερα αλλά πόσο χειρότερα να είναι!!
      Ελαφρύ παπλωματάκι και μακρυμάνικο μμμμ βρήκα τον επόμενο τόπο διαμονής μου!!χαχαχα
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. Βρε σίφουνας είσαι ...πράγματι άλλαξες τόσα και το έκανες και καλά!Μου άρεσαν οι δαντελίτσες που στόλισαν τα αντικείμενα τόσο κομψά.
    Εδώ έχει μια δροσιά, μια ζέστη. Αλλάζω μπλούζα και κάλτσες ανά δωμάτιο, ανάλογα που χτυπάει ο ήλιος χαχα
    Τι ποιότητα είναι η πιατέλα? Μπας και μας έρθει ιδέα.
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά όλες τις γυναίκες άμα μας πιάσεις.... μια δαντέλα την έχουμε στο αίμα μας!! :)))
      χαχαχαχαχαχα γελάω με τα καμώματα σου!! όταν είσαι ξεκάλτσωτη ψάχνεις να δεις σε ποιο δωμάτιο έχει πάει ο ήλιος για να πας και εσύ??? χαχαχαχα
      Η ποιότητα της είναι... δεν ξέρω. Πιθανό να παίζει και αυτό που λέει η Δήμητρα κεραμική γιατί την έξυσα σε ένα σημείο και φεύγει το χρώμα αλλά γρατζουνιέται παράλληλα..

      Διαγραφή
    2. Αν είναι κεραμική , τότε βάφεται κιόλας!!Βγάλε τον Πικάσο που κρύβεις μέσα σου χαχα
      (Άστα να πάνε, κυνηγάω τη σωστή θερμοκρασία παντού!)

      Διαγραφή
  3. υπέροχα τα μπιμπελό σου φίλη μου!!με τις βιβλιοθήκες σου πήρα ιδέα για μια γωνιά που έχω και θα μου ταίριαζε και μένα αυτό το επιπλάκι..και εδώ ο καιρός άλλαξε..πφφ...και δεν θέλω..ξέρω πως δεν ταιριάζουμε σε αυτό...σνιφ!!!..θα προτιμούσα να ρθουν κατευθείαν τα Χριστούγεννα ..γίνεται??>...φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέ πως δε γίνεται!!! Έλα να τραγουδήσουμε μαζί Christmas songs!! :)) Είδες που συμφωνήσαμε σε μια εποχή?? χαχαχαχα Χαίρομαι που σου έδωσα μια ιδέα!! Θα μπορούσες να τις ενώσεις, εγώ δε το έκανα γιατί έχω μια πρίζα εκεί που την χρησιμοποιώ.
      Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  4. Κουκλίστικα τα έκανες όλα, Ελεάνα μου!!! Που να είχες και τα "πάνω" σου :))) Αν και πιστεύω, πως τα "κάτω" σου, είναι τα "πάνω" των περισσότερων χαχαχα! Περιμένω τις νέες αλλαγές! Με το καλό να πέσει η θερμοκρασία! Σε φιλώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :))) Καλά δεν είμαι και στις μαύρες μου... βασικά νευρίασα που δε μπορούσα να γράψω και δε μου έβγαιναν αυτά που έφτιαχνα. Όταν θα έχω τα πάνω μου θα το καταλάβεις!!! Κάπου κοντά στα Χριστούγεννα έλα να τα πούμε... χαχαχα Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  5. Οι κατασκευές με τις δαντελίτσες με ξετρέλαναν, γιατί λατρεύω γενικά τις δαντέλες, αν και ρομαντικιά δεν με λες με τίποτα ;-)
    Οσον αφορά τον καιρό, εγώ επιμένω στο καλοκαίρι, μην σου πω ότι υπάρχουν μέρες που ανάβω και αιρ κοντίσιον, δεν την μπορώ την ζέστη με τίποτα!!!
    Πάντως εσένα σε βλέπω μες την δημιουργική διάθεση, ανεξαρτήτως εποχής, μια χαρά δηλαδή!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ανάβεις air condition γιατί δεν αντέχεις τη ζέστη και θες το καλοκαίρι?? Πως το κάνεις αυτό?? :))
      Έλενα δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι πολύ ρομαντική!! Όπως είπα και στην Ειρήνη δώσε μου κανένα μήνα ακόμα και έλα να δεις τη διάθεση μου!! Στα ύψη!!! χαχαχαχα Φιλιά

      Διαγραφή
  6. Οι διακοσμητικές πινελιές με τη δαντέλα εξαιρετικές !!!!!!!!
    Λάτρεψα και τα μπουκαλάκια που έφερες από Κρήτη, μ αρέσει το χρώμα τους !!!!!
    Όσο για τον καιρό, τι να λέμε τώρα, θα βγω μαζί σου να τραγουδήσω στη βροχή !!!! Επιτέλους λίγη δροσιά και ωραία φθινοπωρινά χρώματα να ανοίξει η καρδιά μας !!!!
    Σε φιλώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγώνα έκανα για αυτά τα μπουκάλια!!! Μη πιάσει κανένας τη τσάντα που ήταν μέσα και τα γκρεμίσει πουθενά χαχαχαχα Είχε και φοντανιέρα σετ και τρίπατο για γλυκά αλλά με φαντάζεσαι να έσκαγα μύτη στο αεροδρόμιο με το τρίπατο και τη φοντανιέρα.. :)))
      Θα φτιάξω φαν κλαμπ Autumn/ Winter lovers!!
      Φιλιά πολλά Ράνια!!

      Διαγραφή
  7. τί ωραίες που είναι οι Φθινοπωρινές διακοσμήσεις. Σε βάζουν σε κλίμα για το χειμώνα σιγά σιγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μικρές πινελιές και αλλάζει ο χώρος!!!!!!Ευτυχώς ,όπως σου είπαν οι κοπελιές παραπάνω ,εδώ άρχισε να μυρίζει φθινόπωρο!!Καλή συνέχεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κορίτσια, και εμένα μου αρέσει όταν μπορείς να κάνεις αλλαγές με το απλά υλικά!
      Καλό μήνα!!

      Διαγραφή
  9. Κάθε φορά καταφέρνεις με τον δικό σου και μοναδικό τρόπο αφήγησης να με καθηλώνεις Ελεάνα μου... τελικά μήπως τόχεις και για συγγραφή; Πάντως όλα τα κατασκευαστικά σου έργα έχουν χάρη και φωνάζουν "Ελεάνα"Η δαντελίτσα σου ρομαντική αυτή με την λινάτσα στα κεριά καθώς και οι δύο βροχερές φωτο σου....όσο για την γυαλιστερή πιατέλα ίσως να βοηθήσει κάποια τεχνοτροπία που να είναι μόνο για κρύσταλλα.....την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτό που είπαμε και με τη Δήμητρα.. Πρέπει τελικά το σπίτι και οι κατασκευές να φωνάζουν το όνομα μας!! Η βροχερή φωτο είναι για να πιέσω λίγο τα πράγματα όσο αναφορά το καιρό ;) Δε λένε πως όταν θες κάτι πολύ..... χαχαχαχα Φιλιά Μαρία μου. Καλό Μήνα να έχουμε!!

      Διαγραφή
  10. Ωραίες οι αλλαγες Ελεάνα μου!
    Καλή μας νύχτα :)
    Φιλί γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάθε φορά που βλέπω χειροτεχνίες ξεμυαλίζομαι. Μου δωσες ιδέες με τις δαντελίτσες!!!! Να είσαι καλά Ελεάνα!! Μη μασάς από τον καιρό, καλή και η βροχούλα. Που λες κι εγώ απολαμβάνω να κάθομαι τα βράδια ξύπνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχεται χειμώνας και πρέπει να ζεστάνουμε τα σπίτια μας και η δαντέλα η άτιμη βοηθάει!!! :)) Χριστίνα φτιάξε είναι ωραία φάση γιατί μετά κάθεσαι και τα καμαρώνεις!!! Το ψώνιο!!! χαχαχαχα Αυτό με τις βραδινές βάρδιες το απολαμβάνω αλλά το μετανιώνω το πρωί.

      Διαγραφή
  12. Ελεάνα καλώς σε βρήκα στο υπέροχο σπιτάκι σου!!!!Οι δημιουργίες σου είναι όλες πανέμορφες!!!Μπράβο!!!Εύχομαι να περνάς και εσύ από το σπιτάκι μου και να τα λέμε!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Sophie!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Πέρασα από το σπιτάκι σου και έχεις φτιάξει υπέροχα πράγματα και ρομαντικά ;)) Φιλιά και θα τα λέμε σίγουρα!

      Διαγραφή
  13. Πολύ όμορφες οι παρεμβάσεις σου με τις δαντελίτσες!!!
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βλέπουν οι δαντέλες και φεύγουν μακριά μου!! :)) Σου λέει τι άλλος θα μας κάνει αυτή!!
      Καλό βράδυ και σ'ευχαριστώ!!

      Διαγραφή
  14. Μια χαρά δέσανε οι δαντέλες με τα κεριά και τα βαζάκια, χρειάζονται οι μικρές αλλαγές να φτιάχνει και η διάθεση που κάνει νούμερα και αυτή σαν τον καιρό .Ο καιρός και εδώ όλο κόλπα είναι, εχτές με ζακέτα και καλτσόν και σήμερα με ξεμανίκωτα, βαρέθηκα θέλω να χειμωνιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτό το να χειμωνιάσει πλέον το ακούω από πολλούς!! χαχαχαχα τόσο αντέξαμε..Δε ξέρω τι να φορέσω.. Η διάθεση μου έφτιαξε από τη στιγμή που τα έβγαλα από το κουτί, μη σου πω τι έγινε όταν τα στόλισα.. σαν να μπήκαν όλα στη θέση τους και τώρα μπορώ να συνεχίσω!!

      Διαγραφή
  15. Μα τι μου λες !!! Δεν είχες διάθεση να γράψεις!!! Βέβαια έφτιαχνες , άλλαξες και διαμόρφωσες τόσα πράγματα που μάλλον κουρασμένη θα ήσουν!!! Αλλο στυλ οι δαντέλα !!!
    Καλό μήνα με πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα δε με πιστεύεις αλλά είναι η αλήθεια. Μη κοιτάς τώρα που πήρα φόρα... δε θα σας αφήσω σε ησυχία!!! Σκέψου πως δεν μου έβγαιναν ούτε οι χειροτεχνίες.. Δαντέλα= ρομαντισμός Σεμέν= αναμνήσεις. Και τα δύο υλικά, χρόνια τώρα στολίζουν σπίτια, είμαι της άποψης πως κάτι περισσότερο ήξεραν οι παλιοί... Φιλιά Νικόλ μου και καλό Μήνα!!

      Διαγραφή
  16. Άντε να χαρειτε κ εσύ με τη Δήμητρα που έρχεται το φθινοπωρο!!! Αν κ πολλή δαντέλα βλέπω...τι έγινε????μας έπιασε ο ρομαντισμός ή κάνουμε γαμήλιες πρόβες????χαχαχχα

    Αναμενω τις επόμενες δημιουργίες φιλενάδα! Φιλουθκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα που πήγε το μυαλό της..... χαχαχααχαχαχα δε θα ησυχάσεις αν δε δεις τη Δήμητρα αποκαταστημένη!!! χαχαχαχαχα Μας έπιασε ρομαντισμός γιατί είμαστε και ευαίσθητες ψυχές και μας αρέσει ο χειμώνας που είναι ότι πρέπει για ρομαντικές καταστάσεις ;)
      Φιλιάααα Cindy!!! Crawford φυσικά ;D

      Διαγραφή
  17. Κι εγώ χαζογελώ όταν βρέχει πολλές φορές! Τη λατρεύω τη βροχή ( αν και αγαπώ το καλοκαίρι)!
    Υπέροχες σκέψεις συνόδεψαν υπέροχες δημιουργίες!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις Αριστέα μου!! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να βρέχει και να την παρακολουθείς μέσα από το τζάμι!!! Πολλές φορές μου αρέσει να είμαι στο μπαλκόνι την ώρα εκείνη παρέα με το καφέ μου και τις σκέψεις μου!!

      Διαγραφή
  18. Αργείς λες να γράψεις αλλά κορίτσι μου όταν γράφεις κάνεις για 10!!!! Από που ν αρχίσω; Από το τέλος λοιπόν και αντίθετα με εσένα χαίρομαι αφάαααααααααααανταστα που η θερμοκρασία ανέβηκε και θα παραμείνει εκεί για κάμποσες μέρες ακόμη. Δεν μπορώ τα πουλόβερς, πιάνουν τόσο χώρο στην ντουλάπα! Δικαιολογία κι αυτή... Τα σεμεδάκια δείχνουν πολύ όμορφα στα βάζα και λάτρεψα τις πιάστρες της κουρτίνας και καλά κάνεις και τις στολίζεις στον δίσκο! Όσο για την μπομπονιέρα από φίλντισι τι να πω; Τις ίδιες είχα στο γάμο μου σε διάφορα σχήματα και με μπορντό σατέν κορδέλα δεμένες. Η πιατέλα τώρα νομίζω πως έχει δυνατότητες αν θέλεις να την αλλάξεις τελείως μπορείς να την βάψεις ένα παλιωμένο χρυσό και αφού έχει σχήμα φύλλου θα έχει φθινοπωρινή όψη. Φιλιά πολλά και καλό μήνα από την "σκάω από την ζέστη" Χίο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα άκου δικαιολογία.. τα πουλόβερ!!! :))) Aαυτές οι πιάστρες, υποτίθεται πως της αγόρασα για τις κουρτίνες και κατά καιρούς έχουν στολίσει τα απίστευτα μέσα στο σπίτι!! Από τις πιο επιτυχημένες αγορές!!! Μου άρεσε ιδέα της φθινοπωρινής όψης και αν και το έβλεπα πως έχει σχήμα φύλου τώρα το σκέφτηκα πόσο ωραίο θα δείχνει αν κάτσει δηλαδή το χρώμα..
      Φιλιά και καλό μήνα από την 'έπιασε ξανά ζέστη γ@μωτο' Κύπρο χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  19. Πόσο μου αρέσουν όλα αυτά τα μικρα αντικείμενα που συνθέτουν όμορφες γωνιές! Τρελάθηκα με τα μπουκαλάκια σου αλλά και τα κεριά!
    Όσο για την πιατέλα, χρώματα δεν έχεις;αυτό έκανα εγώ με δυο ασιμένια κηροπήγια , χριστουγιεννιάτικα, ακρυλικό λίγη πατίνα από πάνω .....και αλλαξαν ολοκληρωτικά!
    Καλό μήνα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου το σκέφτηκα να την βάψω αλλά επειδή είναι πολύ γυαλιστερή και δεν έχω καταλάβει από τι υλικό είναι φτιαγμένη ακριβώς (γιατί από το πάτο δείχνει να είναι μάλλον κεραμική) φοβάμαι μη και δεν πιάσει. Θα κάνω μια δοκιμή όμως και αν είναι μπορεί μετά να την βάψω με σπρει. Μου άρεσε ιδέα της πατίνας και έχω σε καφέ!! Καλό μήνα!!

      Διαγραφή
  20. παντόφλα, καφέ και κουκουνάρι ε???αχαχαχαχα εγώ χθες μάζεψα κουκουνάρια απ το πάρκο με τη παντόφλα, άρα μην πτοείσαι!!Ε μα αρκετά με τα καράβια και τα κοχύλια στη διακόσμηση, θέλουμε ζεστά χρώματα και θαλπωρή!!! Πολύ ωραίες οι παρεμβάσεις στα βαζάκια με τα σεμέν (μην τα δει καμιά θεία μόνο, ξέρεις εσύ...) και τα κεράκια είναι τεεεελεια με τη δαντελίτσα!! Αυτή την καράφα την έχω και γω σε διάφανη με τα ποτηράκια της και λέω να βάλω λικέρ μέσα να πάρει χρώμα να τη στολίσω! Μην πτοείσαι με τη ζέστη κοπελιά, αν δε θέλει το φθινόπωρο να ρθει θα το φέρουμε με το ζόρι!!χεχε!! σε 1 μήνα αρχίζουν τα ωραία! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα έχω λυθεί στο γέλιο Μαίρη!!! Πάντως αν σε έβλεπα από κανένα μπαλκόνι αρχικά θα γέλαγα αλλά μετά θα σε ένιωθα!! χαχαχαχα εγώ γιατί νομίζεις αποφεύγω να πάω στο παρκάκι έξω από τη τράπεζα να μαζέψω κουκουνάρια... φαντάζεσαι τι θα λένε οι άνθρωποι!! :))
      Τα σεμεν ήταν της γιαγιάς αλλά φέτος αγόρασα κάποια τεμάχια από την λαϊκή της Κρήτης μόνο και μόνο για τις χειροτεχνίες μου και κάποιες διακοσμήσεις που ήθελα να κάνω!! ;)
      Αχ πως με πιάνεις κοπελιάααα!!! χαχαχαχα θα οργιάσουμε τον επόμενο μήνα!!

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν σου στέλνω εδώ γιατί είδα ότι κάτι μου έστειλες αλλά έχασα το ποστ! Ρε πού τα πέτυχες τα αγιοβασιλάκια στο Τζάμπο???χθες ήμουν και είχε μόνο σχολικά...Άντε καλώς τα δεχτήκαμε! Τελικά το Τζάμπο είναι πολυυυ μπροστά!!! :-))
      ΥΓ εγώ πάντως ψώνισα το πρώτο μου Χριστουγεννιάτικο τον Ιούλιο...το μαγαζί έκλεινε και ξεπουλούσε! Χριστουγεννιάτικα-Πασχαλιάτικα΄-εποχιακά όλα όσο-όσο! Ε φαντάζεσαι πού πήγε το μάτι μου, κρίμα είναι να πάει χαμένη τέτοια ευκαιρία! :-Ρ Εδώ να σημειώσω ότι είχα τη συγκατάβαση του ετέρου ήμισι, το οποίο είναι της λογικής : αφού θα πάρεις κάτι τέτοιο τις γιορτές, παρτο από τώρα να μας βγει οικονομικά! ;-)

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχα να στείλω και τον δικό μου να τον εκπαιδεύσει??? Είναι της λογικής όταν έρθει η ώρα.. σιγά μην αγοράσω Χριστουγεννιάτικα 5 μήνες πριν.Έκλεινε σε εμάς ένα τέτοιο μαγαζί πέρυσι το Πάσχα αλλά μου είχε πει... μακριά!! χαχαχαχαχαχα Δεν το έχει με τα Χριστούγεννα. Εγώ πήγα σήμερα και έπαθα πλάκα μόλις τα είδα!! Δύο διαδρόμους είχαν στήσει με το στοκ και βάζανε τιμές και που θα μπουν τα υπόλοιπα στολίδια. Πως δεν αγόρασα...δε λές... ε ρε Jumbo που μας χρειάζεται!!! χαχαχαχαχαχα Ήξερα πως θα με καταλάβεις!!! :)))

      Διαγραφή
    4. Μα σοβαρά 2 διαδρόμους???πριν 1 μήνα είχαν φουσκωτές πισίνες!!αχαχαχα! Όπου να ναι θα αρχίσουν την αντίστροφη μέτρηση!!! Εγώ πάντως εξακολουθώ να τριγυρνώ με σαγιονάρα ! :))
      Μα αν δε σε καταλάβω εγώ ποιός θα σε καταλάβει με λες???έχω αρχίσει να αναπολώ τη βροχή (ποιός εγώ που μέχρι πριν 2-3 χρόνια ήμουν καλοκαίρι-και-μόνο-καλοκαίρι) Είδα και το Midnight in Paris που το είχε πριν (ξανά) και θέλω βροχή. Και Παρίσι. Αλλά αυτό είναι άσχετο!

      Διαγραφή
    5. ΥΓ φέρε τον δικό σου εδώ να τον μάθουμε 5 πράγματα!χοχο

      Διαγραφή
    6. Και εγώ με σαγιονάρα αλλά εκτός σπιτιού είπα να αρχίσω να φοράω μπαλαρίνες!! Να δείξω και στου υπόλοιπους πως τέρμα το καλοκαίρι λέμε!!!! χαχαχαχα εμείς ήδη βάλαμε πλώρη για άλλα ;) Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η ταινία!!! Πόσο θα ήθελα ένα ταξίδι στο πίσω χρόνο... Υπέροχη μουσική!!! Μια βόλτα στα δρομάκια του Παρισιού!! χο χο χο!!

      Διαγραφή
  21. Κι εμένα μου αρέσει η βροχούλα...και γλυτώνω και το πότισμα του κήπου!!!! Τα μπανάκια μου όμως τα συνεχίζω - σήμερα ήταν υπέροχη η θάλασσα - παρ'όλο που την νύχτα έβαλα λεπτή κουβερτούλα, χαχα!!
    Πολύ όμορφα έγιναν όσα έφτιαξες με δαντέλες και τα πλεκτά σεμεδάκια μπορούν να έχουν τόσες χρήσεις μέσα στο σπίτι - κι εγώ έχω βάλει τα μικρά στα βάζα μου. Όσο για την πιατέλα, η ιδέα της Χριστίνας με βρίσκει σύμφωνη...παλαίωση με χρυσό και πατίνα.
    Φιλάκια και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά δεν υπήρχε περίπτωση να πάω θάλασσα, με το μαγιό μου, όταν έχω κοιμηθεί το βράδυ με κουβέρτακι.. χαχαχαχα Εδώ δε πήγαινα την προηγούμενη εβδομάδα.
      Η ιδέα της Χριστίνας είναι ενδιαφέρουσα και θα το προσπαθήσω αρκεί να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα με το χρώμα όταν θα πέσει πάνω στη πιατέλα. Καλό μήνα Μαριάννα μου!!

      Διαγραφή
  22. καλο μηνα Ελεανα μου 1!! υπεροχα ολα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δυο μέρες προσπαθώ να διαβάσω ολόκληρη την ανάρτησή σου και με πετάει από τη σελίδα σου σημειώνοντας error.Σήμερα επιτέλους τη διάβασα ολόκληρη!
    Άκου,κούκλα μου,αν είναι να βρέξει για να γράψεις , να κάνω τάμα στην Παναγιά της Τήνου για βροχές από δω και πέρα ή να χορεύω το χορό της βροχής μη τύχει και σταματήσει ο ουρανός να δακρύζει.
    Η αδιάφορη με το καπέλο ακόμη με κάνει να κρατάω τα χαχανητά μου,γιατί βλέπεις έχω και τον άλλο που με κοροϊδεύει '' πάλι γελάς μόνη σου;δεν πας καλά παιδάκι μου! ''
    Τα μπουκάλια από την Κρήτη είναι καταπληκτικά και καλά έκανες και τα φύλαγες σαν τα μάτια σου.
    Δαντέλα-λινάτσα-σπάγκος =φοβερό τρίδυμο.
    Τα κεράκια σου με τη δαντελίτσα κουκλίστικα.
    Λοιπόν δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά θα κανονίζεις τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα να γράφεις .
    Να γράφεις για το οτιδήποτε,ακόμη και για τη γειτόνισσα που απλώνει μπουγάδα.
    Ο τρόπος και ο λόγος γραφής σου είναι πολυαγαπημένοι.Κειμενάκια όπως και δήποτε.Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχα Μπορείς να με φωνάξεις στη φάση με το χορό της βροχής?? :p Σε σκεφτόμουν όταν το έγραφα αλλά δεν μου έβγαινε τόσο κωμικό.
      Φωτάρας καλέ, power!!!! Και εγώ προσπάθησα να σου γράψω σήμερα για την πίτα αλλά δε με άφηνε, εγώ έχω θέμα με το ιντερνετ δύο μέρες τώρα αλλά δε πιστεύω να επηρεάζει το μπλογκ, τι να σε πω δε ξέρω!!
      Η γειτόνισσα που απλώνει μπουγάδα παρεπιπτόντως είμαι εγώ!!! χαχαχαχαχα Όσοι με βλέπουν θα με νομίζουν για μεγάλο σπασίκλα με το πλύσιμο των ρούχων, όλο απλώνω παθαίνοντας διάφορα ευτράπελα κάθε φορά!! Θα αρχίσω να κρατάω σημειώσεις από απίστευτους διαλόγους που έχω με μερικούς.. :p Φιλιάααα

      Διαγραφή
  24. Πολύ μου αρέσει η δαντέλα και η διακόσμηση που έχεις κάνει με αυτή!! Καλό Φθινόπωρο να έχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κλαίω απο τα γέλια με τη γυάλα που ήταν αδιάφορα και μετά έβαλε δαντελένιο καπέλο! και με το κουκουνάρι την παντόφλα και το φραπέ Κλαίω κυριολεκτικά! Θα με πεθάνεις με τα post σου! Με γεια το Look το blog! Μου άρεσε πολύ! Μου άρεσαν πολύ και τα κεράκια σου και οι πιάστρες της κουρτίνας χάρμα! Αν η πιατέλο σου έχει σπρέι καθρέπτη απο την κάτω πλευρά και δεν έχει προστατευτική επίστρωση δοκίμασε να την γυρίσεις ανάποδα βάλε σε ένα ψεκαστήρι χλωρίνη και ψέκασε απο αρκετή απόσταση για να πέφτουν μικρές σταγόνες. Άφησε το μια νύχτα και δές. Αν έχει επίστρωση η χλωρίνη δεν θα κάνει τίποτα και θα συμφωνήσω με τη Δήμητρα επι της χρήσης γυαλόχαρτου (μα τι ελληνικούρα). Εύχομαι να δροσίσει γρήγορα για να σου φτιάξει η διάθεση και εύχομαι επίσης να χεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα αυτό με το καπέλο-σεμέν και εγώ γέλαγα όταν το έγραφα!!!
      Σ'ευχαριστώ πολύ Σοφία!! Έχει επίστρωση καθρέφτη αλλά εγώ έριξα να δω τι θα συμβεί, προσπάθησα να το τρίψω με γυαλόχαρτο όμως μαυρίζει και τη χαράζει. Και εγώ ευχόμουν να δροσίσει, τώρα απλά εύχομαι να μην ανέβει πάνω από τους 30 η θερμοκρασία χαχαχαχα βρε πως αλλάζουν τα θέλω!! Καλό Σαββατοκύριακο!!

      Διαγραφή
  26. Ελεάνα μου υπέροχα όλα!!! Ειδικά η διακόσμηση με δαντέλα μου είναι καταπληκτική! Οι φωτογραφίες με τη βροχούλα τέλειες. Εμείς έχουμε χορτάσει συννεφιά και κρύο αλλά από βροχή τίποτε. Καλό μήνα, πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω και εγώ να χορτάσω κρύο!!! :)) Βαρέθηκα τα καλοκαιρινά...
      Σ'ευχαριστώ Θάλεια μου, διαχρονική η δαντέλα!!
      Καλό μήνα!!

      Διαγραφή
  27. Μικρές μα όμορφες παρεμβάσεις να ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας!

    Λάτρεψα -φυσικά- τα μπουκαλάκια λικέρ από την Κρήτη!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ζαμπία μου!! Αγώνα έριξα για να τα φέρω και να μη σπάσουν στη διαδρομή.
      Με κρατάει το σπίτι μέσα όταν είναι όμορφα φτιαγμένο!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!

      Διαγραφή
  28. Κάποιο πρόβλημα είχα και εγώ αυτές τις μέρες με το ιντερνετ.
    χαχαχαχαχαχα να σου στείλω βαζάκια?? έχω μπόλικα!!! Όταν θέλω να αγοράσω κάτι πρώτα κοιτάω τη συσκευασία ;) Ξεκίνα να συμμαζεύεις και να φτιάχνεις κομμάτι κομμάτι και θα δεις πως θα δείξει!! Ότι σου περισσεύει από πράγματα (που δεν έχουν συγκεκριμένη θέση) να τα βάζεις σε κουτιά!! Έτσι κάνω και εγώ με καλώδια, ρεσώ, χαρτιά.
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ήρθα μια βόλτα και από εδώ, για να σου εκφράσω το θαυμασμό μου για τα υπέροχα στολισμένα κεριά και το βάζο με τα κλαριά που θυμίζουν το βουνό που σου λείπει...
    Επίσης, έχω την εξής ιδέα για την πιατέλα "φύλλο".
    Ψέκασέ την με μπόλικο σπρέι χιονιού, έτσι ώστε να γίνει ένα παχύ λευκό στρώμα και διάλεξε μιά σχετικά φαρδιά καρώ κορδέλα στα χρώματα που σου αρέσουν και πέρασέ την ανάμεσα από τις τρύπες δημιουργώντας κάτι σαν φουσκωτή λωρίδα .Στο τέλος φτιάξε έναν φιόγκο μεγαλοπρεπή!!
    Γέμισε το εσωτερικό της με κλαράκια και αποξηραμένα φύλλα και καρπούς:))
    Φυσικά μην τη ξεχάσεις τα Χριστούγεννα, με κόκκινη καρώ κορδέλα και μπάλες!!!! :)))
    Τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ελένη μου!!
      Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!! :))) Είναι καλή η ιδέα σου και θα το δοκιμάσω!
      Δε θέλω να φαίνεται, την βαρέθηκα έτσι όπως γυαλίζει. :) Τα έχω βάλει άσκημα μαζί της..χαχαχα
      Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  30. Πολύ μου άρεσε η διακόσμηση σου! Η βροχή φέρνει μεγάλη έμπνευση! Ειδικά τα καπελωμένα βαζάκια αλλά και ο συνδυασμό λινάτσας δαντέλας τέλειος!! Well Done my Dear!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I am so pleased Mrs Catherine! χαχαχαχα εεε??
      Η βροχή φέρνει έμπνευση γιατί είναι σπάνιο φαινόμενο εδώ!!! :))
      Φιλιά!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου