Νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου!!!

Κάτσε πιο κει μανούλα μου, αφού βλέπεις πως ξε-αραχνιάζω. Είμαι νοικοκυρά τι νόμιζες.
Σπίτι και μπλογκ ένα χάος.. Έλειπα τόσο καιρό, τι θέλεις να κάνω;
Όχι δε με πέτυχε ο Σήφης ο Κροκοδειλάκιας στη Κρήτη..
Όχι δε με παρέσυρε το ρέμα..
Και όχι δεν είναι έρωτας η αιτία..


Έφυγα με την χαρά πως θα μπορέσω να κάνω αναρτήσεις από την Ελλάδα αφού τα θέματα τα είχα σχεδόν έτοιμα από φωτογραφίες, έμενε μόνο το γραπτό κομμάτι. Κούνια που με κούναγε!
Κατάφερα να κάνω μία μόνο ανάρτηση και αυτή ήταν για φαΐ, από εκεί βγάλε συμπέρασμα τι άτομο είμαι..




Πήγα Ελλάδα και πιάστηκα η τρελή. Το δεξί το χέρι να πονάει σε κάθε κίνηση και να πιάνεται αν έμενε πολύ ώρα ακίνητο και ψηλά. Μία απότομη κίνηση που με τάραξε στο πόνο, κάτι η μπάλα στη θάλασσα με το ανιψάκι, κάτι το σήκωσε με να δω το βατραχάκι, κάτι η συναυλία του Χαρούλη.. μετο χέρι ψηλά να τραβάω βίντεο, μου έκανε ζημιά μέρα με τη μέρα και ένα ωραίο πρωί το χέρι έμεινε. Παπαλα. Δε πήγαινε πουθενά.

Αυτό το βατράχι.....
Από εκεί και πέρα ακινησία, πόνο και πολύ πόνο. Ο γιατρός μπερδεύτηκε στην αρχή και μου λέει περιαρθρίτιδα και να πάω στο νοσοκομείο για ένεση κορτιζόνης και είμαι στο στυλ πλάκα μου κάνεις Doc! Μετά το ξανασκέφτηκε μια και δε ταίριαζε η ηλικία μου με αρθριτικά, χαχαχα γελάσαμε πάλι. Τελικά μου λέει ψύξη είναι σίγουρα και μου δίνει χάπια που ναι μεν μου σταμάτησαν τους πόνους αλλά το χέρι εκεί, ούτε πάνω ούτε κάτω.
Άντε πίσω να μου αλλάξουν τα χάπια σε πιο δυνατά, να μη μπορώ να κοιμηθώ, να μη μπορώ να ντυθώ, να πλυθώ, τα νεύρα μου είχαν χτυπήσει κόκκινο, όποια δουλειά χρειάζονταν και τα δύο χέρια απλά δε μπορούσα να τη κάνω και έπρεπε να ζητάω βοήθεια.
Εγώ που τελευταία ακολουθώ το 'Ότι θες να κάνεις, κάν' το μόνος σου γιατί πιο γρήγορα θα γίνει, όπως θες εσύ και χωρίς γκρίνια'.


Κουβαλούσα και βιβλία τρομάρα μου, ένα κατάφερα να διαβάσω και όχι αυτό που έβαλα το σελιδοδείκτη
Σε όλα όμως τα πράγματα υπάρχουν και οι αστείες φάσεις, κάνω το σούπερμαν και λέω θα βγάλω μόνη μου το μπλουζάκι μου και σηκώνω το δεξί μου χέρι. Μμμμμμμ, έμεινε το χέρι μου όρθιο και δε κατέβαινε. Εγώ στα δύσκολα φωνάζω τον άντρα του σπιτιού που έχει πάντα μία λύση πρόχειρη. Έρχεται και εγώ κλαίγοντας του λέω τι συνέβει ενω εκείνος έχει μείνει προσπαθώντας να καταλάβει τι εννοώ γιατί του φαίνεται απίστευτο το τι πήγα και έκανα! Είχα το φόβο μου μήπως δε κατέβει, πονούσα, έκλαιγα και άκουγα και κατσάδα από πάνω. Σιγά σιγά βρήκαμε  τρόπο! 
Πληθυντικός εεε.. θα μου πεις τώρα γιατί τον φώναξες- ε δε σου απαντάω! Το φέραμε στη θέση του αλλά μας έπιασαν τα γέλια γιατί εκείνος σκέφτηκε πως ήταν ευκαιρία να με περάσει από επιτροπή για πρόωρη σύνταξη και εγώ που είπα πως η μόνη δουλειά που θα έβρισκα σε αυτό το χάλι, θα ήταν να κάνω τον Κολοκοτρώνη έξω από το μουσείο στη Σταδίου. Βλέπεις κατάργησαν και το κουβούκλιο του τροχονόμου στη μέση του δρόμου, χεχεχεχε άμα όμως υπάρχει θέληση για δουλειά!!


Επειδή όμως η τύχη είναι φίλη μου και πάντα με το μέρος μου, Σάββατο βράδυ με το χέρι σε ακινησία, σηκώνομαι από την αυλή να πάω να φτιάξω ένα καφέ στη κουζίνα όπως μπορώ με το αριστερό. Μια κόκκινη σφίγγα που κυκλοφορεί στις δέκα το βράδυ (το τονίζω) μπαίνει μέσα στη μπλούζα μου.. Περιττό να αναφέρω πως με έκανε μέχρι να καταλάβω τι με τσιμπούσε και με έκαιγε, ότι είχα μπει στη κουζίνα. Ω ναι! Τη πήρα μαζί μου μπαίνοντας και για δευτερόλεπτα ήταν μέσα στην μπλούζα μου! Και μη χειρότερα που έλεγε και η γιαγιά μου... Τώρα πια ήμουν και σημαδεμένη.

Ο Ν. να γελάει και να μου λέει να πάω να κάτσω σε μία μεριά και να μην τολμήσω να ξανά κουνηθώ μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές χιχιχι.

Μπάνια??? Τι είναι αυτό??? Ζήτημα αν έκανα 10-15 και πολλά λέω.
Άλλες χρονιές βαριέμαι από το πολύ καθισιό και την καλοκαιρία, φέτος η αλήθεια είναι πως δε πρόλαβα γιατί ήταν και πολλά τα happenings και που καιρός για σκέψεις και βαρεμάρα.
 Μάτι- μάτι!! 


Πάντως μέχρι να το πάθω αυτό το πιασιματάκι μπορώ να πω πως περνάγαμε όμορφα και ξεκούραστα, βόλτες, συναυλίες, καφέδες στη παραλία και πολύ πολύ πάρα πολύ αραλίκι!!
Ο καιρός όλο τον Ιούλιο έκανε τις κορδέλες τους αλλά είχε και μέρες που η θάλασσα ήταν τέλεια, 'λάδι'. Για τον Αύγουστο μη με ρωτήσεις σε παρακαλώ, με το κιάλι την έβλεπα την θάλασσα και έσκασα από τη ζέστη και από το κακό μου με αυτά που έτυχαν. Σε άλλες περιοχές το σκηνικό μάλλον που θύμιζε φθινόπωρο για να μη πω χειμώνα. Τίποτα τίποτα εγώ πρέπει να πάρω και ένα σπίτι στη βόρεια Ελλάδα για όταν ζεσταίνομαι.


Εδώ που γύρισα βρήκα αφόρητη ζέστη και υγρασία αν και τις τελευταίες μέρες ένα αεράκι μας βοηθάει λίγο να ανασάνουμε.
Το χέρι είναι καλά αλλά προσπαθώ να μη το κουράζω πράγμα βέβαια αδύνατο γιατί η φασίνα έχει τον ατελείωτο, μία εβδομάδα τώρα και δε μπορώ να βάλω το σπίτι σε τάξη.


Έτσι έφυγαν οι βαλίτσες (πριν τις διακοπές)..
Που να δεις πως γύρισαν, συν μία!!



Εεε ναι φέραμε και ρακί, χωρίς ρακί δε βγαίνει ο χειμώνας. Όχι τα μπουκαλάκια, δε θα την μυρίσουμε! Μας χρειάζεται, φτιάχνουμε ένα ρακόμελο όποτε αρρωσταίνουμε και είναι φάρμακο!
Το φάρμακο του μπεκρή!! :p


Τα μπλουζάκια του πολιτιστικού από το πανηγύρι που οργάνωσαν
Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω σύντομα γιατί έχω πολλά πράγματα να σας πω και να σας δείξω αλλά πρώτα να τακτοποιήσω λίγο γιατί είμαστε άνω κάτω, θα χτυπήσει τη πόρτα κανένας άνθρωπος και δε θα το πιστεύει πως μπήκε σε σπίτι.


Καλημέρα σε όλη την κομπανία!!! (Γεωργία Βασιλειάδου- Η ωραία των Αθηνών)
Ελεάνα

Επιστρέφω ανανεωμένη!!


Σχόλια

  1. Super η ανάρτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Άντε και καλό φθινόπωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουφφ βρε κοπελιά!! Όλα σού έτυχαν σε αυτές τις διακοπές;;; Περαστικά, περαστικά!!!
    Τουλάχιστον επιστρέψατε πλήρως εξοπλισμένοι (βλ. έξτρα βαλίτσα) για τον χειμώνα!!
    Με το μαλακο!!! Φιλιά:*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή πέρυσι βαρέθηκα στις διακοπές φέτος είπαμε να τις κάνουμε πιο πικάντικες!!! χαχαχαχα
      Ο 'εξοπλισμός' απαραίτητος!!!! Φιλιά. :)))

      Διαγραφή
  3. Μια όμορφη περιγραφή τα λέει ολά Ελεάνα μου,και αυτό γιατί εχεις το χάρισμα, αλήθεια σου λέω μ'αρεσει να διαβάζω τις περιπέτειες σου στο blog σου...εύχομαι να σου πάνε ολά καλά τώρα και Κάλο φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, μου ανεβάζεις το ηθικό και με κάνεις να θέλω να συνεχίσω!!! Εγώ η ψωνάρα!! :)) Καλό Φθινόπωρο!!

      Διαγραφή
  4. Ελεάνα μου χρειάζεσαι...ξεμάτιασμα!
    Καλώς όρισες και πάλι και καλό Φθινόπωρο!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα κάποια στιγμή να αρχίσουν να με φτύνουν όλοι μαζί :))) Είχαμε και ξεματιάστρα αλλά δε μας προλάβαινε. Καλώς σας βρήκα Ελένη!!

      Διαγραφή
  5. O χριστός κι η Παναγία!!! Κορίτσι μου ευχέλαιο θέλετε!!! Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά. Εύχομαι ένα ήσυχο και υγιή χειμώνα. Welcome back & πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε... τουλάχιστον γελάσαμε και γελάμε ακόμα με τα κατορθωματά μας! :)))
      Ήσυχο και υγιή χειμώνα... μου αρέσει αυτό αλλά δε το πολύ φωνάζω κιόλας... για ευνόητους λόγους! χαχαχαχα γιατί όταν σχεδιάζω τελικά δε μου βγαίνει. Ευχαριστώ Χριστίνα, φιλιά και συγχαρητήρια για τη μικρή σου!! ;)

      Διαγραφή
  6. Wellcome back Ελεάννα μου!! Ταλαιπωρήθηκα και μόνο που διάβασα!! Πολλά περαστικά σου!! Σιγά σιγά οι δουλειές!! Άμα τα βρεις πολύ σκούρα χτύπα και κανένα ποτηράκι παγωμένη ρακή στο ενδιάμεσο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κατερινάκι. Εγώ να σου πω την αλήθεια σπάστικα που δεν έκανα μπάνια, αφού μου πέρασε το χέρι. Αυτό με τη ρακί πρέπει να το βάλω στο πρόγραμμα!! :))) Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Αφού κατάφερες να τελειώσουν οι διακοπές και να σου.. περισσεύει το χιούμορ τότε όλα καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο με χιούμορ περνάει!!!
      Φιλιά πολλά. Καλό Φθινόπωρο!!!

      Διαγραφή
  8. Μ'άφησες όλο το καλοκαίρι χωρίς ανάρτηση ...σήμερα το τι γέλιο έχω κάνει με το χέρι-τροχονόμο!Καλώς μας ξανάρθες ,όσο για σπίτι κατά βοριά μεριά ,έλα σε μένα.Θα σε ταΪζω,θα σε ποτίζω,θα σε κοιμίζω κι εσύ απλώς θα με κάνεις να λύνομαι στα γέλια με τις ιστορίες σου.Καλό μας χειμώνα κι εύχομαι το χέρι να γιάνει γρήγορα, γιατί άμα είναι σηκωμένο έχει πιθανότητες να παρεξηγηθεί και με συγκεκριμένο χαιρετισμό.Φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτό με το χαιρετισμό δε το σκέφτηκα χαχαχαχαχα επίκαιρο!!!
      Δε φταίω εγώ μανούλα μου... το κουλό δε με άφησε να γράψω.. :D
      Να φέρω και τη ρακί μου μαζί!!! χαχαχαχαχα κάτι μου λέει πως θα χρειαστεί!!! :p
      Καλό χειμώνα αν και για εδώ το κόβω κομματάκι δύσκολο...

      Διαγραφή
  9. Καλώς όρισες Ελεάνα μου!!! Σακατεμένη, σημαδεμένη, αλλά το χιούμορ, χιούμορ :))) Μας κάνεις και γελάμε με τον πόνο σου... ντροπής :))) Άντε καλό Χειμώνα, με υγεία!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή... ναι ντροπή... δε ντρέπομαι νομίζεις χαχαχαχα :P
      Και αν η μοίρα μου σακατεμένη.... χιχιχι Φιλιά πολλά Ειρήνη μου!!!
      Καλό Φθινόπωρο να έχουμε!!

      Διαγραφή
  10. Καλώς την καλώς την! Καταρχήν περαστικά! Πανάθεμα σε ακόμα δεν ήρθες μας πέθανες τι superman τι σφίγγες τι που θα πάρεις σβάρνα τις επιτροπές να βγάλεις αναπηρική...Θεική και η μπλούζα θεικό και το βατραχάκι (τα λατρέυω αυτά, έχουν άσπρη κοιλίτσα)! Καλώς επιστρέψατε καλή προσαρμογή και εύχομαι να σταματήσει το χέρι σου να σε ταλαιπωρεί άμεσα! Φιλιά πολλά Ελεάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το αγαλμα του Κολοκοτρώνη σκέφτηκα ο άλλος σκέφτηκε την αναπηρική χαχαχαχαχα λεφτά χωρίς κούραση!! και θέση πάρκινγκ!!! χαχαχαχαχαχα
      Καλώς σας βρήκαμε ξανά!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  11. Καλώς μας ήρθες Ελεάννα!!! Αφού επέζησες αυτό το καλοκαίρι, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!!! Αυτό με τον Κολοκοτρώνη μου άρεσε πάρα πολύ!!! Το χιούμορ είναι το καλύτερο φάρμακο και εσύ το έχεις άφθονο!!!
    Καλό φθινόπωρο!!!
    Πολλά φιλάκια και περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα Νεφέλη (όλο με μπερδέυει αυτό το Στέλλα χιχιχι)!
      Είμαι allweather, σκιάζει φοβέρα καμμιά... Όυτε ο χειμώνας!!! χαχαχαχα κάτσε να μη το φωνάζω και δυνατά δε ξέρεις ποτέ :p
      Καλό Φθινόπωρο και δημιουργικό!! ;)

      Διαγραφή
  12. και μη χειροτερα που λεει και η γιαγια!!! ματι ματι σιγουρα ελεαννα !!!!! δες το σα σημαδι οτι πλεον απο δω και περα μονο καλα θα σου τυχουν!! καλο χειμωνα λοιπον αφου επιστρεψατε στη βαση!! περαστικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Χειμώνα να έχουμε και μακριά από το μάτι όλοι μας!!! Όρεξη να έχουμε να τρώμε και να πίνουμε μόνο!!! :))) Φιλιά

      Διαγραφή
  13. Μπράβο βρε κοριτσάρα με τα ωραία σου κείμενα! καλό φθινόπωρο σου εύχομαι και περαστικά! Μη πέφτεις με τα μούτρα στις δουλειές, πέσε όμως στο ρακί.
    Σωστή?
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστηηηηη!!!! Τελικά είχαν δίκιο Raki connecting people!! χαχααχαχαχα
      Καλό Φθινόπωρο Λίλια και κανόνισε τι θα μαγειρέψεις... Ένα θα σου πω.. έχω αρχίσει και χάνω..
      Φιλιάαα!!! :)))

      Διαγραφή
  14. Καλώς όρισες και καλό Φθινόπωρο, όχι σαν το Καλοκαίρι ....να μας κάνεις να γελάμε με τον πόνο σου ,όμως
    δεν φταίμε εμείς η διήγηση σου φταίει ... άσε τις δουλειές να ξεκουράσεις το χέρι σου και σήκωνε μόνο το αριστερό να πίνεις τη ρακί !!! Περαστικά σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Φθινόπωρο!!! Το θέμα είναι να βλέπεις πάντα την αστεία πλευρά των πραγμάτων και να μην τα παίρνεις στα σοβαρά!!
      Άντε βίβα! χαχαχαχαχαχαχα :p
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  15. Αυτό με τη ρακί πολύ σωστό! Ας πιουμε αχχαχαχαχα
    Καλως τη
    Καλό ξημέρωμα
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα τελικά η ρακί μεγάλη επιτυχία!!! Μάλλον προς τα εκεί θα πάω..
      ευκαιρία έψαχνα χαχαχαχα
      Φιλιά!! :)))

      Διαγραφή
  16. Χείμαρρος δε λές τίποτα!! :)))
    To σκέφτηκα που λές να πάρω μια πλεξούδα!! :))
    Εσύ τι κάνεις?? O τυραννόσαυρος?? χαχαχαχα
    Άντε περιμένουμε και εσένα!! ;) Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλέ.. Τι καλοκαίρι ήταν αυτό!!! Αντε καλό φθινόπωρο χωρίς άλλα happenings

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντάξει.... Αφού είμαστε καλά!!! :)) Καλό φθινόπωρο και ναι νομίζω πως καλά είναι να μην έχουμε άλλα. Φιλιά Χριστίνα!!

      Διαγραφή
  18. Καλώς την !! Καλό φθινόπωρο!! Με τούτα και με κείνα το καλοκαίρι σου έγραψε!!!
    Καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα δε το είχα δει έτσι ;) Φιλιά πολλά Καλό φθινόπωρο να έχουμε!!

      Διαγραφή
  19. πωπω...Ελεάνα μου περαστικά σου.
    Οι φωτό σου πάντα τέλειες και η ανάρτησή σου σούπερ!!!
    Τί άλλο να πω...με τέτοιο καιρό θα πω καλό χειμώνα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ!
      Καλό χειμώνα για εσάς Ελευθερία μου γιατί εμείς ακόμα έχουμε καλοκαίρι, εκτός από μια μπόρα που έριξε έτσι για να μην γκρινιάζω.. ;)

      Διαγραφή
  20. Ελεάνα μου τι καλοκαίρι ήταν αυτό??????? Απίστευτο τόσες ατυχίες μαζεμένες, τι να πω, περαστικά σου και καλό φθινόπωρο χωρίς άλλες περιπέτειες. Πάντως συμφωνώ με τα παραπάνω σχόλια ως προς το μάτι, τα σκόρδα και το ματάκι απαραίτητα. Επίσης συμφωνώ ότι μας έκανες να γελάμε με τον πόνο σου, παρόλο που ξέρω πολύ καλά τι πέρασες γιατί είχα πάθει κι εγώ κάτι παρόμοιο με το χέρι μου πριν χρόνια και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πολύ απολαυστική η ανάρτησή σου , πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και μπράβο που το αντιμετωπίζεις με χιούμορ. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι επειδή τις φοβάμαι τις σφίγγες και τις μέλισσες είπαν να με περιποιηθούν!!! Τώρα για το χέρι φταίω και εγώ γιατί ενώ μου έδεσε συμπτώματα δεν έδωσα σημασία. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να γελάμε!! Πλέον έχουμε αλλάξει το τροπάριο, από τη στιγμή που κάτι δεν είναι σοβαρό και διορθώνεται, το παίρνουμε χαλαρά!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  21. Καλό φθινόπωρο Ελεάννα!
    Δεν θες να ακούσεις τις δικές μου αναποδιές επί συνεχόμενα 3 χρόνια ας το καλύτερα!
    Τα δικά σου μου φαίνονται ιδανικά..! ;)
    Πολύ γέλασα με το μπλουζάκι, ξέρουν οι Κρητικοί να καλοπερνούν..
    Η φωτο από το αεροπλάνο μαγική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εμείς γελάγαμε από ένα σημείο και μετά, από τη στιγμή που είμαστε καλά δεν ήταν σοβαρό..
      Το ξέρω με τα δικά σου τα διάβασα, τι να σου πω Κατερίνα μου, σε έχει πάει λίγο ανάποδα το τελευταίο καιρό (χρόνια). Να είμαστε όλοι καλά!
      Καλό φθινόπωρο με υγεία!!

      Διαγραφή
  22. μάτι...μάτι...σε είδαν όμορφη, λυγεροκορμη κ τσαχπινα κ σε έφαγαν οι κακουργες!!!!! Φυτού στα ματια τα κακά!!!!

    Περαστικουλια κ καλη επάνοδο κουκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λυγερόκορμη σε παρακαλώ να μου το λές συχνά χαχαχαχαχαχαχα!!!! Οι κακούργες μμμμμ μου βάζεις ιδέες.... χιχιχιχι :p Να τους κάει το Video!!! Που το θυμήθηκα...
      Ευχαριστώ- Φιλιά!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου