Κλείνω και έρχομαι!!

Την Τρίτη το βράδυ μπαίνει κουνούπι, σηκώνομαι το σκοτώνω πάω να πετάξω τη χαρτοπετσέτα και να πλύνω τα χέρια μου.......φτου γ@μ@τ@, μπήκε γκοοοοοολ.. Την πάτησα... ένα που το έχασα και ένα που έτυχε εκείνη την ώρα να είμαι στη κουζίνα.
Τώρα δηλαδή τι θα γίνει? Θα περάσω την υπόλοιπη ώρα στη κουζίνα? Και τι θα πλύνω?
Ο άλλος γελούσε και φώναζε, στη κουζίνα σου πήγαινε, προφητική λέω η ανάρτηση μου περί μουντιαλ!!! Δε ζήταγα το Lotto τουλάχιστον!
Έπλυνα ότι υπήρχε πρόχειρο στη κουζίνα, γιατί λέω ας τελειώσει το 1ο ημίχρονο και ύστερα βλέπουμε τι θα κάνουμε.



Στο 2ο ημίχρονο αποφάσισα να πάω να πλύνω κάτι αρκουδάκια με πέντε δάχτυλα σκόνη και τον εαυτό που δεν είχε σκόνη.. Πόση όμως ώρα να πλένομαι?? Αν ήμουν γοργόνα θα είχα βγάλει λέπια και ουρά! Είπα ας ξεχωρίσω και τα ρούχα στα συρτάρια μια και είμαι εδώ μέχρι να τελειώσει για να πάω στο σαλόνι, δεν άντεχα ούτε εγώ η ίδια να δω τον αγώνα από το άγχος. Κάθε φορά που άκουγα λίγη ένταση έτρεχα να δω τι έγινε. Κλείσε την ενδιάμεση πόρτα, φώναζε. Αυτή που οδηγεί στα δωμάτια. Αααα παιδιά έχει δίκιο μη το συζητάτε.. Θα μας φύγει το γούρι θα πάει στο άλλο δωμάτιο και αντε να το ξαναπιάσουμε!!
Ξαφνικά ακούω ένα παράξενο γελάκι, τουλάχιστον είναι ήρεμος στις αντιδράσεις του σκέφτομαι. Αυτή τη φορά λέω θα φωνάξω από τη ''φωλιά μου'' μην ανοίξω και τη πόρτα..
Τι έγινε βάλαμε γκοοολ?? και ακούω 'Πεναλντι'.
Σε δευτερόλεπτα έκλεισα φώτα, air condition, πήρα το φραπέ μου και έκατσα να το απολαύσω.. You know.... Σαμαράς εκτελεί, Ελεάνα βλέπει!!  Ελλάς όλε όοοοολεεεε!!!

Τι χαρά είναι αυτή!!
Ήμουν που ήμουν άντε να κοιμηθώ τώρα..

Το θέμα μας σήμερα - οι Διακοπές - η Εθνική με την νίκη της μπήκε σφήνα.

Γιατί τι έμεινε? κάποιες μερούλες ακόμα... Εικοσιτετράωρα. Τόσο πάνω κάτω!!
Πάμε όλοι μαζί.. σε μια παραλία!!! Καλοκαιρινές διακοπές... για πάντα!!


Παρασκευή πρωί

Λόγω υπερβολικής ζέστης ξύπνησα νωρίς, έφτιαξα φραπεδιά και έκατσα να σας γράψω πέντε πράγματα, τώρα που ακόμα προλαβαίνω.
Έφτασε η ώρα το  μπλογκοσπίτο μου και εγώ να πάμε διακοπές στο Ελλάντα. Οοοοολεεεεεεε!! Όταν λέω το σπίτι δεν εννοώ πως θα σηκώσω όλο το σπίτι για να πάω διακοπές που πολύ θα το ήθελα για να είμαι ειλικρινής. Κάποια στιγμή είχα διαβάσει ένα post στο Facebook αστείο για πολλούς για εμένα σοβαρό και αληθινό και νομίζω πως αυτή που το έγραψε πρέπει να γίνει κολλητή μου!!!
 '' Το μόνο πράγμα που θεωρώ περιττό να πάρω μαζί μου στις διακοπές είναι τα πορτατιφ''

Εγώ έναν αποχυμωτή θέλω να βολέψω προς το παρόν..
Πηγή
Οι αναρτήσεις δε θα είναι τόσο συχνές, στο χωριό δεν υπάρχει internet, θα ησυχάσει και το κεφαλάκι σας. Δε θα χαθώ, εκτός και αν με φάει κανένας καρχαρίας σε καμιά ακτή της Κρήτης χαχαχα


Και θα έχει πλάκα να εμφανιστεί καρχαρίας στη Κρήτη... Αν  δω καρχαρία.. Φέρτε τα προπα και τα Lottα να τα συμπληρώσω!

Έρχεται που λετε η ώρα να πάω διακοπές και αρχίζει το πρόβλημα μου. Τι θα πάρω μαζί μου??
Οι δικές μου διακοπές είναι λίγο παράξενες, μαζεμένες και πολλές μέρες.Tι σημαίνει αυτό? Ποοοοολλααααααα ρουχααααα!!!

Θυμάμαι κάποιες διακοπές στη Πάρο, πρέπει να ήταν 1998 αν δε κάνω λάθος. Ζούσα μόνιμα Αγγλία και έπρεπε όλα να μπουνε σε μία μεγάλη βαλίτσα και να μην ξεχάσω κάτι, γιατί δεν υπήρχε κανένας να το στείλει!  Πηγαίνοντας στο δωμάτιο βγάζω από τη βαλίτσα 12 ζευγάρια παπούτσια, δε θυμάμαι πόσα ρούχα και 6-7 τσαντάκια σε όλα τα χρώματα! Μόνο να σας πω ότι για να κλείσει η βαλίτσα έκατσα πάνω της και όταν την έπιασαν στο αεροδρόμιο μου έβαλαν κόκκινο καρτελάκι ''Υπέρβαρη''.
Η βαλίτσα υπέρβαρη...

Για να φτάσω στη Πάρο δε, έχω ταξιδέψει με το καράβι από Αθήνα όπου φτάνοντας στο λιμάνι και βγαίνοντας σέρνω την υπέρβαρη βαλίτσα μου, τη τσάντα μου, ένα μπαουλάκι (νεσεσέρ) για καλλυντικά  αλλά δεκαετίας 60 και στο κεφάλι φοράω καπέλο ψάθινο, αλλά Βασιλειάδου στο please Harilae - please. Απλά φανταστείτε την εικόνα!
Παίζει να γέλασα πιο πολύ από αυτούς που ίσως να τους έκανα εντύπωση με την ομορφιά του καπέλου μου!!

Αυτό ήταν ένα καπέλο που πραγματικά ζηλεψα πέρυσι.. Το φορούσε ένας κύριος!
Έφαγα δούλεμα τότε.. Κάποιος με είχε αποκαλέσει σαρανταποδαρούσα και αναρωτήθηκε αν τα φόρεσα όλα μέσα σε ένα μήνα! Πτωχέ, που έλεγε και η Μανταμ Σουσου, στο Μπύθουλα μεγάλωσες? Εμείς της αριστοκρατίας δε πάμε ξεβράκωτες!!!

Όταν μέναμε Αθήνα ήταν σαφώς πιο εύκολα για μένα γιατί έβαζα, έβαζα στο αυτοκίνητο και πήγαινα Κυρία! Όταν έφτανε η ώρα να το φορτώσουμε προσφερόμουν να το κάνω μόνη μου, για να τον γλιτώσω από τη σύγχυση που θα έπαιρνε ή και τη πίεση που πιθανόν να του ανέβαζα!
Αυτή είμαι εγώ, θυσία γίνομαι για τον άλλον!!

Δε με άφηνε και δε ξέρω μήπως του άρεσε να παραπονιέται τελικά. Άνοιγε μία μία τις τσάντες που του έδινα για να βλέπει τι έχω βάλει μέσα!! Εεε πες τώρα πως φταίω εγώ... Να μην τις άνοιγε!

Το δικό μου λάθος ήταν που χώριζα τα πράγματα. Σε ένα σακίδιο μόνο παπούτσια, σε ένα μόνο τις τσάντες μου, σε άλλο μόνο πετσέτες και πάει λέγοντας. Έτσι, όταν άνοιγε και έβλεπε ξαφνικά το κατάστημα υποδημάτων ''Η ωραία πατούσα'' έλεγε αυτά που έπρεπε να πεις σαν κλασσικός άντρας.
Συνήθως η επόμενη ερώτηση που κάνουν είναι παγίδα να το ξέρετε. -Εμένα μου πήρες ρούχα?
Εδώ εσύ πρέπει να φερθείς έξυπνα και να βγεις και από πάνω . -Σε σκέφτηκα Κύριε τι νόμιζες?
Αν δε θες να κυκλοφορήσεις ξυπόλυτη στο νησί γιατί δεν σου εγγυώμαι που θα ξεχάσει κατά λάθος την τσάντα σου..


Η χαρά του να παίρνω ότι θέλω χωρίς το φόβο του υπέρβαρου στο αεροπλάνο δε κράτησε πολύ, αφού βρέθηκα ξανά μακριά από την Ελλάδα. Φτου και από την αρχή να φτιάχνω βαλίτσα, να ζυγίζω και να αφαιρώ.

Θα σας πω κάτι αλλά μη γελάσετε...
Την ώρα που πρέπει να βγάλω πράγματα από τη βαλίτσα νιώθω τόσο δυστυχισμένη. Σαν πριγκίπισσα που την κυνηγούν οι κακοί του δάσους και εκείνη θυσιάζει τα μπαούλα με τα πολύτιμα φορέματα της  προκειμένου να τρέξει πιο γρήγορα η άμαξα της και να σωθεί. Η διανομή των ρόλων έγινε αξιοκρατικά, εγώ είμαι η πριγκίπισσα και οι κακοί είναι οι υπάλληλοι της αεροπορικής γραμμής που μου απαγορεύουν πάνω από 23 κιλά. Μου αρέσουν τα παραμύθια..

Βέβαια μη παραπονιέμαι γιατί αν ζύγιζαν εμένα όλο κόκκινο καρτελάκι 'Υπέρβαρη' θα μου περνούσαν στο λαιμό, ένα σκασμό λεφτά θα πληρώναμε, ασύμφορες οι διακοπές τότε. χαχαχα

Και πάμε τώρα στα ρούχα της πριγκίπισσας.
Ποτέ ένα ρούχο δεν είναι άχρηστο, ιδιαίτερα όταν είναι να πας διακοπές. Πολύ απλά γιατί αν το χρειαστείς και δεν το έχεις θα είναι χειρότερα.
Όταν φτιάχνω βαλίτσες πάντα συζητώ με το άλλο μου εγώ, θέλω μία δεύτερη γνώμη!

  • Δε γίνεται να πάρω μόνο το μπεζ παντελόνι, με δύο μόνο μπλουζάκια.. όχι..
  • Αν θελήσω να φορέσω το κόκκινο μπλουζάκι να μην έχω και τη κόκκινη τη τσάντα μαζί μου;
  •  Και πες πως μου ήρθε να βάλω τα φούξια παντοφλάκια, πάρε και τα φούξια παντοφλάκια. Ε τη φούξια τη τσάντα μη ξεχάσεις..
  • Πόσες τσάντες θα πάρω μαζί μου;; Δύο είναι το λογικό. Με δύο θα τη βγάλω;; No way!  Πότε πήγες εσύ παρέα με τι λογική
  • Δύο ζευγάρια παπούτσια;; είσαι τρελλήηηηηηη;;;  5-6 και βλέπουμε..
  • Έχεις αφήσει μια σακούλα γεμάτη παντόφλες στην αποθήκη στο χωριό, λέει η κακιασμένη φωνή μέσα μου.
  • Ουπς το ξέχασα. Τι κρίμα. Δεν αδειάζω βαλίτσες, forget it!! Στο κάτω κάτω παντόφλες είναι. άσχετο δε ξέρω αν το κατάλαβε


Αυτός ο πόλεμος βέβαια γίνεται μέσα μου γιατί απ' έξω ξεκινάει όταν ο κακομοίρης ο Ν. ζητάει λίγο χώρο για τα παπούτσια του. Η απάντηση που παίρνει μάλλον που δεν πρέπει να τον ικανοποιεί..
-Συγγνώμη πολύ θα ήθελα να σε εξυπηρετήσω αλλά δεν έχω χώρο, μήπως να μου το ζητούσες νωρίτερα? Τότε είναι που γυρνάει το μάτι του!
Τη τελευταία φορά λίγο πριν φύγουμε του είπα να βάλει τις καρέκλες του μπαλκονιού μέσα και πάνω στα νεύρα του μου λέει θα τις πάρεις και αυτές?? Δε τσίμπησα βέβαια, αντιθέτως γέλασα!!


Σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιολάκια, δε θα πάρω? Μαγιό, μανό? Καλλυντικά δε θα χρειαστώ? Λέω μόνο τα απαραίτητα και πάω να τα βάλω στο νεσεσέρ και τι με πιάνει εκείνη τη στιγμή και βάζω άλλα πέντε που νομίζω πως είναι αναγκαία.. Η πλάκα είναι πως γενικά δε βάφομαι, το καλοκαίρι δε από ελάχιστα έως καθόλου. Τώρα γιατί τα παίρνω;;

Κάτω Ζάκρος
Κούραση, άγχος και τρέξιμο μέχρι να φύγουμε, μόλις φτάσουμε όμως Αθήνα μας πιάνει μια χαρά που γυρνάμε στα παλιά μας λημέρια και θα κάνουμε βόλτα στα γνωστά μας στέκια και δρομάκια. Χαρά γιατί θα συναντηθούμε μετά από καιρό με φίλους και συγγενείς και θα κάνουμε τα γνωστά δικά μας αστεία. Θα γελάσουμε με τη ψυχή μας και θα πάρουμε αναμνήσεις μέχρι την επόμενη φορά.

Η αγαπημένη μας καφετέρια!!
Όταν επιτέλους φτάσουμε μπαίνουμε σε πρόγραμμα ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ. Καφεδάκι στην αυλή με ένα σούπερ κρητικό πρωινό, παραλιακή καφετέρια, φραπεδιά, σπιτικό φαγάκι και ξανά καφέ και αραλίκι. Μετά από πολλές μέρες αρχίζω και κουράζομαι από την υπερβολική ξεκούραση! Εκεί αρχίζουμε τις βόλτες προς άλλους δήμους, νομούς και απολαμβάνουμε τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του νησιού, συγκεκριμένα της Κρήτης πια!



Από τη χαρά μου παίζει και να μη ξέρω τι έχω γράψει!!! χαχαχαχα
Καλημέρα
Ελεάνα



Σχόλια

  1. είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε τέλεια στην πανέμορφη Κρήτη!!!!!!!!!!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ και είμαι πολύ χαρούμενη!! Φιλιά Κωνσταντίνα μου!!!

      Διαγραφή
  2. νομιζω ολες ταυτιζομαστε με αυτη την αναρτηση χαχα!! καλο καλοκαιρι καλα να περασεις κανε κ μια βουτια για μας τους βουνισιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρώτο πλάτσα πλούτσα που θα τραγουδήσω την ώρα που θα πεέφτω θα είναι για εσας!!! Το γέλιο είναι πως ΄ζητημα είναι αν βάλω τα μισά από όσα πήρα.. Λες και θα κάνω πασαρέλα στη πλατεία του χωριού!!! :)))

      Διαγραφή
  3. Λοιπόν, λοιπόν! Καταρχήν, που θα βρεις ποια; Την τσάντα ή την Ζήνα;;; χαχαχαχαχα
    Κατά δεύτερον με το καλό να έρθετε και να ξεκινήσετε τις διακοπές σας!!
    Και κατά τρίτον, ακόμα δεν έχει συνηθίσει το θέμα αποσκευές;;;; Τς τς τς!!!!
    Ευχαριστώ για την σκέψη για τα παχύφυτα!!!!! Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχα Τη Ζήνα πιθανόν να τη βρώ κάτω από κανένα καπέλο όπως στη 2η φωτογραφία!!! χαχαχαχα
    Δε το έχω συνήθησει Δήμητρα.. και δε νομίζω πως θα το συνηθήσω ποτέ.. :))
    Ευχαριστούμε πολύ!! Τελικά ανακαλύψεις κάτι για την τσάντα let me know!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν βάλε ένα ανάλογο τραγούδι,όπως το "ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου..."ή το"κλείνω και έρχομαι,έρχομαι φτάνω με το πρώτο το αεροπλάνο..." και φτιάξε βαλίτσα(με τα απαραίτητα,ξέρεις εσύ)!!Σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!!!Καλώς να έρθετε στα πάτρια εδάφη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα τα απαραίτητα Ιωάννα!!! Μου αρέσει που συμφωνούμε στις μουσικές επιλόγες!!! :))
      Ευχαριστούμε!!

      Διαγραφή
  6. Είσαι κι εσύ μεγάλο τρελοκομείο! :-) Να περάσετε υπέροχα και να αξιοποιήσεις το κάθε ένα τζάτζαλο- μάτζαλο των αποσκευών σου! Καλώς να ορίσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα το ελπίζω γιατι ποιος τον ακούει!!! Ο αποχυμωτής πάντως είναι ακόμα έξω από τη βαλίτσα.. ελπίζω να τον στριμώξω χαχαχαχαχα Ευχαριστούμε!!

      Διαγραφή
  7. Kαλές διακοπέεεεεςςςς, να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε την υπέροχη Κρήτη !!! Η μικρή μου κόρη όταν ετοιμάζει βαλίτσες, μετακομίζει τις Βερσαλλίες, η μεγάλη ξεκινάει με ένα σακκίδιο πλάτης (μικρό) και οι δύο, αν τις ρωτήσεις θα πούνε ότι πήρανε τα απαραίτητα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΑΑΑΑΑ πόσο μου άρεσε αυτό με τις Βερσαλλίες χαχαχαχαχα αριστοκράτισσα και η μικρή!!! Ξεκινάει με σακίδιο και που τελειώνει?? :))))
      Πάντα τα απαραίτητα Κλαυδία μου.. είναι η τέλεια δικαιολόγια για να τα πάρεις όλα!! :)))
      Σ'ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  8. Αχ διακοπούλες... Να περάσετε υπέροχα Ελεάνα μου και να χαλαρώσετε!!! Επίσης, σου εύχομαι ολόψυχα, να κλείσουν οι βαλίτσες και ο Ν να γκρινιάξει το λιγότερο δυνατόν!!! Κι εγώ, πάνω κάτω, στα ίδια Ελεάνα μου και όπως κατάλαβες από τα σχόλια μας, πολλές είμαστε αλλά σκόρπιες :)))) Σε φιλώ και περιμένω την βάρκα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα από τη στιγμή που μπουν τα πραγματά του μέσα Ειρήνη μου δε μιλάει. Φέτος είναι ακόμα πιο δύσκολα γιατί άλλαξε ο κανονισμος και επιτρέπεται μόνο μια βαλίστα ο καθενας.. Τι να φτουρίσει μια βαλίτσα με εμένα!! Πρέπει να βρούμε λύση.. χιχιχιχι
      Έρχεται και η βάρκα!! ;)

      Διαγραφή
  9. Αχχχ πως σε καταλαβαίνω!! Κάθε φορά ψάχνω ποια ρούχα θα έρθουν μαζί μου διακοπές και στεναχωριέμαι για τα υπόλοιπα που μένουν πίσω!! Τα κακόμοιρα... Τι ωραία και γλυκιά όμως που είναι αυτή η αναμονή όταν πλησιάζει ο καιρός...
    Ααα πάρε μαζί σου και ένα πλαστικό καρχαρία για καλό και για κακό, και τα αξεσουάρ άστα πίσω για να έχεις ευκαιρία να αγοράσεις καινούργια χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ γλυκιά η αναμονή Κατερίνα μου!! Σκέψου πως κοιμάμαι λιγότερο και όμως δε νιώθω κουρασμένη (ακόμα χαχαχα).
      Αυτό με το καρχαρία έχω αρχίσει και το σκέφτομαι σοβαρά!!!! χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  10. Καλε νομιζα πως δεν τελειωνε ποτε αυτο που διαβαζα...
    Το ποσο γελιο εριξα δεν μπορεις να φανταστεις..Αχαχαχαχαχα
    Καλο ταξιδι, καλα να περασετε και προσοχη στα extra βαρη :p
    Τα φιλια μου στην πανεμορφη Κρητη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει τα παίρνω μαζί μου στα extra βάρη ;) χαχαχαχαχα δε θα τα χάσω!!
      Σε ευχαριστώ Μαράκι!!

      Διαγραφή
  11. να περασετε τελεια! Η φωτογραφία με τη μαιμου με αποτελειωσε αχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα και εγώ είχα ξετρελαθεί τότε που τη βρήκα στο internet!!
      Σ'ευχαριστούμε Αριάδνη μου!! Επίσης σε ότι και αν κάνεις!!

      Διαγραφή
  12. Μα καλά....αποχυμωτη??????? Χαχαχαχα

    Σε ένοιωθα μέχρι που εγινα μανα!!! Τώρα φαντασου κατεβηκαμε τρεις βαλίτσες κ τα ρούχα μου χωρεσαν στη μισή απο τις τρεις!!!! Τα αλλά γέμισαν με παιδικά...κατάντια λέμε!!!! Και οντως κ εγώ δε βαφομαι στις διακοπές, αλλά τα κουβαλάω όλα!!!!!

    Με το καλό να έρθετε!!! Στείλε εμαιλ όταν αριβαρετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχα από πέρυσι παλέυω να τον κατεβάσω.. χιχιχιχιχι
      Πολύ το φοβάμαι αυτό με τα παιδικά... θα τσακωνομαι με το παιδί μου νομίζω χαχαχαχαχαχα
      Φιλιάαααα θα τα πούμε!! :))

      Διαγραφή
  13. Ελεάνα μου στο έχω ξαναπεί ότι η περιγραφή σου είναι άκρως αποκαλυπτική με όλα αυτά που σου συμβαίνουν και με ιδιαίτερο χιούμορ,ακόμα γελάω με αυτά που διάβασα....εύχομαι να περάσετε καλά και ξεκούραστα στο νησί μου....φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ζωή μας θέλει χιούμορ!! Δεν αντέχω τη μιζέρια.
      Σε ευχαριστώ Μαρία μου!! Ξεκούραστα θα είναι σίγουρα.
      Θα πατήσουμε τη Κρήτη... χαχαχαχαχα Φιλιά!!

      Διαγραφή
  14. Καλώς ήρθες!! Προσοχή στις ρακές ...βαράνε! Καλά να περνάς φίλη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έφτασα ακόμα αλλά ονειρεύομαι μια ρακο-κατανυξη κάτω στα ρακάδικα ;) παρέα με κάτι χοχλιδάκια!!!
      Φιλιά πολλά, σ'ευχαριστώ Ειρήνη μου!!

      Διαγραφή
  15. Καλά να περάσετε κορίτσι μου, να χαρείτε, να ξεκουραστείτε και χαλαρά....
    Και εγώ ένα θέμα με τα παπούτσια το έχω...όσα έχω τα παίρνω μαζί μου...
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα εγώ το θέμα το έχω με όλα!!
      Σε ευχαριστώ πολύ!!! Φιλιά Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!

      Διαγραφή
  16. Ο αποχυμωτής είναι και καλά για τη...δίαιτα;χαχαχαχαααχ Βραχιολάκια μην πάρεις ,θα σου φτιάξει το Ζηνάκι να τα φοράς και να περιφέρεσαι ως μοντέλο στην Κρήτη.Όσο για βρακιά... καλοκαίρι είναι, στεγνώνουν γρήγορα στον ήλιο,μην πάρεις πολλά,Αν χρειαστεί,χτύπα τηλέφωνο να στείλω μερικές δωδεκάδες,χαχαχαχαχαχχΦιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα διαίτα??? ποια διαίτα?? :p
      Σενάριο Α: Ένα πακέτο θα ήθελα να στείλω από Θεσσαλονική για Κρήτη... μάλιστα τι περιέχει το πακέτο.. βρακιά!! δε ξέρω αν στέλνουμε.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      Σενάριο Β: Έλα μαρή να δεις... η ξένη έβαλε πλυντήριο... Τι άπλωσε μαρή εσύ που βλέπεις??
      Μία απλώστρα βρακιά! Τι στο καλό μαρή πάνω της κα...... αυτή?? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      Φιλιάααα!!

      Διαγραφή
  17. Αχ Ελεάνα μου, να σαι καλά! Νομίζεις ότι τυχαία με φωνάζουν Σπορ Μπίλυ;;; Που να δεις τις δικές μου τσάντες..Ήμουν πάντα το ανέκδοτο της οικογενείας!! Βέβαια, τελευταία κάνω τόσο φιλότιμες προσπάθειες και τα καταφέρνω. Έχω πασπαρτού πράγματα κι έτσι έχω ελαφρύνει τις βαλίτσες μου χιχιχι. Καλές διακοπές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως να μου έκανες ένα μάθημα??? ;) Αυτό με το τσαντάκι του Sport Billy το λέω για την τσάντα μου συνήθως Κάτια. Ψάχνω ψάχνω... και τι δεν έχει μέσα.
      Ευχαριστώ καλά να περάσεις!! Καλό καλοκαίρι!!

      Διαγραφή
  18. Να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :))) το φαντάζομαι!!! Νομίζω πως είναι μια άκρως γυναικεία ανάρτηση...
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  19. Καλές διακοπές!! Να γεμίσεις "μπαταρίες", εικόνες, γεύσεις,αλμύρα και ήλιο!!
    'Οσο για τις αποσκευές...τι να σου πω... εγώ δεν παίρνω σχεδόν τίποτα!!
    Το παίζω τουρίστας και απελευθερώνομαι!! Πως γυρίζω είναι το θέμα...
    Πάντα με περισσότερες βαλίτσες και...υπέρβαρες (βαλίτσες & εγώ) :))
    Καλό καλοκαίρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα η γιαγιά μου έλεγε τουρίστα πολυτελείας!!!
      Αυτό το υπερβαρη και όταν δεν είμαι σε διακοπές το ίδιο παθαίνω...
      Καλό Καλοκαίρι!!!!

      Διαγραφή
  20. Αισθάνομαι ''γυμνή'' χαχαχαχαχαχαχα δε μπορώ να φύγω και να αισθάνομαι πως δεν έχω ότι χρειάζομαι!! Βέβαια μετά τη πατάω, βρίσκω κάτι το αγοράζω και δε χωράει ή απλά δεν το παίρνω γιατί δε μπορώ να το βολέψω πουθενά. :))
    Ευχαριστούμε Βάσσω να περάσετε και εσείς όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε να τα φορέσεις όλα όσα πήρες μαζί σου και να τα ευχαριστηθείς ,(όχι ταυτόχρονα όμως χιχι) Οι άντρες παιδί μου δεν καταλαβαίνουν, γκρινιάζουν μεν άμα κουβαλήσεις παραπάνω πράγματα αλλά ταυτόχρονα σε θέλουν και στην τρίχα κομψή να σε καμαρώνουν! Δεν γίνονται αυτά κύριέ μου έτσι...πως θα ταιριάξουμε το φορεματάκι μας με λάθος τσάντα ή παπούτσι, εε?
    Καλές διακοπές κούκλα μου και να ξεκουραστείς, να γελάσεις και να διασκεδάσεις!
    Σε φιλώ :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεσπάθωσε αυτή!!! χαχαχαχαχαχαχαχα Σε προσλαμβάνω δικηγόρο μου!!! χαχαχαχαχα
      Θα τα φοράω και θα κάνω πασαρέλα στο χωριό των 150 κατοίκων.. πλατεία-πάνω δρομάκι με το κόκκινο τσαντάκι, ποταμός-κότες το καφέ για να είμαι ασσορτι με τις κότες!!! χαχαχαχαχαχαχα
      και στα χαι κέφια θα κάνω το δρομολόγιο εκκλησία-γήπεδο με το πράσινο λόγω γηπέδου!! :)))
      Φιλιάαααααααα!!!

      Διαγραφή
  22. καλώς να έρθετε, καλές βουτιές και ξάπλες!!!!
    Όσο για τις αποσκευες.... προ τέκνων εποχή.....κουβάλαγα την Αρτα με τα Γιάννενα.....τώρα δεν χρησιμοποιώ ούτε το 1/3 της βαλίτσας....χα,χα!!
    Να περάσετε όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα αυτό το σκέφτομαι και εγώ.. πόσο δύσκολο θα είναι!! χαχαχααχα
      Σ'ευχαριστούμε!! Τι ξάπλες γράψτες σίγουρα ;)
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  23. Ελεάνα μου σου εύχομαι καλές διακοπές. Όσο για τις βαλίτσες σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το περνάω κι εγώ αλλά από την αντίθετη πλευρά. Μια βαλίτσα εγώ, 3 ο Γιώργος!!!!!!! Ναι καλά άκουσες. Εγώ τα απαραίτητα κι εκείνος την ντουλάπα του! Μάλλον αποτελώ εξαίρεση! Κρήτη ε; Σούπερ θα περάσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χααχαχαχαχαχαχα Τελικά είδες πως τίποτα δεν είναι τυχαίο!! χαχαχαχα πρέπει να υπάρχει ισορροπία! Αν μου έκανε τετοια εμένα θα είχαμε τσακωμούς!! :p Ναι είσαι εξαιρεση!!
      Σ'ευχαριστώ Χριστίνα μου!

      Διαγραφή
  24. Χαχα...απόλαυσα την ανάρτηση και το κέφι σου!
    Καλές διακοπές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βρε Ελεάννα, τώρα κατάλαβα τι είχες στο μυαλό σου και κόντεψες να πεις καλά Χριστούγεννα! Τις αποσκευές σου και τι θα παρεις τι θα αφήσεις! Και εγώ μια από τα ίδια, αλλά επειδή όταν φτάνει η ώρα τη βγάζω μόνο με τα μαγιό και τα λίγα δροσερά μου, απ'οταν πλάκωσαν τα παιδιά τα αντικατέστησα με παιδικά ! Αυτα εχει η ζωή, απόλαυσε το!
    Πολύ γέλασα με την ανάρτηση σου, φιλάκια και καλό καλοκαίρι και από εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Δέσποινα το ξέρω... για αυτό και εγώ προς το παρόν απολαμβάνω αυτή την ελευθερία!!!
      Φιλιά και καλό καλοκαίρι και σε εσάς!!! :*

      Διαγραφή
  26. Ελεαννάκι τρελαίνομαι να διαβάζω τις περιγραφές σου..πάντα γελάω!!καλό καλοκαίρι κορίτσι μου!!@να γεμίσεις τις μπαταρίες και να επιστρέψεις γεμάτη όμορφες εικόνες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φαντάζομαι περάσατε σούπερ στις διακοπές σας!!!! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις!!!!!!!!!!
    Και του χρόνου λοιπόν να είμαστε καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου