Το Coffee break and chat... #7 στο σπίτι μου


Πριν μερικές εβδομάδες η Ζήνα από το Ef Zin Creations ξεκίνησε ένα παιχνίδι ώστε να βρισκόμαστε σα καλή μπλογκπαρέα και να τα λέμε... κάτι σαν to know us better..

Εμείς είμαστε η παρέα του Coffee break...and chat!

Μαζευόμαστε κάθε Πέμπτη και το καφεδάκι σερβίρεται μαζί με μία ερώτηση. Η ερώτηση γίνεται από την οικοδέσποινα του 'σπιτιού' που κερνάει το καφέ και όσοι θέλουν να συμμετέχουν απαντάνε κατάλληλα...

Όσοι έχασαν το πρώτο καφέ μπορούν να διαβάσουν τους κανόνες εδώ.

Το παιχνίδι έχει αρχίσει να γίνεται ενδιαφέρον και πικάντικο, έχει γκάφες,  ντροπιαστικές στιγμές, αστείες φάσεις....στα σανίδια, μουσική, φαγητό και οι ατάκες δίνουν και πέρνουν. Τα γέλια μας μπορεί να ακούγονται στη γειτονιά!!



Κάντε ένα διάλειμμα λοιπόν, πάρτε το καφεδάκι σας και ετοιμαστείτε για κουβέντα.


Η ζωή μας είναι γεμάτη ιστορίες θλιβερές, εύθυμες, συγκινητικές, αστείες... Τι γίνεται όμως όταν σε μία τόσο σοβαρή στιγμή γίνεται κάτι και έτσι απλά ξεκαρδίζεσαι στα γέλια..



3...2...1.. Coffee break and chat # 7 starts now!!


Μη ξέχασετε να συνδέσετε μία δικιά σας ανάρτηση ή κάποιου άλλου ιστολογίου που διαβάσατε και σας άρεσε.



Σχόλια

  1. Καλημέρα,
    Αυτό που θυμάμαι ακόμα και τώρα είναι ένα καλοκαιρινό βράδυ στο μπαλκόνι συγγενικού σπιτιού είμαστε μαζεμένα τέσσερα άτομα έχουμε φάει σα γνήσιοι Έλληνες και μιλάμε. Η στιγμή είναι σοβαρή γιατί συζητάμε για σοβαρά προβλήματα της δουλειάς και ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο ένας της παρέας. Ξαφνικά ακούγεται ένας παράξενος θόρυβος και κοιτιόμαστε όλοι καλά καλά.... για να αρχίσουμε να γελάμε νομίζοντας άλλα.. και ανοίγει το πανί της καρέκλας που καθόμουν (καραβόπανο) και πέφτω μέσα. Να χτυπιέμαι από τα γέλια και που να σηκωθώ, να γελάνε και οι άλλοι που άρχισαν το δούλεμα πως δήθεν έφαγα πολύ.. Σε μερικά λεπτά ξανα ο ίδιος θόρυβος και πάρε τον επόμενο σφηνομένο μέσα στη καρέκλα.. Μέχρι να αρχίσει το δούλεμα πέφτει και ο τρίτος.. αυτό ήταν..μας έπιασε νευρικό!! Με τον τέταρτο να γελάει που την είχε γλυτώσει και ενώ εμείς αλλάζαμε καρέκλες ακούγεται ξανά εκείνος ο θόρυβος και φεύγει και ο τέταρτος.. Εντάξει.. μας ακούσανε και από άλλες γειτονιές.. γελούσαμε για καμία ώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα!!! Ελεάνα μου φαίνεται ο προμηθευτής - κατασκευαστής σας την έφερε για τα καλά!!! Από την άλλη να σχιστεί το πανί σε τέσσερις καρέκλες στην σειρά με κάνει να σκέφτομαι ύποπτα, μήπως κάποιος ήθελε να σας κάνει πλάκα.

      Διαγραφή
    2. χααχαχα δε το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι!!! Εμείς οι αθώοι σκεφτήκαμε πως έφταιγε ο ήλιος που τις έκαψε :D Δάκτυλος!!

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα Ελεάνα! Μα τέσσερις καρέκλες; Ποιες οι πιθανότητες δηλαδή;

      Διαγραφή
    4. Τι φαγατε καμάρι μου κ οι 4? Αρνί στη καθιστά σας?????? Σιγά μην έφταιγε ο ήλιος....

      Διαγραφή
    5. Χαχαχα Απίστευτη ιστορία! 4 στις 4! Φοβερό!! Πρέπει να γελάσατε με την καρδιά σας!!

      Διαγραφή
    6. Είχαμε φάει ελαφριά..βράδυ ήτανε!! :p
      Τις έφαγε ο ήλιος λέμε!! χαχαχαχα
      Εγινε μια φάση πριν λίγο!!! αυτό και αν ήταν!! πρέπει να το κάνω ανάρτηση! χαχαχαχα

      Διαγραφή
    7. Πλάκα κάνεις Ελεάνα...ή είχατε φάει το ένα αρνί και ένα μήλο ο καθένας, το μήλο μάλλον φταίει, ή κάποιος τις είχε ξηλώσει επίτηδες... Υπήρξε κανένας σώος να σας απεγκλωβίσει από τους σκελετούς της καρέκλας;

      Διαγραφή
    8. Αυτός που δεν είχε πέσει ακόμα χααχαχαχαχαχαχαχα !!! Το μήλο είναι φρούτο... :p στεγνά πράγματα είχαμε φάει!!
      Γενικά δεν είμαστε του φαγητού οικογενειακός... :P :P αλλά και κοκαλιάρηδες δε μας λες... :D :D

      Διαγραφή
    9. Κοιτά τομηλο φρούτο είναι, αν φαγατε ομως μηλοπιτα με παγωτό ή όλη τη μηλιά....δεν πιάνει!

      Διαγραφή
    10. Αφου λέω καλοκαίρι... τούρτα παγωτό με σοκολάτα και φράουλα... χιχιχιχι!!! Ποιο πρίν είχαμε φάει σουβλάκι αν θυμάμαι καλά.... τσιμπήσαμε! :D

      Διαγραφή
    11. Βρε τι πάθατε καλοκαιριάτικα χαχαχα, θα πρέπει να είχε τρελό γέλιο πάντως! Σίγουρα δεν τσακίσατε κανένα μοσχάρι ολόκληρο? Γιατί και εγώ ελαφριά λέω ότι τρώω το βράδυ αλλά κανείς δεν με πιστεύει χαχαχα

      Διαγραφή
    12. χαχαχαχαχα ναι καλέ.. δε με πιστεύεις ;) αφού το τζατζίκι ηταν με γιαουρτι light και η coca cola μου πάντα είναι light. Το κρέας τη ψυχή έχει... χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    13. Αν φας ενα κιλο γιαούρτι κ λαιτ να είναι, δεν πιάνει!!!!

      Διαγραφή
  2. Ελεάννα μου, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε σένα και την οικογένειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ το ίδιο Πηνελόπη μου να είσαι καλά.Καλό Πάσχα!!

      Διαγραφή
  3. Να πω και γω μια από τις πιο ξεκαρδιστικές-ντροπιαστικές φάσεις της ζωή μου. Έχω πολλές αλλά θα πω μια:)
    Χειμώνας στο χωριό. Καθόμασταν μπροστά στο τζάκι κάπου 5 άτομα και χαζεύαμε την φωτιά. Ξαφνικά μου ξεφεύγει μια... ξέρετε....πως να το πω ευγενικά, ακούσια αποβολή αερίων:) χαχαχαχαχαχα
    Κάνουμε όλοι πως δεν την ακούσαμε και εγώ κοιτάω αδιάφορα προς τα πάνω. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ανταλλάσσω βλέμμα με την ξαδέρφη μου και σκάω ένα χαμογελάκι. Η ξαδέρφη ανταλλάσσει βλέμμα με τον Βασίλη που καθόταν απέναντι κ.ο.κ. και ξαφνικά όλοι με κοιτάνε με χαμόγελο-κρατημένο γέλιο-θα σκάσω στα γέλια και δεν πρέπει. Ε λέω πάει με καταλάβανε. Το ακούσατε όλοι ε; Τους λέω. Ε αυτό ήταν.
    Δεν μου απάντησε κανείς. Απλά σκάσαμε όλοι στα γέλια μέχρι δακρύων για δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα.
    Όλη νύχτα, όλο και κάποιος ξανάσκαγε στα γέλια γιατί θυμήθηκε την φάση.
    Χρόνια μετά, όποτε το θυμόμαστε γελάμε το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα κι εσύ Μαργαρίτα να έχεις τέτοιες απορίες... κάνε παιδί μου την κινέζα!!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχα έχω τύχει σε τετοια φάση και έχει γίνει το έλα να δεις!!! Εκεί όμως ήταν ξεκάθαρο ποιος το είχε κάνει. Αλλά καλά λέει η Σοφία, εκείνη την ώρα δε γελάς κάνεις τη κινέζα!!!

      Διαγραφή
    3. Μαργαρίτα μου τώρα που διάβασα το πάθημα σου θυμάμαι έχουμε πάει μ ένα φιλικό ζευγάρι στο σπίτι των γονιών τους στην Αιδηψό πριν χρόνια και το έκαναν συνέχεια και τις 3 ημέρες που μείναμε εκεί λέγοντας μας πως δεν είναι κακό είναι σαν το φτέρνισμα!

      Διαγραφή
    4. χαχαχχαχαχα και οι κινέζοι ρεύονται έπρεπε να τους πείς εις ενδειξην ευγνωμοσύνης! Ξαναπήγες Σ/Κ?? Γενικά Χριστίνα τα Σ/Κ εσένα δε σου βγαίνουν...

      Διαγραφή
    5. Όπως ακριβώς το λες Ελεάνα μου ... μία με τον σκύλο, τα κλάματα, τους θείους απ έξω να βαράνε... μία με τον φυσικό αερισμό ...

      Διαγραφή
    6. Σε μερικές χώρες το έχουν πολύ φυσικό να την αμολάς,(με το με το μπαρδόν δηλαδή) οποιαδήποτε στιγμή σου έρθει...εδώ στην Ελλάδα πάντως γελάμε μέχρι δακρύων και κάνουμε το παπί με την ελπίδα ότι δεν μας πήραν χαμπάρι! Χιχιχι

      Διαγραφή
    7. Μα βρε Λίλια, αυτοί ήταν 2 αξιοπρεπέστατοι 65ρηδες που περιφερόντουσαν, του τύπου..."να σας κάνω καφεδάκι;" ... και πηγαίνοντας προς την κουζίνα την αμολούσε (συγνώμη κιόλας). Και να μη μπορώ να γελάσω κιόλας γιατί ήταν και οι υπόλοιποι μπροστά!

      Διαγραφή
    8. Εγώ πάντως έχω λυθεί και μόνο που τα διαβάζω χαχαχα που να το ζούσα κιόλας δηλαδή!Πω πω τι κλα...μο θα έπεσε χιχιχι πεθαίνωω Χριστίνα συχώραμε δεν αντέχω χαχαχα

      Διαγραφή
    9. Παλι καλά που δε σε ρώτησαν.... Φασολαδιτσα?

      Διαγραφή
  4. Χαχαχα Μαργαρίτα ηταν κ θανατηφόρα ή μονο θορυβώδης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο θορυβώδης ευτυχώς!!!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα τέλειο!! Και η απορία σου αν το άκουσαν όλοι... χαχαχα!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σωστή η Κατερίνα!!!!!

      Διαγραφή
    4. Συνήθως όταν είναι θορυβώδης δεν είναι θανατηφόρα και αντίστροφα...δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό και πάντα το είχα απορία...γνωρίζει καμία γιατί? ( χιχι)

      Διαγραφή
    5. χαχαχαχα απορία που την έχεις!!! εγώ πάντως δε ξέρω... χαχαχαχα

      Διαγραφή
    6. Χιχιχι μα έχω απορίες η γυναίκα να μην ρωτήσω?

      Διαγραφή
    7. Μήπως γιατί στις δυνατές...διοχετεύεται περισσότερος αέρας με αποτέλεσμα να διασπάται περισσότερο η μυρωδιά, ενώ στις μικρές υπάρχει μεγαλύτερη συμπύκνωση οσμής στην μικρότερη ποσότητα αέρα;

      Διαγραφή
    8. Άσχετο...αλλά έξω ρίχνει χαλάζι σαν στραγάλι!!!!

      Διαγραφή
    9. χαχαχαχαχαχαχα χαίρομαι που μας ενημερώνεις!!!! :D :D Να μην μείνει και η Λίλια με την απορία!!

      Διαγραφή
    10. εγώ εδώ έχω σκάσει, έχει πολύ ζέστη! Μη το ματιάσω κιόλας.

      Διαγραφή
    11. Α ρε Δήμητρα! Το σκέφτηκε πολύ ωρα αυτό?

      Διαγραφή
    12. Μπράβο βρε Δήμητρα! Δεν το είχα σκεφτεί !!! Που να μας δουν τη συζήτηση κάνουμε Πασχαλιάτικα!!

      Διαγραφή
  5. Τώρα για να είμαι ειλικρινής έχω φάει κόλλημα και δεν μου έρχεται τίποτα τόσο πια αστείο, θα κάνω ωστόσο μια προσπάθεια με το εξής περιστατικό που είναι και επίκαιρο.

    Πάσχα στο χωριό, την σούβλα της λαμπρής την φιλοξενούσε η θεία μου.
    Κλασσικά μαζεμένο όλο το σόι, ο οβελίας να γυρίζει στην σούβλα, τραπέζι στρωμένο, μεζέδες, σαλάτες, κρασί και τσίπουρο.
    Λόγω της ημέρας όλοι άρχισαν να πίνουν από νωρίς και στις 12 του σχόλασε η Ανάσταση της Κυριακής τα αρσενικά της οικογένειας ήταν στο τσακίρ κέφι.
    Πήραν λοιπόν τα τουφέκια και τις καραμπίνες κι άρχισαν τις μπαλοθιές, μέσα σε αυτούς κι ο ξάδερφος που το έπαιξε μεγάλος κυνηγός. Έριχναν οι δικοί μου, τους απαντούσαν από τα γύρω σπίτια.
    Το στραβάδι ο ξάδερφος λοιπόν πάνω στην φούρια του βαράει μια και πάρε κάτω το καλώδιο της ΔΕΗ. Αποτέλεσμα η μια μεριά του χωριού να μείνει χωρίς ρεύμα πασχαλιάτικα.
    Φυσικά η πρώτη αντίδραση όλων ήταν το γέλιο και να τηλεφωνησουν στην ΔΕΗ.
    Σημείωση: το σπίτι της θείας είναι το πρώτο σπίτι μπαίνοντας στο χωριό και το πυροβολημένο καλώδιο ακριβώς μπροστά στο σπίτι.
    Ήρθαν που λέτε οι τεχνικοί Πασχαλιάτικα να μας φτιάξουν το καλώδιο και ρώτησαν βέβαια τι και πως. Εννοείται όλοι είμαστε με ύποπτα μούτρα στην μούγκα .."και εμείς δεν ξέρουμε, ήμασταν εκκλησία κι έτσι"... αλλά το πράγμα ήταν φως φανάρι!
    Τέλοσπάντων τους κεράσαμε για το καλό, δεν μας έκαναν αναφορά για το καλό, αλλά στο τραπέζι μετά έγινε πανηγύρι με τα πειράγματα για το σημάδι του "μεγάλου" κυνηγού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα Το ίδιο έπαθε και ο πατέρας μου, το πρώτο Πάσχα ως γαμπρός, στο χωριό της μαμάς μου!
      Ακόμη την λένε την ιστορία:)

      Διαγραφή
    2. Φοβερό σημάδι!! Αν το προσπαθούσε δεν θα τα είχε καταφέρει είμαι σίγουρη!!

      Διαγραφή
    3. Μαργαρίτα μου, ο μπαμπάς σου πρέπει να έφαγε τρελό πείραγμα!

      Κατερίνα.., άστα να πάνε!

      Διαγραφή
    4. Αμα κυνηγάει έτσι ο ξαδερφός σου όλο απ έξω θα τρώτε!!! :D
      Σοφία από τη Κρήτη είσαι?

      Διαγραφή
    5. Ελεάνα μου ο ξάδερφος άφησε το κυνήγι κι έπιασε το ψάρεμα:D
      Είμαι από την βορειοανατολική Ελλάδα (βλ. Καβάλα) αλλά τους πασχαλινούς πυροβολισμούς (+πρωτοχρονιάτικους+ γάμου) τους έχουμε κι εμείς!

      Διαγραφή
    6. χαχαχαχαχαχα τσιμπάει τσιμπάει???
      Καβάλα, ο Νεκ έχει συγγενείς εκεί!!

      Διαγραφή
    7. Πωπω τραγικό! Πάλι καλά που δεν το πήραν στραβά οι ΔΕΗτζήδες που τους απασχολήσατε Πασχαλιάτικα!

      Διαγραφή
    8. Εδώ αφήσανε το μισό χωριό χωρίς ρεύμα... χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    9. Αμα τους τραταρατε κ τιποτις, σιγά μην είχαν κ παράπονο! Άντε κ στα επομενα με το καλό...εαν είχε κ κανένα φασιανό καταλάθος στο σύρμα,ακόμα καλυτερα!

      Διαγραφή
    10. Το μισό χωρίο δεν μάς είπες πως αντέδρασε Σοφάκι! Μόνο για την ΔΕΗ είπες!!

      Διαγραφή
    11. Μάλλον Δήμητρα χρησιμοποίησαν τις καραμπίνες που είχαν ...

      Διαγραφή
    12. χαχαχαχαχαχα τότε ήταν που ο ξαδερφός της στράφηκε στη θάλασσα!!! :D

      Διαγραφή
  6. Μετά τα γέλια που έκανα με την ιστορία της Ελεάνας, η μόνη ιστορία που μου έρχεται είναι με καρέκλα!
    Καθόμασταν μεγάλη παρέα έξω στο ξύλινο deck γνωστής καφετέριας στην παραλιακή και εκεί που κουνιόμουν να βολευτώ, αισθάνομαι ξαφνικά να βυθίζομαι!! Το ένα πόδι από την καρέκλα μου έπεσε σε μία τρύπα ομπρέλας αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο δεν έπεσα αλλά είχα μείνει να αιωρούμαι χωρίς να μπορώ να επανέλθω γιατί τα πόδια μου ήταν στον αέρα! Όλοι είχαν ξεκαρδιστεί στα γέλια και με αφήσαν έτσι για κάποια ώρα μέχρι να συνέλθουν!! Ακόμα το θυμούνται και γελάνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φούστα μήπως φορουσες?????? Χαχαχα

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχα ξέρεις πως τα προσέχω κάτι τέτοια!!! πάντα κοιτάζω γύρω μου τι υπάρχει μη τυχόν και βρεθώ με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω!

      Διαγραφή
    3. Δηλ εσύ οπου πας πρωτα βαριάς το πάτωμα να δεις οτι είναι οκ?????

      Διαγραφή
    4. Τσεκάρω τυχόν τρύπες που μπορούν να γινουν παγίδες!!! ;) παρτέρια.. βάσης απο ομπρέλες.. να γίνω θέαμα και για να γελάνε οι άλλοι... τι λές... χιχιχι

      Διαγραφή
    5. Την ίδια απορία με την Ζήνα έχω Κατερίνα!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα Ελεάνα μου καλή Ανάσταση & καλό Πάσχα να έχουμε. Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας. Το δικό μου περιστατικό είναι αστείο για τους υπόλοιπους αλλά τρομακτικό για μένα όταν το έζησα. Συνέβη σχετικά πρόσφατα, πέρσι το καλοκαίρι… Όπως στα περισσότερα υπνοδωμάτια σήμερα, κακώς βέβαια, έχουμε τηλεόραση και dvd. ‘Εχουμε λοιπόν ξαπλώσει με τον Γιώργο και ο καλός μου θεώρησε ότι στις 11.30μμ το βράδυ ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να δούμε το Scary Movie 1 που δεν το είχαμε δει. Γενικά δεν φοβάμαι βλέποντας περίεργες ταινίες αλλά εκείνο το βράδυ μπορεί να έφταιγε και το γεγονός πως ήμουν αρκετά κουρασμένη, μπορεί ότι είχα θυμώσει γιατί εγώ ήθελα να δούμε άλλη ταινία, είχα σχεδόν κατουρηθεί επάνω μου από την πλοκή της ταινίας. Του έλεγα σταμάτησε την, φώναζα κάθε 5 λεπτά, και όσο εγώ αντιδρούσα εκείνος είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια. Αγανακτισμένη λοιπόν κι εγώ του λέω κάτσε και δες την μόνος σου εγώ πάω στην κουζίνα να κάνω ένα τσιγάρο και να διαβάσω το βιβλίο μου και όταν τελειώσει θα έρθω. Όλα αυτά βέβαια ακουγόντουσαν γιατί μιλούσα έντονα. Βγαίνω λοιπόν από την κρεβατοκάμαρα και καθώς προχωρούσα στον σκοτεινό διάδρομο εμφανίζεται μπροστά μου μια φιγούρα με κάτι μαύρο στο κεφάλι που κάλυπτε και όλο το πρόσωπο και με πιάνει από τους ώμους.
    Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ακολούθησε… Εγώ αντί να φωνάξω όπως θα ήταν το πιο φυσιολογικό άρχισα να βγάζω άναρθρες κραυγές και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο… Μη με ρωτήσετε γιατί ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να το εξηγήσω… Πρέπει να πέρασε ούτε 1 λεπτό που εμένα μου φάνηκε αιώνας, ανοίγουν τα φώτα του διαδρόμου και βλέπω τα 3 παιδιά μου πεσμένα στην κυριολεξία στο πάτωμα, να κλαίνε από τα γέλια. 29 η μεγάλη μου κόρη, 25 ο γιος μου και 16 η μικρή πέρσι.
    Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ: Η σκοτεινή φιγούρα με το «κάτι μαύρο» στο κεφάλι ήταν ο γιος μου ο οποίος είχε φορέσει ένα μαύρο μποξεράκι στο κεφάλι του. Είχαν ακούσει τις δικές μου τις φωνές κατά την διάρκεια της ταινίας και όταν άκουσαν που είπα ότι πάω στην κουζίνα, ο γιος μου πήγαινε για μπάνιο γι αυτό και κρατούσε το εσώρουχο στα χέρια, το φόρεσε στο κεφάλι του και στήθηκε η σκηνή του τρόμου για μένα…

    ΥΓ: Το link που θα αναρτήσω είναι αυτό της κλήρωσης του δώρου για να μπορέσουν όσες φίλες δεν έχουν συμμετάσχει να μπουν στην κλήρωση…

    Φιλιά πολλά κι από εμένα και πολλές ευχές για ένα ανοιξιάτικο (αν και δεν το βλέπω), Πάσχα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φτιάξει ο καιρός τη μέρα του Πάσχα είπανε. Εδώ χάλαει σε εμάς που είχαμε 24 βαθμους. Μια έχει ήλιο μια συννεφιά και προχτες έβρεχε όλη μέρα.
      Να είσαι καλά Χριστίνα μου και εσύ και οι οικογένεια σου. Καλό Πάσχα να έχουμε και προσοχή μη φάτε πολύ διαφορετικά τσεκάρετε τις καρέκλες ;)
      I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER!!!!! :D

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα κάνε παιδιά σου λέει ο άλλος!!!!!!! χαχαχαχαχαχα Πρέπει να παραδεχτείς πως ήταν πανέξυπνο!!!!! Καλά όλα τα άλλα... το κεφάλι σου στο τοίχο γιατι το χτυπούσες ??? :D :D
      ακόμα γελάω!!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      Καλά Χριστίνα έλιωσα με την αντίδραση σου!
      Πρέπει να σε έπιασε πονοκέφαλος μετά ε; χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Και πονοκέφαλος και καρούμπαλο! Δεν ξέρω...δεν μπορώ να το εξηγήσω...μα αυτό ήταν που τους έκανε περισσότερο να μη σταματάνε τα γέλια!

      Διαγραφή
    5. Βαρουσε τον τοίχο να ανοίξει τρύπα να φύγει! Χαχαχα

      Καλά σορρυ ...ποσο πιτσιρικά έκανες τα τέκνα σου????

      Διαγραφή
    6. Στην τελευταία τάξη του λυκείου ήμουν ήδη έγκυος στην μεγάλη μου κόρη...κάνε προσθαφαιρέσεις :P Μετά τα υπόλοιπα ήρθαν ομαλά...

      Διαγραφή
    7. Χαχαχαχαχα αυτή κι ήταν πλάκα, έρμη Χριστίνα! Ασυζητητί συμφωνώ με την Ελεάνα... παιδιά σου λένε! Έτσι όπως το διάβασα και το φαντάστηκα νομίζω πως χτυπούσες το κεφάλι στον τοίχο για να ξυπνήσεις. Μια αντίδραση τύπου: "Δεν παίζει να το βλέπω αυτό, ξύπνα σου λέω!"

      Διαγραφή
    8. χαχαχα! αχ, βρε, Χριστινάκι,τι σου'μελλε να πάθεις!Μα κι αυτά τα αθεόφοβα τα παιδιά,έτσι κάνουν και σ' εμένα που φοβάμαι τα ζόμπι.

      Διαγραφή
    9. Να αρχίσω από αυτό...3 παιδιά?? Πω πω μπράβο σου βρε κοπέλα μου! Φτου σου!!
      Και πάω στο θέμα μας...βρε τα παλιόπαιδα χαχαχα,(εγώ μικρή έκανα χειρότερα), δεν ντρέπονται και δεν κοκκινίζουν χαχαχα, ευτυχώς που δεν είσαι καρδιακή δεν λες? Αλλά το κεφάλι στον τοίχο?

      Διαγραφή
    10. Πάντως πρέπει Χριστινάκι να παραδεκτείς την εφευρετικότητα του μικρού σου!!! Σε χρόνο dt έστησε ολόκληρη σκηνή τρόμου....χεχεχεχεχε ...το παλιόπαιδο....χεχεχεχεχε

      Διαγραφή
    11. Είναι το πειραχτήρι της οικογένειας και θεωρώ πως όσο μεγαλώνει εμπλουτίζει τις μεθόδους του... μου έχει κάνει παααααααααααααρα πολλά αλλά αυτό ήταν το πιο τρομακτικό για μένα κι αστείο για όλους τους υπόλοιπους!

      Διαγραφή
    12. Λίλια, 3 παιδιά αλλά και 2 σκυλιά!!! Παιδιά μου είναι και αυτά ... κι εύχομαι να είμαστε ακόμη παρείτσα γιατί με βλέπω και σύντομα γιαγιά...είναι αρραβωνιασμένος ο γιος μου!

      Διαγραφή
    13. αααα είναι στην οικογένεια... ή μικρός μικρός παντρέψου... βιάζεται να μπεί στα βάσανα!! :D

      Διαγραφή
    14. Ερωτεύτηκε το παιδί ... τι να κάνουμε!

      Διαγραφή
    15. Άμα βρήκε αυτό που θέλει τότε να το πάρει το κορίτσι!!
      3 παιδιά και 2 σκυλιά-παιδιά, φαντάζομαι πως δεν βαριέσαι ποτέ!
      Να σου ζήσουν κοπέλα μου να είναι τυχερά και ευτυχισμένα και μαζί με αυτά και εσύ για να τα χαίρεσαι!!

      Διαγραφή
  8. Να ευχηθώ σε όλες Καλή Ανάσταση γιατί δεν έχω άλλη ιστορία να προσθέσω από εκείνη την οποία είπα την προηγούμενη φορά. Να περάσετε καλά όπου κι αν πάτε. AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριάδνη δε χρειάζεται αλλη...έγραψε! Καλες γιορτές να έχετε!

      Διαγραφή
    2. Εμείς τη βλακεία την έχουμε στο αίμα μας και αυτή πιστή φίλη μας ακολουθεί τακτικά!!! :D
      Αριάδνη Καλή Ανάσταση!

      Διαγραφή
    3. Καλή Ανάσταση Αριάδνη!!! Φιλιάαα

      Διαγραφή
    4. Καλή Ανάσταση & καλό Πάσχα Αριάδνη! Καλά να περάσεις :)

      Διαγραφή
    5. Καλό Πάσχα κι από μένα Αριάδνη :)

      Διαγραφή
  9. Να μαι κι εγώ! Αργοπορημένη αλλά είχαμε βαψίματα κι έχω κι έναν κατακόκκινο αντίχειρα να το αποδείξω!
    Αστεία ιστορία εε;; Δεν θα πω μία δική μου αλλά μία που μού είπε ο καλός μου πως συνέβη μερικά χρόνια πριν σε έναν συγχωριανό του!
    Καλή ώρα Πάσχα και τότε, ο συγχωριανός που λέτε σκεφτόταν το αρνί του Πάσχα και τι παίδεμα είναι να γυρίζεις συνεχώς την σούβλα. Τώρα θέλετε το Άγιο Πνεύμα, θέλετε τα γονίδια των προγόνων ημών (βλ. Οδυσσέας) που όλο και κάτι περνάνε από εφευρετικότητα, σκέφτηκε πως ήταν ώρα να ανακυκλώσει το παλιό πλυντήριο ρούχων που πλέον δεν χρησιμοποιούσαν! Έλυσε το πλυντήριο λοιπόν και δεν ξέρω πως κατάφερε να συνδέσει την σούβλα στον κάδο! Αυτό που είμαι σίγουρη είναι πως σκέφτηκε τι 1ο μυαλό είναι και πόσο μαγκιά να βάζεις απλώς ένα μεγάλο πρόγραμμα πλύσης και να βλέπεις την σούβλα να γυρίζει μία έτσι και μία αλλιώς κι εσύ να μην κάνεις τίποτα από το να πίνεις το κρασάκι σου και να περιμένεις να βγει το κρέας.
    Μιλάμε για τεράστια μαγκιά και εξυπνάδα.....μέχρι που ήρθε η ώρα του στυψίματος...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέθανα χαχαχα καλά οκ. Ένταξη, μερικοί άνθρωποι πρέπει να δωρίσουν τον εγκέφαλο τους στην επιστήμη για μελέτη!!Τι έκανε ο τύπος τώρα...

      Διαγραφή
    2. ...και εκεί που το πλυντήριο έστυβε τα ρούχα το αρνί προσγειώθηκε στην ταράτσα του διπλανού;

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχαχαχα τι λές τώρα!!! πετάει ο γάιδαρος? Το αρνι παντως πετάει!!! χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Το αρνί ως αρνί, έστω και ψητό, έπαψε να υφίσταται, καθώς όταν πήρε φόρα για το στύψιμο, έγινε κομμάτακια τα οποία πετούσαν προς όλες, μα όλες, τις κατευθύνσεις....χεχεχε

      Διαγραφή
    5. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οσο πάει γίνεται και καλύτερο!!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

      Διαγραφή
    6. χαχαχαχαχαχααχ, μόνο Ελληνάρας θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο! Κρίμα πάντως που δε σκέφτηκε να βάλει πρόγραμμα άνευ στηψίματος!

      Διαγραφή
    7. Καλέ μια χαρά όχι απλά το έψησε αλλά το έκανε και delivery! Ο καθείς με το πιάτο του σημαδεύει να πέσει το κομμάτι μέσα :P

      Διαγραφή
    8. χαχαχαχα Χριστίνα! Σωστή!!!!

      Διαγραφή
    9. χαχαχαχαχααχαχχα

      Διαγραφή
    10. Καλά σορρυ κιόλας αλλά τι πλύση έβαλε που διαρκούσε τόσες ώρες? Χαχαχα θεός λέμε!

      Διαγραφή
  10. Ωραία εγώ έχω μια σύντομη ιστοριούλα η οποία δεν ξέρω αν θα σας φανεί αστεία αλλά εμείς τότε πεθάναμε στα γέλια, βασικά οι άλλοι γιατί εγώ έγινα κόκκινη σαν το παντζάρι.
    Είναι καλοκαιράκι λοιπόν και είμαι στο Λιμένι στη Μάνη διακοπές με τον τότε μεγάλο έρωτα μου και κάτι άλλους φίλους ζευγάρια. Και καθόμαστε να πιούμε τα ποτά μας βραδάκι με θέα την θάλασσα...Εκεί που μιλάγαμε με τους άλλους, νάτος ο δικός μου, (πάνω στη γλύκα τότε),να αρχίζει να παίζει με το κορδονάκι του εσωρούχου μου έτσι όπως περίσσευε λίγο από το χαμηλοκάβαλο τζινάκι στο πλάι . (Ήταν ένα μικρούτσικο αραχνοΰφαντο στρινγκ που έδενε με κορδονάκι στα πλαϊνά)
    Και αφηρημένος όπως ήτανε σε κάποια φάση, τραβάει το χέρι του μπροστά, δεν καταλαβαίνει ότι είχε μαγκώσει και το λυμένο κορδόνι και βγάζει το βρακί μου εντελώς μπροστά στους άλλους φόρα παρτίδα πάνω στο τραπέζι μας!! Ακολούθησαν λίγα λεπτά σιωπής ως να συνειδητοποιήσουν τη έγινε και μετά ξεκίνησαν να γελάνε τόσο δυνατά που κόντεψαν να σκάσουν! Εγώ φυσικά έπαθα σοκ και ακόμα τόσα χρόνια μετά προσπαθώ να καταλάβω πως είχε λυθεί και κατέβει και από την άλλη πλευρά το εσώρουχό μου χωρίς να το πάρω χαμπάρι....πω πω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....έχω πέσει κάτω από τα γέλια Λίλια, τρέμουν τα χέρια μου.... ο χριστός κι η Παναγία!

      Διαγραφή
    2. ...ξαναφόρεσες στρινγκ με κορδόνι;;;; χαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      Σερβιτόρος: κυρία κυρία ξεχάσατε τα τσιγάρα σας και το βρακί σας στο τραπέζι!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μετά απο αυτό έπαψε να είναι μεγάλος έρωτας!!!

      Διαγραφή
    5. Χεχεχεχεχε...εμ αυτά έχουν οι καυτοί έρωτες Λίλια μου :P

      Διαγραφή
    6. Στον επόμενο φυσικά η Λίλια σαν έξυπνο κορίτσι πήρε δώρο κομπολόι για να απασχολεί τα χέρια του!

      Διαγραφή
    7. Δώρο κομπολόι...χαχαχαχαχ πολύ καλό χαχαχαχαχαχ μα κι ο χριστιανός με το βρακί βρήκε να παίξει;πω πω δεν μπορώ να συμμαζευτώ απ'τα γέλια χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    8. κομπολόι χαχαχαχαχαχαχαχα.... εγώ να δείς Αλέκα!!! το βρακί και το αρνί με αποτελείωσαν σήμερα!!!

      Διαγραφή
    9. Αλέκα μήπως να περιμένω το δικό σου στόρυ??? ;) ξέρεις εσύ.... να μας τρελάνει τελείως.

      Διαγραφή
    10. Χριστινάκι ποτέ δεν ξανά έβαλα κορδόνι πάνω μου για κανένα λόγο!!!! Τα θεωρώ πολύ αναξιόπιστα!!!
      Για φαντάσου να είχα πεθερικά ή γονείς μπροστά μου...!!!!! "Και από δω η Λίλια με το βρακί της"

      Ελεάνα μου έπαψε να είναι μεγάλος έρωτας μετά από κάποιους μήνες αλλά όχι λόγο του βρακιού χιχιχιχι, πάντως επειδή μιλάμε με αυτόν ακόμα το θυμάται, (όπως και όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή...)

      Ζούσα και εγώ τις 9 1/2 βδομάδες Δημητρά μου!! Κυριολεκτικά χαχαχα

      Αλέκα μου ήταν και ένα σιθρού σομόν μικρούτσικο...βλέπω και εγώ σε κάποια φάση κάτι να κρέμεται από το χέρι του, λέω κάτι μου θυμίζει αυτό το μαντιλάκι...(αθώο μυαλό κατά βάθος :P)

      Κομπολόι!! Χχαχαχαχα καλόοοοο

      Διαγραφή
    11. Χαχαχα!!!! Λίλια τετοιους άνδρες δεν τους αφήνουμε καλέ!!!!

      Σα κ τη θεια μου που είχε πλύνει τα Στρονγκ κορδόνια της ξαδέλφης μου κ με ρωτούσε αν πρεπει να τα σιδερωσει κ επίσης που μπαίνει ο κωλος!!!!!

      Διαγραφή
    12. Χαχαχαχαχα βρε απορίες που είχε η γυναίκα χαχαχα , τα καλύτερα ακούσαμε σήμερα τελικά!!!

      Διαγραφή
  11. Η ιστορία μου έχει πάλι ήρωα τον καλό μου.Είναι ανυπόμονος γενικότερα και με αγχώνει πολλές φορές με το να κάνω γρήγορα τις δουλειές μου όταν με πηγαίνει κάπου.Χειμώνας και ψιλοβρέχει να το πω,ψιλοχιονίζει...πάντως κάτι ψιλό έριχνε.Με αφήνει με το αμάξι του (γκρι ασημί) σ'ενα μαγαζί που είχα αγοράσει ένα σερβίτσιο πιάτων ,αλλά επειδή δεν μπορούσα να κουβαλήσω το κιβώτιο είπα στον μαγαζάτορα να μου τα έχει έτοιμα πακεταρισμένα για να περάσω αργότερα να τα πάρω.Βγαίνοντας από το μαγαζί κατευθύνομαι προς το αμάξι ,ανοίγω το πορτ-μπαγκάζ,βάζω μέσα το κιβώτιο και τρέχω να μπω στο αμάξι τρέχοντας με τα χέρια πάνω στο κεφάλι γιατί η βροχή είχε δυναμώσει.Κάθομαι στη θέση του συνοδηγού και αφού τινάζω τα νερά από πάνω μου,γυρνάω και του λέω:''Δεν άργησα ,έτσι;'' ...OH,MY GOD! Στη θέση του οδηγού καθόταν κάποιος άγνωστος που με κοίταζε απορημένος με γουρλωμένα μάτια.''Πού είναι ο Φώτης;'' του λέω.Και πριν προλάβει να μου απαντήσει ,ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού και ακούω τη φωνή του: ''Πάλι ρεζίλι γίναμε! Συγνώμη ,κύριέ μου, για την αναστάτωση''Με τραβά έξω από το αμάξι και αρχίζει τον εξάψαλμο.Δεν φταίω εγώ! Με τη βροχή ,τη βιασύνη μου για να μη φωνάζει ότι αργώ και το ξένο αυτοκίνητο (που ήταν επίσης γκρι ασημί όπως το δικό του ),μπέρδεψα τα πράγματα και μπήκα σε λάθος αμάξι.Γέλια εγώ ,νεύρα αυτός! Το πιο ωραίο ήταν ότι ήμουν τόσο σαλεμένη εκείνη την ώρα που μπαίνω στο αυτοκίνητό μας και τον φωνάζω να φύγουμε για να πάρω την εξής απάντηση: ''Χριστέ μου, τα πιάτα τα πήρες;'' Είχα ξεχάσει τα πιάτα στο άλλο αμάξι .Αρχίζω να τρέχω ,να προλάβω τον οδηγό κι ευτυχώς για καλή μου τύχη τον ''πιάνει'' κόκκινο φανάρι.Σκύβω στο τζάμι και γυρίζει και μου λέει σαστισμένος:''Πάλι εσείς;! '' Τέλος καλό ,όλα καλά .Του εξήγησα για τα πιάτα και για όλο το συμβάν και αποχώρησα ''κυρία'' με ψηλά το κεφάλι.Έβρεχε του θανατά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχχαχαχαχα θέλω να γελάσω και είναι δίπλα ο Νεκ άρρωστος και κοιμάται και δε μπορώ!!! χαχαχαχαχαχαχα είστε απίστευτο ζευγάρι!!!! Πάλι ρεζίλι γίναμε..... χαχαχαχαχα και ο άλλος Πάλι εσείς; χαχαχαχαχαχα ελληνική ταινία μου θυμίσατε!!

      Διαγραφή
    2. Χχαχαχα μια χαρά ο τύπος! Ξεκούραστα του ήρθε και γυναίκα και σερβίτσιο με προίκα με τη μία! Πω πω νεύρα ο δικός σου ε? Οι άντρες τα παίρνουν με κάτι τέτοια λάθη χιχιχι δεν λες που θυμήθηκε τα πιάτα!!

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχαχαχα Αλεκάκι με τον δικό σου πρέπει να κάνετε άπαιχτο δίδυμο!!!!!
      Μού θύμισες κάτι παρόμοιο που είχα πάθει..όχι ακριβώς εγώ αλλά σε πρώην μου όταν ζούσα στο εξωτερικό! Έχουμε μόλις πλύνει το αυτοκινήτο και λέμε να πάμε για ψώνια σε ένα πολυκατάστημα. Αφήνουμε το αμάξι στο πάρκιν, κάνουμε τα ψώνια μας και εγώ χαζεύοντας κάπου έχω μείνει λίγο πιο πίσω όπως πηγαίναμε για το αμάξι. Βλέπω λοιπόν τον πρώην να κάθεται μπροστά σε ένα ακριβώς ίδιο με το δικό μας αμάξι και να γκρινιάζει καθαρίζοντας εδώ κι εκεί το αυτοκινήτο. Έτριβέ και μουρμούριζε: "τώρα το πλύναμε" "πότε πρόλαβε" και τα σχετικά και δώστου τρίψιμο! Εγώ εντωμεταξύ έχω δει πως το αμάξι που τρίβει έχει οδηγό (!) και άλλες φυσικά πινακίδες! Ο οδηγός (κινέζος) να κοιτάζει έντρομος τον πρώην μου (ξένος & ψηλός και μέσα στα νεύρα) να τρίβει το αμάξι του και να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Εγώ από την μία να χτυπιέμαι στα γέλια και να προσπαθώ να ηρεμήσω για να του πω πως το δικό μας αμάξι είναι μερικά αυτοκίνητα παραδίπλα! Κάποια στιγμή, συνειδητοποιεί από μόνος του τον οδηγό, κοιτάζει τις πινακίδες, καταλαβαίνει την πατάτα και αφού χαρίζει ένα χαμόγελο και μία καλησπέρα στον οδηγό, πηγαίνει κύριος στο δικό μας αυτοκίνητο!

      Διαγραφή
    4. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα άντε τώρα να εξηγείς του κινέζου!!! :p

      Διαγραφή
    5. Αλεκακι....δεν έχω Ίμπιζα καρντια μου!!!!!

      Δήμητρα...Πέθανα...θα ξυπνησω τα παιδιά απο τα γέλια!!!

      Διαγραφή
    6. Βρε τον Κινέζο τι έπαθε χαχαχα και άντε να συνεννοηθείς μαζί του χαχαχα!! Να είστε καλά βρε παιδιά με κάνατε και γέλασα σήμερα!

      Διαγραφή
  12. Εν τω μεταξύ ακόμα γελάω με το βρακί της μιας και το αρνί-delivery της άλλης κι ο δικός μου με βλέπει κι απορεί γιατί γελάω σα χαζή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα εγώ τώρα γελάω και με το δικό σου!! Που είναι ο Φώτης? Λες και τον απήγαγαν και ζητούσες το λόγο!!!! :D

      Διαγραφή
    2. γιατί αυτό με το πλύσιμο του ξένου αυτοκινήτουκαι τον Κινέζο να μην καταλαβαίνει!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧ Δήμητρα,από κει βγήκε το ''κάνει τον Κινέζο'' αχααχαχαχαχαχχχαχαχαχχχχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σε καλό μας βραδιάτικα!!! χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  13. Κορίτσια, εγώ σάς καληνυχτίζω!
    Καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε (μακρυά από στρινγκάκια, εξαερισμούς, ύποπτες καρέκλες, ταινίες τρόμου -αυτές δώστε τες σε μένα- καραμπίνες & ξένα αυτοκίνητα!!!!!)

    Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και φυσικά καλά φαγοπότια! Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Βράδυ Δήμητρα. Να περάσεις ένα όμορφο Πάσχα.
      Καλή Ανάσταση!!

      ΥΓ Ξέχασες ένα, μακρυά το αρνί από το πλυντήριο χαχαχαχαχα...... Φιλιά :*

      Διαγραφή
    2. Καλό Πάσχα κούκλα κ προσοχή στο αρνάκι!

      Διαγραφή
  14. Άργησαν!!!!! Αλλά δε μπορουσα να μπω με τα τέκνα!

    Προσπαθούσα να θυμηθω φαση, οποτε μου ήρθε στο μυαλό μια με τον καλό μου. Κρήτη ετοιμαζομαστε για μπάνιο κ πάμε να μπούμε στο αμαξι. Στο πάρκινγκ η γιαγιά μου απλώνεται τη μπουγάδα της πολλές φορες, έτσι κ είχε κανει εκείνη τη μέρα. Παει να ανοίξει ο Στάθης την πόρτα να μπει μέσα κ ακουμπάει καταλάθος τη μπουγάδα. Ουπσ...λέει...ελπίζω να μη λερωσα τις μπεζ μαξιλαροθήκες της γιαγιάς σου...κ αρχίζω να γελαω ασταμάτητα! Με κοιτάει ο καλός μου απορημένος...γτ γελάς? Κ του λέω..,για τις "μαξιλαροθήκες"! Ξανά κοιτάει κ τι να δει???? Δεν ηταν μαξιλαροθήκες αλλά βρακια!!!! Τόσο μεγαλα που μπορούσαν κάλλιστα να μπερδευτεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :D :D χαχαχαχαχα μαξιλαροθήκες με δύο σκισίματα για τα πόδια!!!

      Διαγραφή
  15. Καλα εε έχω και συνονόματη αυτα ειναι! Έχασα την κουβεντουλα, αλλα νομίζω πως έχω απαντησει σ αυτη την ερώτηση ή επαθα ντε ζα βου;;;

    Φιλια στα μουτρα, καλό μας ξημερωμα! )

    mononai.blogspot.gr
    fetoula.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Αριάδνη, τη προήγουμενη φορά η ερώτηση της Ζήνας είχε να κάνει με τη πιο ντροπιαστική στιγμή και πριν από αυτό στις Ακαμάτρας ήταν κάτι αστείο που σας έχει συμβεί στο κρεβάτι. Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  16. Χιχιχιχ βρε τα βρακιά πέραση που έχουν σε αυτή τη συζήτηση χαχαχα Φαντάζομαι την έκφραση του δικού σου πάντως χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή Ανάσταση, να περάσεις πολύ όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός Ανέστη! Δε κατάφερα να μπώ πριν το Πάσχα. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!

      Διαγραφή
  18. Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη. Σ'ευχαριστώ να είμαστε όλοι καλά, πάντα γεροί.

      Διαγραφή
  20. Καλημέρα και Χριστός Ανέστη!! Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά!!! Πρέπει να έχει ενδιαφέρονα και πλάκα το παιχνίδι σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)) Αληθώς Ανέστη! Σ'ευχαριστώ πολύ, Η αλήθεια είναι πως πέφτει πολύ γέλιο με τα κατορθωματά μας!!! Σε περιμένουμε στο επόμενο. Φιλιά και Καλό Μήνα!

      Διαγραφή
  21. Πω,πω γέλασα με την ψυχή μου με τις ιστορίες σας και τα σχόλια που ακολουθούν (Ξύπνησα και το Βασίλη από τα γέλια μου)!!!Είστε απίθανη παρέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δείς που τις περισσότερες φορές γελάω με σιγαστήρα!! :))
      Έλα στη παρέα μας!!! Φιλιά και Καλό Μήνα Ιωάννα.

      Διαγραφή
  22. Μου αρέσει παρα πολυ η πρωτοβουλία που πήρατε. Ευχομαι να συνεχίσετε ετσι δυναμικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ζήνα απο το Ef Zin Creations είναι η αιτία!! Ήθελε να βγάλουμε τα απλυτά μας στη φόρα!! :))

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου