Μια ανάρτηση θέλω να κάνω, μπορώ?

Δε προλαβαίνω, δύο χέρια έχω! Είναι η απάντηση μου κάθε φορά που ακούω δε πήγαμε εκεί, δε κάναμε αυτό...  κλπ. Πληθυντικός που απευθύνεται σε ένα μόνο πρόσωπο, εμένα!
Δεν έκανα όσα είχα προγραμματίσει για το Πάσχα.

''Ποιο Πάσχα κοπελιάααα...Αυτή την ανάρτηση τη παλεύεις 4 μέρες, 5 κουβέντες-1 ώρα διάλειμμα''


Eίχα ετοιμάσει διάφορα πασχαλιάτικα να σας δείξω, για αυτό και ξεκίνησα να γράφω από το Σάββατο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα για να προλάβω. Τελικά κατέληξα να κάνω μία και μόνο ανάρτηση για το παιχνίδι που παίζουμε κάθε Πέμπτη, να λέω πάλι καλά που πρόλαβα και αυτό.
Η ελπίδα όμως πεθαίνει πάντα τελευταία δε λένε;
Σκέφτηκα λοιπόν να τελείωσω το γράψιμο για δύο θέματα και να τα ανεβάσω το Μ. Σάββατο, να ευχηθώ κιόλας μμμμμ. Πείτε πως σας ευχήθηκα.
Επειδή μου αρέσει να έχω πρόγραμμα στη ζωή μου (γέλασε κανείς;; ) λέω θα γράψω τη Δευτέρα του Πάσχα.
Δε το είδατε;;;; Ούτε εγώ!
Τα Πασχαλιάτικα 2014 θα παρουσιαστούν το 2015 έτσι για να ανέβει και η αξία τους!!!

το καλαθάκι made by me!! Ήταν για δώρο αλλά ούτε αυτό πρόλαβα να το δώσω..
Τα νέα της μπλογκόσφαιρας, τα περισσότερα, τα μάθαινα μπαίνοντας κλεφτά από το κινητό.


Τίποτα δε πήγε according to plan που λένε και οι Εγγλέζοι, ξεκίνησα χαλαρά χωρίς άγχος γιατί πίστευα πως θα προλάβω αλλά που να φανταστώ η γυναίκα.
Το αυτοκίνητο που πήγε για service και το καθυστέρησαν στο συνεργείο, μια δουλειά που προέκυψε τη Μ. Τετάρτη και έχασα το πρωινό μου, μια ιστορία που μου έφαγε και όλο το απόγευμα, κάτι τα νεύρα μου γιατί ήταν πλέον φανερό πως θα τρέχω τελευταία στιγμή, έφτασε Μ. Πέμπτη μεσημέρι με τον Νεκ να σέρνεται στο σπίτι με 38 πυρετό και έγινε ακόμα καλύτερο.. Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα είχε 38 και 7 λίγο πριν ξεκινήσουμε για τον Επιτάφιο. Μέσα σε όλα ετοίμαζα και το σπίτι λόγω επισκέψεων από Ελλάδα.


Το Μεγάλο Σάββατο πια 'έτρεχα και δεν έφτανα', έπρεπε να μαγειρέψω τη μαγειρίτσα, τα συκωτάκια λαδολέμονο, να φτιάξω τις σαλάτες, τα τσουρέκια και φυσικά τα κουλουράκια -που τα άφηνα όλο για αύριο. Ευτυχώς που είχα βάψει τα αυγά αλλιώς δε θα είχαμε ούτε από αυτά στο τραπέζι, μια και στα πιάτα δε τα είδαμε γιατί ξεχάσαμε να τσουγκρίσουμε!
Προσωπικά δεν έβλεπα μπροστά μου από τη κούραση, ήμουνα όρθια από τις 8.30 το πρωί που πήγα στην εκκλησία μέχρι τις 7.30 το απόγευμα που πλέον νόμιζα πως θα πέσω κάτω. Δεν είχα τελειώσει με τα μαγειρέματα αλλά δε πήγαινε άλλο και όμως συνέχισα. Στην Ανάσταση παραπατούσα.

Η κουζίνα την ώρα του πανικού.. Η συκωταριά ζεματισμένη και εγώ ξεκινάω τα τσουρέκια με το I-pad δίπλα να βλέπω τη συνταγή...
Η Κυριακή του Πάσχα ήταν πιο χαλαρή αλλά εξίσου κουραστική αφού έπρεπε να ψήσω τα τσουρέκια (που φούσκωναν από το βράδυ) να ετοιμάσω τα κρέατα για τη ψησταριά, τζατζίκι, ψωμί, το γλυκό. Η ανάρτηση για τα τσουρέκια εδώ.

Τα τσουρέκια της Σοφίας!! 
Τη Δευτέρα του Πάσχα κήρυξα τετραήμερη απεργία στη κουζίνα μου και είπα θα φάμε ότι έχει περισσέψει με προοπτική να ξεκουραστώ λιγάκι. Εδώ είναι που γελάνε!!
Γίνεται καλή μου κοπέλα να ξεκουραστείς με καλεσμένο στο σπίτι και έναν ασθενή;;
Όχι. απαντάω και μόνη μου.

Λατρεύω αυτό το γλυκό, δροσερό!!!! Ότι πρέπει μετά από κρέατα.
Από τη Τρίτη ξεκινήσαμε τις βόλτες, έπρεπε να ξεναγήσουμε το καλεσμένο. Κάθε μέρα περπατάγαμε στο κέντρο κάποιας πόλης και όταν επιστρέφαμε έπρεπε να κάνω και δουλειές στο σπίτι που είχα αφήσει από το πρωί γιατί απλά δεν άντεχα (αν μπορεί ακόμα να λέγεται σπίτι).



 Τα πόδια μου ακόμα και σήμερα δε τα νιώθω για να μη μιλήσω για τη μέση μου, απορώ πως θα συνέλθω... Απαγορεύω τις λέξεις περπάτημα και βόλτα για τους επόμενους δύο μήνες.

Πάφος
Συμπέρασμα, η φιλοξενία έχει τα θετικά της αλλά έχει και πάρα πολύ κούραση ειδικά αν είναι Πάσχα. 
Άμα το πτηνό είναι μερακλίδικο!! Πίνει και μια μπύρα παρέα με τα ξηροκάρπια του, ξεροσφύρι αυτά δε πάνε..


Έχω όμως και ένα κορυφαίο σκηνικό να σας διηγηθώ που με έκανε να γελάω δύο μέρες. Τη Μ. Πέμπτη το μεσημέρι ενώ βρίσκομαι στη κρεβατοκάμαρα και στρώνω σεντόνια ξαφνικά ακούω ένα κατσίκι. Λέω μου φάνηκε ή ακούγεται από μακριά, γιατί που βρέθηκε το κατσίκι;; Είχα και τα παράθυρα ανοιχτά λόγω ζέστης οπότε ήμουν σίγουρη πως είναι από μακριά!
Μετά από δευτερόλεπτα να το και φωνάζει ξανά και κοιτάζω επιτέλους να δω ποιος έφερε κατσίκι στη πολυκατοικία. Το ζώο ήταν στο διπλανό οικόπεδο προχωρούσε μερικά βήματα σταματούσε κοιτούσε πίσω και ξανά προχωρούσε, προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει και πως βρέθηκε εκεί. Βλέπω ένα κύριο γύρω στα 60 και μια κοπέλα να τρέχουνε πίσω του, αυτό το κακόμοιρο μόλις αντιλαμβάνεται πως το κυνηγάνε αρχίζει τη τρεχάλα προς τον δρόμο και κατευθύνεται να βγει στον επάνω κεντρικό δρόμο (δε πιανόταν πλέον).


Ήμουν σίγουρη πως θα το χτυπήσουν, ούτε λόγος να πάω να φέρω τη φωτογραφική μηχανή θα έχανα τη συνέχεια. Λίγο πριν βγει στον κεντρικό δρόμο έστριψαν κάτι αγροτικά αυτοκίνητα όπου κατάλαβαν αμέσως τι συμβαίνει και του κλείνουν το δρόμο (είπαμε είμαστε ένα μεγάλο χωριό). Το κατσίκι αναγκαστικά φεύγει από τα πλάγια και στο μεγάλο δέντρο (δεξιά στη φωτογραφία) κατάφεραν να το περικυκλώσουν μαζί με κάποια άλλα αυτοκίνητα που ερχόντουσαν.
Κάτεβηκαν τέσσερα άτομα να βοηθήσουν όπου ξεκινάει μια σκηνή απίστευτου γέλιου. Κάνουν ένα κύκλο πέντε στο σύνολο (ο 60χρονος ιδιοκτήτης ακόμα έτρεχε και δεν είχε φτάσει) και προσπαθούν να πιάσουν το κατσίκι χωρίς να χαλάνε τον κύκλο όπου κάποια στιγμή το βουτάει ένας νεαρός αγκαλιά και το παραδίδει στον 60χρονο κύριο ο οποίος του κρατά τα δύο μπροστινά πόδια και στη κυριολεξία το σέρνει γιατί το ζώο έχει 'μουλαρώσει' αν και κατσίκι και δε θέλει να πάει πουθενά. Πως είναι όταν ένα παιδάκι θέλει κάτι και κάθεται κάτω και εσύ αναγκάζεσαι να το τραβάς σκουπίζοντας παράλληλα το πάτωμα, ένα τέτοιο πράγμα.

Ήταν Η Απόδραση!!!!! Αλλά δεν έπιασε... 
Τελικά το άφησε στη κοπέλα να το κρατάει και πήγε να φέρει το αυτοκίνητο ενώ ένας γείτονας έφερε σχοινί και το δέσανε χειροπόδαρα. Από ότι κατάλαβα το ζώο ήταν μέσα στο τζιπάκι και πήδηξε από τη πίσω μεριά.


Αυτό ήταν το δικό μου Πάσχα.
Ο καλεσμένος αναχωρεί σήμερα και εγώ θέλω να βάλω το σπίτι και εμάς σε πρόγραμμα το επόμενο λεπτό, αν είναι δυνατόν, γιατί εμείς μοιάζουμε σαν να είμαστε ακόμα σε διακοπές και το σπίτι απλά μοιάζει βομβαρδισμένο. Λατρεύω τη ρουτίνα τελικά!

Χρόνια Πολλά σε όλους Χριστός Ανέστη αν και καθυστερημένα!

Θα επανέλθω σύντομα τώρα που πήρα φόρα....



Σχόλια

  1. χαχαχαχα...να 'σαι καλα Ελεανακι!!! γελασα πρωι πρωι!!! περαστικα στον νεκ και στα ποδαρακια σου!

    Α! και αν θες βαλε κ μια αναρτηση για τα Χριστουγεννα!!!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοροίδευε εσύ... χαχαχαχα Χριστούγεννα! Παίζεις με το πόνο μου! ;)

      Διαγραφή
  2. Πωπω αγχώθηκα...βρε κορίτσι μου δεν πειράζει μέχρι το τέλος του "Χριστός Ανέστη" μπορούμε νομίζω να κάνουμε αναρτήσεις για το Πάσχα! Σιγά-σιγά θα τα επαναφέρεις όλα. Περαστικά στο έτερον ήμισυ σου και σε σένα υπομονή και κουράγιο. 'Οσο για το κατσικάκι από τη μία γέλασα από την άλλη στενοχωρήθηκα που το καημένο ίσως γνώριζε την μοίρα του και γι αυτό το έβαλε στα πόδια. Την καλημέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου δεν ήθελα να σε αγχώσω. Κοίτα δεν αργούσα να σας γράψω του Αγίου Πνεύματος για τα πασχαλινά αυγά μου! :)) Με το κατσίκι στενοχωρήθηκα και εγώ στο τέλος πιά γιατί στην αρχή με την όλη φάση δε μπορούσα να σταματήσω να γελάω.
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  3. Πωπω καλέ πώς τα πρόλαβες όλα αυτά το Σάββατο?? μόνο που τα διάβασα κουράστηκα!!χαχα!! Μπράβο πάντως!! και τι γέλιο με το κατσίκι που έτρεχε για τη ζωη του...το λυπήθηκα το έρμο!! Καλημέρα!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως τα πρόλαβα.....μμμμ έπρεπε να βγάλω φωτογραφία τη μούρη μου!! χαχαχαχα Scary movie!!! Που να δείς που μου έκανε μια ζημιά το μωρό μου το Σαββάτο το βράδυ και μόνο που δε πήδηξα στο ταβάνι από τα νεύρα που καθόμουν και καθάριζα νυχτιάτικα και με τα πιάτα στρωμένα στο τραπέζι!
      Με το κατσίκι πίστευα και εγώ πως θα τη γλυτώσει αλλά δεν... Καλημέρα Μαίρη! :)

      Διαγραφή
  4. χαχαχααχα........αστα να παν ολες μια απ τα ιδια....αλλα ενα σεργιανι στα κλεφταή μεταμεσονυχτια οπως λεω τοκανουμε.........κατσικι?..........εμενα ξερεις ποιοα μου αρεσε το περιστερι........να σαι καλα!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιστέρι... power!! χαχαχαχαχα
      Αυτό με το μεταμεσονύκτιο πρέπει να το κόψω.. ;) Καταλήγω να κοιμάμαι 2 και 3 το πρωί έτσι και αρχίσω το μπλογκοσεργιάνι! Αλλά είναι και ή μόνη ώρα που δεν έχω να κάνω κάποια άλλη δουλειά.
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  5. Αυτό κι αν είναι περιπετειώδες Πάσχα Ελεάνα μου !!! Και μπράβο σου που το έφερες σε πέρας με τόσες υποχρεώσεις και αναποδιές !!! Και τόση μαγειρική... ζαλίστηκα μόνο που τα διάβαζα !!! Καλή ξεκούραση από εδώ και μπρος και καλές on time αναρτήσεις !!! Καλή σου μέρα και καλή συνέχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. On time.... Μεγάλη κουβέντα!! :)) Ήταν ένα Πάσχα που θα έχω να θυμάμαι!!
      Τουλάχιστον φάγαμε καλά και πολύ!
      Καλημέρα!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/4/14 11:58

    Σου χρειάζονται επειγόντως βλέπω λίγες μέρες διακοπές από τις "διακοπές" Ελεάνα.
    Του χρόνου πιο ξεκούραστα εύχομαι, το εύχομαι κάθε χρόνο και σε μένα, αλλά τίποτα. Σε σένα ελπίζω να πιάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακοπές.. Θέλω να τα ακούωωωωω!!! χαχαχαχαχα
      Είδα τελικά πόσο ωραία είναι να φεύγεις να πηγαίνεις κάπου και να τα κάνουν άλλοι!!
      Πάσχα δε κατάλαβα εννοείται..
      Καλημέρα Δήμητρα!

      Διαγραφή
  7. Αχ βρε κορίτσι μου, οι γιορτές είναι παραπάνω δουλειά για μας και τίποτα άλλο...αν είσαι και εργαζόμενη, ε τότε άστα βράστα! Ο μόνος τρόπος να ξεκουραστείς είναι να πας διακοπές και να στα έχουν έτοιμα ή να είσαι καλεσμένη εσύ κάποιου...έχεις ένα χρόνο καιρό να το σκεφτείς και να καταστρώσεις σχέδιο απόδρασης από το σπίτι σου χαχαχα. Πολλές ευχές από μένα και ένα μεγάλο φιλί γιατί παρά την ταλαιπωρία σου, απόλαυσα το κείμενο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα σαν το κατσίκι και εγώ!!! Τέτοια απόδραση θα κάνω!!! Κλαίω από τα γέλια!!! χαχαχα καλό!! Δε ξέρεις πόσο εκτίμησα όταν πάω Κρήτη στους δικούς του και μας τα έχουν όλα έτοιμα!!

      Διαγραφή
  8. Χρονια πολλά με υγεια!
    Τι να σου βρε κορίτσι μου,
    εγω πάλι το αντιθετο, απιστευτα χαλαρό το Πασχα μου...
    δεν μουτο λεγες να ερχομουν να σε βοηθησω χα χα :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα υπήρχε κίνδυνος να σε αφήσω εδώ και να φύγω εγώ χαχαχαχαχαχαχα!!!!
      Αν ήξερα πως βαριέσαι από ξεκούραση θα σε φώναζα!! Την επόμενη φορά θα κάνω πρόσκληση! ;)
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  9. Χρόνια Πολλά!!
    Πραγματικά εσύ μπορείς να με καταλάβεις.χαχαχαχα θα είμαστε αυτές με τις vintage αναρτήσεις!!
    Εγώ πως κρατιόμουν τις τελευταίες μέρες απορώ (αν και είχα ξεκινήσει τις φωνές... ελαφρά χιχιχι) Ξέρεις τι είναι να σφουγγαρίζεις και μετά απο μία ώρα να δημιουργείται το ίδιο σημάδι γιατί βαριούνται να πάρουν πιάτο τα αρσενικά?? χαχαχα με έπιασε πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετρεξε να σωθεί το κατσικάκι... αλλα από ότι κατάλαβα μάλλον έγινε σουβλιστό!

    Χρόνια πολλά και του χρόνου ξεκούραστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραδειγματική η τιμωρία του και για τα υπόλοιπα κατσίκια στο κοπάδι!! :))
      Να είσαι καλά Χριστίνα και Καλό Μήνα!!

      Διαγραφή
  11. χαχαχα πάντα έτσι γίνεται. Αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς σου έρχονται.
    Τα φιλια μου στην Κύπρο μας και σε σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Αριάδνη!
      Εμένα σπανίως μου πάνε τα πράγματα όπως τα έχω προγραμματήσει!
      Καλή Πρωτομαγιά!

      Διαγραφή
  12. Καλή ξεκούραση Ελεάνα & περαστικά στον Νεκ!! Και σε καταλαβαίνω απόλυτα στο θέμα επισκέψεων!!! Ακόμα και δικοί σου άνθρωποι να είναι, δεν γίνεται να χαλαρώσεις τελείως γιατί θέλεις πάντα να τούς έχεις στα ώπα ώπα! Κι εμένα ο μπαμπάς μου γύρισε σήμερα Αθήνα και νοιώθω λες και θα γυρίσω σε ένα καινούργιο σπίτι που μόλις νοικιάσαμε!!!! Μην αγχώνεσαι για τα Χρόνια Πολλά και τις αναρτήσεις! Ειδικά τις τελευταίες, δες το ως το καλό κρασί που όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερο γίνεται ;)
    Φιλιά & να προσέχεις την Ελεάνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Δήμητρα!
      Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι (με το καλό παλιό κρασί) ;)
      Αυτό είναι το κακό θες να τα έχεις όλα για να τους ευχαριστήσεις και μετά πέφτεις ξερή!
      Φιλιά πολλά και Καλό μήνα να έχουμε!!!

      Διαγραφή
  13. Πόσο γέλασα με την Μεταπασχαλινή σου ανάρτηση δεν λέγεται!! Χρόνια πολλά καλέ!! Ανδρας άρρωστος στο σπίτι που να κρυφτείς να μην τον βλέπεις; Μια χαρά τα έκανες όλα έστω και μετά την ώρα τους!!
    Ελεάνα μου λες το κατσικάκι να κατέληξε στη σούβλα !!!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο λίγο και θα την ανέβαζα από τη παραλία!!! :)) Κοίτα συμφωνα με το περσινό Πάσχα είμαι on-time ;) Που να κρυφτώ?? Που να μην ακούω δε λές καλύτερα!!
      Το κατσικάκι πρέπει να κατέληξε στη σούβλα!!! χαχαχα
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  14. Φανταστικές η φωτογραφίες σου αλλά και η αφήγηση σου!! Πιστεύω χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές για να συνέρθεις!! Είσαι και large τύπος ήθελες να τα κάνεις όλα και να γίνουν και τέλεια!!! Από ότι καταλαβαίνω τουλάχιστον το αποτέλεσμα σε αντάμειψε αλλά η κούραση καθόλου!! Καλή ξάπλα λοιπόν τώρα για να πάρεις δυνάμεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Large κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!! χαχαχα Σε ευχαριστώ Κατερινάκι ήδη έχω ξαπλάρει στο καναπέ με το laptop αγκαλιά. Κοίτα με τα κουλουράκια είχα ένα θέμα λόγω βιασύνης αλλά γευστικά ήταν καταπληκτικά όπως και τα τσουρέκια.
      Καλό Μήνα!

      Διαγραφή
  15. Χιχιχι ωραια περασατε βλεπω. Δεν πειραζει καλε χαλαλι οι λιγες δυσκολιες... Τις γιορτες παντα ετσι δεν γινεται ?
    Πολυ γελασα με το κατσικι .. Μαλλον καταλαβε πως πηγαινε για ψησιμο και γιαυτο πηδηξε απο το τζιπ..Χαχαχα
    Φιλακια πολλα και Χρονια Πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)) Καλά ήτανε, παρέα είχαμε απλά να μην είναι γιορτινές μέρες!
      Το κατσίκι είπε να κάνει μία τελευταία προσπάθεια, σκέψου πόσο απελπισμένο ήτανε που πήδηξε απο πίσω και δεν είναι χαμηλό το τζιπάκι. :))
      Φιλιά Πολλά Μαρία!

      Διαγραφή
  16. Καλέ και μόνο που τα διαβασα αγχωθηκα και μια κουραση την πήρα, χα,χα!
    Φανταζομαι εσύ που τα έκανες όλα αυτά!!!
    Παντως και τα τσουρέκια σου τέλεια γίνανε και τα αυγουλάκια σουπερ και το γλυκάκι σου λαχταριστό λαχταριστό, όλα τέλεια!
    Και του χρόνου κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και του χρόνου Ράνια μου! Μα εξ αρχής φώναζα εγώ να έρθουμε Κρήτη!
      Τα τσουρέκια πολύ ωραία!!! Να είναι καλά η Σοφία με τη συνταγή της.

      Διαγραφή
  17. Για τα αυγά επιφυλάσσομαι αλλά τα τσουρέκια είναι all weather, all time classic και Άυγουστο να τα ανέβαζες εμένα δεν θα με χάλαγες καθόλου. Αληθώς Ανέστη, χρόνια πολλά και του χρόνου πιο ξεκούραστα Ελεάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με φαντάζεσαι μέσα στον Άυγουστο να λιώνω από τη ζέστη και να βάφω αυγά παρόλο που είναι ο μήνας που οι κότες στη Κρήτη κάνουν πολλά αυγά!!! :)) Σε ευχαριστώ Σοφία, τα τσουρέκια ήταν καταπληκτικά. Καλή Πρωτομαγιά!

      Διαγραφή
  18. Καλή ξεκούραση να έχεις !Το πόσο γέλασα με το πουλί που δεν τη ''βγάζει'' ξεροσφύρι,δε λέγεται .Να είσαι καλά και του χρόνου να πας εσύ ως επισκέπτης για το Πάσχα.Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα είδες!!! Σε ευχαριστώ Αλέκα.
      Ετοίμάζω από τώρα βαλίτσες!! Φιλιά Καλό Μήνα!

      Διαγραφή
  19. Σε νιώθω γιατί και σε αυτό το σπίτι ως την τελευταία στιγμή πέσανε δουλειές.
    Βέβαια φέτος για πρώτη φορά δεν έτρεχα τόσο,μαθαίνω να διαχειρίζομαι επιτέλους!
    Παρ'όλα αυτά φαίνονται να άξιζαν τον κόπο!Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαίρη! Νομίζω πως οι γυναίκες το τραβάμε αυτό το ζόρι στις γιορτές!!
      Καλό Μήνα!!

      Διαγραφή
  20. Ξεκουράσου τώρα με το καλό, εκμεταλλεύσου και την αργία/ απεργία της αυριανής ημέρας γιατί πέρασες έναν μικρό Γολγοθά κούρασης. Είχαμε με τον Γιώργο αυτή την διαφωνία εκείνες τις μέρες, αν δηλ το Πάσχα είναι μια απόδραση ή μια γιορτή κούρασης. Ο καλός μου που η μόνη του δουλειά ήταν να πάμε στο σούπερ μάρκετ επέμενε πως το Πάσχα είναι γιορτή κούρασης, εγώ πάλι που ξεπατώθηκα είχα άλλη άποψη:-) Πάντως αν είχα και καλεσμένους όπως εσύ, μάλλον θα άλλαξα γνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι τέτοια μου λέει και εμένα, πάει σουπερ μαρκετ και μετά μου λέει πωπωπω κούραση! χαχαχα δε παλέυονται τα αγοράκια μας!! :)
      Απεργώωωω!! :)) Τα τσουρέκια σου τα τίμησε!! ή μηπως να πώ τα εξαφάνησε.. πήγαινε και ερχότανε στη κουζίνα έπαιρνε ένα κομμάτι και ερχότανε και μου έλεγε τι ωραία τα τσουρέκια! Κάθε φορά το ίδιο πράγμα μέχρι που είπα φτάνει το εμπέδωσα χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  21. Α το καημένο κατσικάκι, μήπως προσπαθούσε να γλυτώσει τη σφαγή! Η φιλοξενία πάντως, είναι μεγάααλη κούραση, κι εγώ τώρα που έχω συχνά διάφορους απο Ελλάδα και έρχονται και για πολύ... όχι μερικές μέρες, αλλά βδομάδες και μήνες... εκεί να δεις κούραση. Άστα! Άντε καλή ξεκούραση τώρα και καλό μήνα Ελεάνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήηηνααα!!! no way!! Νομίζω θα έφευγα!! :)) θα έπαιρνα τα βουνά!! Χαρά στο κουράγιο σου. Μια μέρα τους απείλησα πως θα φύγω και γελάσανε και μέτα σκέφτηκα πως θα έβρισκα το σπίτι κατά την επιστροφή μου... διαλυμένο χαχαχα!!
      To κατσίκι αυτό έγινε διάσημο, μετά θάνατον (σούβλας). Καλό Μήνα Lyriel!!

      Διαγραφή
  22. Ελεάνα μου, έκανες μια όμορφη περιγραφή,και την απόλαυσα εύχομαι τώρα να βρείς τον χρόνο και να ξεκουραστείς...την καλημέρα μου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μαρία!!
      Ωραία το έθεσες.. να βρώ το χρόνο!!! :)) Γιάτι κάποιος έχει αντίθετη άποψη...
      Καλό Μήνα!!

      Διαγραφή
  23. όλα τα πρόλαβες και τα έκανες πολύ όμορφα...πάντως αυτή η αίσθηση "τρέχω και δεν φτάνω" με αντιπροσωπεύει κι εμένα ταμάλα. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε ευχαριστώ Ελευθερία! Νομίζω πως όλες μας!!! :)) ακούμε και το θεικό σιγά πόση ώρα θες για να τα κάνεις!
    Φιλιά Καλό Μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλή σου μέρα και καλό μήνα , κορίτσι μου!!!
    Εσύ μπορεί να πέρασες του ... Χριστού τα πάθη (!!!!!! ) αλλά εμάς μας έκανες να γελάσουμε με την καρδιά μας!!!!
    Φιλιά πολλά - πολλά και θυμήσου στην επόμενη ζωή να μη γεννηθείς... γυναίκα!!!!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :))) Καλά τα λες Κορίνακι!!! Άντρας!! ;)
      Έτσι για να εκτιμάμε όταν μας τα έκανα άλλοι και συνήθως οι μαμάδες μας ενώ εμείς πίναμε καφέ με τους φίλους μας!
      Φιλιά πολλά καλό μήνα να έχουμε!!

      Διαγραφή
  26. Καλώς ήρθες και πάλι πίσω, μας έλειψεεεεεεεεες!!! <3 Κοίτα να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου μη πάθεις καμιά υπερκόπωση και ας αργούν και λίγο οι αναρτήσεις σου!

    Υ.γ. σαν να ανέφερες κάτι ότι θα έρθεις Αθήνα κάποια στιγμή, για δώσε λεπτομέρειες να δω πότε θα πρέπει να βάλω τα μπισκότα στο φούρνο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ρίξει κάτι ύπνους.... μου θυμίζω τον Αυλωνίτη σε κάτι ταινίες ''και θα κάαααααοθοοοομαι!!!!!''

      ΥΓ δεν αργεί.... η μέρα εκείνη ;) θα σου γράψω asap!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου