Το πορτοκαλί δωράκι!


Είναι αργά το απόγευμα και κάποιος χτυπάει το κουδούνι.. Είναι η γειτόνισσα από το κάτω διαμέρισμα και μου δίνει μια ειδοποιήση του ταχυδρομείου με το όνομα μου, το έριξαν κατά λάθος στο δικό της γραμματοκιβώτιο την Δευτέρα. Το προσπερνώ και πάω την επομένη να παραλάβω το πακέτο μου όλο ανυπομονησία. Η Ζήνα από το Ef Zin Creations μου έστειλε δωράκι!! 

Το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα και αξεσουάρ, χειροποίητο δαχτυλίδι με ασορτί σκουλαρίκια φτιαγμένα από πορτοκαλί σχοινί και χάντρα!!


Χαρούμενη;  Ενθουσιασμένη!
Μία κοπέλα που γνώρισα μέσω του μπλογκ μπαίνει στο κόπο να μου στείλει στη Κύπρο ένα δαχτυλίδι που η ίδια δημιούργησε και όχι μόνο αυτό αλλά φτιάχνει και ταιριαστά σκουλαρίκια.



Τα λόγια είναι περιττά νομίζω...


Το περιτύλιγμα περιποιημένο με πράσινη κορδελίτσα, αυτοκόλλητα αστεράκια και κίτρινη καρτούλα με αφιέρωση, όλα ''δένουν'' μεταξύ τους..



Δε χόρταινα να φωτογραφίζω..


Τις δημιουργίες της Ζήνας θα τις βρείτε στο https://www.etsy.com/shop/EfZinCreations και θα εκπλαγείτε από τις επιλογές χρωμάτων και υλικών. Έμένα πάντως με κέρδισε... πρώτα όμως σαν άνθρωπος. Ζήνα ένα μεγάλο Ευχαριστώ!!!

Καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο!
Ελεάνα

Σχόλια

  1. Ελεάνα καλημέρα! Καλοφόρετα τα δώρα σου να είσαι γερή και να τα χαρείς!!!
    Για την δουλειά της Ζήνας τι να πω... δεν έχω λόγια, πάντα δημιουργική και προσεγμένη. Το πορτοκαλί το αγαπώ πολύ, είναι τόσο αισιόδοξο χρώμα, θυμίζει άνοιξη αν κι εκεί στην στο "χρυσοπράσινο φύλλο στο πέλαγος", παίζει να είστε ένα βήμα πριν το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Σοφιά. Τη Ζήνα δεν την ήξερα αλλά μπορώ να πώ οτι χάρηκα τόσο που τη βρήκα! Εγώ το πορτοκαλί το έχω συνδυάσει με καλοκαιρινό look και το απαραίτητο νύχι!!
      Καί λίγα λές για εδώ.... έβαλα κοντομάνικο.. το πα δε το πα ότι θα χρειαστεί να κατεβάσω καλοκαιρινά.. Τα ίδια έκανε και πέρυσι και Μεγάλη Εβδομάδα έκανα αλλαγές στη ντουλάπα.

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα δώρα σου, με 'γεια & καλοφόρετα!! Η Ζήνα πάντα είναι προσεκτική στις μικρές αυτές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά! Την καλημέρα μου Ελεάνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δήμητρα! Μα είναι απίστευτο, κορδελάκι, καρτούλα, αστεράκια, είχα μείνει με ένα χαμόγελο και το στόμα ανοιχτό, εννοείται ότι δε περίμενα να πάω σπίτι... :))

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφα τα δώρα σου!! Να είσαι πάντα τυχερή και αγαπητή όπως τώρα Ελεάνα μου για να τα λαβαίνεις!! Όσο για τη Ζήνα τι να πω? Μπράβο της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραία λόγια!!! Τυχερή... μμμ δεν ένιωθα έτσι αλλά τελικά όταν εκτιμάς τα απλάπου είναι γύρω σου ..ναι είσαι τυχερός!!
      Η Ζήνα έκανε αρκετούς από εμάς χαρούμενους με αυτά που μας έστειλε!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/3/14 11:32

    Καλοφόρετα Ελεάνα! Καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!! Ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο!!! ;)

      Διαγραφή
  5. Καλημέρααααα!!!
    Σ'ευχαριστώ! Τα σκουλαρίκια τα φορούσα χτές μέσα στο σπίτι :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γερή να είσαι να τα χαρείς και μπράβο στη Zina για τα υπέροχα δώρα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλοφόρετα να είναι!! Πολύ όμορφα και τα σκουλαρίκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ομορφα, καλοφόρετα!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχα..υπεροχο ποστακι! Ελεαννακι χιλια ευχαριστω! το διασκεδασα πολυ. ειναι φοβερο να κανεις κατι απο απλα υλικα και να αρεσει! καλοφορετα κουκλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ!! Είναι χειροποιήτο και αυτό τα λέει όλα!! Τα απλά υλικά είναι και τα ωραία θέλει όμως και φαντασία!! :))

      Διαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο μ'αρέσουν τα χειροποίητα κοσμήματα από τα πιο απίθανα υλικά! Καλοφόρετο, να το ευχαριστηθείς, σαν ένα μικρός ήλιος στο χέρι σου να σου ανεβάζει τη διάθεση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ματινάκι! Πολύ ωραία τα λόγια σου! :)

      Διαγραφή
  13. Απίστευτα όμορφες φωτογραφίες που συναγωνίζονται τα πορτοκαλί κοσμήματα!

    Σε φιλώ και χάρηκα που βρεθήκαμε, είναι γλυκά και φιλόξενα εδώ!
    Z.

    * Ο blogger μού δημιουργεί προβήματα και δεν μπορώ να εγγραφώ στο blog σου...που θα μού πάει όμως; Κάποια στιγμή θα τον ξεγελάσω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)) Καλημέρα Ζαμπία. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και καλώς ήρθες!! Αν είναι να μιλήσουμε για γλύκα, στο δικό σου σπίτι ξεχειλίζει και κολλάς :D ειδίκα από μία τάρτα φράουλας που πήρε το μάτι μου προχτές.. Χάρηκα που ήρθες!
      Δε ξέρω τι συμβαίνει και γιατί το κάνει ξαφνικά και δε ξέρω αν πρέπει εγώ να κάνω κάτι. Σου έστειλα στο google αίτημα, δε θα κάνει αύτο ότι θέλει ;)

      Διαγραφή
    2. Από το λίγο που έψαξα διάφοροι ψίθυροι λένε(!?) ότι έχω ξεπεράσει το όριο των 300 και δεν μπορώ να προστεθώ σε άλλα...θα δούμε τι θα απαντήσουν!

      Χαίρομαι κι ευχαριστώ που "καθαρίζεις" για πάρτη μου! :)

      Διαγραφή
    3. Δεν ήξερα ότι έχει όριο τα 300, δε νομίζω να το γράφει πουθενά η κάνω λάθος? Άμα μάθεις πες μου και εμένα να καταλάβω τι φταίει :)
      χαχαχαχα Να είσαι καλά!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου