Αρχίζει το μάτς!!! Ποιο από όλα??


Καλημέραααα!!

Σιγά μην και δεν έμπαινα σε φάση μουντιάλ!! Να χάσω το τζέρτζελο... αρχικά... Στη συνέχεια θα καταλάβετε.
Τη τελευταία φορά που μπήκα, καθυστερημένα, σε ποδοσφαιρικό κλίμα ήταν το 2004 όταν η Ελλάδα βγήκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Έβλεπα να τρέχουν πανικόβλητα τα αρσενικά του σπιτιού και απορούσα, τι έγινε ρε παιδιά μας τη πέσανε; Ακόμα είμαστε στον 2ο αγώνα παλικάριααα, δηλαδή στο 5ο πως θα κάνετε; Ναι τότε γελάγανε γιατί ήταν η φάση κάτσε να παίξουμε αυτόν και βλέπουμε για τους άλλους. Τελικά ζήσαμε τον 5ο αγώνα αλλά και τον 6ο και τελικό!!


http://aganaktismenospolitis.blogspot.com.cy/2014/06/blog-post_14.html
Είχα αποφασίσει να σας παρουσιάσω κάτι που έφτιαξα όμως ο τίτλος που έβαλα μύριζε γήπεδο και η πρώτη παράγραφος μου βγήκε λίγο ποδοσφαιρική, ήμουν επηρεασμένη και από έναν οδηγό καλής συμπεριφοράς! Κάποιος παντρεμένος φίλος στο Facebook κοινοποίησε οδηγό καλής γυναικείας συμπεριφοράς τη περίοδο του Μουντιάλ.. έτσι για να τα ακούει η γυναίκα του και όλες οι υπόλοιπες! Έτσι άλλαξε το σκηνικό και η προγραμματισμένη ανάρτηση έκατσε στο πάγκο ως αναπληρωματική, γιατί βέβαια δε μπορώ να μη γράψω πως βλέπω εγώ αυτή τη 'γιορτή'. Με γαργαλάει βρε παιδί μου.
Τώρα τι σόι γιορτή είναι αυτή που μαζεύονται μόνο άντρες, πίνουν, τρώνε σαν να είναι νηστικοί κανένα μήνα, φωνάζουν, βρίζουν.. Δεν καταλαβαίνω! 
Εγώ για να αισθανθώ γιορτινά πρέπει να βάλω ένα ψηλό παπούτσι, μία σκιά ματιών, ένα στρασάκι βρε αδερφέ. Τέλος πάντων επειδή είμαι άνθρωπος με κατανόηση δέχομαι πως είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση και μία καθαρά 'αντρική γιορτή'.



Αυτό όμως που θέλω να καταγγείλω είναι οι απειλές που συνήθως συνοδεύουν αυτή την όμορφη γιορτούλα. Απειλές του στυλ:

  • Για ένα μήνα βλέπω μπάλα, ξέχνα τα σήριαλ΄, ταινίες και show..
  • Δε θα μου ζητήσεις τίποτα την ώρα του αγώνα.. πονηρό ή απονήρευτο..
  • Μην ζητήσεις έξοδο αν θες πάρε τη φιλενάδα σου και πήγαινε μμμμ Να το θυμάσαι αυτό και μετά τους αγώνες..
  • Δε θα κάνεις δουλειές και φασαρία.
  • Δε περνάμε μπροστά από την τηλεόραση Εκτός αν πάρω εκείνη τη μαγική μπέρτα του Harry Poter και γίνω αόρατη ή που πρέπει να συρθώ σαν λοκατζής στο πάτωμα για να πάω στο μπάνιο ε;
  • Μην αρχίζεις να με πρήζεις τι σου έκανε η τάδε και τι σου είπε η άλλη..
  • Απαγορεύονται γυναικείες ποδοσφαιρικές απόψεις για τον αγώνα
  • Κάτσε στη κουζίνα ή κάνε ότι θες όμως μην αρχίσεις τις ερωτήσεις ποιος παίζει ποιος είναι αυτός κλπ.  Θα φοράω και ποδιά σαν τις παλιές καλές υπηρέτριες?
  • Ετοίμασε φιστίκια, πατατάκια και βάλε τις μπύρες στο ψυγείο Τίποτα άλλο Sir?
  • Μπορεί να έρθει κανένας φίλος οπότε θα πάρουμε σουβλάκια, πίτσες και δε θέλω σχόλια.. Εμένα να μου κοπεί η γλώσσα..
  • Μην αρχίσεις τις γκρίνιες σου πέφτουν στο πάτωμα, μην ουρλιάζετε. Θα φωνάζουμε να μας ακούσει η γειτονιά. Ce Kαφριλ!!  

Εσύ μέσα σε όλα αυτά κάνεις τη πάπια και το παίζεις η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ γιατί με κέφι όλους τους κερνώ!  Μα γράφει πουθενά πως για να παρακολουθήσεις αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η μπύρα και ο μεζές στο τραπέζι;;;



Λέει πουθενά πως πρέπει να περάσεις γενναίες δεκατέσσερις 22 ηλιοκαμένα και γυμνασμένα κορμιά; Να μου το θυμηθείτε οι μισές βρισιές είναι για το παιχνίδι που παίζει ο ποδοσφαιριστής και οι άλλες μισές γιατί τόλμησε η γυναίκα να ξεστομίσει πως ο Σαμαράς με αυτή τη κορδέλα που φορούσε τις προάλλες στο κεφάλι είναι τυπάς και ωραίος. Εννοείται πως θα ακούσεις τη κλασσική απάντηση..

Σιγά τον ωραίο... τώρα λογικά θα σου πει πως αυτός είναι πιο ωραίος οπότε κρατήσου εσύ!
Έτσι είναι οι ωραίοι..  Ναι έτσι είναι!!! 
Να σου δείξω εγώ ωραία παιδιά.. Μη μου πεις για τον φίλο σου τον τάδε.. γιατί πολύ απλά δε παίζει μπάλα, δεν είναι γυμνασμένος και γιατί δεν είναι ωραίος!
Ωραίος ένας βλάκας που το μόνο που έχει μάθει είναι να κλωτσάει.. Η δικιά του όμως κλωτσιά αξίζει κάτι χιλιάδες ευρουλάκια ενώ η δική σου το μόνο που κάνει είναι να με ξυπνάει μέσα στην νύχτα για παράδειγμα. Έτσι για να του δείξεις τις διαφορές.


Η πέτρα του σκανδάλου- Ο Σαμαράς
Και εσύ βέβαια αναρωτιέσαι πως πρέπει να είναι δηλαδή οι ωραίοι; Τι παραπάνω να έχουνε; Αφού και για τον Ρουβά, που αντικειμενικά είναι ωραίο παιδί αν και 40αρης, τα ίδια μου είπε. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να έχεις ένα ωραίος ή μάλλον τι δεν πρέπει να έχει...


Και ερωτώ...
Ήταν άσκημος ο Ζαγοράκης; καλά ήτανε λίγο κοντός αλλά εγώ μπορούσα να το ξεπεράσω.
Ήταν άσκημος ο Δέλλας δύο μέτρα παλικάρι; Εντάξει είμαι εγώ κοντή, λεπτομέρεια..
Τον άλλον που μοιάζει στον Clooney.. Ναι δεν είναι ο Clooney αλά με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται. Όταν θα έβλεπα το μηνιαίο μισθό του όχι Clooney- Alain Delon θα τον φώναζα
Για να μην θυμηθώ από τα παλιά Σαραβάκο, Μαχλά και τα άλλα παιδιά.
Και να πέσεις στον έρωτα του Σαργκάνη και να μη σε θέλει... Ε ρε γλέντια!!
Για του νέους βάλτε στο google αναζήτηση εικόνας και θα καταλάβετε..

Επειδή όμως είσαι καλός άνθρωπος, το ξαναλέω, και επειδή εσύ τον αγάπησες για αυτό που ήτανε, πάνω από όλα και ουδέποτε κοίταξες λεφτά και αυτοκίνητα, τα δέχεσαι όλα αυτά και λες μήνας είναι θα περάσει... μέσα σου όμως βράζεις σαν χύτρα ταχύτητος και σκέφτεσαι πως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! Γιατί θα έρθει μια εγκυμοσύνη και όχι 1 μήνα- 9 μήνες θα μυρίζω σαν το λαγωνικό πίτσες σουβλάκια και θα πίνω μπύρα γιατί η γιαγιά μου έλεγε πως βοηθάει στο γάλα!! Αν πεις για τηλεόραση ότι βλακεία παίζει εγώ θα την βλέπω, θα κλαίω κιόλας γιατί οι ορμόνες μου δεν θα είναι καλά και δε θα με συγχύζεις γιατί το έμβρυο επηρεάζεται. Αν πάλι έχεις μείνει έγκυος ξέρεις εσύ τι του έκανες... ;)
http://ww1.serresnews.net/
Και φτάσαμε στην ώρα του αγώνα. Ποιανού αγώνα; Έχει τρεις αγώνες και σαράντα αφιερώματα την μέρα, ποιον θα δεις; 
Και ακούς εκείνο το 'όλους' σαν να σου έχει πει -δε σου πάει αυτό που φοράς. Σαν να διακρίνω μια λάμψη... μπααα γυαλάδα πρέπει να είναι στο μάτι σου;;;
Και ξανά ρωτάς εσύ μήπως και δε κατάλαβες καλά.
-Και την Κολοπετινίτσα θα δεις;
-Ναι και αυτή γιατί είναι Μουντιάλ.
Ναι εμένα πέρυσι όταν ήθελα να δω Eurovision μόνο την Ελλάδα μου είπες σκέφτεσαι χαμηλόφωνα και δε το συνεχίζεις..

Εσύ το τέρας ψυχραιμίας που πάνω από όλα είσαι Κυρία και δε θα πέσεις χαμηλά σε καυγάδες και εντάσεις γιατί ξέρεις πως μόνο αν παραμείνεις γλυκιά και συγκαταβατική μπορεί να κερδίσεις το 1ο γύρο. 
Ο 1ος γύρος που δεν είναι άλλος από το να κάνει ένα διάλειμμα από τους αγώνες για να πάτε για καφέ, να δεις λίγο τηλεόραση και εσύ, να πάει τα παιδιά του βόλτα γιατί έχουν και πατέρα τα έρημα σε περίπτωση του έχει διαφύγει. Γιατί βρε παιδιά, άνθρωπος είναι, το ξέχασε..
Ο 2ος γύρος είναι λίγο πιο δύσκολος. Πρέπει να του υπενθυμίσεις ευγενικά πάντα πως μόνο αστυνόμος Σαΐνης είχε εκείνη τη καταπληκτική πατέντα 'εμπρός καλά μου χέρια' πόδια και λοιπά εξαρτήματα.   Δεν γίνεται να τα κάνεις όλα μόνη σου.
Πες του πως σαν πατέρας είναι πρότυπο για τον κανακάρη του και όταν τον ακούει να ξεστομίζει αυτές τι υπέεεεεεροχες 'Γαλλικές λεξούλες' παίξε μπάλα ρε πα πα πα πα το παπί... θα πει στο παιδί; Γιατί ο Χάρρυ Κλύνν φρόντισε για σένα στο Μ@@@@@α και άλλαξε τον τόνο.


Προσοχή... αν δεις το γιό σου να μεταλλάσσεται σε ένα παράξενο creature σημαίνει πως αρχίζει να αντιγράφει τον πατέρα του και απομάκρυνε τον το συντομότερο γιατί δε θέλω να σε πληγώσω όταν αυτός συμβούλευε το παιδί εσύ έπινες καφέ με τη Καίτη και τη Λέλα και κουτσομπολεύατε.. Σε έπιασε στον ύπνο!!

Καλά μέχρι εδώ;; Νομίζεις.. Το καλύτερο σου το έχω για το τέλος.

Παίζει σημαντικό αγώνα ή παίζει η Εθνική- τι κάνεις;

α) Πας και έρχεσαι κουζίνα σαλόνι υπνοδωμάτιο από βαρεμάρα;
β) Μαγειρεύεις ή κάνεις blogging;
γ) Κάθεσαι κοντά του;; Κατά προτίμηση με μια κατσαρόλα στο κεφάλι αν δεν υπάρχει κράνος και ο κύριος είναι ολίγον νευρικός - τα καρούμπαλα δεν της μόδας φέτος.

Έπεσες σε ζονγκ.. Καμία απάντηση δεν είναι σωστή!

Εγώ θα σου πω τη σωστή!
Προσπαθείς να θυμηθείς τι έκανες, τι έτρωγες, που και πως καθόσουν στο προηγούμενο αγώνα που κερδίσαμε.. γιατί αν χάσει η ομάδα του θα φταις εσύ που άλλαξες θέση ή που σου ήρθε να ξυστείς, να φτερνιστείς.  Γρουσούζα!!



Θα ξεχάσω τον αδερφό μου που είχε στείλει τη κακομοίρα τη γιαγιά στη κουζίνα στον αγώνα με τη Τσεχία το 2004 και δεν την άφηνε να ξεμυτίσει γιατί εκεί λέει βρισκότανε στον προηγούμενο αγώνα την ώρα που έβαλε το γκολ η Εθνική. Σαν να μην έφτανε αυτό την έβαλε να βράζει και τα μακαρόνια που έβραζε τότε. Αν παίζαμε δηλαδή στο Euro του 2004 περισσότερους αγώνες εμείς και ο Ακάκιος θα ήμασταν κολλητάρια!! Τι να σου κάνει όμως η γυναίκα, γκρίνιαξε αλλά ήτανε γιαγιά 80χρονών και ήξερε από τον άντρα της που κιχ δεν ακουγότανε την ώρα που έπαιζε ο Ολυμπιακός, οπότε αναγκάστηκε να παραμείνει στα μαγειρεία του λόχου γιατί κυριολεκτικά ένας λόχος είχε μαζευτεί στο σαλόνι μας!


Ο αγώνας πήγε στη παράταση και εκείνη έβλεπε τον εγγονό της να φυσώ-ξεφυσά και στενοχωριόταν. Τότε ήταν που έβαλε τα μεγάλα μέσα.. 
Γιατί ότι έχει ο καθένας μας βάζει σε μια δύσκολη rather στριμόκωλη στιγμή.. 
Ξεμάτιασε την Εθνική μας ομάδα που λέτε!!! χαχαχαχαχα ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι γελάω.. Βεβαίως βάλαμε γκολ, η γιαγιά μου ήταν πολύ καλή ξεματιάστρα!!!
Τι έγινε στο σαλόνι;;; Το έλα να δεις! Η γιαγιά πετάχτηκε έντρομη από τη κουζίνα!
Που να σου πω στο τελικό, που έπεσε ο ένας πάνω στον άλλον κάτω στο πάτωμα. 
Άντρες παιδί μου, σοβαρότης μηδέν.
                                    

Για να επανέλθουμε. Αν τώρα χάσουμε ενώ εσύ έχεις ακολουθήσει πιστά τις συμβουλές να ξέρεις πως πάνω από όλα φταίει η διαιτησία και εκείνος ο πουλημένος. Μη τον ρωτήσεις ποιος. Εννοείται πως έχεις καταλάβει και συμπάσχεις στο κακό που τον βρήκε καλοκαιριάτικα. Παίρνεις και εκείνο το ύφος του ' να σκάσω είμαι, αν με πιάσεις από τη μύτη κάνω μπαμ' ξέρεις εσύ... Πως ένιωσες όταν σου είπε η πωλήτρια πως εκείνη η δερμάτινη καφέ τσάντα που είχες σταμπάρει πάει.. Έεεετσι λοιπόν και εξαφανίζεσαι από ''προσωπου γης'' για το καλό σου.


http://funny-pictures.picphotos.net/

Όλα τα παραπάνω τα έγραψα Σάββατο πρωί. Έμπνευση ήταν συγγενείς και φίλοι αφού ο δικός μου ελάχιστα παρακολουθεί αθλητικά και αυτό μόνο όταν υπάρχει μεγάλος τελικός, ντέρμπι ή κάτι πάντως αρκετά σημαντικό. Ναι... Όλοι στο σπίτι καλά;; Εμείς δε ξέρω για πόσο ακόμα θα είμαστε καλά.

Έπαθε Μουντιαλίτιδα εκείνος και εγώ μουντιοαλλεργίτιδα!

Θέλει να βλέπει του αγώνες και στην επανάληψη, αν είναι δυνατόν!! Διορθώνει γραπτά λόγω εξετάσεων, δηλαδή δεν βλέπει το τονίζω, οπότε πάω εγώ να πιάσω κάτι από το τραπεζάκι και καλά και αλλάζω το κανάλι διακριτικά πάντα. Κατά λάθος λέω μόνο αν με δει. 
Η τηλεόραση είναι χαμηλωμένη και όμως εκείνος σηκώνει το κεφάλι απότομα και αρχίζει ' βλέπω ξανά βάλε το ποδόσφαιρο'  Τι βλέπεις; Το ίδιο μου έκανες και χθες και τελικά κοιμόσουν.
Συνηθισμένη βέβαια γιατί αυτό το 'χαρισμα' το έχει και ο μπαμπάς, κοιμάται αλλάζεις κανάλι και πετάγεται και σου λέει 'Βλέπω μη το αλλάζεις'. Τι να πεις από εκεί και πέρα..

Αυτά τα ευχάριστα από εμάς.. Περνάτε εσείς τέτοιες αξέχαστες στιγμές;;;

Σχόλια

  1. Έχω λιώσει στο γέλιο!!!! Κουράγιο συντρόφισες ένας μήνας είναι θα περάσει! Καλημέρα και καλή εβδομάδα Ελεάνα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)) Αυτό λέω και εγώ.. που θα πάει μήνας είναι θα περάσει... χιχιχι!!

      Διαγραφή
  2. Δηλ. βρε Ελεάνα, εσύ θα προτιμούσες να σου μαζεύονταν ένα μάτσο μαντράχαλοι με λαμέ και σκουλαρίκια για να δουν τον αγώνα για να νοιώσεις πως είναι γιορτή;;; :ppp

    Πέραν πάντως του άκρως απολαυστικού σου κειμένου, υπάρχουν όντως τέτοιοι βάρβαροι ακόμα;; Υποθέτω πως αν υπάρχουν και οι γυναικείες υπάρξεις δίπλα τους θα είναι αναλόγου ... επιπέδου!

    Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια στο Άσυλο! Θα τον δούμε τον αγώνα (πληθυντικός μεγαλόπρεπειας), θα φωνάξουμε στα καμάρια μας που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και σέρνονται, θα φάμε και τα 3 (δεν κάνω αναφορές στο μάκρος :p) και θα έρθουμε στα ίσια μας και θα μάς κολλήσει (αυτό για την αφεντιά μου) το κομμάτάκι της εθνίκης (στην Βραζιλιά ήρθαααααα) και δεν θα λέει να φύγει ανεξαρτήτως σκορ!

    Καλή εβδομάδα να έχουμεεεεεεεεεεεεεεεεε. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι παιδί μου απλά για να δούμε τις διαφορές 1ον και 2ον γιατί θα προτιμούσα να έβαζα εγώ τα σκουλαρίκια και να έβγαινα έξω ;)
      Αυτό που περιγράφω το νομίζεις βάρβαρο?? Αυτό είναι το φυσιολογικό που συμβαίνει σε κάθε σπίτι που διαθέτει πάνω από δύο πορωμένα με τη μπάλα -αρσενικά!!! ααααχχχ δεν υπήρξε και δεν υπάρχει αρσενικό και στις δύο οικογένειες (μαμάς και μπαμπά) που να μην είναι κολλημένος με τη μπάλα. Με τον Νεκ ξέμαθα και περνάω ήρεμες ποδοσφαιρικές βραδιές ακόμα και τα 3 (μετα συγχωρήσεως :p ) που φάγαμε ούτε μια φωνή δεν έβγαλε, πολιτισμένα πράγματα χαχαχα
      Αυτό με τη Βραζίλια τώρα το άκουσα.. :D
      Καλη εβδομάδα!!! :))

      Διαγραφή
  3. Απολαυστική όπως πάντα Ελεάνα μου η γραφή σου....τέλος πάντων νομίζω οτι πρέπει να δείξουμε λίγη υπομονή,και κατανόηση.... που θα πάει θα τελειώσει και έτσι θα μπούν τα πράγματα πάλι στη θέση τους...την καλημέρα μου και φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχείλειζω από υπομονή και κατανόηση!!! ;)) Κάπου πρέπει να τα πω γιατι θα σκάσω χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  4. Χαχαχαχα καλέ μόνο περνάμε τέτοιες στιγμές;;; Λες και διάβαζα την ιστορία της ζωής μου, σε περίοδο ποδοσφαιρικών διοργανώσεων!!!! Α δεν θέλω να σε απογοητεύσω, ο δικός μου πιστεύει ακράδαντα ότι αυτά τα μου μύρισε και θα το ρίξω, είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας!!!! Δεν τόλμησα να μυριστώ τίποτις 9 μήνες:))) Καλό κουράγιο μας εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα η τρομοκρατία δε θα περάσει!!! χαχαχαχαχα Να σου πώ την αλήθεια εσένα σκεφτόμουν όταν έγραφα- αν δεις το γιό σου να μεταλλάσσεται :))) Επίτηδες αφήνω δουλειές για το βράδυ γιατι δεν αντέχω να βλέπω άλλο πράσινη οθόνη.. και να σκεφτείς πως είναι ακόμα η αρχή!!
      Φιλιά και υπομονή σε όλες!!

      Διαγραφή
  5. χαχαχαχα!! Απολαυστική ανάρτηση!!!
    Κράτα γερά Ελεάνα, ένας μήνας είναι θα περάσει....
    Πέθανα στο γέλιο με το ξεμάτιασμα της γιαγιάς....!!!!
    Καλή εβδομάδα με γκολ και χαμόγελα...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)) Οι γιαγιάδες πάντα έχουν τον τρόπο!!!
      Πως θα βγάλω αυτό το μήνα... αααχχ
      Τουλάχιστον να πάει καλά η Εθνική να έχει ενδιαφέρον!!
      Καλή εβδομάδα Αννιώ.

      Διαγραφή
  6. αλληλεγγύη στις απανταχού ελληνίδες μουντιαλόπληκτες! Θα περάσει...κουράγιο. Πραγματικά πολύ γέλιο με την ανάρτησή σου Ελεάνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως οι καφετέριες πρέπει να κάνουν ένα To know us better γυναικών τέτοιες μέρες θα έσωζε πολλούς άντρες από τη μουρμούρα χαχαχαχαχα!!!
      Σε ευχαριστώ Ελευθερία!!

      Διαγραφή
  7. Χαχαχαχαχα!!! Γειά σου βρε Ελεάνα μου με την ξεκαρδιστική σου ανάρτηση!!!
    Δεν θέλω να σας στην σπάσω κοριτσάρες μου, αλλά εγώ είμαι με τα αγοριά στην συγκεκριμένη!
    Απο που θες να το πιάσω; από το Γούρι; 2004, έναν αγώνα έσπασε το πόδι του ο διάολος να δω σε άλλο σπίτι και χάσαμε! Ναι, με την Ρωσία ήταν! ...Δεν έχει σημασία που περάσαμε στην επόμενη φάση. Σημασία έχει που το έλεγα: έπρεπε να πάω σπιτάκι μου, μην αλλάζει το γούρι!
    Δεν σε φτάνει αυτό; Θες να το πάω στον Σαμαρά και τον κάθε ηλιοκαμμένο και μαυρισμένο Σαμαρά;
    Να το πάω δεν έχω πρόβλημα.
    Δεν πάει να είναι και ίδιος ο Φοίβος Απόλλωνας, στο γήπεδο τους παίκτες τους έχεις να κλωτσάνε την μπάλα, όχι να κάνουν τους γκόμενους, ή κοιμούνται ένα ημίχρονο όπως έκαναν κόντρα στην Κολομβία. Όσο για πόσο τους ενοχλούν τους άντρες σας οι "άσχετες"ερωτήσεις, αρκεί να πω σε όλες τις παρολίγον φάσεις γκολ της Εθνικής το Σάββατο, αντί να κοιτάω την οθόνη απαντούσα στην διπλανή μου "γιατί αλλάξαν τέρμα στο ημίχρονο", "ποιο είναι το τέρμα τώρα" κτλ ... Εεεε είναι σπάσιμο πως να το κάνουμε!!!!
    Τώρα για τους πανυγυρισμούς, τα σαβουρώματα και τις μπύρες, έλεος δηλαδή, ξεροσφύρι και στην μούγγα θα τον βγάλουμε τον αγώνα????
    Σας φιλώ και σόρρυ, αλλά στο ποδόσφαιρο, είμαι τόσο κάρφος όσο και τα αγοράκια σας:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα εντάξει εσένα θα σε στείλω να κάνεις παρέα με την αδερφή μου τον χούλιγκαν!!!
      Εγώ είμαι άααααλου στυλ!! :)) Ντάξει δεν είμαι άσχετη, ξέρω γιατί αλλάζουν τέρμα αλλά αφου βλέπω 1,5 ώρα 22 κορμιά να πηγαίνουν πάνω κάτω ας είναι τουλάχιστον όμορφα!! ;)
      Να σε έβλεπα απο μια μεριά χαχαχαχα Φιλιά!!

      Διαγραφή
  8. Ευτυχώς εγώ Ελεάνα μου τα γλύτωσα όλα αυτά αν και φαν του ποδοσφαίρου ο Κώστας δεν πολυκάθεται στο σπίτι για να δει...έχουν μπει κανόνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έβαλες τα πράγματα στη θέση τους εξ αρχής!! Σωστή σε βρίσκω!! :))

      Διαγραφή
  9. Χείμαρρος Ελεάνα μου ... χαχαχα !!! Όλα τα λεφτά η γιαγιά στην κουζίνα !!! Η τέλεια ιδέα για διαφημιστικό σποτ!!! Τι να πεις... Κι εμείς στον αγώνα.... Ευτυχώς χωρίς σουβλάκια, πίτσες και τα συναφή "γαλλικά"!!!! Έχουμε και τον μικρό μας που παρακολουθεί και... μετράει τους αριθμούς στις φανέλες (είναι τώρα 2,5 χρονών)!!! ....Υπομονή!!!! Καλή σου μέρα και πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είχα γελάσει με το σποτ της Nova μετά το 2004 με το γκαρσόνι και τον Έλληνα φίλαθλο που το πήγαινε τον φραπέ του στο αντίσκηνο και του φώναζε Σάββαςςςςς καφέεε!!
      Τη έχεις να τραβήξεις.... αν από τα 2.5 παρακολουθεί... αλοιμονο σου χιχιχιχι!! Και εμείς στο σπίτι με ηρεμία βλέπουμε ευτυχώς, το πρόβλημα είναι ο αδερφός μου με την αδερφή μου οι χούλιγκαν που τους λέω. ;)
      Φιλιά Ιωάννα!

      Διαγραφή
  10. Χαχα δεν παίζεσαι!!! Χείμαρρος! Φιλιά πολλά και πού θα πάει, θα περάσει..! :) 😋

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαχα δεν παίζεσαι!!! Χείμαρρος! Φιλιά πολλά και πού θα πάει, θα περάσει..! :) 😋

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)) Σε ευχαριστώ!!! Τα πά και ξεθύμανα!! χαχαχαχα
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  12. Ένα να ξέρεις;απ'τα τρία βρακιά την ημέρα,σήμερα χρεώθηκα και τέταρτο με τα γέλια που έκανα.Το'χεις ,βρε,φιλενάδα το κωμικό στοιχείο έμφυτο!Θέλω κι άλλες τέτοιες αναρτήσεις.Καθημερινά πράγματα δοσμένα με χιούμορ.Να'σαι καλά! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάτσε και θα δεις!!! Έχω ανάρτηση στα σκαριά και περιλαμβάνει βρακιά!!!! χαχαχαχαχαχαχα εννοειται πως θα είναι αφιερωμένη!!
      Πάλι καλά που η άλλη πήγε Κρήτη γιατι αύριο στο καφέ θα είχε να λέει!!!!
      Καλό βράδυ!! :*

      Διαγραφή
  13. ΧαΧχαχαχα τουλάχιστον τα έβγαλες από μέσα σου βρε κορίτσι! Κουράγιο...ένας μήνας είναι θα περάσει, αν δεν αντέξεις στείλτον στο σπίτι του κολλητού του να δει τους αγώνες! Μου έφτιαξες τη μαύρη τη διάθεση μου!! Να είσαι καλά, σε φιλώ:*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαύρη γιατί φτιάχνεις κάτι με σοκολάτα??? ;) χιχιχι
      Μήπως η διαθεσή σου έχει πέσει γιατι έπαψες να φτιάχνεις γλυκά??
      ΑΑ!!! (εκπληκτο ΑΑ) μήπως κάνεις διαίτα?? Κόψτην αμέσως να βρείς την υγειά σου παιδάκι μου χαχαχαχαχαχα πάρε τα πάνω σου, έχει μουντιαλ :p Δε σε έπεισα??? Δες τους άντρες.. μες στη καλή χαρά είναι!! :)))
      Φιλιά κορίτσι!!!

      Διαγραφή
  14. Απαιχτη ανάρτηση.....το τι γέλιο έριξα πρωι πρωί δεν λέγεται.....πρώτα θα πω κουράγιο ,ενας μήνας ειναι θα περάσει ....προσωπικά απολαμβάνω αυτή την αίσθηση να κάνω οτι θέλω αυτες τις μέρες....βόλτες , καφέ με ομοιοπαθείς φιλενάδες και απεριόριστο ιντερνετ....
    Η σκηνή με την γιαγιά μού θύμισε τι έγινε στο euro το 2004. εσένα η γιαγιά απλά έτυχε να ήταν στην κουζίνα την ώρα του ματς.....εμένα ο άντρας μου ήταν νυχτερινός και ο γιός μου ήθελε να πάει να ξαναδουλεψει νύχτα στον επόμενο αγώνα για να κερδίσει η εθνική.....
    φιλιά
    Μαρία
    (και μη ξεχνάς το ψυγείο να έχει πάντα παγωμένες μπύρες !!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα τελικά τα αρσενικά το έχουν εμφυτό.. με τους αγώνες άλλα και με ότι αυτό συνεπάγεται!! Η πλάκα είναι πως τα λένε σοβαρά και τα εννοούν!!
      Εδώ που είμαι δεν μου είναι εύκολο να πάω βόλτες μόνη μου, αν ήμουν Αθήνα δε θα με πείραζε καθόλου!! :)) Θα συναντούσα όλες τις φίλες μου για καφέ.
      Χτες με ρωτούσε για τις μπύρες χαχαχαχα έχει μια τώρα που το λέμε.. μήπως να πάω να πάρω?? :)) Φιλιά Μαρία!!

      Διαγραφή
  15. Έβαλες γκολ με την ανάρτηση!!!
    Την απόλαυσα και -δυστυχώς- διαπίστωσα πόσα κοινά περιγράφεις έζησα και ζω σε κάθε αγώνα.
    Έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου.
    Εμείς, στο δικό μας αγώνα επιβίωσης, προβληματισμού και υπομονής...
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα έτσι να συμπαρεστέκεται η μία στην άλλη γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά. Για αυτό να το πάρουμε στη πλάκα μπας και το διασκεδάσουμε και εμείς λιγάκι ;)
      Το ποδόσφαιρο βλάπτει σοβαρά τα γυναικεία νεύρα!
      Υπομονήηηη!!!
      Φιλιά Αννά

      Διαγραφή
  16. Καλημέρα και από εμένα Ελεάνα. Γέλασα πολύ με το περιστατικό της γιαγιάς σου και όχι γιατί έκανε κάτι παράξενο η γυναίκα!!
    Τότε, θυμάμαι, η μικρή μου κόρη ήταν τεσσάρων και ήταν αδύνατον να κοιμηθεί από τις φωνές των αντρών στην αυλή...οπότε... έκανα και εγώ αυτό που μου έμαθε η δική μου γιαγιά. ΞΕΜΑΤΙΑΖΑ την Εθνική μας μπας και κοιμηθούμε!!!:))
    Το 2004 ήμουν μόλις...37 ετών.
    Επομένως...80 ετών-37 ετών 1-1 σημειώσατε Χ !!!!!!
    Ελένη Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα!!! Τα μεγάλα μέσα και εσύ!!!
      Κάτι τέτοια σκηνικά περιμένω γιατί ριχνω τρελό γέλιο όσα χρόνια και αν περάσουν!!
      :)) Mου αρέσει που έχεις μπει σε κλίμα ποδοσφαιρικό X
      Καταπληκτικό το blog σου!!
      Καλό βράδυ Ελένη!

      Διαγραφή
  17. Μια χαρά τα λες.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα ποια μέρα θα με πάρουν με τις πέτρες τα αρσενικά δε ξέρω :))

      Διαγραφή
  18. Εγώ άργησα να την δω αυτή την ανάρτηση... όταν την διάβασα νόμιζα πως διάβαζα χρονογράφημα του Ψαθά να πω; Εύγε κοριτσάρα μου για την γραφή σου. Πάμε τώρα στο θέμα που βάζεις το ποδόσφαιρο. Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί ο γλυκός μου δεν βλέπει φανατικά ποδόσφαιρο εκτός κάποιων τελικών ή μεγάλων αγώνων όπου είναι ΚΥΡΙΟΣ ο κύριος. Δηλ. πρέπει να φτάσουμε ημιτελικό για να πούμε ότι θα δούμε. Έχω φυσικά τον γιο μου, που είναι ποδοσφαιριστής και φυσικά στο σπίτι επικρατεί μία άκρα του τάφου σιωπή όταν βλέπει το βλαστάρι μου. Ευτυχώς κλείνεται στο δωμάτιο του κι εμείς ακούμε μόνο τις άναρθρες κραυγές του. Αλλά είναι παιδί μου δεν το παρεξηγώ!

    Τώρα να σας πω για εμένα...η οικογένεια μου και ειδικότερα ο πατέρας μου ήταν παράγων του Ολυμπιακού για πάρα πολλά χρόνια και όπως καταλαβαίνεις ήμουν μυημένη στην τέχνη της μπάλας. Ήξερα απ έξω κι ανακατωτά όλα τα ονόματα όλων των παικτών όλων των ομάδων της εποχής εκείνης και φυσικά τουλάχιστον το Καραισκάκης το επισκεπτόμουν συχνά. Όταν όμως παντρεύτηκα όλα αυτά άλλαξαν!!! Ένεκα του ότι η αγάπη της ζωής μου δεν έβλεπε μου το έκοψε κι εμένα σιγά-σιγά. Όπως βλέπεις υπάρχει και η άλλη πλευρά ... Υπομονή λοιπόν μπόρα είναι θα περάσει. Φιλιά και καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Χριστίνα μου για τα καλά σου λόγια.
      Πόσα αντέχει τελικά αυτή μάνα για τα παιδιά της :))) Έτσι είναι και ο αδερφός μου μόνο που δεν κλείνεται δε μπορεί θέλει κερκίδα. Είναι φανατικός Παναθηναικός γιατί έπαιζε τερματοφύλακας πριν αρρωστήσει και όταν χάνει η ομάδα του ή Εθνική κατεβάζει μαύρες πλερέζες!!
      Εμένα ο Mr δεν έβλεπε, δε ξέρω τι έπαθε.. που να τον τρέξω??? χαχαχαχαχαχα Φιλιά!!

      Διαγραφή
  19. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Αχ! Είσαι σκέτη απόλαυση! Στο μεταξύ, είπες τόσες ατάκες που τις ξέχασα, κράτησα όμως μια: Ce Kαφριλ!! Αχαχαχα! Κέντησες! Άσε που αυτό ισχύει γενικώς και ουχί μονάχα στα Μουντιάλ!! Κανόνισε να γράφεις πιο συχνά για να φτιάχνουμε καινούργιο στομάχι! :)) Φιλιά πολλά και καλό...κουράγκιο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Πέτρα μου, όταν συμβαίνουν νευριάζω αμα τα δείς ψύχραιμα είναι να γελάς!!! :)) Εμένα ατάκα μου είναι η Κολοπετινίτσα!! Ούτε απο εκεί να ήμουνα τέτοια αγάπη. Φιλιάαα το κουράγιο παίζεται... χαχαχαχαχα κοντεύουμε όμως!!

      Διαγραφή
  20. Υπάρχει λύση.....γίνεσαι πιο φανατική απο αυτον! Ξέρεις κ δυο τρεις ποδοσφαιριστές απο κάθε ομάδα, είσαι συνεπής στους αγώνες με όλα τα φαγώσιμα συνοδευτικά κ διορθωνειςκ τον διαιτητή κ τον προπονητη....οτι δηλ κανουν οι άνδρες. Κ τοτε τσατιζεται γτ απλα δε θέλει τη γυναικα του έτσι, ουτε να ξέρει λιγότερα απο αυτήν κ αποφασίζει οτι το μουντιάλ δεν αξίζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσεις Ζήνα που το έχεις μελετήσει το θέμα!!! Είσαι διαβασμένη :))
      Την άλλη φορά μόνη μου έβλεπα τον αγώνα και χτυπιόμουν και έβριζα αφού έγραφε κάτι στον υπολογιστή. Πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο χααχαχαχα

      Διαγραφή
  21. Χα χα χα!!! Η γιαγιά με τις βασκανίες, άπαιχτη!!!! Πηγαία η ανάρτηση σου, οπότε και απολαυστική!!! Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε για να γελάς μερικές φορές Κική μου με αυτά που γίνονται. Μου θυμίζω το ηλικιωμένο ζευγάρι από τη Μουρμούρα το σήριαλ!! :))

      Διαγραφή
  22. μμμμ και είναι ακόμα μικρή... Σκέψου τι έχει να γίνει στην εφηβεία χαχαχαχαχα όποια προλάβει πρώτη τις γόβες!! Αυτό το παιδί κάνει αισθητή τη παρουσία του!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου