Νέο μέλος και καινούργια θεματολογία στο blog!!!


Έχουμε μεταφερθεί σε άλλη πλατφόρμα και θα πρέπει να πατήσεις το παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσεις τα νέα μας


https://myhomemymemories.wordpress.com/2018/01/16/neo-melos-nea-themata-sto-blog/

Σχόλια

  1. Εντάξει Ελεάνα πόσο έχω χαρεί δεν λέγεται! μπράβο βρε κορίτσι μου χίλια μπράβο! με το καλό να υποδεχτείτε την διάδοχο που από ότι κατάλαβα κοντοζυγώνει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι υπέροχα νέα!! Με το καλό να ερθει, να γεμίσει το σπίτι, να κλέψει καρδιές (το χει κανε ήδη αυτό , μάλλον) και να σκορπίσει εμπνευση παντού γύρω της!!!
    Μην αγχωνεσαι με τα πρακτικά, όλα θα γίνουν, δε θα μπουσουλίσει κι από την πρωτη μέρα, κι από την τεραστια πείρα μου έχω να σου πω, κορίτσι είναι. Από την πρωτη στιγμή προφυλάσσουν τον εαυτό τους, ανοίγουν τα ντουλάπια, κοιτούν, αν τους πεις όχι αυτό, το καταλαβαίνουν, αποφεύγουν τα σκαλοπάτια και τα επικίνδυνα σημεία. Τα αγορακια πάλι είναι σα να μη βλέπουν, να μην ακούν και να μη σκέφτονται... στο σπίτι μας δεν υπάρχει τιποτα που να μην είναι χαλασμένο ή σημαδεμένο από το γιο...
    Κι ύστερα σκέψου ότι πολύ συντομα θα δημιουργείτε μαζί και λίγο μετα θα ερχεται με δωρα/δικές της δημιουργίες! Ω, ναι κι αυτό από τις πολύτιμες στιγμές μας το διαλέγω.
    Απόλαυσε το ταξίδι, ζησε την κάθε στιγμή, εχε τα μάτια και την ψυχή σου ορθανοιχτα, να γεμίζουν υπέροχα συναισθήματα!...
    Στέλνω φιλάκια -πεταλούδες να φτάσουν ως εκεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το καλό!!!!!!!!! Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!! αυτό θα πει crafter βρε κουκλα!!!! το καλύτερο project της ζωής σου (νταξει βοήθησε και ο κύριος λίγουλακι...) και χωρίς γύψους και χρώματα και αναθυμιάσεις!!!! Και είμαι σίγουρη ότι με τον τρόπο αυτό 1. μεγαλώνει η crafting ομάδα, 2. θα δούμε και παιδική Χρωματιστή κατασκευή στο μπλογκ σου! χαχαχαχα
    Με το καλό λοιπόν και με το καλό η πριγκίπισσα να εγκατασταθεί στο σπιτάκι σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eλεάννα !!!! Mε το καλό να έρθει... χίλια μπράβο! Να είστε πάντα καλά!!!!
    Να γεμίσει το σπίτι σας χαρά και γκλίτερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελεάνα μου διαβάζω και πίστεψα άλλα αντί άλλων !!! Μια μικρή κυρία έρχεται στη ζωή σας !!! Υπέροχο από μόνη της η Δεσποσύνη θα καταλάβει την καρδιά σας και όλους τους χώρους του σπιτιού !! Με δόξα και τιμή να την υποδεχθείτε. Να ζήσετε όλες τις μοναδικές χαρές από τον ερχομό του μωρού σας !! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χα Χα!!!! Τα καλύτερα νέα που άκουσα με την αρχή της χρονιάς!!! Ποσό χαίρομαι για σας! Ποσό υπέροχο είναι αυτό που ζείτε και που τα καλύτερα έρχονται και θα σας ξεμυαλισουν εντελώς! Ποια γυάλινα και Ποια γυαλοχαρτα.... τίποτα δεν θα σε συγκινεί για καιρό, να με θυμηθείς! Λοιπόν κοριτσάκι καλωσόρισες στον υπέροχο blog world της μανούλας! Με το καλό γλυκιά Μου! Σας φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελεάνα μου, τι σπουδαία και όμορφα νέα είναι αυτά?!!!!! Καλή χρονιά και με το καλό να υποδεχθείτε την μπεμπούλα σας! Με έναν πόνο! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει...Πόσο υπέροχα, χαρούμενα, σούπερ νέα είναι αυτά!!! Με το καλό το νέο μέλος!!! Με το καλό τα νέα projects σε όλα τα ...επίπεδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η καλύτερη ανάρτηση σου ever! Το πιο σπουδαίο DIY Project! Δεν νομίζω να έχεις αντίρρηση; Φιλενάδα για άλλη μια φορά με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας την μικρούλα σας και να την χαίρεστε!!! Την χαρά μου την ξέρεις αλλά δεν μπορώ να μη την δείξω και εδώ .... γιούυυυυυυυυυυυυυυυπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ουάου! Αυτό θα πει καλή χρονιά! Να σου ζήσει η κοράκλα! Αποστολή σου να φτιάξεις πολλά κουτιά αποθήκευσης και να ξεκινήσεις πλέξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια Ελεανα ...με το καλο !!!!
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι όμορφα νέα είναι αυτά! Το ποσο χάρηκα για εσένα δε λέγεται! Με το καλο να έρθει το μωράκι σας και να πάνε ολα κακά, με έναν πόνο που λένε! Άντε κ περιμένω να διαβάσω κι αλλα, ε? Φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ζητωωωωωωωωωωω!!! μπραβο Ελεαννα μου!!! με το καλο να ερθει η κοριτσαρα σας!! Που σιγουρα θα ειναι καλλιτεχνης και φοβερή δημιουργος και σουπερ βοηθος και θα επαναφερει το εργαστηρι σου στην κανονιη του μορφη!!! πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέλεια,τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!!Με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου την μικρή σου Ελεάνα!!!Ανυπομονούμε να την γνωρίσουμε και να μας δείξει και αυτή την καλλιτεχνική της φλέβα!!!Όλα να πάνε καλά!!!Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Parentslandgr16/1/18 23:10

    Με το καλό το κοριτσάκι σας. Θα σας ξετρελανει. Μάλλον έχει αρχίσει να το κανει. Όσο για τα project θα γίνουν πιο girly φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ωωωωωωω με τοκαλο γερο και δυνατο το νινι σας. Αναμενω να δω τις κατασκευες που θα φτιάχνεις για την μικρη. Καλή δυναμη και ευχομαι ολα να πάνε καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τέλεια νέα!!Το πιο όμορφο δώρο για τη νέα χρονιά!Με το καλό να την υποδεχθείτε!Πραγματικά έχω χαρεί πάρα πολύ!Τι φατσόνι είναι αυτό στον υπέρηχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ ευχάριστα νέα Ελεάνα μου.
    Με το καλό να έρθει η μικρούλα σας κι όλα θα πάνε σε δεύτερη θέση για καιρό.
    Εδώ εγώ που είμαι η γιαγιά, τα παράτησα για να ασχολούμαι μαζί τους,πόσο μάλλον η μανούλα της.
    Μη ξεχάσετε να κλείσετε θέση σε κανένα καλό σχολείο 😊😊😊😊
    Με το καλό. Περιμένουμε νέα σας.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι καταπληκτικό νέο !!!!!!!!! Με το καλό κοπέλα μου να υποδεχθείτε το νέο μέλος !!!!!! Πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητήρια κοριτσάκι μας έδωσες πολυ μεγαλη χαρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλέ που πήγε το χθεδινό σχολιο; Ατ
    Με το καλό να ερθει Ελεάνα μου! Είναι υπέροχα νέα! Εκεί να δεις πηγη εμπνευσης!!
    Φιλιά πολλά!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα πιο όμορφα νέα!!συγχαρητήρια! με το καλό να την κρατήσετε στην αγκαλιά σας!
    περιμένουμε να δούμε πώς ετοίμασες το δωμάτιο της! να παίρνουμε και εμείς ιδέες που έχουμε ακόμη λίγους μήνες μπροστά μας! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ελεάνα μου με το καλό το κοριτσάκι σας!!! Πολύ χάρηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συγχαρητήρια, με το καλό!Ωραία θα βλέπουμε χειροτεχνίες για μωράκια!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με το καλό η μικρή σας δεσποινίδα! Θα γεμίσει το σπίτι με αυτήν, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχαρητήρια Ελεάνα μου! Πάρα πολύ χάρηκα με τα ευχάριστα νέα σου! Εύχομαι με ένα πόνο! Άντε να γεμίσει το blog girly χαρούμενα πραγματάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλά εγώ από εδώ δεν πέρασα; Γιατί θυμάμαι να έγραψα!!! Κι έτσι να είναι, ας ξαναπώ πως τα καλύτερα έρχοντια τρελή κι αλλοπαρμένη μαμά!!!! Και ποιος σε πιάνει εσένα μετά!!! Υπέροχα νέα Ελενάνα μου, τα πιο σπουδαία!!! Απόλαυσέ το όοοοολο, μην χάσεις δευτερόλεπτο!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Με το καλό!!!!!!!!!
    Χωρίς άγχος, αλλά καλού κακού διάβασα για κάτι κουτάκια.
    Κοίτα να τα ξεκινήσεις!χαχαχα
    Να το χαρείτε!
    Υγεία πάντα! όλα τα άλλα φτιάχνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ελεάνα μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρήκαμε με την Γεωργία για τα υπέροχα νέα!! Με το καλό να υποδεχτείτε την κοριτσάρα σας που θα σας γεμίσει ευτυχία! Είμαι σίγουρη ότι θα έχει καλλιτεχνική φλέβα και θα μεγαλουργήσετε οι δυο σας! Καλή δύναμη και με ένα πόνο! Πολλά πολλά φιλιά και την αγάπη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ελεάννα μου πόσο μα πόσο χάρηκα για σενα!!!! Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σας!!! Να είναι γερή και τσαπερδόνα:))) Τι όμορφο να ακούς τόσο χαρούμενα νέα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι ευχάριστα νέα! Αχ, τρελομαμά, με το καλό γερή και δυνατή! την περιμένετε σύντομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι υπέροχα νέα! Με το καλό! Με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ελεάνα μου με το Καλό να έρθει το μωράκι σου..Χάρηκα τόσο πολύ με τα νέα σου..Φιλάκια πολλά!💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άργησα Ελεανα μου να περάσω αλλά οι ευχές μου κορίτσι μου είναι από καρδιάς. Να είσαστε καλά και να δεχτείτε με το καλό το νέο μέλος της οικογένειας ,σου εύχομαι τα καλύτερα 👶👶🌷🌷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απίθανα νέα και ειδήσεις!!! Συγχαρητήρια και με το καλό ο ερχομός της μικρής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μετά την τόση αποχή από το blogging που κατέληξε να γίνεται περιστασιακά όλο αυτό το διάστημα που είχα να περάσω από δω, μαθαίνω ετεροχρονισμένα τα υπέροχα νέα σου και χαίρομαι πολύ για σένα κοριτσάκι μου!! Εύχομαι από καρδιάς να είναι γερή και τυχερή η μικρούλα σου και σεις να χαρείτε την κάθε μέρα της σε όλη της την ομορφιά!! (λίγο ακόμα να αργούσα και θα πήγαινε σχολείο το παιδί, μη σου πω θα το τελείωνε κιόλας... χι χι)
    Φιλιά πολλά και στις δυο σας!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου