Ανανάς ο χειμωνιάτικος!!


Δεν έχεις κάνει λάθος απλά εμείς μεταφερθήκαμε σε άλλη πλατφόρμα και πρέπει να πατήσεις το παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσεις την ανάρτηση.

https://myhomemymemories.wordpress.com/2018/01/12/pineaples-from-clay/

Σχόλια

  1. Υπέροχοι ανανάδες σου και πολύ καλή ιδέα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρίξε χρυσόσκονη με το κιλό!!!!Ο μεγάλος έβαζε πάνω στο κεφάλι της μικρής χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα κ ακόμη βρίσκουμε γκλιτερ στο σχεδον φαλακρό ξανθό κεφάλι της. Φανταστικοί οι αναναδες έχω να πω. Πολύ με άρεσαν δίπλα στα ποτηράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφοι έγιναν οι ανανάδες σου !!!! Μένουν άνετα και όλο το χρόνο εννοείται !!!! Καλή χρονιά και ότι καλύτερο για το σπιτικό σου !!!! Τα φιλιά μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά,καλή χρονιά Ελεάννα!!Είναι πάντως πραγματικά υπέροχοι οι ανανάδες και ο συνδυασμός των χρωμάτων (λίγη χρυσόσκονη μπορείς να προσθέσεις)!!Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αααααααααααααααα καλε πολυ γκλαμουρ ναι κμενα μου κακοφαινεται τωρα αδειο το σπιτι γιατι αγαπω τα στολιδιαααααα τι να κανουμε...υπεροχοι εγιναν εγω παλι δεν το χω με τον πηλο καθολου δεν πιανει το χερι καθολου αααααααααχ ειναι φοβερο υλικο σε ζηλευω καλη χρονιαααααααααα κοπελα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωτότυποι οι ανανάδες σου Ελέανα! Όσο για τη χρυσόσκονη δε θα σχολιάσω μιας και ακόμα καθαρίζω χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχοι οι ανανάδες σου και η ιδέα σου φοβερή! All-time διακοσμητικό ο ανανάς πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπημένο μου διακοσμητικό οι ανανάδες και αφού κατάφερες και τους έφτιαξες και από πηλό εύγε! Τα χρώματα μαύρο και χρυσό είναι αγαπημένα μου έτσι κι αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου