Στολίζουν τα Χριστούγεννα μου!!


Δεν έχεις κάνει λάθος απλά εμείς μεταφερθήκαμε σε άλλη πλατφόρμα και πρέπει να πατήσεις το παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσεις την ανάρτηση.

https://myhomemymemories.wordpress.com/2017/12/08/stolismenes-xristougenniatikes-gonies/

Σχόλια

  1. Πόσο μου αρεσουν αυτοί οι μικροί κόσμοι που στήνονται αυτες τις μέρες , θελω να βουτήξω μέσα!! Συμπάσχω με την έλειψη τζακιου, τι να κάνουμε όμως; Φαντασία να υπάρχει- κι εδω υπάρχει άφθονη - κι όλα γίνονται!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι τα Χριστούγεννα! Θέλουν την υπερβολή και τους πάει απίθανα!!! Εσύ πάλι έχεις πάντα τον τρόπο να κάνεις την υπερβολή των ημερών ν μοιάζει με ενιαίο στολίδι και μάλιστα ολολαμπρο! Τα ζήλεψα όλα ειλικρινά! Και Ναι, αν είχες τζάκι θα ήταν απ' τα πιο όμορφα!❤🎄🎁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ έτσι είμαι Ελεάνα,λατρεύω τα Χριστούγεννα, τα φωτάκια παντού,δεν μπορώ χωρίς φωτάκια!!Υπέροχα τα στολίσματα σου και του χρόνου!!!Καλό ΠΣΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφο σκηνικό Ελεαννάκι μου! Ζηλεύω με τις γυάλες! Μου έδωσες ιδέα!χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλυτερα που δεν εχετε τζακι.εχει πολυ ατσαλια πιστεψτε με.ασε που ο γυρω γυρω χωρος θελει καθε μερα ξεσκονισμα.Μια χαρα ειναι το ραφι και ο στολισμος παραμυθενιος.καλες γιορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλειο σκηνικό κσι τέλεια η ιδέα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφη η ιστορία σου και φέτος Ελεάνα μου! Και του χρόνου να είσαι καλά! Τώρα που εγώ θέλω σπιτικό κέικ τι κακό και αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλέ τι όμορφο! Ειδικά με τα φωτάκια, ακόμη κ εγώ πρέπει να το παραδεχτώ, όλα είναι μαγικά! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφο το σκηνικό που έστησες (όπως και τα προηγούμενα!) Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έστησες φιλενάδα μια γλυκιά, ζεστή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και έτσι εύχομαι να κυλήσουν οι φετινές γιορτές στο σπιτικό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλες οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις που έκανες όμορφες και χαρούμενες, πιστεύω και φέτος θα πράξεις ανάλογα και θα εντυπωσιάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίο το site σας μπράβο
    tipsnow

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου