Back to Blog - Το δράμα μιας blogger!

Έχουμε μεταφερθεί. Αν θες να διαβάσεις την ανάρτηση πρέπει να πατήσεις το παρακάτω λινκ

Σχόλια

  1. Εντάξει γέλασα πάρα πολύ!! Καλώς ήρθες το λοιπόν! Και μην ανησυχείς, όλες πετάμε. Κι εγώ να δεις το τι πέταξα φέτος. Κι όχι μόνο πεταξα, αλλά αντιστέκομαι σθεναρά και στον πειρασμό να πάρω κάτι καινούργιο! Αμ πως! Περιμένω με αγωνία τις επόμενες αναρτήσεις! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελευταίο καιρό και εγώ δεν αγοράζω διακοσμητικά γιατί φράκαραν τα ντουλάπια και αυτό που βλέπω είναι πως όσο και να πετάω.. δε γίνεται χώρος και αρχίζω να ανησυχώ! Τι έχω μαζέψει δηλαδή εδώ μέσα?? :D :D :D Πολλά φιλιά Κατερίνα μου!!

      Διαγραφή
  2. τι πλακα γελασα πολυ με ο στυλ που γραφεις. κουραγιο και δυναμη και keep blogging θα πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ keep blogging λέω στον εαυτό μου.. αλλά που και που το χάνω!!
      Χαίρομαι που σου άρεσε το κείμενο η αλήθεια!! :))

      Διαγραφή
  3. Γεια σου γλυκιά μου Ελεάννα!!! Γουστάρω να σε διαβάζω γιατί έχεις πολύ χιούμορ... τώρα το να σου πω (εγώ) καλώς όρισες πίσω στη blogoσφαιρα και στην ομάδα μας, δεν ξέρω αν έχει νόημα, αφού κι εγώ είμαι εντελώς εξαφανισμένη (έχω να γράψω ανάρτηση...ουυυυυ)! χιχιχι Φιλάκια πολλά, καλό φθινόπωρο να έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε Μαρία μου να επιστρέφουμε σιγά σιγά τώρα που πήγαν και τα παιδάκια πίσω στο σχολείο!! Είναι μία καλή ευκαιρία, άσε που έρχεται και η αγαπημένη εποχή...!! χιχιχι αλλα δε την λέω ακόμα για να μην φάω ξύλο!! χαχαχαχα Καλό φθινόπωρο!!

      Διαγραφή
  4. Μπράβο Ελεάνα εμ δε γράφεις και μας κρατάς σε αγωνία, και όταν γράφεις μας αφήνεις με καινούργια αγωνία για το τι θα γράψεις μετά, ωραία συμπεριφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα έεεετσι.. για να έχει σασπένς η υπόθεση!!! Για να μην σας χάσω το κάνω.. για να ξανά έρθετε να με διαβάσετε!! Έχω σχέδιο λέμεεεε!! ;))

      Διαγραφή
  5. Καλά...το πόσο μας έλειψαν οι φοβερές αναρτήσεις σου δε λέγεται !!!!! Κι εγώ έχω μία σοβαρή αποχή, αλλά όχι επειδή το θέλω, αλλά επειδή ο υπολογιστής μου δεν θέλει να συνεργαστεί με τίποτα... γκρρρ. Οπότε μέχρι να αποκατασταθεί μόνον διαβάζω. Άσε που κι εδώ η ζέστη μας έχει κουράσει φέτος αφάνταστα !!! Όσο για την αποθήκη με τις κούτες, γιατί κάτι μου λέει ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση χαχαχα.... Μ αρέσει πολύ το τραπέζι με τις καρέκλες, άντε αφού και όρεξη καλά κρατεί, καλά τσιμπούσια !!!!! Θα σε περιμένουμε για τα επόμενα. Πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου εμένα μου κολλάει απίστευτα ο chrome και γενικά έχει γίνει αργός ο υπολογιστής αλλά δεν τσιμπάω!!! χαχαχαχα αυτός μάλλον έχει τσιμπήσει κάμποσους ιούς εγώ θα την πληρώσω?? :D :D Περιμένω να πάω Κρήτη να τον πάω σε κάποιον τεχνικό που εμπιστεύομαι και μέχρι τότε πάω λίγο με τα νερά του!!
      Αυτή τη ζέστη δε την παλεύω άλλο, δε μπορώ να μπω σε σειρά και να τακτοποιήσω το σπίτι.. που λέει ο λόγος τακτοποιήσω γιατι ακόμα παλεύουμε να τελειώσουμε το ξεκαθάρισμα.. Πολλά πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Καλώς σας βρήκα για άλλη μία φορά!! :)))

      Διαγραφή
  7. Τρελαίνομαι με το στυλ σου! Μπορώ όλη μέρα να διαβάζω κείμενα σου... Κ συνεχίζω, σε νιώθω. Θέλω να κάνω τόσες αλλαγές, αλλά ούτε διάθεση ούτε χρήμα. Κ ο άντρας μου όλο να λέει : μην το παίρνεις, θα το βαρεθείς σε λίγο, υα μπει ντουλάπα κ μετά σκουπίδια! Κ ένα δίκιο το έχει. Με το καλό οι αλλαγές. Ανυπομονούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα χρήμααααααα?? Τι είπαμε πως είναι αυτό???? Κάποτε ψώνιζα και απο κάτι μικρό κάθε μήνα, τώρα ούτε αυτό γιατί ως δια μαγείας όταν ξεκινάς να φτιάξεις κάτι σε πλακώνουν απρογραμμάτιστα έξοδα από 10 μεριές.. Σε σημείο που τα νεύρα μου χτυπάνε κόκκινο.. Μα μας μυρίζονται??
      Από διακοσμητικά δεν πετάω τίποτα.. χαχαχα το ένα πάνω στο άλλο είναι αλλά δεν πετάω!! Και αν θελήσω να το αλλάξω να μην το έχω?? χαχαχα πετάω τα πιο απλά!!
      Οπότε και εγώ στην αναμονή είμαι να δω αν θα καταφέρω να κάνω αλλαγές..

      Διαγραφή
  8. Μας έλειψες και το ξέρεις!!!Εγώ θα πω μπράβο που κατάφερες να ξεκαθαρίσεις και να πετάξεις πράγματα,εγώ συνεχίζω να το παλεύω!!!Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου ακόμα προσπαθώ να ξεκαθαρίσω.. Οι τέσσερις σακούλες ήταν μόνο από το δωμάτιο χειροτεχνίας.. Δεν έχω ακόμα φτάσει κάτω στο σαλόνι ή στις ντουλάπες.. Καθυστερώ επίτηδες για να κάνω και τις αλλαγές των ρούχων απευθείας αλλά και γιατί αν μπορώ θέλω να τα κρατήσω όλα!!! ;)

      Διαγραφή
  9. Πόσο σε νιώθω! Πέρασα κι εγώ αυτή τη φάση μετά το Πάσχα, τόσο με το blogging όσο και με το σπίτι γενικότερα. Διάθεση μηδέν! Σαν να μου ρούφηξαν την ενέργεια και το κέφι με ηλεκτρική σκούπα. Ευτυχώς μετά τις διακοπές επανήλθα!
    Όσο για τα υλικά DIY, εκεί έγινε η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ! Τα πήγα όλα στο νηπιαγωγείο του γιου μου. Χαρά που έκαναν οι δασκάλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα λες να με ρούφηξα κάποια στιγμή και να μην το κατάλαβα?? :D :D
      Εμένα νομίζω πως με πιάνει η άνοιξη άσχημα και γενικά ότι πάει στραβά στη καθημερινή ζωή μετά το χειμώνα δε μπορώ να το απομονώσω ενώ με το που θα μπει το φθινόπωρο δε καταλαβαίνω τίποτα.. :))
      DIY υλικά αγορασμένα δε πέταξα τίποτα.. δεν υπήρχε περίπτωση! ;)

      Διαγραφή
  10. Κοίτα, για να μην λες ότι είσαι η μόνη, λίγο έως πολύ, κάπως έτσι ήταν και σε εμάς τα πράγματα...μόλις τις τελευταίες ημέρες νιώθω να είμαστε λίγο περισσότερο συμμαζεμένη εντός κι εκτός! Με τα εκτός εννοώ τα του σπιτιού...όσο για τα εντός, αυτά μάλλον μπαίνουν σε έναν δρόμο σιγά σιγά! Καλώς ήρθες πάλι στο blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς ακόμα ασυμμάζευτοι είμαστε και εντός και εκτός... :D :D
      Ειδικά αυτό το εκτός από την στιγμή που ο καιρός είναι ακόμα καλός και έχει ζέστη δε μπορώ να μαζέψω το μυαλό μου εντός.. Το εντός από την άλλη το είδαμε πολύ χαλαρά ξαφνικά με αποτέλεσμα να μην τελειώνουμε τα υπόλοιπα δωμάτια.

      Διαγραφή
  11. καλως την! μας έλειψες!
    περιμενουμε με αγωνια τις αλλαγες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Λίτσα μου!!
      Και εγώ με αγωνία τις περιμένω πίστεψε με.. οταν με το καλό γίνουν!! χαχαχαχα

      Διαγραφή
  12. Σαν να βλέπω τον εαυτό μου! Μια από τα ίδια. Καλώς ήρθες! Άντε να παρακινήσεις κι εμάς μπας και ξεκουνηθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως είναι μία καλή περίοδος να επανέλθουμε σιγά σιγά στα blog μας!! Είναι και μήνες που σου δίνουν υλικό για δημιουργία!!! ;)

      Διαγραφή
  13. Εντάξει... ότι έγινε έγινε! Και πέταξες και ξεσκαρτάρισες και όλα τα έκανες!!!! Άρα τώρα είσαι ελεύθερη να γράφεις αναρτήσεις.... δεν υπάρχουν δικαιολογίες... καθαρός χώρος καθαρό μυαλό! Ξεκίνα λοιπόν μη με αναγκάσεις και κατέβω Κύπρο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς οτι έγινε έγινε?? Ποιος σου είπε ότι τελείωσα?? χαχαχαχα σου έχω ένα ακόμα καλό ανέκδοτο με μία ξανθιά!! Εμένα!!! χαχαχαχαχαχα
      Αν πάλι το σκέφτεσαι σοβαρά να κατέβεις... να βγάλω κανένα δύο -τρία προτζεκτ στην επιφάνεια που χρειάζονται βάψιμο!! χαχαχαχαχαχα Αλλά για να μην λες.. εγώ Κυρία θα κάνω ανάρτηση!! :p

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα, δεν με ξέρεις και έπεσα πάνω στο blog σου κατα τύχη. Είναι παγκόσμια γνωστό ότι υλικό κατασκευών πάει στο υπόγειο/πατάρι/ χώρο που δεν είναι μέσα στα πόδια μας χάνεται αυτόματα! Και εννοείται ότι οταν το χρειάζεσαι δεν το βρήσκεις και πας και αγοράζεις άλλο. Και εννοείται οτι το βρήσκεις μετά απο κάποιες μέρες και βαράς τον κεφάλι σου στον τοίχο γιατι έχεις ακόμα περισσότερο τώρα... Οπότε καλύτερα στα σκουπίδια για να μην στεναχωριόμαστε! Πολλα έγραψα...Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου καλώς ήρθες!! Εγώ πάλι παθαίνω άλλο.. Πάω να ψωνίσω πράγματα που χρειάζομαι ή που θέλω να φτιάξω σε συνδυασμό με κάτι που ήδη εχω και παθαίνω black out και στο τέλος ψωνίζω άσχετα υλικά που δε τα χρησιμοποιώ ποτέ.. Ασε που έχω μία ιδέα (φυλάω κάτι ή αγοράζω) και συνήθως δε τη γράφω οπότε μετά από μερικές μέρες την έχω ξεχάσει..Και πάντα την θυμάμαι αφού πετάξω αυτό που είχα φυλάξει.. Τέλειο!!! χαχαχα

      Διαγραφή
  15. Τώρα, αν σου πω πως περισσότερο και από το γέλιο, που για ακόμα μια φορά μου χάρισες απλόχερα, μου έχεις εξάψει την περιέργεια για όοοοο,τι κι αν είναι αυτό που έπεται, θα με πιστέψεις???
    Και loading... στο loading, πάλι είσαι εδώ και πολύ χαίρομαι! Αλήθεια!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, τρελοκομείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και επειδή ακόμα στο loading είμαστε.. θα χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι.. ;) χαχαχαχα Πως θα γελάμε αν τα πούμε μαζεμένα?? :D :D :D

      Διαγραφή
  16. Αα! Μήπως είναι ανάδρομος αυτός ο έρμος ο Ερμής και μας έπιασε όλες κρίση πετάματος;
    Αν ήμασταν κοντά θα πρότεινα να βλέπαμε η μια τα σκουπίδια της άλλης, αλλά τότε θα γινόταν το έλα να δεις 😂😂😂😂😂😂
    Εγώ έχω γεμίσει και το υπόγειο και το σπίτι της μαμάς μου και το πίσω μέρος του τροχόσπιτου, αρρώστια μιλάμε.
    Άντε ξεκίνα καμία κατασκευή να πάρουμε τα πάνω μας😊😊😊😊😊😊
    Το καρδιά μου καημένη το τραγουδώ κάθε μέρα στην εγγονή μου και πολύ της αρέσει!!! Γκραν σουξέ, φρεσκαδούρα 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Φιλάκια πολλά 😘😘😘😘😘😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα δε ξέρω πόσο ανάποδος είναι ο Ερμής πάλι αλλά αν τον βρω μπροστά μου θα του πω δύο κουβεντούλες γιατί του έχω κάτι χρωστούμενα και από άλλες φορές.. χαχαχαχαχαχαχα Αν ψάχναμε τα σκουπίδια η μία της άλλης έβλεπα τους άντρες να μας βγάζουν έξω από το σπίτι με όλη την σαβούρα που έχουμε μαζέψει τα τελευταία χρόνια!! χαχαχαχαχα Εμένα με λυπήθηκε σε κάποια φάση για αυτό και δε πέταξα καθόλου υλικά.. αλλά στα επόμενα δωμάτια σκέφτομαι να είμαι μόνη μου εκείνη την ώρα.. για ευνοήτους λόγους!! :D :D

      Διαγραφή
  17. Μην έχεις αυταπάτες γλυκιά μου.... Σε περιμέναμε πώς και Πώς! Και αν σε παρηγορεί καθόλου τη λύσσα του πεταγματος την πέρασα κι εγώ! Ένα port package πέταξα και μετά το έκλαψα!!!Περιμένουμε τα ωραία σου γλυκιά μου! Νέα σεζόν καινούρια έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ αν δε έπρεπε δε θα πετούσα τίποτα! Ούτε καρφίτσα!! χαχαχαχα
      Πάντως πρέπει να μαζευόμαστε μετά από κάτι τέτοια και να τα κλαίμε παρέα.. Είναι φοβερή παρηγοριά οταν βλέπεις και τον άλλον να κλαίει το ίδιο!! :D :D

      Διαγραφή
  18. Ταυτίζομαι απόλυτα, σε νιώθω ρε παιδί μου, πώς το λένε;; Το τι σαβούρα μαζεύουμε δε λέγεται? αλλά όταν το αποφασίσουμε κάνουμε ξεσκαρτάρισμα επικών διαστάσεων!
    Αντε, ανυπομονούμε για τις αλλαγές- ζητείται εμπνευση!!!
    Α, και που είσαι, αν τυχόν βρεις τρόπο να μειώσεις αυτη τη σκασμένη όρεξη να μας το πεις. Όλα τριγυρω αλλάζουνε και μόνο αυτη ιδια μένει, μη σου πω αυξάνεται...
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σε αγαπώ εσένα!απολαυστική η comeback ανάρτηση σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα Γελάω με τα χάλια μου και τα λέω κιόλας!!!
      Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  20. welcome back κουκλα και κοιτα να μεινεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ζήνα!! Αυτό ελπίζω και εγώ.. Να μείνω!! :D :D

      Διαγραφή
  21. Μιλάμε για πολύ δράμα η blogger! Όπως και να έχει, παρακαλώ να γράφεις πιο συχνά για να απολαμβάνουμε όλοι τις σκέψεις σου και τον όμορφο τρόπο που τα παρουσιάζεις όλα (αν και συγκεχυμένα αυτή τη φορά)! Πολλά φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα και κλάααααμααα η Κυρία... Αλλά όλα τα δράματα έχουν και happy end!! ;)
      Από εδώ και πέρα να δεις σκέψεις και δράματα.. χαχαχαχαχα Φιλιά Σωτηρία μου!

      Διαγραφή
  22. Welcome back Eleanna! It happens to all of us from time to time, we don't have the inspiration or the energy (in my case) and so a break is much needed. Glad to see you back and I'm looking forward to lots of your creations.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you Mary for your support! In 2017 I think I lost both the energy and the inspiration but I am trying hard to bring them back! I think it was a long break, its time to create.. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη λέμε!! ;)

      Διαγραφή
  23. χαχαχαχαχαχα
    Καλως τη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να φανταστώ ότι η κρίση της αποχής πέρασε !! Πόσο να κρατήσει και αυτή !!! Εντάξει όλες το ζούμε το δράμα αλλά ακόμα δεν πετάμε τίποτα . Σπρώχνουμε στην αποθήκη ασταμάτητα , άσε που η πόρτα φράκαρε και δεν ανοίγει !!Αντε περιμένουμε νέο κύμα αποκαλύψεων !!!
    Τα φιλιά μου κορίτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ότι δείχνει Νικόλ πέρασε.. Και άλλη τέτοια να μη μας βρει!!! Εκεί μπορεί να πετάξω και τα υπόλοιπα πράγματα... χαχαχα
      Εσύ καλά τα λες οτι κανονικά πάνε στην αποθήκη.. εγώ που δεν το σκέφτηκα ήταν το θέμα, το κλάμα και το γέλιο στο τέλος!! :))
      Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  25. Σε αγαπώ!!! Τέλος! Κι εσένα και το μισοβαμμένο τραπέζι σου και τους σκαντζόχοιρους στο υπόγειο σου! Πολύ γουστάρω αυτό το come back!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα Αυτό το μισό-βαμμένο τραπέζι άστο γιατί πληγώνομαι. Κάθομαι στο καναπέ και το βλέπω στην άλλη άκρη και μου γυρίζει το μάτι αλλά δεν...
      Και δεν έχει τελειώσει το come back... εχει και συνέχεια.. :D :D

      Διαγραφή
  26. Καλά πως θυμόμουν ότι είχα σχολιάσει! Μη νομίζεις ότι να'ναι είμαστε λίγο όλες! Μη με δείρεις αν βρεις 2 σχόλια χιχι! Άντε γύρνα πίσω σε φωνάζει ο λαός! Τέρμα οι δικαιολογίες χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι δικαιολογίες.. είναι πραγματικότητα!!! Αλλά μη με πιέζεις δε μπορώ να σου αποκαλύψω γιατί τι θα γράφω μετά για να γελάμε!! :p
      Δεύτερο σχόλιο δε βρήκα πάντως.. Φιλιά!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου