Παλιό-situation


Αν ψάχνεις να μας βρεις, έχουμε μεταφερθεί σε άλλη πλατφόρμα και θα πρέπει να πατήσεις το παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσεις την ανάρτηση.

https://myhomemymemories.wordpress.com/2017/06/23/palio-situation/

Σχόλια

  1. ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Να σαι καλά! έλιωσα στα γέλια γιατί συμπάσχω απόλυτα, με μια μικρή έξτρα λεπτομέρεια: εγώ δεν προλαβαίνω! βασικά δεν προλαβαίνω ούτε να φάω! μιας και μίλησες τόσο για φαγητό, να στο πω και αυτό! τα παγωτά όμως προλαβαίνω μια χαρα και τα τσακίζω!
    Μη μου ανησυχείς, αυτό μόνο! το blogging για εμάς που το κάνουμε χομπιστικά πρέπει να λειτουργεί σαν αποσυμπίεση και όχι καταναγκαστικά!
    υ.γ. εμένα πάντως δεν με βλέπω να επανέρχομαι πριν την επόμενη χρονιά! σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει κόσμος που δεν προλαβαίνει να φάει...Κοίτα τι γίνεται γύρω μας!! αχαχαχα Εμένα και σε ένα γραφείο να με κλείσεις θα βγω να πάω να φέρω φαΐ. Όταν πεινάω δε λειτουργώ! Το αυτοκίνητο θέλει βενζίνη και η Ελεάνα φαϊ!! :D :D Το
      Να σου πω την αλήθεια στεναχωρήθηκα που πολλές Bloggers απομακρύνθηκαν, όχι γιατί τους τελείωσε η έμπνευση, αλλά γιατί ένιωσαν να πιέζονται από αυτούς που έχουν θράσος και μεγάλες προσδοκίες!!
      Εγώ σου λέω να επιστρέψεις σύντομα γιατί έχουμε και Χριστουγεννιάτικα να δείξουμε ;) Πολλά φιλιά Μάχη μου!!

      Διαγραφή
  2. πω πω πως ταυτίστηκα! κι εγώ σε 'μερική" απραξία είμαι!Γράφω, σβήνω, αποθηκεύω, τρώω, σβήνω. Έχω 3 έτοιμα χωρίς φωτογραφίες, ένα μόνο φωτογραφίες χωρίς κείμενο και 8 ιδέες για το μέλλον. Καλό Άυγουστο. Πιστεύω φταίει η κυβέρνηση δεν εξηγείτε αλλιώς, μας ψεκάζουν. Το έχει πει και ένας γέροντας στο χωριό μου που ξέρει από ψεκασμούς. Ο γέροντας μου είπε επίσης ότι το pinterest είναι εργαλείο των μασόνων οι οποίοι θέλουν απλά να μας κάνουν να μασώνουμε ότι βρούμε μπροστά μας γι αυτό βγάζει 9 γλυκά και μία κατασκευή. ΔΙΑΔΩΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι πέφτει ψεκασμός είναι το μόνο σίγουρο.. Δε μας βλέπεις πως πάμε και τι λέμε?? Άσε που είμαστε έτοιμη για καυγά!!
      Δε ξέρω τι φταίει για αυτή τη βαρεμάρα πάντως είμαστε πολλοί στην ίδια κατάσταση και πρέπει να οργανωθούμε για ένα δυναμικό come back.. Από Δευτέρα όμως γιατί σήμερα βαριέμαι! χαχαχαχα
      Προδόθηκες, αυτό σου λέω μόνο!! :D :D
      Αυτό που λες με το Pinterest συμβαίνει όταν ανοίγεις πολλές σελίδες με γλυκά ή φαγητά από τον browser γιατί αποθηκεύει τα cookies του κάθε site.. Μήπως ψάχνεις συνταγές??? ;) Τις καλές πρέπει να τις μοιράζεσαι!! :p

      Διαγραφή
    2. Οι περισσότεροι είμαστε όντως σε τέτοια φάση. Λίγο η ζέστη, λίγο τα λόγια του παπά... πάει το γράψιμο. Πάντως πολύ αστεία ανάρτηση, να έρθεις να μου κάνεις γκεστ!

      Διαγραφή
  3. Πεθαίνω!!!! Παλιοσιτσουεσιον.... χαχαχα θα με τελειώσεις και θα ησυχάσεις! Να το βάλεις το λύκρα το κολλάν εγώ θα την παραβλέψω την κυτταρίτιδα, γιατί είσαι είδωλό ούτως η άλλως! Μου λείψες τρελοκομείο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδωλο της κυτταρίτιδας και των τριγλυκεριδίων!! χαχαχαχα
      Και να το βάλω Σοφία μου το κολλάν.. που να πετάξω.. Ούτε το μαγικό χαλί του Aladdin δε με σηκώνει πια!! :p
      Και εμένα μου λείψατε και εκνευριζόμουν που δε μπορούσα να γράψω! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  4. χαχαχαχαχα.. εισαι απιστευτη!!κλαπ κλαπ κλαπ.!!! χειροκροτώ να ξερεις!!! Ελπίζω να σου τελειώσει σύντομα αυτή η παλιοσιτσουέσιον και να γεμίσεις εμπνευση!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορίστε και ένας άνθρωπος με κατανόηση!!! Τι νομίζουν πως θέλει και αυτή η έρημη blogger.. ένα χειροκρότημα!! :p
      Τώρα τελευταία έχω έμπνευση αλλά δεν έχω βρει την όρεξη ακόμα.. Είναι και αυτή η ζέστη.. :D :D Πολλά φιλιά Ελπίδα μου!

      Διαγραφή
  5. Το πόσο ταυτίζομαι με όσα γράφεις δε λέγεται!
    Πού θα πάει, θα αλλάξει η παλιοκατάσταση και ρότε να δείτε τι αναρτήσες θα γράψουμε, που θα χαλάδουν κόσμο!!
    Καλό καλοκαιράκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα όρη στα άγρια βουνά! Στα ξύλα στα λαγκάδια! χαχαχαχα Μας μάτιασαν!! Αλλά να πάνε εκεί που δε λαλάει πετεινός!!! χαχαχαχα Εχει δίκο η ιΒασιλειάδου!!!
      Νίκη μου και εγώ περίμενα να αλλάξει αλλά δεν.. οπότε αποφάσισα να πάρω δραστικά μέτρα και πάω κόντρα!! ;)

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα, Ελεάννα μου!Όσον αφορά το θέμα blogging είμαστε στην ίδια κατάσταση και τολμώ να πω ότι σε καταλαβαίνω...λύση δεν έχω βρει, αν βρω θα την αναρτήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι χείμαρρος Ελεάνα μου,τόσο ωραία τα λες που το κείμενό σου το διάβασα δύο φορές.Το χιούμορ σου απαιχτο,και σίγουρα κάποιες φορές όλοι παθαίνουμε "μπλοκάρισμα"αλλά επανερχόμαστε...Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ανσρτηση σου με εκανε να γελασω πολυ αλλα με εβαλε και σε σκεψεις!Ο blogger θελει εμπνευση και αν την χασει αντε να την βρει οποτε εχεις απολυτο δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κλαπ, κλαπ, χειροκρότημα για την απίστευτη ανάρτηση! To blog, Ελεάνα μου, definitely to blog! Super ηρωίδα μου εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοίτα να δείς που κι εγώ στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι, Ελεάνα μου! Όχι μόνο απο βαρεμάρα αλλά και από...κιλά! Κάτι δεν μου πάει καλά, και παρόλο που έχω χίλια δυό πράγματα να πώ και να σας δείξω, μου λείπει η όρεξη (για γράψιμο, όχι για φαγητό!). Ετοιμαζόμουν να κάτσω να γράψω μια ανάρτηση, όταν είδα την δική σου, την οποία, και εγώ, σημειωτέον, διάβασα δύο φορές...χα χα χα!!! Είσαι απολαυστική!!!!! Οπότε, αναβάλλεται και πάλι η δική μου....
    Φιλάκια πολλά και καλό κουράγιο!!!!!!!!!!!
    Μην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. που να είχες κ έμπνευση δηλαδη!!!ακόμη θα έγραφες!!!!!
    καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε βρε παιδί μου! Ήταν να μη ξεκολλήσεις και μας τα είπες όλα με τον μοναδικό απολαυστικό τρόπο σου! Κανόνισε να περιμένουμε άλλο τόσο για την επόμενη ανάρτηση ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χειροκροτώ!!!χαίρομαι που επανήλθες στο μπλογκ σου και τα έγραψες τόσο ωραία !!Είναι γενικό το κακό και καμμιά μας δεν εχη όρεξη!Και εγώ το παράτησα το μπλοκάκι μου και περιπλανιέμαι στο πίντερεστ και στο ΦΒ .Να είσαι καλά ,καλό καλοκαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια χαρά σε βρίσκω ,αφού έγραψες και τόσα πάλι καλά γιατί και εγώ μία όρεξη έχω μόνο, για φαΐ. Αν ήταν δυνατόν δεν θα κούναγα ούτε το χέρι μου, αλλά ας οψεται η άτιμη κοινωνία χαχα. Καλο και δροσερό καλοκαίρι Ελεανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεσποινίς ετών 37 εδώ! Με το μισό μαλλί άσπρο από τα 18! Μέχρι που σταμάτησα να τα βάφω κ ησύχασα! Άσε που είναι το σήμα κατετεθέν μου πλέον! Η νυχτερίδα του Μπάτμαν κ τα μαλλιά της Ζωγραφιάς! Το απόλαυσα πάρα πολύ το κείμενο σου. Σε καταλαβαίνω, γιατί την περνάω κ εγώ αυτή την κρίση. Ό,τι κ να φτιάξω δεν μου αρεσει. Έχω κάνει ένα σωρό πράγματα κ δεν τα ανεβάζω γιατί φοβάμαι ότι δεν θα αρέσουν σε κανέναν. Άσε που έχω κ εγώ αρκέτες αναρτήσεις να περιμένουν το κουμπί "δημοσιευση". Φάε κάτι να στανιάρεις, πιες κ κάτι, ξεροσφύρι δεν λέει!Κάνε τα μπάνια σου κ χαλλλλαρά! Πολλά φιλιά κ φανταστικό σούπερ ντούπερ καλοκαίρι σου έυχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΤΟΥ! ΦΤΟΥ! ΦΤΟΥ!
    Και να που ήρθε ο Σεπτέμβρης!
    Λοιπόν, σε χειροκροτώ εγώ προκαταβολικά και κανόνισε την πορεία σου: Σε απειλώ: Αν δεν κάνεις σύντομα ανάρτηση, θα πάω να αγοράσω όλες τις συσκευασίες γύψου σε Ελλάδα και Κύπρο και τότε να δω τί θα κάνεις! (Οκ, δεν έχω τόσο χρήμα, αλλά φιλοτιμήσου να κάνεις κανένα post, ναι?)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, ρεεεεε!!!
    Καλό μήνα!
    ♡ ♡ ♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου