Διακόσμηση σε μαύρο χρυσό!

https://myhomemymemories.wordpress.com/2017/02/14/mavra-diakosmitika-me-xrises-leptomeries/

Σχόλια

  1. Υπέροχα έγιναν Ελεάννα,ειδικά τα μπολάκια τα λάτρεψα!!!Φυσικά σημασία έχει η σκέψη και ο κόπος να το φτιάξεις,αρκεί αυτός που δέχεται το χειροποίητο δώρο να μπορεί να το εκτιμήσει και δε νομίζω πως μπορούν όλοι!Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα αυτό είναι και το παράπονο μου.. Θέλω να προσφέρω πολλές φορές ένα χειροποίητο αντικείμενο αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμηθεί.. γυρνάω στα τυπικά. Χαίρομαι που σου άρεσαν τα μπολάκια γιατί εμένα αυτά με ξετρέλαναν όταν βάφτηκαν!!

      Διαγραφή
  2. πόσο αλήθεια κρύβουν τα τελευταία σου λόγια...
    τα χειροποίητα δώρα είναι απλά ανεκτίμητα και τα δικά σου είναι και υπέροχα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Λίτσα μου! Τελικά όσοι φτιάχνουμε έχουμε μας αρέσει να προσφέρουμε χειροποίητα δωράκια!! :)

      Διαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες στο τέλος! Τις δημιουργίες σου τις λάτρεψα, άλλωστε είναι τόσο σικάτος ο συνδυασμός μαύρου-χρυσού...
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ δε του το είχα σε αντικείμενα.. αλλα τελικά αυτό το χρυσό με μαύρο μου τράβηξε την προσοχή!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Ωωωω τι υπέροχα και τα δύο Ελεάννα μου! Αγαπώ κι εγώ τα ρόδια ως διακοσμητικά στοιχεία αλλά και να τα τρώω..χιχιχι Καλημέρα και φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα Μαρία και εμένα μου αρέσουν τα ρόδια.. όμως βαριέμαι το καθάρισμα τους!! :D

      Διαγραφή
  5. Ελεανα εγω πιστευω πως το μαυρο και χρυσο ποτε δεν ειναι εκτος μοδας. Η κουμπαρα ειναι τυχερη που σε εχει και της κανεις τετοια δωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Γενικά πολλά πράγματα στο σπίτι δεν πιστεύω πως ανήκουν στην 'μόδα'. Ο καθένας λειτουργεί σύμφωνα με το γούστο του. :)

      Διαγραφή
  6. Μαύρο με χρυσό αξεπέραστος, διαχρονικός συνδυασμός. Μαύρο ρόδι δεν έχω ξαναδεί και νομίζω πως είναι πολύ μοντέρνο σαν πρόταση. Όσο για τα χειροποίητα δώρα μακάρι όλοι να τα εκτιμούσαν όπως τους αξίζει αλλά δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ξαναφτιάξει μαύρο ρόδι!!! ;) Κάτι Χριστούγεννα που έβαψα αντικείμενα με μπογιά μαυροπίνακα.. Εμένα μου άρεσε πολύ το μαύρο ρόδι στην διακόσμηση και είπα να το κάνω και για άλλους, επειδή όμως δεν ήξερα πόσο μοντέρνο αντέχουν το 'έσπασα' με το χρυσό!:D Για τα δώρα.. συμφωνούμε!

      Διαγραφή
  7. Μαύρο! αγαπημένο χρώμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό μαύρο δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην το αγαπάει.. :)

      Διαγραφή
  8. Κλασικός συνδυασμός διαχρονικός και ιδιαίτερα σε αντικείμενα διακοσμητικά όπου και αν τα βάλεις δείχνουν υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ Μαρία μου πρώτη φορά που έφτιαξα κάτι με αυτό συνδυασμό αλλά ομολογώ ότι μου άρεσε!! :))

      Διαγραφή
  9. Ότι φτιάχνετε και δίνετε με αγάπη έχει πάντα αξία...μπράβο Ελεάνα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε τι λες εσύ γιατί κάποια στιγμή θα έρθω Ελλάδα.. χαχαχα
      Εγώ πάντως αν μου φτιάξεις κουλουράκια (πάντα με αγάπη) να ξέρεις πως θα τα εκτιμήσω και θα τα φάω με μεγάλη αγάπη!!! :D :D :D Αυτός ο καφές δηλαδή θα είναι της αγάπης!! χαχαχαχα Πολλά φιλιά ομορφιά!!

      Διαγραφή
  10. 'Εχει μεγάλη σημασία το χειροποίητο δώρο, Ελεάνα μου αλλά κάποιοι δεν το εκτιμούν αναλόγως, δυστυχώς... Αφού χάρηκε η κουμπάρα σου, είναι διπλή και η δική σου χαρά! Πολύ όμορφα έγιναν και τα μπωλάκια και το ρόδι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου αυτό είναι το παράπονο μου.. Γιατί να μην το εκτιμούν.. Κάνεις πολύ περισσότερο κόπο να επιλέξεις τι θα φτιάξεις και να το φτιάξεις, τους έχεις σκεφτεί περισσότερο από όσο νομίζουν και πολλές φορές το κόστος μπορεί να ξεπερνάει και αυτά που θα ξόδευες σε κάποιο έτοιμο. Τι να κάνουμε.. Τουλάχιστον χαίρομαι που η κουμπάρα μου διαφέρει! :)

      Διαγραφή
  11. εσας τα κοριτσια που κανετε τοσο ομορφα πραγματα με τα χερακια σας τα χρυσα ειλικρινα σας θαυμαζω.εγω δεν το εχω και οταν δεχομαι τετοιου ειδους δωρα παιρνουν περιοπτη θεση στο χωρο μου και βεβαια στην καρδια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίτσα εσένα θέλω φίλη μου!! χαχαχα Έχει άλλη χάρη και αξία όταν φτιάχνεις συγκεκριμένα για κάποιον άνθρωπο! Πολλά πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  12. Το χειροποίητο είναι το ομορφότερο δώρο κατά τη γνώμη μου και όντως δεν εκτιμάτε πάντα! Μαύρο πάντως και φτιαγμένο από τα χεράκια σου είναι υπέροχος συνδυασμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου συμφωνούμε για το χειροποίητο!! Χαίρομαι που σου αρέσουν αυτά που φτιάχνω!! :))

      Διαγραφή
  13. Συζητάμε τρελάθηκα!!! Οι θήκες για ρεσο έγιναν απίστευτες όπως και το ρόδι! Έδεσες κομψά το χρυσό στο μαύρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου και εγώ που δεν το πίστευα αυτό τον συνδυασμό (επειδή δε μου αρέσουν τα χρυσά διακοσμητικά) ξετρελάθηκα με το αποτέλεσμα!! :))

      Διαγραφή
  14. Τι απίθανες δημιουργίες είναι αυτές Ελεάνα μου! Τις λάτρεψα! Το ωραιότερο δώρο! Είναι και χειροποίητα από σένα που σημαίνει ότι έχουν ιδιαίτερη αξία και είναι και κομψότατα και πολύ πολύ όμορφα! Το χρυσό με μαύρο είναι απίθανος συνδυασμός και ταιριάζει και με κάθε είδους επίπλωση! Χίλια μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου